Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ – ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: ΣΥΝΤΑΞΗ 384 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    autias-xatzidakis-skai-1-700x413 (1)

    Παραμυθατζής μεγαλύτερος του Γιάννη Βρούτση αποδεικνύεται ο νεός υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης που ξεκίνησε την θητεία εκπονώντας σχέδιο – απάτη με στόχο να κοροιδέψει τους συνταξιουχους που έχουν χρόνια στην αναμονή και στο περίμενε αλλά και να λιγοστέψει τις συντάξεις.

    Η μεγάλη ”ανακάλυψη” είναι η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ που θα δίνεται σε όλους και όπως μας είπε ο Χατζηδάκης αυτή θα δίνεται σε όλους, που υποβάλλουν χαρτιά για σύνταξη αλλά και στους άλλους που περιμένουν χρόνια.

    Και εκεί ακριβώς κρύβεται η πονηριά που πουλάει σαν εξυπηρέτηση ο Χατζηδάκης που αποδεικνύεται τελικά ποιό σατανικός από τον προηγούμενο τον βαψομαλλιά με την γαμψή μύτη. Λέει εν προκειμένω ο μάγκας ότι όλοι θα πάρουν αρχικά τα 384 ευρώ, που μπορεί να ακούγεται θετικό για εκείνους που περιμένουν από το 2014 αλλά είναι καταστροφικό για εκείνους που θα βγούνε αύριο στην σύνταξη και μπορούν μεθαύριο να πάρουν την προσωρινή που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού.

    Σε κάποιον δηλαδή που θα βγεί αύριο με σύνταξη 1.000 ευρώ και θα πάρει μεθαύριο 500 (με βάση την προσωρινή) τώρα τον πάει στα 384 και άγιος ο Θεός. Στην Ελλάδα είσαι και έχεις να κάνεις παντού με απατεώνες, που σημαίνει ότι αφενός δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει και αφετέρου ποτέ δεν ξέρεις αν δεν σε πάνε κι εσένα για να σε βάλουν με τους άλλους που περιμένουν χρόνια για να πάρουν την σύνταξη…

     

    Παράλληλα είναι φανερό ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θέλουν να μειώσουν το ύψος των  συντάξεων. Και έτσι ρίχνουν στην πιάτσα ώς σύνταξη σε όλους (από την πρώτη ημέρα τα 384 οπως διαφημίζουν και τα βαμπίρ των ΜΜΕ) και από εδώ πάνε κι οι άλλοι. Και όταν λέμε να μειώσουν τις συντάξεις ρίχνουν το νούμερο της εθνικής σύνταξης στην πιάτσα, ώστε αφενός να συνηθίζει ο κόσμος και αφετέρου να αισθάνονται και τυχεροί που την παίρνουν, καθώς οι άλλοι δεν παίρνουν τίποτα.

    Σατανικό το σχέδιο και βέβαια όπως λέει η έκθεση Πισσαρίδη: να πάμε σε μείωση των συντάξεων! Μόνο που ο Πισσαρίδης λέει αυτή η μείωση να είναι προοδευτική, ενώ αυτοί εδώ με την Χατζηδάκη με το κόλπο που στήνουν πάνε να φέρουν από τώρα τις μειώσεις των συντάξεων.

     

    Χθες το πρωί ο Βρούτσης ήταν στον Αυτιά στον ΣΚΑΙ και δυστυχώς έλεγε ψέματα χάρη στην βοήθεια του δημοσιογράφου με το περουκίνι. Αράδιασε ένα σωρό από απιθανες δικαιολογίες για την καθυστέρηση να δώσουν τις συντάξεις (φθάνουν τις 460 χιλιάδες κύριες, επικουρικές και αναπηρικές) αλλά και ένα σχέδιο με 10 σημεία από βλακείες που δεν έχουν καμμία πρακτική αξία για τον κοσμάκη.

     

    Και βέβαια αντί ο δημοσιογράφος να τον ρωτήσει κάποια καίρια πράγματα και να τον δεσμεύσει με χρονοδιαγράμματα, τού έκανε αέρα και τον βοηθούσε να λέει τις ανοησίες ωστε να παραπλανούνται οι συνταξιούχοι και να δώσουν ξανά πίστωση χρόνου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. (Ο πρώτος από τους 300 στη σύνθεση της νέας Βουλής, σε σταυρούς είναι ο Κωστής Χατζηδάκης. Πρώτος και στην περιφέρειά του ).
      Το παραπάνω είναι απόσπασμα, από άρθρο μεγάλου ειδησεογραφικού side μετά τις εκλογές του 2019 . Οπότε τα λόγια είναι περιττά.

    2. οσο ο κοσμος δε κανει ΤΙΠΟΤΑ να τους δειξει εμπρακτα το ποσο βλακειες λενε με φρασος αυτοι πιο πολυ θα τα λεν θα τα κανουν και θα σε κοιταν με ιφος οτι πρεπει κι ευχαριστω να λες γιατι σου δωσαν αυτα τα λεφτα !! λες κι στα χαρισαν λες κι δε τα δουλεψες μια ζωη ναχεις οταν γερασεις να ζεις που δε θα μπορεις πια να δουλεψεις !! και οι λαθρο φυσικα να ειναι οι πιο πλουσιοι απ μας !! προβατα οταν βλεπετε αυτους ετσι να τους γλυφετε οπως τον μητσουτακη στην καρδιτσα; εκει

    3. εμ εδω που μας φτασανε ???κι πολλα θα ειναι κριμα να μηνει κανα φραγκο απο τοσα κι τοσα γιαυτους τοσο κοπο κανανε οι αγιοι σωτηρες μας

    4. Παίρνει εκδίκηση ο μπουλης για το ξύλο που έφαγε πριν χρόνια. Δεν το ξεχνάει ο οικονομικός δολοφόνος

    5. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ 301 ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΤΔ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ 35-40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΗΦΙΝΕΣ,ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    6. Αυτοί παίρνουν χρόνια τώρα τις 7 χιλ ευρώ και μιλάνε για εμάς που τα 500 ευρώ είναι πολλά;

    7. Όποιος τον πειράξει με μπουνιές να με φωνάξει, τον έχω άχτη,
      Θα δει ανάπτυξη που θα πάει σύννεφο.

    8. ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΣΕΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ…….

    9. 384 ευρώ σύνταξη για τους Έλληνες, 600άρια επίδομα για τον κάθε λαθραίο που μπουκάρει… Συνεχίστε να ψηφίζετε προδότες ρε μαλάκες μου κωλονεοέλληνες.

      1. Ακόμα κοιμάσαι κι εσύ τον ύπνο του δικαίου. Δεν ξέρεις ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες και από πριν ξεπουλημένες;;; Μάθετε το επιτέλους και πάρτε τα μέτρα σας!!!

    10. ….ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ!!!….ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΜΑΛΛΟΝ!!!

    11. Για αυτό εγώ πάντα λέω στα παιδιά της ηλικίας μου και τα νεότερα, να δουλεύουν μαύρα και να μη πληρώνουν τη παραμικρή εισφορά πουθενά. Όπως οι πακιστανοί, άλλωστε. Σύνταξη δε πρόκειται να πάρουμε σε μερικές δεκαετίες από τώρα, τα όρια θα τα πάνε στα 80+ χρόνια και θα δίνουν συντάξεις της πλάκας, αν δίνουν. Αλλά παρόλα αυτά για 40-50 χρόνια θα θέλουν να παίρνουν το μισό μας μηνιαίο εισόδημα σε εισφορές. Πριτς.

      Να πάτε να τα πάρετε στις κλινικές εκτρώσεων που αφήσατε τα απομεινάρια των μωρών σας που θα δούλευαν να σας πληρώσουν τις εισφορές και να σας συντηρήσουν, και να πάτε να τα βρείτε από τους γέρους της μεταπολίτευσης που φάγανε καλά σε βάρος μας. Εγώ δε πληρώνω τίποτα, ας καταρρεύσει το σύμπαν. Δόξα το Θεό, όσο μπορώ να δουλεύω, θα δουλεύω.

    12. Κάποτε τον πλακωσανε στις μπουνιες. Σε λίγο θα τον γαμ@@ουν και στο ξύλο!!

    13. Ποιον ρώτησες μπούλη και του πετάς αυτά τα ψίχουλα; Έτσι σου πανε να κάνεις; Εσύ μπορείς να ζήσεις μ αυτά ρε; Αυτά δεν είναι ούτε το 10 % απ αυτά που χρωστάει το υπουργείο.Είναι έμμεση στάση πληρωμών συμπολιτών μας σε αναμονή πολλών μηνών και ετών για κύρια,επικουρική,μερίσματα και εφάπαξ.Είναι ληξιπρόθεσμες αιτήσεις ανθρώπων που έχουν όλες τις προυποθέσεις και τα χαρτιά για σύνταξη.Κάτι διάβασα για πλατφόρμα μα αφμ αμκα για καταχώρηση για το συσσύτιο…Όχι,ρε,κανείς να μη δεχτεί να δηλώσει και να υπογράψει τον εξεφτελισμό του για πέντε δεκάρες.Να πάτε να πνιγείτε,αλλιώς να βρείτε όλα τα λεφτά και να τα δώσετε άμεσα στον κόσμο που μένει νηστικός γιατί είναι αξιοπρεπής.Είπες τίποτα,ρε;

    14. Και οι επενδυτές ας παίρνουν 500 ευρώ επίδομα οι άλλοι δε παν να πνίγουν κι ας εργάστηκαν 50 χρόνια.

    15. Εκτός οι πολιτικοί και οι δικαστές Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ…

    Comments are closed.