ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! TΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ – UZ BRUSSELS ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ «ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ» ΛΟΓΩ ΤΩΝ LOCKDOWN! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφήεξ

    Ως αποτέλεσμα των μέτρων για Covid, τo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βρυξελλών – UZ Brussels. αντιμετωπίζει «ιλιγγιώδη αύξηση του αριθμού των παιδιών που πάσχουν από σοβαρή νευρική ανορεξία».

    Η ζημιά που προκλήθηκε από τα μέτρα αυτού του παρατεταμένου περιορισμού, αρχίζει να σταθμίζει σοβαρά ιδίως το ηθικό, δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Παιδιά και νέοι, μεταξύ άλλων πολυάριθμων θυμάτων, μερικές φορές πληρώνουν βαρύ τίμημα. Το ζήτημα τέθηκε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

    «Από την έναρξη της κρίσης στην υγεία, ο αριθμός των αιτήσεων παρέμβασης για διατροφικές διαταραχές έχει αυξηθεί εκθετικά, ιδίως μεταξύ των νέων ηλικίας 10 έως 15 ετών», εξηγεί το UZ Brussels, εκφράζοντας τη λύπη της για το ότι «επί του παρόντος, αυτοί οι νέοι εισήχθηκαν σε παιδιατρικά τμήματα νοσοκομείων που δεν έχουν πραγματική εμπειρία στον τομέα αυτό “.

    Αυτά για τους ιθύνοντες που κλείνουν τα σχολεία ελαφρά τη καρδία για μισό χρόνο περίπου στην Ελλάδα χρόνο ρεκόρ για ευρωπαϊκά δεδομένα την ίδια ώρα προφασιζόμενοι για την υγεία των παιδιών μας.

    Η υγεία είναι ένα ευρύτατο φάσμα.

    Υπάρχει αντίστοιχη μελέτη στη χώρα μας και τι παρουσιάζει;;;;

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ………..ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΕΣΒΗΣΕ…..

    2. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΝΕΑ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .

      1. οταν πειναει ο αδικημένος πολλα μπορει να καμνει !! το αδικο ας κτυπήσουμε φτανει πια !!

    3. Εγώ πάλι προσπαθώ να χάσω όσα πηρα στην καραντίνα. Όπως κ οι περισσότεροι Έλληνες.
      Μοσχαριδης..

    4. «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN
      Στις 12 Δεκεμβρίου 2020, ο ομοσπονδιακός ρυθμιστικός και αδειοδοτικός οργανισμός «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ χορήγησε «άδεια για χρήση επείγουσας ανάγκης» (άδεια πειραματική και όχι κανονική και τελική) στο «εμβόλιο» mRNA της Pfizer/BioNTech.
      Στις 18 Δεκεμβρίου 2020, παραχωρήθηκε παρόμοια άδεια στο «εμβόλιο» mRNA της Moderna (των Gates/Fauci).

      Ακολουθώντας τον δρόμο της αμερικανικής FDA, ο αντίστοιχος ευρωπαϊκός οργανισμός ΕΜΑ χορήγησε την ίδια πειραματική άδεια στο «εμβόλιο» mRNA της Pfizer/BioNTech στις 21 Δεκεμβρίου 2020 και της Moderna στις 6 Ιανουαρίου 2021.

      Μ’ αυτό τον τρόπο, οι πληθυσμοί παραδόθηκαν ως πειραματόζωα σε δύο εταιρείες (στις οποίες θα προστεθούν η Astra Zeneca, η Johnson & Johnson, η GlaxoSmithKline κ.ά.), που οι κλινικές δοκιμές για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τους αναμένεται να ολοκληρωθούν (αν ολοκληρωθούν) στα τέλη του… 2021 και το 2022.
      ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ.
      ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ.
      ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΗ?
      ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΒΑΣΤΟ.
      ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. Η ΕΣΥ Η ΑΥΤΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    5. Πάνω απ όλα ο covid. Έγινε το μέγα θαύμα. Όλες οι άλλες ασθένειες εξαφανισθηκαν.

    6. ελλαδα με το λοκ νταου ολοι πηραμε 10 κιλα βελγιο ανορεξια εχουνε…
      τιποτε αλλο κατα εμβολιου και λοκνταουν και κουλη εχετε να μας πειτε
      Ουτε η αυγη ετσι

      1. Και πού ξέρεις εσύ παντογνώστη οτι όλοι πήραν κιλά στην καραντίνα, γκάλοπ έκανες????!!!!!!!
        Για τα εμβόλια ψάξε αυτά που λένε ανεξάρτητοι γιατροί παγκοσμίως και εδώ ο Σκαρλάτος και ο Γρίβας!!
        Πιό πάνω σου δίνει μια ιδέα και ο αντινεοταξίτης.
        Για δε τα καταστροφικά λοκντάουν τί θα ήθελες να πανηγυρίζουμε???!!!!! Για δε τον Κούλη άστο καλύτερα!!!!!!!!

    7. κατι για εδε ακουσα… αβαβα αυτο ε
      ουρως ηα λλως θα ταν κουφο 200 εκατμ εμβλια πουθενα παραλυση και αχουμε δυο κερκυρα…
      μπεεε για τους ραντισμενους φιλους σας

    8. αν οι άνθρωποι πιστεύουν στον κοροϊδοϊό, στην ψευτοδημία και στα εμβόλια τότε θα πρέπει να αποδεχτούν τις συνέπειες των επιλογών τους σε προσωπικό και πολιτικό-κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο αλλά δεν μπορούν να καστρέφουν τις ζωές των άλλων που δεν πιστεύουν σε τέτοιες νεοταξικές πατάτες

      1. Δυστυχώς κάλε μου φίλε/η, οι ψευτοδημοκρατίες με τα πληρωμένα τσιράκια τους, που εμφανίζονται ως «δημοκρατικά» εκλεγμένοι κυβερνήτες, μαζί με αυτούς που τους ακολουθούν, δεν αφήνουν περιθώριο αντίδρασης σε κανέναν από εμάς τους υπολοίπους. Εδώ που έφτασε η κατάσταση, δεν υπάρχει γυρισμός. Η Ελλάς πωλείται, διαμελίζεται και προπάντων εξισλαμίζεται με ταχείς ρυθμούς. Αντιδράσεις μηδέν! Καλό κουράγιο από εδώ και πέρα ή εάν μπορείς φύγε να γλυτώσεις τα χειρότερα που φέρνουν τα νεοταξικά σκουπίδια…….

    Comments are closed.