Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    κουλης χρυσοχοιδης

    Δυστυχώς τελειώσαμε. Μας οδηγεί σε εμφυλιακές καταστάσεις  ένας πρωθυπουργός που βρίσκεται σε απόλυτο πανικό και κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ και τις δυνάμεις καταστολής. Οι εμμονές ενός νάρκισσου πολιτικού που οδηγεί με τα μέτρα του σε πολύ επικίνδυνα  μονοπάτια… Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    Η κυβέρνηση απάντησε μετά από λίγες ώρες για το περιστατικό υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως ο πολίτης που ξυλοκοπήθηκε από τον αστυνομικό ήταν «αριστερός» και «ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».

    Η κυβέρνηση ουσιαστικά αντί να καταδικάσει ξεκάθαρα το συγκεκριμένο περιστατικό, αναλώνεται σε «δικαιολογίες» όπως οι παραπάνω, ή όπως αυτές που είπε η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες «κακολόγησαν» την Μαρέβα Μητσοτάκη, καθώς νωρίτερα μοίραζαν τρικάκια που την χαρακτήριζαν ως «υπέρκομψη».

    Σύμφωνα με καταγγελίες ένα non-paper φέρεται αν δόθηκε στα στελέχη της ΝΔ από το Μαξίμου, στο οποίο αναφερόταν η «γραμμή» που θα ακολουθηθεί στο θέμα του ξυλοδαρμού.

    Όπως φαίνεται στο σχετικό απόσπασμα, η Νέα Δημοκρατία δίνει εντολή για το πως θα απαντάνε τα στελέχη. Τους δίνει εντολή να γνωστοποιήσουν το ονοματεπώνυμο του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και να τον κατηγορήσουν ότι πήγε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.

    Το είδαμε μάλιστα και λίγες ώρες αργότερα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κ.Κυρανάκη, αλλά και από τον υπουργό Μ.Βορίδη, οι οποίοι σχολιάζοντας το γεγονός στάθηκαν στην πολιτική ταυτότητα του πολίτη, «δικαιολογώντας» με αυτό τον τρόπο την αναίτια επίθεση που δέχθηκαν οι πολίτες στη Νέα Σμύρνη.

    Και ο Μ.Χρυσοχοΐδης αφού χαρακτήρισε ως «αδικαιολόγητη» την άσκοπη βία, κατηγόρησε τον… ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του περί «κινδύνου της Δημοκρατίας», υποστηρίζοντας πως και επί ΣΥΡΙΖΑ κινδύνευε η Δημοκρατία. 

    Για τις δηλώσεις των στελεχών και στη κίνηση του Κυρανάκη να δημοσιοποιήσει το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε ερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη η οποία απάντησε χαρακτηριστικά ότι «το βίντεο δεν το έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν δρα ως κουκουλοφόρος. Υπάρχουν πρόσωπα γνωστά και το περιστατικό που διερευνάται. Πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα είναι πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα» είπε η κα Πελώνη επαναλαμβάνοντας ότι «δεν έδωσε η κυβερνηση το βίντεο».

    Μάλιστα στη βροχή ερωτημάτων για το θέμα και ιδίως για το αν νομιμοποιείται η αστυνομία να δέρνει πολίτες για τα πολιτικά τους φρονήματα η Αριστοτελία Πελώνη επέμεινε ότι «το βίντεο δεν το έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση».

    Η κα Πελώνη παρέπεμψε στις σχετικές δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τόνισε ότι «οι εικόνες είναι ενοχλητικές» ενώ θα υπάρξει διερεύνηση του περιστατικού στη Νέα Σμύρνη και θα αποδωθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

    Στο αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που βιαιοπράγησαν κατά των πολιτών η κα Πελώνη σημείωσε ότι «αυτά είναι θέματα που αφορούν το εσωτερικό πειθαρχικό δίκαιο της αστυνομίας».

    Μάλιστα η κα Πελώνη δικαιολόγησε την παρουσία των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη παραπέμποντας στην ανακοίνωση της Αστυνομίας και τόνισε ότι τα φαινόμενα συνωστισμού ήταν ο λόγος που οι αστυνομικοί βρέθηκαν χτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

    Στο πλαίσιο αυτό η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες έντασης και νέες πλατείες αγανακτιμένων. Τα τρικάκια της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τυχαία». Μάλιστα η κα Πελώνη κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να συστήσει ο κ. Τσίπρας με το λόγο του την τήρηση των μέτρων».

    Παρατηρούμε ουσιαστικά μία προσπάθεια από τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την «αριστερά» για το περιστατικό, απαιτώντας από την αξιωματική αντιπολίτευση να συστήσει στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα του πιο αυστηρού lockdown στην Ευρώπη. 

    Υπό το φόβο της πολιτικής κατάρρευσης η κυβέρνηση, προσπαθεί να δημιουργήσει πόλωση ανάμεσα σε «δεξιά» και «αριστερά» ώστε να κερδίσει ψηφοφόρους για τις εκλογές που φαίνεται πως θα έρθουν ακόμα και μέσα στο Μάιο.

    Η οικονομία έχει καταρρεύσει από τα lockdows και όταν βγουν τελικά οι πολίτες από τα σπίτια τους θα δουν μία διαλυμένη κοινωνία. Το κύμα οργής που υπάρχει τους τελευταίους μήνες στους πολίτες γίνεται σιγά-σιγά «τσουνάμι», καθώς βλέπουν ότι δεν έχουν καμία επιτυχία τα κυβερνητικά μέτρα, για τα οποία αντιδρούν έντονα μέχρι και επιστήμονες.

    Ενώ παράλληλα βλέπουμε την Τουρκία να προχωράει τον τελευταίο χώρο σε πρωτοφανείς προκλήσεις στο Αιγαίο, στέλνοντας ερευνητικά μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, με την κυβέρνηση της ΝΔ να αφήνει αναπάντητες μέχρι στιγμής όλες τις προκλήσεις και να ψάχνει δικαιολογίες όπως το «πήρε ο αέρας» κτλ.

    Η κυβέρνηση «παίζει» το τελευταίο της χαρτί, καθώς με συχνές και αμφιβόλου ποιότητας δημοσκοπήσεις θέλει να πείσει πως τα πάει καλά, ταυτόχρονα θέλει να δώσει στην «δεξιά» έναν «αντίπαλο», ώστε να πάρει ψήφους.

    Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα όσα έχουν γίνει με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, εκεί που η κυβέρνηση έχει επενδύσει στο κύμα οργής που υπάρχει από άτομα συγκεκριμένου χώρο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει πως κάθε αντίδραση γίνεται από οπαδούς του τρομοκράτη.

    Να τονίσουμε εδώ πως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το «άλλο κόμμα» δείχνει να αυξάνει τα ποσοστά του, κάτι που όπως λένε οι ειδικοί επί του θέματος οφείλεται στην αύξηση των ποσοστών 2-3 κομμάτων που ανήκουν κυρίως στον πατριωτικό χώρο.

    Όσον αφορά για το «δεξιά» Νέα Δημοκρατία. Δεν χρειάζεται πολλά, αρκεί να δούμε την πολιτική σταδιοδρομία των στελεχών που αποτελούν την κυβέρνηση. Από τον «κεντροαριστερό» Κ.Μητσοτάκη, μέχρι τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

    Δεν είναι άλλωστε περίεργο πως και οι Καραμανλικοί, αλλά και οι Σαμαρικοί εκφράζουν ανοιχτά τους τελευταίους μήνες τη διαφωνία τους με την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη σε μία σωρεία από θέματα και κυρίως στα εθνικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. πριν φυγει να του δώσουμε δωράκια ξύλο ωραίο ωραιο με σημάδια να μας θυματε

    2. Εξαθλιωση του Ελληνα κ χτυπημα οι αντρες πρεπει να αντιδρασουν κι αλλο δεν το καταλαβαινεται δεν υπαρχουν δουλειες ουτε μελλον τί αλλο να μας στερησουν δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αλλο πρεπει να ξεσηκωθουν οι πολιτες δεν ειναι κατασταση αυτη

    3. Δεν πρόκειται να φύγει μας δίνουν ελπίδες για να μη ξεσηκωθουμε εναντίων τους. Η Κούλα είναι πανίσχυρη, τον στηρίζουν τα αδέρφια του οι Εβραίοι. Θα μείνει στην εξουσία καμία σαραντάρα χρόνια ακόμα.

    4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΗΝ
      ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ Ν,Δ Ο
      ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΒΕΡΩΦ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟ,ΟΠΟΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΛΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ .
      ΠΙΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 1922 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

    5. Τελειώνει το lockdown στην Κύπρο στις 23/2 με ευθυνη της κυβέρνησης. Είδαν τα χαϊρια μας εδώ και πάνε να προλάβουν το κακό. Σήμερα ανακοινώθηκε.
      Εμείς εδώ περιμένουμε τον Αγά να ομφαλοσκοπήσει, να τον συμβουλέψει και η μανουλα και να δουμε…

    6. Παρακολουθώ θέματα και σα να βλέπω ότι προπαγανδιζετε υπέρ του Τσίπρα. Δηλαδή θέλετε να πέσει ο Μητσοτάκης κ να ξαναβγεί ο Τσίπρας;;;; καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα εάν επιστρέψουν οι αριστερόστροφοι φασίστες; Για να δω θα το δημοσιεύσετε…

    7. Δεν γλτιτωνουμε απο την σκυλα στην χαρυβδη.Να παρουμε πουλο απο αυτην την χωρα δεν παει αλλο.

    8. Ο διανοητικα αναπηρος προεδρος της κυβερνησης , ειναι ο μονος που καταφερε , στα 58 μου χρονια , να πω οτι ο συριζα εχει δικιο ( στην ανακοινωση περι βιας ) . Ο εμφιλιος ξεκινησε και οι νεοι συμμοριτες αλλαξαν πλευρα . Απο τους κομμουνιστοσυμμοριτες , περασαμε στους κουλοσυμμοριτες . Ελπιζω το τελος τους κοινο .

    9. ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ……………………….

    10. Τσιπρα ρουφιανε προδοτη σκουλικι αι στο διαολο ρεμαλι του κερατα μπασταρδε.. Παρε το χαφιε το μητσοτακη που τα εχετε κανει πλακακια και αντε στον διαολο και τα τσακιδια απο μπροστα μας και να αναλαβει ο στρατος..

    11. Φασιστομουτρα να σας δω μετά τις εκλογές που θα πάρει 47% ο Κουλης όπως τον λέτε.

      1. Κουλα την λεμε γιατι ειναι ανωμαλη φουστρα και φιλεναδα παιδεραστων

      2. λιναγδάκο πάγαινε να ανακουφίσεις κανά λάθρο στη μκο του κούλη σου ,δροσερούλη…

      3. Σιχαμενοι παιδεραστες έφτασε το τέλος σας χαμουρηδες

    12. ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ ΧΡΗΣΟΣΚΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΛΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΗ ΠΟΙΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!!!

    13. η ελευθερία η αξιοπρέπεια και η εργασία δεν έχουν ιδεολογίες και κόμματα!!! τα χειρότερα-σοβαρότερα έρχονται!! η αληθινή τιμωρία θα είναι από τους ανέργους

    14. Εμπρός γιά ένα νέο 2015,εμπρός μπορούμε και χειρότερα,έρχετε ο Τράγκας το νέο αίμα να μας σώσει η φρεσκαδούρα.
      Πείτε μας τι θα έρθει μετά και αφήστε τα κόλπα “πατριωτικά” σάιτ τού κώλου.

      1. Προς θεου μην πεσει η Κουλα, πως θα μενουμε φυλακισμενοι μεσα στο σπιτι χωρις την Κουλα να μας το επιβαλει. Χωρις την Κουλα θα μας μεινει το μισο Αιγαιο που παει να το ξεφορτωθει χωρις την Κουλα πως θα βρισκουν παιδεραστες την λεια τους εγχωριοι και ξενοι ωστε να κινειται η οικονομια ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΧΑΟΣ

      2. Ναι βλάκα μείνε με Κουλά να σου κάνουν τη σουφρα πλατεία χαφιέ .

    15. ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

    16. Όσο έφυγε ο Κώστας Καραμανλής το 2008 με το θάνατο του νεαρού από αστυνομικό και καίκε όλοι η Αθήνα τέλειος κατάντιας στεφανε

    17. Θα πάρω την προτελευταία παράγραφο “Όσον αφορά για το «δεξιά» Νέα Δημοκρατία. Δεν χρειάζεται πολλά, αρκεί να δούμε την πολιτική σταδιοδρομία των στελεχών που αποτελούν την κυβέρνηση. Από τον «κεντροαριστερό» Κ.Μητσοτάκη, μέχρι τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.”
      Αυτοί είναι χειρότεροι από την κυβέρνηση του Τσίπρα που είχε τους ΑΝΕΛ.
      Εγώ ψάχνω ακόμη όλους αυτούς τους μακεδονομάχους με τους βουκεφάλες και τις ασπίδες. Που είναι κρυμμένοι αυτοί που λέγαμε και λέγανε! Πάνω από 1 εκατομμύριο ψήφους πήρε η ΝΔ μόνο γι’αυτό! Τώρα φορέστε μάσκες μην κολλήστε.
      Στην Χαλκιδική ή στον Πλαταμώνα που τους έχει κλείσει τα θέρετρα και όλα τα καταλύματα.

    18. Δέν θά προλάβει νά φύγη μέ ελικόπτερο ο κακομούτσουνος ό γκαβός γιατί θά τόν τσακώσουν οί λεβέντες καί θά κλαίει καί θά εκλιπαρεί όπως ή Ελενα Τσαουσέσκου “Παιδιά μου τίς σάς έκανα;”.
      “Δίκη καί εκτέλεση τού ζεύγους Τσαουσεσκου”
      βίντεο
      https://www.youtube.com/watch?v=zxTNMGiOBs8
      Γιάννης Λάκων

      1. Συμφωνώ και επαυξάνω. Να φύγει έτσι χωρις να πληρωσει? Ε, ΟΧΙ!

    19. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ

    20. Ρε καραγκιοζη Μητσοτακη…οτι και να εχει κανει ενας ανθρωπος…του περνας χειροπεδες και τον πας εισαγγελεα.
      Δεν τον χτυπας μαζι με αλλους 4 μερα μεσημερι μπροστα σε κοσμο με παιδια.
      Παρε δρομο αχρηστε…εχεις καταστρεψει τη χωρα!

    21. Είναι ελλιποβαρείς και αυτοί και οι προηγούμενοι και οι προ-προηγούμενοι. Αυτός είναι ο ένας λόγος που πάμε κατά διαόλου. Ο δεύτερος λόγος είναι οι αφεντιές μας που έχουμε και εμείς ένα χάλι εκπαίδευσης και νοοτροπίας. Δεν μπορεί να πηγαίνουν όλα καλά και στο τέλος να κόβει η μπασαμέλα. Όσον αφορά στους πρώτους δεν έχουν μάλλον καταλάβει πως δεν ζουν στην εποχή που όποια κουτσουκέλα και να έκαναν πέρναγε στα κρυφά αλλά στην εποχή που κλάνεις στον έβρο και μυρίζει την ίδια στιγμή στην κρήτη. Για δε τους δεύτερους δεν λέμε καλημέρα ο ένας στον άλλο αν τύχει και έχουμε διαφορετικά ποδοσφαιρικά πιστεύω. Συνεπάγεται και αντιστρόφως γάμησε τα.

    22. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗ , ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ – ΠΡΩΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ , ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ , ΟΥΣΤ !!

    23. ελπιζω οπως διαλυθηκε το πασοκ να διαλυθει και η νδ

    24. ΑΛΗΤΕΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙ, ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!!! ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ SMS…. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ? ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ? Η ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ? ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!!

      1. „ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!!“ Αληθινο!!!!!

    25. ερχοντε κιαλλα κιλοτες του μητσοτακη θα πεσει κιαλλο ξηλο

    26. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    27. Μπορεί να γελάμε και όμως αυτοί οι δύο άνθρωποι δημιουργούν τη νέα 17 Νοέμβρη με αυτά που κάνουν.
      Μήπως αυτός είναι τελικά και ο σκοπός τους;;;

    28. ΚΟΙΤΑΤΕ ΦΑΤΣΑ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΡΔΩΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Κ ΜΙΛΑ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

      1. Ζει σε μια γερμανικη ονειροπραγματικοτητα. Σε αλλες σφαιρες εξωγιηνες, μη ρεαλιστικες που εχουν/εχει δημιουργισει γυρω του οι ελληνικοι ανθρωποσυμβουλα-τορες της αγωνης και κακιας ωρας.

    29. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
      ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25, ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!
      ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΡΟΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!!

    Comments are closed.