Ο ΣΥΨΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ! ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ LOCKDOWN ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ – ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ “ΠΕΘΑΝΕΙ” Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Κοινοποίηση:
    estiasi

    Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, προαναγγέλοντας τον “θάνατο” της οικονομίας αφού μίλησε για κυλιόμενα lockdown.

    Αρχικά τόνισε ότι μπορεί τα κρούσματα να έχουν πέσει κάτω από 3.000 ωστόσο υπάρχουν πολύ κακά ποιοτικά στοιχεία, όπως είναι ο υπερδιπλασιασμός του δείκτη των θετικών κρουσμάτων στο 10% (από όσους ελέγχονται νοσούν το 10%) τη στιγμή που το όριο ασφαλείας σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι το 4%. Σύμφωνα με τον καθηγητή σε ορισμένες περιοχές ο δείκτης αυτός φτάνει ακόμη και στο 19%. Επιπλέον ο δείκτης R βρίσκεται σταθερά πάνω από το 1, μεταξύ 1,2 και 1,4.

    Αναφέρθηκε επίσης στη μείωση του μέσου όρου ηλικίας των διασωληνωμένων ασθενών από τα 75 στα 65, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ιταλία. «Βλέπουμε τραγικές εικόνες στα νοσοκομεία, έρχονται 50ρηδες και δεν μπορούν να ανασάνουν», «δεν είναι καθόλου αστείο, ο ιός δείχνει τα δόντια του και έχει πολύ άσχημο πρόσωπο», τόνισε ο Σύψας και πρόσθεσε:

    “Ο εγκλεισμός, είναι το μόνο ισχυρό όπλο το οποίο έχουμε, τα δοκιμάσαμε όλα και απέτυχαν. Δεν πιστεύω ότι στις 30 Νοεμβρίου θα είναι τόσο καλά τα στοιχεία για να σταματήσει το lockdown. Ο Μάρτιος, έδειξε ότι ο εγκλεισμός ρίχνει απότομα την επιδημία και αυτό το όπλο θα χρησιμοποιηθεί όσο χρειαστεί για να τεθεί σε έλεγχο η πανδημία. Ακόμη και αν ανοίξουμε θα υπάρξει ξανά κλείσιμο μετά από μια ή δύο εβδομάδες. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο χειμώνα και για κυλιόμενα lockdwon έως την άνοιξη”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Στήν Γερμανία σύγκρουση Μέρκελ μέ πολιτικού.ς.Οί πρωθυπουργοί τών 16 κρατιδίων διαφωνούν μέ τήν καγκελάριο Μέρκελ στό θέμα κορωνοιός.Οι πρωθυπουργοί απαιτούν χαλάρωση τού λόκντάουν ενώ η Μέρκελ επιμένει γιά πιό αυστηρό λοκντάουν.Θέλει νά περιορίσει τις κοινωνικές επαφές στό απολύτως απαραίτητο.Απαγορεύει τά Χριστούγεννα, τίς εκδρομές κα’ι τά ταξίδια.Η συνάντηση κορυφής αναβλήθηκε μέχρι τίς
      25 Νοεμβρίου.Εκέι θά πάρουν αποφάσεις γιά τό λοκντάουν.Αν επιβληθούν οί πρωθυπουργοί θά κάνουμε όλοι χριστούγεννα.Αν επιβληθεί η Μέρκελ μαύρα μαντάτα.Κλειστές εκκλησίες,ούτε χριστούγεννε ούτε χριστουγεννιάτικο δέντρο.Στόν γουρλομάτη στόν υπαλληλό της θά στείλει η Μέρκελ αμέσως φιρμάνι.Χριστούγεννα φερμπότεν.
      Γιάννης Λάκων

    2. Οποιον λογαριασμο θα ερχεται σπιτι απο δω και περα…..στην Κουλα να το στελνουμε να τα πληρωνει και στις φιλεναδες της….

    3. Ερευνητής λέει:
      17 Νοεμβρίου, 2020 στις 12:02 μμ
      Γιατρέ, γράφεις:
      “Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…..
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ…”.
      Αυτό θα μπορούσες να το γράψης και πέρυσι, και πριν 10 χρόνια και οταν πήρες το πτυχίο σου. Τα ιατρικά σου συγγράμματα αναφέρουν οτι οι κορωνοϊοί (και όχι ο κορωνοϊός) υπάρχουν (και όχι υπάρχει) και οτι μερικοί απο αυτούς προσβάλλουν τον άνθρωπο και άνθρωποι νοσούν και πεθαίνουν.

      Μεχρι στιγμής δεν μας λές κάτι νέο.

      Προφανώς εννοείς οτι ο sars-cov-2 υπάρχει και οτι άνθρωποι νοσούν και πεθαίνουν απο αυτόν.

      ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ:

      Παρακαλείσαι ως επιστήμων να μας αποδείξης οτι υπάρχει ο sars-cov-2,
      Δηλαδή οτι έχει απομονωθεί (isolated, purified) και οτι ειναι αιτία νόσου, δηλαδή πληροί τα κριτήρια του Koch.

      Αφού αποδείξης αυτό, ακολούθως, ως επιστήμων καλείσαι να αποδείξης οτι άνθρωποι νοσούν από αυτον τον “ιό”.
      Αυτό σημαίνει οτι πρέπει ως επιστήμων να μας αποδείξης την αξιοπιστία των τεστ που χρησιμοποιούνται για την διάγνωση της νόσου.
      Αφού αποδείξης αυτό, ακολούθως ως επιστήμων καλείσαι να αποδείξης οτι άνθρωποι πεθαινουν απο αυτόν τον ιό. Αυτό σημαίνει να μας προσκομίσης τα νεκροτομικά ευρήματα που επιβεβαιώνουν τον sars-cov-2 ως αιτία θανάτου.

      Αν αδυνατείς να μας δώσης τις αποδείξεις αυτές, παρακαλείσαι να αποσύρης τις παραπάνω δηλώσεις σου.

      Η Επιστήμη είναι αμείλικτη στις απαιτήσεις της.

      Συμφωνώ με εσένα στο οτι:
      “… όλη αυτή η κατάσταση αποτελεί και μια μοναδική ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσοι δικαιολογούν τον τίτλο τους ως ιατροί…”

    4. Παρακαλω αναζητήστε biderman’s chart of coercion και εντοπίστε τις τρομακτικές ομοιότητες με το σημερινό καθεστώς!ειναι εγχειρίδιο εξαναγκασμού αιχμαλώτων πολέμου…χωρίς έπαρση χωρίς να προσπαθώ να επιβάλλω την γνώμη μου μόνο να προβληματιστούμε να σκεφτούμε…με τον πανικό που μας ταΐζουν καθημερινά στην τηλεόραση κάθε είδος σκέψης και προβληματισμού που έρχεται σε ρήξη με το αφήγημα είναι κατακριτέο και επικίνδυνο!γι αυτό παραθέτω μια πληροφορία για να την ασπαστεί ο καθένας όπως θέλει..εμείς οι ψεκασμένοι απλά ζητάμε να ανοίξετε τον οριζοντα σας όχι να σας επιβάλλουμε την γνώμη μας…

    5. αν βρεθει ποτε κανενας τρελος να τους σαρωσει ολους με ενα ελπιστροφορο κατι να τους κανει πιτα η να τους μπρουρλοτιασει ε τοτε θα γλυτώσουμε απ δαυτους

    6. Είδατε, πώς παρακολουθεί τα πάντα στο ίντερνετ η κυβέρνηση;Μόλις κάποιοι είπαν , Τράγκας, Αντωνιάδης, Κασταμονίτης,ότι εξαφανίστηκε, τσουπ τον ξανάφεραν.

    7. Υποτίθεται ο κοροϊδοϊός είναι κατασκεύασμα της φύσης και βρίσκεται παντού (υποτίθεται) στα τραπέζια, στα σχολεία, στα μαγαζιά, στις πλατείες, στα θέατρα, στους κινηματογράφους,, στα ξενοδοχεία , στα αεροπλάνα, στα πλοία κλπ.κλπ. ΔΗΛΑΔΗ στην Α Τ Μ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Α

      Μπορούν να μας εξηγήσουν όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι επιστήμονες ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ εξυπηρετούν τα λοκνταουν και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας αφού ο κοροϊδοϊός βρίσκεται στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ δλδ. Π Α Ν Τ Ο Υ;;;;

      Βρίσκεται στα σπίτια μας, στα υπνοδωμάτια μας, στις τουαλέτες μας, στους κήπους μας, στα τζάμια μας, στα αυτοκίνητα μας… ΠΑΝΤΟΥ

      Πως λοιπόν είναι δυνατόν να ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ και να ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ , εμείς οι άνθρωποι ΑΠΟ τον κοροϊδοϊό ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…;;;;;;;

      Ένας μονον τρόπος ΥΠΑΡΧΕΙ
      Η ξενοκίνητη νεοταξική παρεούλα 300+1 να μας ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, να πεθάνουμε και τότε…. σίγουρα ΔΕΝ θα κολλήσουμε απο τον κοροϊδοϊό

      Μας καταστρέφουν με ένα σωρό ΑΝΟΗΣΙΕΣ…που όμως δεν είναι για γέλιο ..

      Αφού πλέον η ΕΠΙΔΙΩΞΗ τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ

      Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Αφανισμός των Ελλήνων

    8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΛΟΙΘΟΡΟ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ & ΛΕΦΤΑ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗ ΤΟ ΣΥΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ !!!

    9. Η πείνα , οι αυτοκτονίες , η κατάθλιψη και οι ουσίες θα στείλουν πολύ κόσμο .

    10. «δεν είναι καθόλου αστείο, ο ιός δείχνει τα δόντια του και έχει πολύ άσχημο πρόσωπο»
      Και συ έχεις ΠΟΛΥ άσχημο πρόσωπο, αλλά σε τρώμε στη μάπα, θέλοντας και μη.

    11. Τόσο αποτυχημένους «επιστήμονες» πρώτη φορά βλέπω. Για να σώσουν τον ασθενή τον ενταφιάζουν.

    12. Να μας πει ποσα παιρνει αυτος, ο τσιοδρας, η λινου που ηταν υποψηφια με τον γιωργακη!, ο αντρας της λινου που ηταν υποψηφιος με τον σαμαρα!, η …αριστερη προεδρος της δημοκρατιας( με μισθο 200.000 τον χρονο) και ολο το …συνταγματικο ανθελληνικο τοξο. Τιμανε σημερα την δαμανακη(που πληρωνεται απο τις Βρυξελλες! ) και δεν τιμησανε τους πεσοντες του 40 ουτε τον ηρωα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, που επεσε για να τους τιμησει. Ηρωες ειναι αυτοι που πεσανε για την πατριδα, οχι τα λαμογια που εξαργυρωσαν τους δηθεν αγωνες τους και ζουν πλουσιοπαροχα με χρηματα του καπιταλισμου που δηθεν τον βριζουν για να τρωνε σανο τα προβατα. Αν ειχαν φιλοτιμο θα πηγαιναν να αυτοκτονησουν αν δουν βιντεο με το τι λεγανε παλια για την …εοκ αλλα αυτοι που αυτοκτονησαν ηταν οι νοικοκυραιοι που ειχαν πραγματικα φιλοτιμο και δεν αντεξαν να χρωστανε! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.Αυτον τιμαει και σεβεται η πλειοψηφια των Ελληνων λαμογια του …ανθελληνικου τοξου, οχι την Δαμανακη που ειναι στις Βρυξελλες και στην …εοκ.

    13. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΡΕΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    14. Η χώρα βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή, όλοι οι κυβερνώντες δικοί τους είναι. Γερμανοτσολιαδες μπασταρδοι. Κανένα μ@υνοπανο δεν βγαίνει να πει για το 1.5 δις που μας χρωστάνε οι Γερμανοί για την φραπορτ. Κανένα πολιτικό @ρχιδι δεν μιλά για το 1 δις ΦΠΑ που φαγανε οι Γερμανοί μπαταχτσηδες από το Ελ. Βενιζέλος. Κανένας δεν λέει για το φέσι 200εκ της γερμανικής τουι στους Έλληνες ξενοδόχους. Κανείς δεν λέει για τα 7 δις που πρέπει να πληρώσει το γερμανικό δημόσιο μετά από καταδίκη του για τα ναυπηγεία. Κανείς δεν μιλά για γερμανικές αποζημιώσεις. Αυτοί μας χρωστάνε και όχι εμείς. Αλλά οι γ@μημενοι γερμανοτσολιαδες που ταιζονται καλά από την μερκελ θάβουν την αλήθεια. Αλήτες πολιτικοί.

    15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!!

    16. ……οτι πουν-λενε οι ”’βοσκοι της ερημου του Σινα”’……μεχρι να τους ξαναζητησουμε δανεικα , τοσα , που να μην μπορουμε να τους ξεχρεωσουμε οποτε και τα πετρελαια θα μας παρουν για να τους ξεχρεωσουμε…..οι ντοπιοι ασιατες σε πληρη αγκαλιασμα με τους βοσκους για να πηδιουνται ανετα ωστε εμεις να τους αλλαζουμε σαν δουλοι τα σεντονια τους…….αυτο διαρκει χιλια πεντακοσια σαραντα χρονια μεχρι σημερα……φυγε και εσυ για εκπαιδευση στην ερημο για βοσκος !!!!!! ….του Σινα βεβαια και οχι της Σαχαρας…..τι δεν καταλαβαινεις ωρε γεωργε ?

    17. Η ΔΟΞΥΚΥΚΛΙΝΗ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΙΜΩΞΗ COVID -19
      Εχει αντιιική, αντιμικροβιακή καί αντιφλεγμονώδη δράση
      Η ΔΟΞΥΚΥΚΛΙΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ,
      • ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ RNA TOY KOΡΩΝΟΙΟΥ
      • ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΥΣΗ ΚΥΤΤΟΚΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΜΩΞΗ COVID-19
      • ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΠNEYMONIOKOKKO, ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟ, ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ)
      • ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ MATRIX ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΩΤΕΙΝΑΣΕΣ(ΜΜPs)
      • EINAIΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΤΗΝΗ(VIBRAMYCIN 1,94 ΕΥΡΩ/ΒΤ)
      • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΙΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
      • O ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET
      ANAZHTHΣΗ DOXYCYCLINE-COVID 19

      Kώστας Σιακαβέλλας, παιδίατρος, Αθανάσιος Διδάγγελος, παιδίατρος,Φώτιος Αφεντούλης ακτινολόγος

    18. Θα ανακαμψει η χωρα με τον τουρισμο , αυτο θα βγουνε να πουν τα μπασταρδα που ψηφισατε οι περισσοτεροι απο εσας.

      1. Να συγχωρεθουν τα πεθαμενα σου…. αλλα αυτο το αληταριο θα το υποστουμε ΟΛΟΙ

    Comments are closed.