ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ! ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΞΑΝΑ»

    Κοινοποίηση:
    FILE PHOTO: A Russian army service member fires a howitzer during drills at the Kuzminsky range in the southern Rostov region, Russia January 26, 2022. REUTERS/Sergey Pivovarov/File Photo

    Επιδεινώνεται ραγδαία η κατάσταση στην ανατολική Ευρώπη με τον Αρχηγό του βρετανικού Στρατού να απευθύνει ζοφερή προειδοποίηση ότι ο Στρατός της χώρας του θα πρέπει να προετοιμάζεται να πολεμήσει για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

    O στρατηγός Sir Patrick Sanders σε μήνυμα του προς τους στρατιώτες επ΄ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως αρχηγός του Στρατού διαδεχόμενος τον στρατηγό Sir Mark Carleton ανέφερε:

    «Υπάρχει σήμερα μια διακαής επιτακτική ανάγκη να σφυρηλατήσουμε ένα στράτευμα ικανό να μάχεται μαζί με τους συμμάχους μας και να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης.

    Είμαστε μια γενιά που πρέπει να προετοιμάσει τον Στρατό μας για να πολεμήσει για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος.»

    Τα λόγια του Βρετανού στρατηγού φαίνεται να έρχονται σε πλήρη σύμπνοια με τα όσα είχε δηλώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μετά την επίσκεψή του στην Ουκρανία ότι   «πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα πόλεμο μεγάλης διάρκειας».

    Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο  γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει χρόνια».
    Οι δηλώσεις του Βρετανού Α/ΓΕΣ έρχονται να πυροδοτήσουν εκ νέου το κλίμα στην ανατολική Ευρώπη υπενθυμίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με μια σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ πλέον και σε πλήρη εξέλιξη.

    Όλα αυτά για τα «μάτια» του Β.Ζελένσκι!

    Οι  πολεμοχαρείς δηλώσεις του Βρετανού Α/ΓΕΣ έγιαναν ενώ  η Ρωσία ανακοίνωνε σήμερα πως η επίθεσή της εναντίον του Σεβεροντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, συνεχίζεται με επιτυχία, αφού πήρε τον έλεγχο ενός τομέα στα περίχωρα της πόλης.
    «Η επίθεση στην κατεύθυνση του Σεβεροντονέτσκ εξελίσσεται με επιτυχία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ, σε ένα βίντεο. Είπε πως ο οικισμός Μετιολκίνε, στα ανατολικά περίχωρα της πόλης, έχει καταληφθεί.

    «Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν να πλήττουν στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας», είπε.

    Ο Κονασένκοφ είπε πως μεγάλου βεληνεκούς πύραυλοι Kalibr έπληξαν κέντρο διοίκησης στην περιοχή Ντνιπροπετρόφσκ, σκοτώνοντας Ουκρανούς στρατηγούς και αξιωματικούς, περιλαμβανομένων μελών του γενικού επιτελείου.

    Η Ρωσία δήλωσε επίσης πως κατέστρεψε δέκα Ρ/Μ πυροβόλα M777 των  155 χλστ.  και έως 20 στρατιωτικά οχήματα στην ουκρανική πόλη Μικολάγεφ τα οποία προμήθευσαν δυτικές χώρες στην Ουκρανία τις τελευταίες δέκα ημέρες.

    Πύραυλοι Iskander έπληξαν επισης μονάδα επιδιόρθωσης αρμάτων μάχης στο Χάρκοβο, καταστρέφοντας δύο συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών, είπε ο Κονασένκοφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Οι Εγγλέζοι μια ζωή τσιράκια τών Αμερικάνων, σήκω κάτσε τούς έχουν. Έτσι καί τωρα κάνουν copy paste την ρητορική τών Αμερικάνων πού φυσικά είναι κούφια λόγια γιατί δεν πρόκειται να έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με τούς Ρώσους.
      Πάντως αυτός ο Μπόρις Τζόνσον ή είναι όσο βλακας φαίνεται, ή τόν έχουν “δεμένο” από κάθε πλευρά.
      Ο σκοπός των ΗΠΑ είναι να φέρει σε πόλεμο τούς Ευρωπαίους με την Ρωσία γιατί είναι ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί ως υπερδύναμη με τα τρις χρέη πού έχει. Γνωστή συνταγή του παρελθόντος όπου ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος την έβγαλε την Αμερική από μία ύφεση δεκαετιών.

    2. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!! ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

    3. Λεει ο στρατηγος:
      “….«Υπάρχει σήμερα μια διακαής επιτακτική ανάγκη να σφυρηλατήσουμε ένα στράτευμα ικανό να μάχεται μαζί με τους συμμάχους μας και να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης….”
      …………
      Γνωριζει ο….’στρατηγος’ τι καταληξη ειχαν οσοι προσπαθησαν να “νικησουν” την Ρωσια στο παρελθον?
      Μια ιστορικη αναδρομη θα του εκανε καλο νομιζω…😎

    4. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΚΑΠΝΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

    5. ΟΧΙ ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΜΕΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΑΦΗ …

    6. Οι πουστροεγκλέζοι ήταν και είναι μια ζωή η χειρότερη κωλοφάρα!!Βλαδίιμηρε γλέντα τα νεοταξικά διεθνιστικά ανώμαλα εγγλεζάκια!!

    7. Μιάς και γράφετε περί πολέμου των Δυτικών, αφού ή Google μού έκλεισε 2 λογαριασμούς δέν άντεξα άλλο: Τήν ξέχεσα όπως τής άξιζε γράφοντας μεταξύ αλλων: I don’t need your fucking services… You fucking Chanukah Saxons! Go fuck your selves!!
      Αεί στό διάολο πιά με την google κ τό YouTube της!!! Γράφεις ότι ό Μητσοτάκης κ ό Αντιπρόεδρας είναι άχρηστοι καί δοσίλογοι,κι αμεσως ενημερώνουν τό Ελληνικό τμήμα καί σε κόβει δια παντός!!!
      Μπαίνω μέσω Ρωσσίας άν χρειαστεί νά δω κάτι στο youtube. Στείλτε την στον διάβολο κ χρησιμοποιείστε τό duck duck go ή τήν πολύ private Startpage πού δίνει τα αποτελέσματα τής google ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ google!!
      Ή google κ κάποιες άλλες υπηρεσίες αλλά εξόχως ή google, είναι εργαλείο τών Αμερικανοεβραϊκων υπηρεσιών Ασφαλείας!
      Συμπέρασμα: Όταν συνεργάζεσαι με απατεώνες, πρέπει να είσαι 2 φορές απατεώνας!!! Αλλοιώς σε πηδάνε χωρίς σάλιο..
      Στον διάολο ή Google!

    8. Μάλλον θα πολεμήσει μόνος του…
      Γιατί ο Αγγλικός λαός έχει άλλη γνώμη, ειδικά τώρα που έχει φτάσει η ακρίβεια στα ύψη.
      Όλοι αναρωτιούντε και κάνουν παράπονα, γιατί χαλάμε τόσα λεφτά για την Ουκρανία, το ότι τα ΜΜΕ το κρύβουν είναι άλλη υπόθεση.

    9. Σπέρματα ανώμαλων πουσταριών, ψυχοπαθών, γεννήματα του Σατανά, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν τα πάντα..!!!
      Βλαδίμηρε πάτησε το κουμπί. Δεν πάει άλλο, δυστυχώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Γιατί ρε πουστη αγγλε να πολεμήσεις την Ρωσία?τι σου έκανε?

    Comments are closed.