Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΤΟ FBI

    Κοινοποίηση:
    FILE -  President Donald Trump speaks at the White House in Washington, on Nov. 5, 2020.  President Joe Biden is ordering the release of Trump White House visitor logs to the House committee investigating the riot of Jan. 6, 2021, once more rejecting former President Donald Trump’s claims of executive privilege. The committee has sought a trove of data from the National Archives, including presidential records that Trump had fought to keep private. (AP Photo/Evan Vucci, File)

    Οι πράκτορες του FBI ερεύνησαν το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα και βρήκαν “λαβράκια”, καθώς κατάσχεσαν 11 σετ διαβαθμισμένων εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είχαν χαρακτηριστεί ως «άκρως απόρρητα». Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, υπάρχουν λόγοι να πιστεύει πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ενδεχομένως να είχε παραβιάσει τον νόμο περί κατασκοπείας.

    Η αποκάλυψη «βόμβα» έγινε μέσω των νομικών εγγράφων που είδαν το φως της δημοσιότητας τέσσερις ημέρες μετά την έφοδο πρακτόρων του FBI στην κατοικία του Τραμπ. Ομοσπονδιακός δικαστής έδωσε στη δημοσιότητα το ένταλμα έρευνας και μια απογραφή του υλικού που κατασχέθηκε.

    Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, στο αίτημα του προς τον δικαστή Μπρους Ράινχαρτ για την έκδοση του εντάλματος που προηγήθηκε της έρευνας, ανέφερε πως είχε λόγους να πιστεύει ότι ο Τραμπ ενδεχομένως να είχε παραβιάσει τον νόμο περί κατασκοπείας, ο οποίος απαγορεύει την κατοχή ή τη μετάδοση πληροφοριών για την εθνική ασφάλεια.

    Νωρίτερα, η εφημερίδα Wall Street Journal μετέδωσε ότι πράκτορες του FBI πήραν από το σπίτι του Τραμπ περίπου 20 κούτες με αντικείμενα, ντοσιέ με φωτογραφίες, ένα χειρόγραφο σημείωμα και την εκτελεστική χορήγηση χάριτος στον φίλο και σύμβουλο του πρώην προέδρου, τον Ρότζερ Στόουν.

    Η ομοσπονδιακή νομοθεσία απαγορεύει τον εσφαλμένο χειρισμό διαβαθμισμένου υλικού, όπως τη μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση και διατήρηση του. Ο ίδιος ο Τραμπ είχε αυστηροποιήσει τις ποινές για αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, μετατρέποντάς το σε κακούργημα που τιμωρείται με φυλάκιση έως και 5 ετών.

    Ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Washington Post έκανε λόγο για έγγραφα που σχετίζονται με τα πυρηνικά όπλα. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί από τις Αρχές.

    Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως διεύψευσε το δημοσίευμα και υποστήριξε ότι τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από το FBI ήταν «όλα αποχαρακτηρισμένα» και τόνισε ότι θα είχε παραδώσει τα έγγραφα στο υπουργείο Δικαιοσύνης αν του ζητούσαν.

    trump trump1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ο τραμπας μέσα στο κόλπο είναι ξυπνάτε !όλοι έχουν πέσει στα 4

    2. Εδώ, κάποιοι επιτήδειοι πήραν στο σπίτι τους απόρρητα αρχεία από το υπουργείο ΄Αμυνας, πήραν απόρρητα στικάκια της λίστας Λαγκάρντ … και δεν κουνήθηκε φύλλο …

    3. Έρχεται μεγάλη ήττα για τους υποκριτές Δημοκρατικους στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου για αυτό τα κάνουν αυτά. Είναι σίγουρα ότι οι Ρεπουμπλικανοι θα σαρώσουν σχεδόν σε όλες τις πολιτείες. Επίσης φοβούνται μην βάλει ξανά υποψηφιότητα το 2024 ο Τραμπ και ξεσκισει τον Sleepy Joe. Για το καλό όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά όλης της ανθρωπότητας ο Τραμπ πρέπει οπωσδήποτε να ξαναγίνει ο ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗΣ! Τα 4 υπέροχα χρόνια που ήταν πρόεδρος δεν υπήρχε πόλεμος και η οικονομία σχεδόν σε όλο τον κόσμο πήγαινε πολύ καλά.

    4. Σε όποιον πρόεδρο ή Π/Θ ψάξουν σίγουρα θα βρούνε απόρρητα έγγραφα. Απλά δεν θέλουν να χάσουν τον υπογραφάκια τον πρόεδρο που έχουν τώρα και δεν έχει ιδέα τι υπογράφει.

    5. Τον φοβούνται. Ο τραμπ είναι ο λάθος άνθρωπος που λέει τα σωστά πράγματα.
      Επόμενος πρόεδρος της Αμερικής θα είναι ο Πομπέο.

    6. Εδώ ο Μιζοτακης κάνει υποκλοπές, και η δικαιοσύνη ξύνει τ’ @ρχιδι@ της.

    Comments are closed.