ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΟΥΚΡΑΝΟΙ – ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ [ΒΙΝΤΕΟ 18+]

    Κοινοποίηση:
    φγδφγφγ

    Την ώρα που στην Ελλάδα επικρατεί μια φιλοουκρανική ατμόσφαιρα, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχουμε κοντή μνήμη και τηρούμε την αντικειμενικότητα μένοντας μακριά από προπαγάνδα και fake news. Δείτε παρακάτω ποια είναι η πραγματική εικόνα που επικρατεί στην Ουκρανία όχι μόνο τώρα που χάνει η μάνα το παιδιί και το παιδί τη μάνα, αλλά τα τελευταία 8 χρόνια για τα οποία όλη η ΕΕ και το ΝΑΤΟ σφύριζε αδιάφορα.

    Στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα δείτε δύο ένοπλους να δολοφονούν εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου, άοπλο άνδρα ο οποίος έτρεξε για να σωθεί. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, οι ένοπλοι τον εκτέλεσαν. Αυτά γίνονται όταν εξοπλίζεις πολίτες… Προσοχή στο βίντεο!!!

    Δείτε και αυτούς τους “καλούς Ουκρανούς” που πραγματοποιούν ελέγχους στο Κίεβο σε περαστικούς απαιτώντας την επίδειξη εγγράφων ως άλλα τάγματα εφόδου…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Θα εξοντώσει το λαό του ο κλόουν και θα κατηγορήσει τον Πούτιν ότι το έκανε. Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο ότι η Δύση εξωθεί τον Πούτιν να κάνει πυρηνικό πόλεμο για τους λόγους που αναφέρει!

    2. Δηλαδή ο πολίτης αυτός δεν δέχθηκε να πάρει όπλο φονεύθηκε από αυτόν που δέχτηκε; Δηλαδή μιλάμε για εμφύλιο; Ο ουκρανός έδωσε τα όπλα όχι για να εκτελούν ρώσους αλλά να φαγωθούν μεταξύ τους! Αυτό θα κάνει και με μας ο καριόλης για να αλληλοεξοντωθούμε!

    3. Έτσι θα μας εκτελεί κι ο δικός μας παρανοϊκός. Πούτιν είμαστε όλοι Έλληνες μαζί σου… Σκίστους, κι έλα κι από δω να σου δώσουμε άλλους 301.

    4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

    5. Όλοι οι Έλληνες είναι μαζί με τον ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΤΙΝ..!!
      OΤΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ,ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ…..ΜΟΥΓΚΑ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ..!!
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ..
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ …ΑΕΡΙΟ ..!!
      ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ….ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!
      ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

    6. Τρομερη δολοφονια αμαχου!
      Ευχομαι οι στυγνοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να βρουν το τελος που τους αξιζει.
      “…Μαχαιραν εδωκες, μαχαιραν θα λαβεις..”

    7. Τρομερη δολοφονια αμαχου!
      Ευχομαι οι στυγνοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να βρουν το τελος που τους αξιζει.
      “…Μαχαιραν εδωκες, μαχαιραν θα λαβεις..”

    8. Ο σκαι διχνει μια πολυκατικια απο την βυρητο συνεχεια γιαυτο εχει ηλιο σε πολες φωτογραφιες .

    9. Σκοτωνουν Ελληνες…

      Και ο προδοταρος κουλης στελνει κια οπλα να τους ενισχυσει.

    10. Τσιμουδιά μαλάκες ευρωπαίοι όταν οι φονιάδες αμερικάνοι έριχναν βόμβες και σκότωναν παιδάκια στη σερβία. Ούτε κυρώσεις ούτε τίποτα. Μόνο κάποια ευχολόγια. Τώρα γίνεται ο χαμός. Μάλλον υπάρχει ο καλός και ο κακός πόλεμος. Υποκριτές. Όταν οι τούρκοι έκαναν εισβολή στην κύπρο. Όταν οι αμερικάνοι έκαναν πόλεμο σε ιρακ και αφγανιστάν. Καλός πόλεμος και αυτός. Το δράμα και τα βασανιστήρια των ρωσόφωνων 8 χρόνια από το καθεστώς ζελένσκι πάλι τσιμουδιά.

      1. Η Υποκρισία της Δύσης δεν έχει όρια.Μεχρι στο ποδόσφαιρο βάλανε κυρώσεις…αν είναι δυνατόν.Αισχος .Ούτε ο Χίτλερ δεν τα έκανε αυτά! Ο Χίτλερ και έκανε Ολυμπιακούς αγώνες με όλες τις χώρες!
        Τους παγώνουν τα λεφτά τους λες και τους ανοίκουν…εγώ πιστεύω βάζουν τόσο σκληρές κυρώσεις στην Ρωσία για να τους χτυπήσουν οι Ρώσοι με πυρινικα και να τους κατηγορήσουν μετά.Οι πλούσιοι της Δύσης θα μπούνε σε καταφύγια και οι απλοί Ευρωπαίοι πολίτες θα πεθάνουν.
        Η παγκόσμια Ελίτ θέλει να γίνει παγκόσμιος πόλεμος γιατί έχει αποκαλυφθεί στην παγκόσμια οικονομική Κοινότητα ότι η οικονομία της Δύσης είναι φούσκα δηλ εκτυπώνουν ψεύτικο χρήμα χωρίς ανταπόκριση και γράφουν χρέος το οποίο μετά το διαγράφουν λογιστικά με πολέμους που κάνουν σε άλλες χώρες.
        Η Ελίτ της Δύσης θέλει παγκόσμιο πυρινικο πόλεμο για αυτό σπρώχνει την Ρωσία σε ακραία οικονομικά μέτρα.

    11. Αυτή την στιγμή στο Κίεβο ακούγονται εκρήξεις και ηχούν σειρήνες. Καταφθάνουν ενισχύσεις Ρώσων και υπήρξε συντριβή ουκρανικων δυνάμεων στα νότια του Κιέβου. Αναφορές λένε για πλήρη εκκαθάριση της περιοχής!

    12. Η γενιά του πήρε από μακεδονική φυλή γυναίκα Ηλληρη που σημενει μόνο από γυναίκα περνεις καθαρότητα αίματος όχι από αρσενικό διότι αλλάζουν τα αυγά τα ωάρια ένας άντρας πχ εάν πάρει Έλληνας μια αφρικανα μαύρη αλλάζουν τα ωάρια πάει άλλη ράτσα εδώ πέρασε η μακεδονική φυλή τα ωάρια μέσα στην ρωσική φυλή για να ανέβουν να γίνουν τσαροι κλπ αρχική πάει ιποθονιαδα φυλή

      1. Έχουμε κάτι Lexotanil για εσένα στο φαρμακείο! Για εσενα τα χαπάκια 50 ml μόνο 5.99ευρω.

    13. Το καλύτερο είναι που βλέπω τα σχόλια και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ακόμη πολίτες με κριτική σκέψη που δεν επηρεάζονται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την άλλη είναι πλήρως πουλημένοι στους Γερμανούς και τους Αμερικάνους αλλά θα το πληρώσουμε εμείς οι απλοί πολίτες. Μητσοτάκη ετοιμάσου να κάνεις το λάθος να στείλουμε στρατό και θα σε πάμε σηκωτό εμείς οι ίδιοι οι άντρες του ελληνικού στρατού στον Πούτιν.

    14. Είπε και ο δήμαρχος του Κιέβου ότι έχουν εισέλθει μεγάλος αριθμός Ρώσων για δολιοφθορές. Η καλύτερη δικαιολογία για να σκοτώνεις ανεξέλεγκτα κόσμο

    15. Βλαδίμηρε όλοι οι τίμιοι δίκαιοι και πραγματικα ελεύθεροι άνθρωποι σε όποια χώρα και αν ζούμε είμαστε πολύ περήφανοι για εσένα μια και τον Ρωσικό γενναίο λαό σου που μπήκε μπροστά στην μάχη της Ελευθερίας.

    16. Ντρέπομαι για αυτήν Ευρώπη…για μια χώρα ούτε καν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μαλώνουν με την γειτονική Ρωσία για λογαριασμό των Αμερικανοεβραιων που είναι στην άλλη μεριά του κόσμου.Ντροπη.
      Όταν δολοφονούσαν οι Αμερικανοί λαούς η Ευρώπη τι έκανε; Δολοφονούσαν τον Σερβικό λαό και έπιναν μπύρες οι Γερμανοί.
      Αυτή δεν είναι η Ευρώπη των λαών αλλά η Ευρώπη των ολιγαρχων και των τραπεζιτών.

    17. Χαχαχαχα………….Στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια!!!!!!!!!!!!!

    18. ετσι πρεπει οταν υποστηριζεις και εισαι σαμποτερ ‘η εισαι μαζι με τον εγκληματια πολεμου τον κοντοπουτανο. μια χαρα ειναι το βιδεο.

    19. Ο ΖΕΛΕΝΚΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!
      ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!!
      ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ !!! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!

    20. Ποιος θα μας μαζέψει αυτόν τον βλακα τον Κούλη. Είναι ικανός να στείλει και εκστρατευτικό σώμα σαν τον Ελ.Βενιζελο. Περιττό να πω ποιος την πληρωσε μετά.

    21. Ρωσοφωνοι της Ουκρανίας, πάρτε τα όπλα μικροί μεγάλοι και μην περιμένετε μόνο από τον ρωσικό στρατό να καθαρίσει.

    22. Για αυτό απαγόρευσαν την εκπομπή των ρωσικών σταθμών στην Ευρώπη.Αυτο δε τόλμησε να το κάνει ούτε ο Αμερικανός στο Αλ τζαζιρα

    Comments are closed.