Ο “ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ” ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Eπεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομικών σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στον άτυπο καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί από την Πέμπτη έξω από τη δομή του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου» στα Διαβατά.

    Εκατοντάδες λαθρομετανάστες μάζεψαν τις σκηνές και τα πράγματα τους και κατευθύνθηκαν προς τις κλούβες των αστυνομικών, ζητώντας να τους αφήσουν να περάσουν για να κατευθυνθούν προς τα σύνορα.

    Οι αστυνομικοί τους απώθησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα κι οι λαθρομετανάστες οπισθοχώρησαν αφού άναψαν φωτιά σε σκουπίδια που υπάρχουν στο χωράφι.
    Grtimes.gr Σοβαρά επεισόδια στα Διαβατά

     diav5diav4diav3diav2diav1

    Στην πλειοψηφία τους ήταν γυναίκες με παιδιά που επιχείρησαν να βγουν στη Συμμαχική Οδό για να κατευθυνθούν προς την Ειδομένη.

    prosfiges_diavata2prosfiges_diavataprosfiges_diavata4prosfiges_diavata3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Η λαθρο στην φωτογραφια …εχει βαλει στο μπεμπε καροτσακι εναν σχεδον εφηβο με πιπιλα στο στομα… απο θεατρο σκιζουν οι πιθηκοι.
      Μια αλλη πεφτει( προσεκτικα ) λιποθυμη μολις αντικρυζει την καμερα…

    2. Τι φωνάζετε ρέ;
      Αυτά γουστάρουν τα ραγιαδοψηφοφόρια εδώ και 45 χρονάκια, γι αυτό και ψηφίζουν τους δήμιους τους… δημιοκρατία δεν έχουμε άλλωστε;
      Κανείς αυτόχειρας δεν σώζεται με το ζόρι!!!

    3. Αλωνιζουν οι λαθραιοι και ο συριζα λεει ελατε και αλλοι.Ο δε κοπρολαος στο 22% θελει να τον κυβερνα ο συριζα, με τα εγκληματα που εχει διαπραξει.

    4. οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες εθνοπροδοτες ξεσηκωνουν προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρο γαμιαδες των μαναδων τους να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο!!!!!
      δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!

    5. Ἐὰν δὲ εἰσάγῃ σε Κύριος ὁ Θεός σου εἰς τὴν γῆν, εἰς ἣν εἰσπορεύῃ ἐκεῖ κληρονομῆσαι αὐτήν, καὶ ἐξάρῃ ἔθνη μεγάλα ἀπὸ προσώπου σου, τὸν Χετταῖον καὶ Γεργεσσαῖον καὶ Ἀμοῤῥαῖον καὶ Χαναναῖον καὶ Φερεζαῖον καὶ Εὐαῖον καὶ Ἰεβουσαῖον, ἑπτὰ ἔθνη πολλὰ καὶ ἰσχυρότερα ὑμῶν,
      καὶ παραδώσει αὐτοὺς Κύριος ὁ Θεός σου εἰς τὰς χεῖράς σου καὶ πατάξεις αὐτούς, ἀφανισμῷ ἀφανιεῖς αὐτούς, οὐ διαθήσῃ πρὸς αὐτοὺς διαθήκην, οὐδὲ μὴ ἐλεήσητε αὐτούς,

    6. Φαινονται και καποια κολοπαιδα των ΜΚΟ στισ φοτο

    7. Ο/Η Παιζουν μπιλιαρδο με τους λαους και τους ανθρωπους... λέει:

      Ακριδες…πωω φαντασου ποσοι ειναι…Αυτο ειναι πολεμος που μας κανουν…Γιατι δεν τους αφηνεται ρε ψευτοδημοκρατες και ανθρωπιστες να πανε στην Γερμανια και στο σπιτι της Μερκελ και του Σοιμπλε…μηπως θελετε η Ελλαδα να ταισει και ολη την Ασια εκτος απο τα Βαλκανια και τον κουμουνισμο που κατερευσε…..Να πανε στις χωρες που τους εκαναν πολεμο…να πανε στο Ισραηλ στην Γερμανια στην Αγγλια στην Αμερικη…Τους κατεστρεψαν τις πατριδες τις κλεψαν… και ηρθαν εδω να κατεστρεψουν και την Ελλαδα…και αυτοι που εκαναν τους πολεμους το παιζουν ανθρωπιστες και δειχνουν τους Ελληνες ως ρατσιστες…θα τρελαθουμε εντελως…

    Comments are closed.