ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ: “Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ” – ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    πυρηνικά

    Η Ρωσία έδωσε μια… ξεκάθαρη απάντηση σχετικά το φλέγον ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τη διεθνή κοινότητα, αναφορικά με μια πιθανή πυρηνική απειλή ενόψει του πολέμου στην Ουκρανία.

    «Η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα μόνο εάν απειλείτο η ίδια η ύπαρξή της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Τρίτη (22/3), σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται το ρωσικό Tass.

    Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, ο Πεσκόφ είπε ότι ο βασικός στόχος του ρωσικού στρατού στη Μαριούπολη είναι να εκκαθαρίσει τις «εθνικιστικές μονάδες».


    Επέμεινε ότι όλα πάνε βάσει του αρχικού σχεδίου και ότι κανείς δεν πίστευε ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» (όπως αποκαλεί η Μόσχα τον πόλεμο) στην Ουκρανία θα διαρκούσε μόνο δυο μέρες.

    O σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, τόνισε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ «παρακολουθούν διαρκώς» το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η Ρωσία πυρηνικά όπλα.

    «Ο προέδρος Πούτιν, στις πρώτες ημέρες της σύγκρουσης, έθεσε ζήτημα πιθανής χρήσης πυρηνικών όπλων. Είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί» υπογράμμισε ο κ. Σάλιβαν μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο.

    Όπως μετέδωσε το Reuters, ο ίδιος τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα συζητήσουν με τους συμμάχους την πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ ΡΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ…ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ…200 2ΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ…ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ …ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΣΟΛΤΣ ΠΙΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ…..ΠΟΛΩΝΙΑ…ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ…ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ …ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…ΑΛΒΑΝΟΥΣ….ΟΛΟΥΣ …ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ….ΡΙΞΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ!!!!!

    2. Θα το έκαμε αλλά τρέμει τον κουλη είναι ο μόνος που φοβάται

    3. Βλαδιμηρε ξαμολα τα… κουφετα! Εκτος απο τη καθαρση των ναζι θα γινουμε και μαρτυρες της Ορθοδοξιας ! Ουτε κηδειες ουτε λουλουδια παμε κατ ευθειαν ….οστεοφυλακιο! Το ζητουμενο ειναι να ξεβρωμισει ο πλανητης απο τη χλεπα της ΝΤΠ!

    4. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ, ΡΊΞΕ ΣΕ think tank ΤΟΥΣ , ΤΙΣ ξέρεις εσύ, κ. γενικά στην άλλη πλευρά του ωκεανού. α, κ. το μπουρδελο σαυραςμπακιγχ. ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΠΡΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΌΧΙ ΣΕ ΓΟΝΊΔΙΟ, ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΣΕ ΚΛΩΣΤΙΤΣΑ ΑΠΌ κουκούλα.

    5. χαχαχαχα τι να ριξει ρε ο αχρηστος κοντος πειναει ο λαος του και αυτος κανει ονειρα

    6. Κανενας δεν απειλή την ύπαρξη της Ρωσίας. Την ύπαρξη του καθεστώτος απειλούν.

    7. Τουλαχιστον οι Ρωσοι προειδοποιουν για την χρηση πυρηνικων οπλων (βαλλιστικων και μη).
      Οι Αμερικανοι, οταν χτυπησαν την Χιροσιμα και το Ναγκασακι, το εκαναν απροειδοποιητα!
      Ετσι δεν εδωσαν καμμια ευκαιρια στους Ιαπωνες να τερματισουν τις εχθροπραξιες αφου ο πολεμος ειχε ηδη χαθει γι’ αυτους.
      Και καλυτερα οι προειδοποιησεις της Ρωσιας να ληφθουν στα σοβαρα απο ολους τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ της Δυσης..
      …κι αυτο γιατι κατοπιν ο Βλαδιμηρος θα μπορει να πει, ‘σας ειχα προειδοποιησει’.. (για οποιον δηλαδη γλυτωσει το ολοκαυτωμα..)

    8. ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ. ΡΙΞΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 7000 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    9. Για τη Μαριούπολη παλευτε ρε μπεκρηδες; Σας έχει ξεπατωσει το Αζοφ μου θέλετε και νταραβερια με το ΝΑΤΟ σαψαλα

    10. Ρίξε ρε Βλαδιμηρε μια μέσα στην Ουάσιγκτον και μια στην πουστογρια της Αγγλίας μην μασάς! Γάμα τους Μητσοτακιδες όλης της γης!

    11. Να πουμε οτι η μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ εχουνε πληροφοριες και επιμενουν οτι ο πουτιν θα χρησιμοποιησει πυρηνικα οπλα…
      Τωρα το τι ακριβως πυρηνικα οπλα μενει να το δουμε! ελπιζουμε να μην ειναι πυρηνικες κεφαλες γιατι πρωτους που θα χτυπησει ειναι τους ρωσους…αυτοι ειναι πιο κοντα…

    12. Και τώρα Ρήγα ( Αμερικανοσιωνιστες καθαρματα της Δυσης) Κοίτα χαμηλά κάτω το κάμπο (την γη) και πες μου πόση Γη είναι δική σου….
      Κάντο Βλαδιμηρε….Για όλου του κόσμου το ψωμί 🍞 το φως και το τραγούδι Κάτω απ’ την Γλώσσα του κρατεί τους βογγους και τα Ζήτω και αν κάνει πως τα τραγουδι ραγίζουν τα Λιθάρια ( Ραγίζει η Γη Ολακερη)

    13. Βλαδιμηρε άρχισε να ρίχνετε…στειλτους στην κόλαση! Μπορείς!Μην μασάς!

      1. Τι να κάνει ρε κακομοιρηδες καθηστε καλά εδώ δε μπορεί να φέρει βόλτα το Αζοφ θέλετε και πυρηνικά μεθύστακες

    Comments are closed.