Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    emvolio

    Έγραφε πριν λίγες ημέρες, ο Μαυρογιαλούρος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το “Διαβατήριο Υγείας” που προωθεί όχι μόνο η δική μας κυβέρνηση, αλλά και αρκετές ακόμα ανά τον κόσμο.

    Διαβάστε σχετικά εδώ: Φέρνουν το “Διαβατήριο Υγείας” και την Παγκόσμια φυλακή, όπως θέλει ο Σόρος. Με τις κάμερες των Ολυμπιακών Αγώνων θα μας μετατρέψουν σε… Κίνα και με την “πλατφόρμα” του Πιερρακάκη θα μας φακελλώνουν.

    Έρχεται λοιπόν, ο Ηλίας Μόσιαλος να “επιβεβαιώσει” τον Μαυρογιαλούρο με μια δημοσίευση στο Facebook, που αναφέρει το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και πως δεν θα ταξιδεύει κανείς χωρίς αυτό. Ο καθηγητής βέβαια, το αναφέρει ως πρόταση, αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί μια τέτοια δυνατότητα.

    Γράφει ο κύριος Μόσιαλος: “Πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19: Μια πρόταση για την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Πριν από μερικούς μήνες διάφοροι πρότειναν τα πιστοποιητικά ανόσιας λόγω πρότερης λοίμωξης από τη νόσο του COVID-19 για την επανέναρξη της οικονομίας. Η ιδέα δεν υιοθετήθηκε, καλώς κατ’ εμέ. Θα υπήρχαν μεγάλοι κίνδυνοι νέοι άνθρωποι να κολλήσουν σκόπιμα για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό. Αλλά, έτσι θα εξέθεταν τους εαυτούς τους σε μεγάλους κινδύνους, γιατί όπως πλέον ξέρουμε δεν είναι απαραίτητο πως κάποιος θα περάσει ελαφρά τη νόσο ή πως δεν θα έχει μακρόβια συμπτώματα.

    Δεν είναι όμως το ίδιο στην περίπτωση των εμβολιασμών, ειδικά όσον αφορά στις διεθνείς μεταφορές και στα ταξίδια.

    Εκεί θα μπορούσε να υλοποιηθεί ένα διεθνούς ισχύος ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Υπάρχει νομική βάση για αυτό; Σαφώς και υπάρχει.

    Για παράδειγμα ορισμένες χώρες ενδέχεται να απαιτήσουν την εμφάνιση πιστοποιητικού κίτρινου πυρετού.

    Συμπεριλαμβάνοντας την Αυστραλία, την Ινδία, την Αίγυπτο, την Κίνα, τις Μπαχάμες, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες. Το πιστοποιητικό κίτρινου πυρετού μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά που κάποιος ταξιδεύει, επειδή η ισχύς του είναι πλέον ισόβια. Να αναφέρω επίσης πως είναι εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας; (International health regulations του ΠΟΥ).

    Γιατί έχουν θεσπιστεί αυτά τα πιστοποιητικά;

    Για την προστασία των ταξιδιωτών. Ακριβώς επειδή χρειάζεται απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε σε μια χώρα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε την ασθένεια εκεί. Ομοίως, εάν μια χώρα δεν απαιτεί πιστοποιητικό κίτρινου πυρετού, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίτρινος πυρετός.

    Άλλες χώρες ενδέχεται να ζητήσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού διφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτη, πολιομυελίτιδας, ηπατίτιδας Α ή Β, λύσσας, φυματίωσης ή και μηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο.

    Το τεχνικό μέρος αυτού του ζητήματος είναι απλούστατο. Ευρύτερα θέματα που έχουν σχέση με την αξιοπιστία των οργανισμών που είναι υπεύθυνοι για τους εμβολιασμούς βέβαια θα είναι πιο σύνθετα. Επιπλέον, για να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό πρέπει να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια σε όλο τον πλανήτη.

    Η εφαρμογή των πιστοποιητικών για εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να προταθεί επίσημα από την κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Το ηλεκτρονικό σύστημα για COVID-19 θα μπορούσε να ξεκινήσει από την Ευρώπη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εάν τεθεί σε ισχύ, εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς. Αλλά θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα κάνει τα εμβόλια και θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Ο ΜΑΣΙΑΛΟΣ ή ΜΟΣΙΑΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ , ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ , ΚΟΥΤΣΙ , ΓΚΑΒΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ , ΡΟΥ-ΡΟΥ-ΡΟΥ !!!

    2. Ετοιμάζω τα διαβατήρια για τα κρεματόρια,όπου θα στείλουμε τους πράκτορες ξένων κέντρων εξουσίας.

    3. Μοσιαλος: “Νεοι ανθρωποι, να κολλησουν σκοπιμα”! Διεστραμμενο και Σατανικο μυαλο, ο Ο.β.ριος! Βρε τι σκεφτηκε, ο αθεοφοβος!
      Κατα τα αλλα, 301 @ρχιδομνιά, μας καθοριζουν την ζωη κι’ ακομα, δεν τα εχουμε γ@μησει!

    4. Κανένας όμως δεν λέει για εμβολιασμό των λαθροπιθηκων. ΚΑΝΕΝΑΣ.
      ΜΕΤΡΟΎΝ ΜΌΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΌΛΩΝ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ.

    5. Μααααλιστα! Τι συμπτωση! Ολα τα νοσηματα, που αναφερει ο Μοσιαλος, ειναι αυτα που κουβαλουν οι Λαθρομεταναστες, συμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ! Μι πιαν’ς;;;

    6. τελικά αυτοί οι δημκρτες του κ@@ΛΟΥ σε τι διαφέρουν από τον Χίτλερ, μενκελε κ. Στάλιν; αυτός ο γουρουνοκεφαλος ποιας σκ@@φαρας αποβρασμα είναι;

    7. ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ : ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ

    8. Αυτος ο καριολης καλα θα ειναι να βγαλει διαβατηριο κηδειας.

    9. Αγαπητέ κ. Κούλη, πέραν του θετού νόμου που μας επέβαλες με εντολή Σόρος, υπάρχει και ο φυσικός νόμος, αυτός που μας ωθεί η συνείδηση μας να υπακούσουμε. Όσο για εσένα, κοίταξε να χαρείς την εξουσία όσο την έχεις. Δεν αλλάζουν αξιακό σύστημα οι Έλληνες σε ενάμισι χρόνο, οι π@π@ριές του Σόρος δεν περνάνε εδώ.

    10. Βρε βρε τον παλιο συντροφο. Τέτοιους μαλ@@ες σοσιαλιστές του κώλου είχαν στο παλιό ΠΑΣΟΚ. Ξαφνικά γίνανε φιλελεδες. Τελικά είναι πολλά τα φράγκα.

    11. Η Ευαγγελία λέει:
      27 Νοεμβρίου, 2020 στις 7:29 πμ
      Ψέμματα!! 9μμ ήμουν σε εφημερία “Παπανικολάου” Θεσσαλονίκη, είχα 54 νούμερο από το πρωί!! Ούτε ένας με πυρετό!! Πού είναι που πεθαίνουν; πού είναι ο συνωστισμός; Το ίδιο έμαθα συμβαίνει και στα Τρίκαλα!! Αίσχος!!!

    12. ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟς ΑΘΕΟς ΜΑΓΟΥΛΑς ΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟς ΑΝΤΙ ΣΤΟ Χ@ΜΑ ΤΕΖΑ

    13. covid= Certification Of Vaccination IDentification πιστοποιητικό αναγνώρισης ταυτοποίησης. πόσο πιο καθαρά?

    14. Κανένας νόμος και κανένα δίκαιο δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να κάνει ένα εμβόλιο πειραματικό. Όταν σε μερικά χρόνια θα είναι κανονικό, εκεί μπορούν να πούνε ότι θέλουν. Τώρα δεν μπορούν να υποχρεώσουν κανέναν να εμβολιαστεί.

    15. με χαρτί δεν γίνεται, πρέπει να το έχεις πάντα επάνω σου, να μην χάνεται και να μην πλαστογραφείται…..

    16. Δε χρειάζεται να το επιβεβαιώσει ο MOSSIA
      Το αναφέρει καθαρά ο νόμος περί υποχρεωτικών εμβολιασμών 6677/2020
      {(η) Να καταστεί δυνατή η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.)}

    17. Σε λίγο θα μας λένε πάρτε και το τσιπάκι μέσα στο σώμα σας για να είστε ωραίοι.

      1. Μα γι΄αυτό βγήκε ο ιός για να μπορέσουν να σου κάνουν το εμβόλιο / κοκτέιλ και μετά το G για να πηγαινοέρχονται οι πληροφορίες !!!

    18. Τι ωραία που μας τα λένε «για το καλό μας,για την ασφάλεια μας,για την άνεση μας». Δεν μας λένε όμως τι είναι αυτά τα κέρατα που φαίνονται.

    19. Ότι λένε οι «κακοί συνωμοσιολόγοι» εδώ και πολύ καιρό έρχεται η κυβέρνηση σιγά σιγά και τους επιβεβαιώνει.

    20. Δεν χρειάζεται ούτε να βρίζετε, ούτε να απειλείτε, ούτε τπτ. Απλά είναι τα πράγματα. Βγάζεις τα λεφτά σου από την τράπεζα και μετά έρχεται στα 4 ο Κυριάκος Μασωνάκης. Στα 4 όταν θα ξέρει ότι πάπαλα το χρεοκοπημένο μπ0urδeλ@κι του. Όταν δεν θα έχεις αφήσει ούτε cent και θα ξέρει ότι είναι τελειωμένος πολιτικά και αυτός και το γελοίο μεταπολιτευτικό σύστημα.

    21. Σταδιακά θα το κάνουν, αρχικά από τα διεθνή ταξίδια, για να συνηθήσει ο κόσμος στην ιδέα. Μετά θα το ζητούν οι τράπεζες για να μπεις μέσα, τα νοσοκομεία για να νοσηλευθείς, τα σχολεία για να γράψεις το παιδί σου, ο εργοδότης σου για να δουλέψεις, οι συνάδελφοί σου για να σε δεχθούν, ο παππούς και η γιαγιά γιατί βλέπουν όλη μέρα TV. Θα στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, οι εμβολιασμένοι με τους μη.

    22. Μόσιαλε, επειδή δε σε εμπιστεύομαι, τη δικιά μου δόση βαλτην στο πάτο σου!
      Καλημέρα

    23. Μόσιαλος, νεοταξίτικο υποκείμενο της teva και της μυστηριώδους φαρμακευτικής βιομηχανίας όχι αυτής που προορίζεται για το καλό των πολιτών δηλαδή να παράγουν φτηνό και αξιόπιστο φαρμακάκι σε επαρκείς ποσότητες για την θεραπεία των ανθρώπων αλλά εκείνης που συνδέεται με πειράματα, αναξιόπιστα φάρμακα, κρυφές έρευνες, περίεργες εκθέσεις, περίεργες πειραματικές μεθόδους, κρυφά πρωτόκολλα, μυστικές συμφωνίες, οικονομικά κυκλώματα και όρεξη να ΄χεις,
      -Τα κωλοεμβόλια σας να τα βάλετε στην βρωμοκωλάρα σας νεοταξίτικα σκουπίδια, αντίχριστοι, τα έχουμε καταλάβει όλα, ΖΗΤΩ Η ΥΓΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε λίγο, όλοι όμως μηδενός εξαιρουμένου, ξυπνάτε πάνε να μας σκοτώσουν και μας και τα παιδάκια μας και τα παιδιά των παιδιών μας…

    24. Έβγαλαν την διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με αφορμή τους ναζί. Τώρα την γράφουν στα ππρια τους. Γμώ την δημοκρατία τους! Καλό ψόφο σε όλους της ντπ!!!

    25. Ελάτε να εμβολιασετε.
      Θα πάρω τα πτυχία μου και την εμπειρία μου και θα ενταχθω στο δυναμικό της Τουρκίας και αλλοίμονο σας.
      Πιστοποιητικό μαλακιας θέλετε! Ο Κουλης θέλει πιστοποιητικό γκαντέμη και σκατοψυχου.
      Όξω ρε κοπριτες. Ελάτε να με δέσετε για εμβόλιο. Ελάτε εάν τολμάτε.
      Νίκος επαγγελματίας Ηλεκτρονικός.

    26. Πιστοποιητικό βλακείας με κορνίζα χρυσή, αυτό θα πάρουν οι Έλληνες που θα ξαναψηφίσουν τον εκπρόσωπο του Σόρος στη χώρα, τον κ. Μητσοτάκη. Η δε Νέα Δημοκρατία, θα έχει την τύχη της Ένωσης Κέντρου του κ. Ζίγδη.

    27. Που είναι ρε οι λεχρίτες των χοαξες να πουν ότι είναι συνομωσία? Κάποιοι τα φωνάζαμε 20 χρόνια τώρα αλλά μας έλεγαν τρελούς . Τουλάχιστον εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να πράξουμε ότι πρέπει όταν έρθει εκείνη η ώρα. Οι υπόλοιποι ακούτε Ευαγγελάτο και δεξί ψάλτη Τσιοδρα.

    28. Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Μποσοναρο με χθεσινή του δήλωση είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο. Μπράβο του !!

    29. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟ(Η)ΣΙΑΣ
      Κώστας Σιακαβέλλας,παιδίατρος

    30. Άλλο ένα ανθελληνικό λαμόγιο που μας φόρτωσε στη πλάτη το κουλις.
      Από το κκε στο gap κ τώρα στο γουρλό.

    31. Θα πάνε σπίτι τους μαζί με τον Κούλη μαριονέτα..αν θέλαμε χούντα δεν θα περιμέναμε τους μιζαδορους γιατρούς να την επιβάλλουν..

    32. Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Ηλίας Μόσιαλος αρχές Οκτωβρίου…”Γιατί υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι αν είσαι εβδομηντάρης είσαι καταδικασμένος να πεθάνεις εάν κολλήσεις κορονοϊό. Δεν είναι όμως αληθές αυτό. Η συντριπτική πλειοψηφία των 70ρηδων (πάνω από 92-93%) θα γλυτώσει ακόμα και χωρίς θεραπεία…”

    33. …..τελειωσαμε ……. ζουμε σε ναζιστικα στρατοπεδα …..ειμαστε ολοι πλεον σκηνητες της ερημου και των στεππων ……τα μικροβιολογικα εργαστηρια ολου του πλανητη αντιγαφουν την παλαια διαθηκη με εκεινο το κιβωτιο που κουβαλουσαν οι ”’βοσκοι”’ της ερημου του Σινα-κινα- με τα μικροβια σε κουτακια για να δηλητηριαζουν ”’αντιπαλους-νερα- και να τα λεηλατουν.”’…..ετσι και σημερα μας λεηλατουν πλεον πτυχιουχοι εμας τους απτυχιουτους…..τελειωσαμε διοτι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    34. Το μ@υνι πού σας πέταγε…………………………..

    35. Στα φρύδια μας ,εξωτερικό δεν πάμε,όσοι εισέρχονται ας έχουν και πιστοποιητικό μαλ@κιας..ναααα….

    36. Αποφασισμένα είναι όλα.Κανένας δεν πρόκειται να μας ρωτήσει. Απλά θα βγάλουν μερικά ψεύτικά γκάλοπ ότι το 90% τουλάχιστον είναι υπέρ του εμβολίου και δεν μπορεί το 10% να μην το κάνει και τέτοια.
      Εμείς οι μεγαλύτεροι σκασίλα μας. Το πολύ πόλύ να μας στείλει στον άλλο κόσμο γρηγορότερα. Αλλίμονο από τα παιδιά , και τους νέους που είναι υποχρεωμένοι να σημαδευτούν για μια ζωή.

    37. Της πουτανας θα γινει , δεν θα προλαβετε τιποτα να κανετε

    38. Επανέναρξη της οικονομίας σε αντάλλαγμα την ψυχή μας βρε δεν γαμιεστε παλιό τσογλανια άι σιχτιρ . Καλύτερα να πεθάνω αλλά θα φάω πρώτα …….ξέρετε

    Comments are closed.