Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ “ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ” ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΑΕΡΓΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 57 ΝΕΚΡΟΥΣ – ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΣΑΡΑΚΗΣ-1

    Ο Βουλευτής Επικρατείας, Παύλος Σαράκης εξετάζει τον πρώην Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών Και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.

    Ο πρώην Υπουργός δεν απαντά ξεκάθαρα σε κανένα από τα ουσιαστικά ερωτήματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, τα οποία θέτει ο Παύλος Σαράκης.

    Γιατί δεν εκτελέστηκαν ποτέ οι δισεκατομμυρίων ευρώ συμβάσεις για την εγκατάσταση και την πλήρη λειτουργικότητα των συστημάτων σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης των σιδηροδρόμων; Που πήγαν τα δισεκατομμύρια ευρώ από τα Κοινοτικά Προγράμματα Στήριξης για τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Σιδηροδρόμου;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. δεν υπαρχει ουτε αξιοπρεπεια ουτε τυψεις συνηδεισης μπρος στην μασα και στην καρεκλα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    2. Μπε ψηφοφόροι κουτουρνιθια ο Κούλης όπως θέλει σας παίζει.

    3. Δεν έχει ευφράδεια λόγου ο Σαράκης και αυτό τον κάνει μη πειστικό. Συγκρίνετε το λόγο του Σαράκη με του Κούγια π.χ.

    4. Ο κύριος Αυγολέμονος.
      Βελόπουλος, Σαράκης και ΣΙΑ.
      Όταν ερχόντουσαν τα μνημόνια “ΝΑΙ”, τα νομοσχέδια 2019-2023 στα οποία έκαναν “πρωκτική αντίσταση” οι βουλευτές της ΝΔ “Ναι σε όλα”.
      Τώρα, η εφημερίδα τους αβαντάρει.
      Δεν μας έφταναν οι “άριστοι”, ήρθαν και οι “άχρηστοι”.
      Δεν υπάρχει Βουλή χωρίς τον Ηλία Κασιδιάρη.

    5. Ενας κουκος δυστυχως δεν φερνει την Ανοιξη…..

    6. Σαρακη ειναι γνωστο σε ολους οτι τα κονδηλια τα τρωνε αμαμεταξυ τους και για διαφορους λογους ψηφιζουν οι κλεφτες και το ακαταδιωκτο οπως και για τους αλλους με τον ψευτοιο τους και την πληση εγγεφαλου με τα μπολια παλι τα φαγανε τα λεφτα τα λαμογια της διαφθορας

    7. Μαλλον ο λουγκρο Χατζηδακης την ψαχνει και γι αλλα μπουκετα! Καλο του υπνο κι ονειρα “γλυκα” μαζι με κατι Σπιρτζηδες και Καρα…καραμανληδες !
      Το αιμα των χαμενων στα κεφαλια σας αθεοι χωρις ιχνος αξιοπρεπειας!

    8. Έτσι!!!

      Ο Βελόπουλος και Σαρακης πάνε κόντρα σε όλους και συνεχώς ζητάνε να γίνουν εκλογές!!!!

    9. Το είπε ο άνθρωπος επειδή ο Έλληνας αγόραζε αμάξια αυτοί έκλεβαν τα χρήματα!!! Και ότι χρήματα έριχναν για ψευτοεργα έβαζαν τους ρομα και έκλεβαν τα μέταλλα τα ίδια μέταλλα έκαναν κύκλο στα ίδια έργα!!! Κάποιος πρώην πρωθυπουργός έγινε πλούσιος από τα χαλκόκαλώδια!!!

    10. εξεταστικη επιτροπη κουκουλωσης αλλου ενα ειδεχθους μαζικου εγκληματος. στημενα και αποφασισμενα. οσοι γνωριζουν ξερουν

    Comments are closed.