ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ISIS ΣΤΟΥΣ ΜΟNΑXΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ…

    Κοινοποίηση:
    isis-k

    Το Ισλαμικό Κράτος απευθύνει κάλεσμα σε υποστηρικτές του να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, μέσω βίντεο – που δημοσιοποιήθηκε σε προπαγανδιστικό κανάλι της τζιχαντιστικής οργάνωσης – στο οποίο διακρίνεται μεταξύ άλλων ο τρομοκράτης των Βρυξελλών, Αμντεσλάμ Λασουέντ.

    Όπως αναφέρουν βελγικά μέσα ενημέρωσης, το βίντεο κοινοποιήθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων TamTam. Στο βίντεο, μέρος του οποίου προβλήθηκε από την ιστοσελίδα της φλαμανδόφωνης εφημερίδας Het Laatste Nieuws, υπάρχουν στιγμιότυπα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (16/10) στις Βρυξέλλες.

    Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το βίντεο δείχνει εικόνες από την κατεστραμμένη Λωρίδα της Γάζας. Οι δημιουργοί του βίντεο καταγγέλλουν τα «εγκλήματα που διέπραξαν οι Εβραίοι εναντίον των αδελφών μας στη Γάζα». Στη συνέχεια καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να εξαπολύσουν επιθέσεις στην Ευρώπη.

    Τα βελγικά μέσα επισημαίνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι «στοχεύει ρητά τους Εβραίους». «Θα ζήσουν τη ζωή τους με διαρκή φόβο, χωρίς να ξέρουν πότε θα έρθει η ώρα της κρίσης», αναφέρεται στο βίντεο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει να βομβαρδισμοί αμάχους.
      Αυτό που κάνει είναι έγκλημα.
      Ας πολεμήσει με παντελόνια.

    2. στειλτε τους τζιχαντιστες στον Αλλαχ τους ,χοντρες γυναικες τους περιμένουν , βουνα μέ ρυζι και χιλιομέτρα π@υτσες

    3. Το ΙΣΙΣ χτυπούσε τον Άσαντ στη Συρία με τις ευλογίες και τη χρηματοδότηση της ΜΟΣΑΝΤ και της ΣΙΑ. Πάλι παπαριές κάνουν και λένε. Νομίζουν ότι τα αυγά τα αλωνίζουν και φοβερίζουν με τον κακό μπαμπούλα της δικής τους τρομοκρατίας για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους. Μπουμπλέ μπουμπλέ, που λέει και ο θείος Ντόναλντ. Καρναβάλια… Πίτσα-Ξύλο-Καράτε…Το τρίπτυχο της επιτυχίας…Θα βελάξετε όλοι οι πορνοβοσκοί…

    4. φοβούνται οι δημοκρατίες που έκλεισαν στην φυλακή την ΧΑ;;;;

    5. Αν οι Παλαιστίνιοι και οι Σύριοι μας, έπαιρναν πραγματική εκδίκηση εξ’ αρχής για όλα όσα τους έχουν κάνει δεν θα υπήρχαν τώρα βρωμοεβραίοι παπουτσάνης στον πλανήτη γη.

    6. αεροδρομια που εδωσε ο μ@λακας , τι ωραια τι καλα θα δουμε και πυροτεχνηματα στο μπουρδελο που ειμαστε

    7. που είναι τώρα ο Τζορτζ Σόρος και οι ΜΚΟ ?

    8. *Τα βελγικά μέσα επισημαίνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι «στοχεύει ρητά τους Εβραίους». «Θα ζήσουν τη ζωή τους με διαρκή φόβο, χωρίς να ξέρουν πότε θα έρθει η ώρα της κρίσης», αναφέρεται στο βίντεο*

      Και που θα ξέρουν οι ισλαμιστές καμικάζι ποιος ειναι Εβραίος, θα χτυπάνε και όποιον βρει.

      Θα έλεγα οι Χαμαζήτες & Χεσμπολαχζήτες να δράσουν οργανωμένα, πάτε στις γειτονιές που μένουν οι πολιτικοί των διαφόρων χωρών, εκεί να πάνε να επιτεθούν….

    9. Οι Ελληναράδες φοβούνται μόνο τον Covid…….. Τίποτε άλλο δεν τους φοβίζει, μόνο μην κολλήσουν καμιά μετάλλαξη του Covid. Τι ISIS και πράσινα άλογα, Covid να μην κολλήσουν και πεθάνουν (Χα, χα)…….
      Η μάσκα φορεμένη μέχρι τα φρύδια…………….

    10. Να ειναι καλα οι “μεγαλες δυναμεις” που τους χρηματοδοτησαν και οι εβραικες πολεμικες βιομηχανιες που τους εξοπλισανε!

    11. Να σηκωθούν να φύγουν οι εβραίοι, να επιστρέψουν στη γη τους. Αυτό θέλει ο Θεός.

    12. τον μπαμπα και υιο σορος ομως δεν τους ενοχλουνε καθως αυτοι τους εβαλαν στην ευρωπη με χορηγιες σε μκο που επεισαν τον ευρωπαικο λαο να τους δεχθει…..
      τα τεχνασματα περι ρατσισμου φασιμου και ισλαμοφοβιας ποιοι τα προωθησαν στην ευρωπη??? και εμεινε οι πιστες συμμαχες του διοργανωτη της εισβολης στην ευρωπη ουγγαρια και πολωνια μονο χωρις μουσουλμανους…. η τουρκια οργανωσε την εισβολη και διατασει ποτε θα γινουν τα πογκρομ των μουσουλμανων, η εγκληματικοτητα και η τρομοκρατια… ολα τα ελεγχει η μιτ χρηματοδοτουμενη απο σαουδες σκαταρ….

    13. οι εβραιοι γιατι δεν μπαινουν στην γαζα μεσα? αλλα σκοτωνουν απο αεροπλανα

    14. Κάποιοι ας συνεχίζουν να στηρίζουν Ισλαμοπιθήκους. Ο στόχος τους είναι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης και τίποτα άλλο.

      1. ουτε ισλαμοπιθηκος ουτε χριστιανοπιθηκος σαν και σενα , το ζητουμενο ειναι να ειμαστε ανθρωποι.

      2. Mε τις ευλογίες της νέας τάξης πραγμάτων γίνεται η ισλαμοποιηση της Ευρώπης και ξέρεις ποιοι είναι πίσω από αυτο

    15. Γιατί δεν πάνε μέσα στο Ισραήλ να τα κάνουν αυτά ;

      1. Οι βρωμοσιωνιστές πισωκολλητοί γιατί δεν τολμάνε να μπουνε στην Νεάπολις;;;

    Comments are closed.