Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΗ ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

    Κοινοποίηση:
    γη

    Στα χνάρια του δοσίλογου θείου του και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης που έφτασε να απονείμει το βραβείο Δημοκρατίας της πόλης των Αθηνών, της πόλης που “γέννησε’ τη Δημοκρατία και ανέδειξε τις αξίες της,  στον Ουκρανό πρόεδρο Β. Ζελένσκι αυτό το φασιστόμουτρο που έριξε τον πλανήτη στο βούρκο.

    Το θράσος του ντορογιου δεν εξαντλείται μόνο σε ένα βλακώδες βραβείο. Τόλμησε να συγκρίνει τον “Αγώνα” των Ουκρανών με την Ελληνική Επανάσταση. “Ας μην ξεχνάμε ότι η ιαχή «ελευθερία ή θάνατος», που ακούγεται σήμερα στην Ουκρανία, χτυπά σε εμάς τους Έλληνες μια ευαίσθητη “χορδή”, καθώς μόλις πέρυσι γιορτάσαμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση” επισήμανε με έμφαση ο δήμαρχος Αθηναίων, για να προσθέσει:” Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τη γενναιότητα, το φρόνημα και το ήθος του ουκρανικού λαού – με την αριστοτελική έννοια – κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο Κίεβο, πριν από μερικές εβδομάδες”.

    Στη συνέχεια, ο Μπακογιάννης εξήρε το σθένος του λαού της Ουκρανίας που αγωνίζεται με θάρρος στην πρώτη γραμμή, επισημαίνοντας : “Δεν αγωνίζονται μόνο για τη δική τους ελευθερία, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία τους. Για το δικαίωμά τους να επιλέξουν τον δικό τους δρόμο και τη δική τους ζωή. Αγωνίζονται και για τις ευρωπαϊκές αξίες, για την ίδια την ιδέα που γεννήθηκε σε αυτήν την πόλη πριν από 2.500 χρόνια: Τη Δημοκρατία”. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα δηλαδή. Ούτε λέξη βέβαια για τις φρικαλεότητες των ναζί τα χρόνια πριν τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Ο Ζελένσκι δεν έλειψε φυσικά από την βράβευση αφού έστειλε χαιρετισμό. Τόνισε ότι “η ενότητα είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη λειτουργία όλων σε συνδυασμό με την αληθινή ελευθερία. Η ενότητα δίνει ζωή στη δημοκρατία.”, συμπληρώνοντας με έμφαση ότι “η δημοκρατία δεν κατοικεί σε κυβερνητικά γραφεία ούτε σε αίθουσες κοινοβουλίων. Η δημοκρατία ζει ανάμεσα σε και μαζί με τους πολίτες, γι αυτό είναι σημαντικό να αποφεύγεται η ύπαρξη μεμονωμένων ομάδων προνομιούχων ή μη-κοινωνικώς εντεταγμένων”.

    Το Μητσοτακέϊκο το μόνο που γνωρίζει είναι η ιστορία των δοσίλογων της Κατοχής, αυτή που τώρα πληρώνει η χώρα που καταρρέει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. η κουλα βαλαντωσε στο κλαμα και η μανουλα την πηρε αγκαλιτσα και τηs ειπε σωπα θα σου βρω κι εσενα χαζουλα κουλα να κανειs χειραψια και ανοιγονταs την τσαντα τηs τηs εδωσε ενα δονητη 26αρη με ραβδωσειs…

    2. η κουλα βαλαντωσε στο κλαμα και η μανουλα την πηρε αγκαλιτσα και τηs ειπε σωπα θα σου βρω κι εσενα χαζουλα κουλα να κανειs χειραψια και ανοιγονταs την τσαντα τηs τηs εδωσε ενα δονητη 26αρη με ραβδωσειs…

    3. Ο τη συγκινηση ο ενας εβραιος βραβευει τον αλλον βρικαν δουλεια να κανουν…….Ντορογιε αθλοιε διεφθαρμενε μασσονοεβραιε αχριστε δεν κοιτας το χαλι της Αθηνας που την εχεις κανει ενα ατελειοτο γιαπι και ασε τον ψιλοτακουνο στιν ησυχια του…….

    4. βρομόσκυλα του κερατά….. γεννήματα εχιδνών ψοφάτε

    5. Γιατί δεν έβαλε τακούνια να φτάσει στο ύψος το χαζοχαρούμενο Ντορογιό ;;;;

    6. Την επανάσταση του 1821 να μην την πιάνουν στο στόμα τούς. Ο Νικηταράς και ο Κολοκοτρώνης δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους βρωμιάρηδες. Ξύπνα Έλληνα.

    7. Βρε βρε μια χειραψια…..
      Ο φροντο και το ο Εντ -το δεντρο- απο τον αρχοντα
      Ανωμαλα νεοταξιτικα θλιβερα υβριδια

    8. Ξέρει και την αριστοτελική έννοια ο βλαχόβιος. Τί μας λες ρε τακουνιάρη, δέχτηκες βραβείο από ένα προνομιούχο που έχει ταυτίσει την δημοκρατία με τα οφέλη της κοινωνικά ενταγμένης οικογένειας του.

    9. Γαμω το κωλόσογο του μέσα,έχει πιάσει όλες τις καίριες θέσεις . Μα τι στο διάολο πάνε και ψηφίζουν για δημάρχους εκεί κάτω; Λαμία ακούω μου λέει ένα φίλος που μένει εκεί δήμαρχος και περιφερειάρχης βγήκαν τα πιόνια του Ντορογιου

    10. Οι γονείς του Ζελεσκυ κατοικούν στο Ισραήλ ως έποικοι.
      Ο θεατρίνος είναι υπάλληλος στον Εβραίο ολιγαρχη Ιγκόρ Κολομοσκυ στα μέσα του οποίου έγινε πάμπλουτος.
      Ο Κολομοσκυ ίδρυσε και χρηματοδοτεί τα
      τάγματα Αζοφ.

    11. Δεν τον λες και ηγέτη. …ένας Εβραίος ναρκομανής είναι που σκότωνε ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ, Ουκρανούς ρωσόφονους , μέσα σ αυτούς και Έλληνες, στις επαρχίες του Ντονμπας και Λουγκανσκ.
      Ένας γελοίος που πήρε με πραξικόπημα την εξουσία, και που έχει ΟΛΟ το οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ στην διάθεση του και πακτωλό χρημάτων. Με αυτές τις πλάτες ξέρω και εγώ να κάνω τον μάγκα.
      Και ποιος τον βράβευσε? Αυτός που χρέωσε 11 εκατομμύρια ευρώ τον δήμο Αθηναίων για τέσσερα παγκάκια μια πέργκολα και πέντε δέντρα στην πλατεία Συντάγματος.
      “Όμοιος τον όμοιο αγαπά κι η κοπριά τα λάχανα”;

    12. Το σόι των δοσίλογων, κακός ψόφος τομάρια, κόφτε το κωσιονο πως καμαρώνει, τη σκατοφατσες το κωλοσογο, πιθηκομουρηδες, βρωμερε Ελληνα τη ψηφίζεις, αμόρφωτε λαε της πείνας

    13. Τουρκόσποροι γερμανολαδωμένοι δοσίλογοι όλο το σόι.
      Τους εύχομαι τα χειρότερα και κακή κόλαση.

    14. Σαφώς με μεγαλύτερο βαθμό ποδιτσας ο κοντός.
      Τάχει βάλει με τη αρκούδα,έχει στείλει στο άλλο κόσμο χιλιάδες και έχει κονομησει περισσότερα κι από το αφεντικό του τον Ροτσιλντ.

    15. απο τα λιγα σωστα πραγματα που εχει κανει ο δημαρχος. Αυτες τις ωρες ειμαστε ολοι ουκρανοι

      1. ολοι οι ανθέλληνες μπασταρδοι νεοταξιτες, ψηφοφοροι του ζαβου ειστε με τους ουκρανοναζι….

    16. Να τον χαιρονται ολοι οι αθηναιοι ,γιατι αυτους εκπροσωπει … εγω ειμαι απο πελλλοπονησο κ τον γραφω στα @ρχιδι@ μου….

    17. Τα σκατά με τα σκατά. Λογικό είναι. Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ο Πούτιν που δεν πατάει το κουμπί και αφήνει τα σκατά να κορδώνονται.

    18. Ο Ζελενσκι είναι όντως ηγέτης και ηρωας για την χώρα αφού δεν φοβήθηκε τους Ρώσους μεθυστακες και τον κοντό πρώην Καγκεμπιτη. Δεν την κοπανησε και οργάνωσε την άμυνα της χώρας του. Εδώ να δούμε αν γίνει τίποτα με τους Τουρκαλαδες που Κουλης και Αλέξης θα την κοπανησουν στο επόμενο κιόλας λεπτό.

    19. Ο Ζελενσκι (Εβραίος ηθοποιός) είναι ζαμπλουτος, τα όπλα που του στέλνουν τα πουλάει σε άλλες χώρες(το Αντονοφ που έπεσε στην Καβάλα ήταν γεμάτο όπλα από την Ουκρανία προς άγνωστο προορισμό) είναι μαφιόζος, υποστηρίζει τους Ουκρανους ναζί.. Κάθαρμα εξ αιτίας σου πεθαίνουν αθώοι… Όσο για τον Ντορογιο;;; Βλήμα όπως και ο Κουλης..

    20. κοπριτη κωλομπασταρδε αδελφος του κουλη ο γιος της αλογομουρας …
      ΓΑΜΙΕΣΤ@ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Comments are closed.