Ο ΤΕΛΕΥΤΑIΟΣ AΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕIΔΕ ΤΟΝ ΑΥΤOΧΕΙΡΑ ΓΙΑΤΡO ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΝΥΣΤEΡΙ, HΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓAΤΗΣ ΤHΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚH “ΣYNAΝΤΗΣΗ” ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΡΙΛΕΡ! ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ “ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ” Η ΛΥΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    GIATROS

    Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος με νυστέρι του ιατρού Ιωάννη Μίχου, που επί σειρά ετών υπηρέτησε ως διευθυντής της Δ’ Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου της Βούλας «Ασκληπιείο». Ο ορθοπεδικός χειρουργός, Ιωάννης Μίχος, ο οποίος είχε συνταξιοδοτηθεί το 2018, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο μπάνιο της οικίας του, στα Γιανιτσάνικα Καλαμάτας, μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος, με ένα ματωμένο νυστέρι στο πλάι του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδος, την Παρασκευή το βράδυ, πριν μεταβεί στην Καλαμάτα και βρεθεί νεκρός, έτρωγε με τη γυναίκα του στην ταβέρνα «Αντώνης» στην περιοχή της Βούλας και αμέσως μετά αποχώρησε. Πήρε τη Μερσεντές του κι ένα νυστέρι, με το οποίο φαίνεται -σύμφωνα με τα στοιχεία- να αυτοκτόνησε.

    μιχοσ

    Ως χειρουργός γνώριζε πολύ καλά από ανατομία, και έτσι ήξερε «πώς να το χρησιμοποιήσει»: Το τοποθέτησε στην καρωτίδα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Το ρεπορτάζ της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας, είναι πράγματι συγκλονιστικό και απίστευτο. Και οι δύο προσδιορισμοί σίγουρα αντιπροσωπεύουν όσα ξέρουμε για μια υπόθεση που εγείρει πλήθος ερωτημάτων για κίνητρα και αντικίνητρα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: