Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΛΚΟΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 56XΡΟΝΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΜΑΖΙ

    Κοινοποίηση:
    tsipras_mpaziana2

    Aναγνώστης και μάλιστα εξαιρετικά…παρατηρητικός, κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, μια σημαντική λεπτομέρεια για την- για μία ακόμη φορά-χαβαλετζίδικη τουρνέ του προδότη πρωθυπουργού στην Λακωνική Μάνη (τελικά οι Μανιάτες, κάποιοι Μανιάτες για να μην γενικολογούμε, αποδεικνύονται χειρότεροι από τους Κρητικούς, κάποιους Κρητικούς).

    “…Δήθεν λένε ότι πήγε άνετος ο Τσίπρας στη Μάνη . Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε Αθήνα-Καλαμάτα ,προσγειώθηκε το Σάββατο το πρωί την ώρα που έφτανε το αεροπλάνο της γραμμής, Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα , και συνοδεία 20 ατόμων για να πάει με τη γυναίκα του για ένα φαΐ..  Ολόκληρο αεροσκάφος για να πάει για ένα φαγητό οικογενειακως στη Μάνη ο άνετος πρωθυπουργός με 20  άτομα συνοδεία… “.

    Αυτά μας κατήγγειλαν, μεταξύ άλλων. Και όχι ένας. Την ίδια ώρα, στα Ίσθμια, 56χρονος φορολογούμενος πολίτης, κρεμαζόταν με σχοινί, σε κοινή θέα, γιατί κάποιοι δικηγόροι κανίβαλοι, πήγαν να του πάρουν το σπίτι.

    Φτου σας, αχρείοι. Κομμουνιστές και φιλελέδες, η χειρότερη φάρα. Είναι κάτι τύποι σαν τον ποντικομούρη Παπαδημούλη που καταγγέλλει την εφημερίδα μας, στο Ευρωκοινοβούλιο των ξεφτιλισμένων. Την ώρα που το κόμμα του, σκοτώνει ανθρώπους του μεροκάματου. Αλήτες.

    ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Οι αυτοκτονίες να είναι κατάρες για τα παιδιά του μόνο έτσι θα πονέσει ο Αληταρας Τσιπράϊ ο Αλβανοτουρκος. Υπάρχει αρνητική ενέργεια πάνω του και να ξέρει υπάρχουν και οι ψυχοτρονικοι killers .

    2. Και που να ήξεραν πως ονομάζεται Σαϊντμίρι Τσιπράι και είναι από την Αλβανία.

    3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ…………………. ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ………………….

    4. τραβα αυτοκτονα εσύ τσυριζαλήτη

    5. ΤΟ σουργελο ο γιος και ανιψιος του κατασκευαστη οικοδομων της χουντας και ο υποψηφιος του συριζα. Πλουμπιδης. Τους σπουδασε η δωρεαν παιδεια που πληρωναμε με τους φορους μας ολους αυτους.

    6. MHN εξοργιζεσθε.!!! ΤΩΡΑ που εχουν ΚΑΙ FALCON, ας το χαρουν τα παιδια….///το ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και οπως ξερουμε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, το δημοσιο ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ.

    7. Αρουλα Κλάρα βελουχιωτη.
      Να ποιοι είναι οι κομμουνιστες

    8. Στή μάχη τού Διρού τό 1826 οί Μανιάτησες έκοβαν μέ δρεπάνια τά κεφάλια τών
      αιγυπτίων τού Δράμαλη.Σήμερα δέν τό έκαναν.Πιθανώς νά πέρασαν τόν Τσίπρα
      καί τό σκυλολόϊ του γιά τουρίστες,Οί Ελληνες σέβονται τούς τουρίστες.
      Γιάννης

    9. Οι Μανιάτες μόνο στα λόγια είναι.Οσο για τον Τσίπρα μετά από τόση κούραση και λυμένα όλα τά προβλήματα πήγε για φαγητό, εμείς οι Μ……..ς πληρώνουμε γιατί να μην πάρει και παρέα????
      .

    10. Κομμουνιστης μ δεξιες τσεπες.Οτι προλαβει ν φαει😡βαλτε τ πριν κ μετα ν δουμε π ς ηταν κ πως εγινε

      1. Γιατί? Μια χαρά είναι. Που να τον δεις όταν πηγαίνει στας Ευρώπας χωρίς γραβάτα με άσπρο πουκάμισο σαν τα γκαρσόνια. “Μικρέ πιάσε ένα καραφάκι και μια ποικιλία και σβέλτα”. Και η πλάκα είναι που νομίζει ότι επειδή δεν φοράει γραβάτα είναι επαναστάτης. Ο Τοτός επαναστάτης. Εκεί που χέσανε οι επαναστάτες πετάχτηκε ο κουράδας.

        1. τραβα αυτοκτονα εσύ τσυριζαλήτη

    11. ΡΕ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ . ΚΡΙΜΑ , ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ .

      1. ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΑΛΛΟ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΑΛΛΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ.ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΎΕΙΣ.ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΊΑΣ ΕΩΣ ΑΚΡΩΤΉΡΙΟ ΤΑΊΝΑΡΟ ΛΑΚΩΝΊΑΣ 👍ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΠΩΜΈΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ😬

    Comments are closed.