Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ “ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ”! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ!! – ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Πρώτο θέμα αποτελεί τις τελευταίες μέρες σε όλη την Αθήνα ο Μεγάλος Περίπατος, που οραματίστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.
    Ο Μεγάλος Περίπατος και οι συζητήσεις γύρω από το έργο έχουν «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες, μετά και την τοποθέτηση των ζαρντινιερών και των παγκακίων στο Σύνταγμα.

    Οι χρήστες στο Twitter μιλούν πλέον για #Μεγάλο_Περίγελο, βάζοντας στο «στόχαστρό» τους τη συνολική εικόνα – σε σχέση με τις μακέτες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν την έναρξη των παρεμβάσεων – το κυκλοφοριακό χάος, το κόστος των κατασκευών (κυρίως ζαρντινιέρες και παγκάκια) και το κόστος για την αγορά των φυτών / δέντρων.

    Οι παρεμβάσεις για την υλοποίηση του «Μεγάλου Περιπάτου» ξεκίνησαν ακριβώς δύο εβδομάδες πριν με τη Πανεπιστημίου να στενεύει κατά το ήμισυ από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου έως το ύψος της οδού Αιόλου και τη πεζοδρόμηση της Βασιλίσσης Όλγας. Η υλοποίηση αυτών ακριβώς των παρεμβάσεων δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος, το οποίο λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο καθώς δεν είχε προβλεφθεί ενημέρωση των οδηγών για την υλοποίηση των έργων, με αποτέλεσμα τα εισερχόμενα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας να βρεθούν για αρκετή ώρα σχεδόν ακινητοποιημένα.

    Αναμενόμενο ήταν επίσης γιατί δεν είχε προβλεφθεί ισχυροποίηση του δικτύου των Μέσων Μαζικών Μεταφορών, προϋπόθεση βασική για την σωστή υλοποίηση του «Μεγάλου Περιπάτου» κι όλων των αντίστοιχων παρεμβάσεων.

    Ο συνολικός προϋπολογισμός φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

    1.108.165,80 ευρώ για «Προμήθεια και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού και φυτών για την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων αύξησης του χώρου για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID – 19» και 897.689,32 ευρώ για «Προμήθεια αντιολισθηρών επιχρισμάτων και υλικών σήμανσης για την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων αύξησης του χώρου, για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID – 19».

    Οι τιμές που προβλέπει ο προϋπολογισμός χαρακτηρίστηκαν από την απόλυτη πλειοψηφία του κόσμου ως ιδιαιτέρως υψηλές, ειδικά σε ό,τι αφορά στις κατασκευές ζαρντινιερών και παγκακίων. Κι αν ο προϋπολογισμός έχει προβλέψει την υψηλότερη τιμή για κάθε κατασκευή, στο τέλος παρατηρούμε ότι η διαφορά ήταν μικρή.

    Ενδεικτικά αναφέρουμε τις τιμές του προϋπολογισμού για τις ζαρντινιέρες και τα παγκάκια και τις τιμές που τελικά αγοράστηκαν:

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ
    570 ζαρντινιέρες (150Χ50Χ50) 550 ευρώ 506,55 ευρώ
    22 ζαρντινιέρες (300Χ300Χ100) 5.000 ευρώ 4.605,00 ευρώ
    3 ζαρντινιέρες (Φ3500) 4.000 ευρώ 3.684,00 ευρώ
    2 ζαρντινιέρες (Φ2500) 3.700 ευρώ 3.407,70 ευρώ
    41 ζαρντινιέρες (Φ1500) 1.600 ευρώ 1.473,60 ευρώ
    5 παγκάκια με ζαρντινιέρα 5.700 ευρώ 5.249,70 ευρώ
    50 ποδηλατοστάτες inox σπιράλ 390 ευρώ 359,19 ευρώ
    100 παγκάκια με φωτισμό 990 ευρώ 911,79 ευρώ

    Η ΠΕΕΓΕΠ καταγγέλει «φωτογραφικό» διαγωνισμό 

    Ο Δήμος Αθηναίων προκήρυξε ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό το βράδυ της Τετάρτης (27/5) και συγκεκριμένα στις 22:44 (21:30 αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων), με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ ΟΥ COVID – 19’’».

    Το περίεργο του διαγωνισμού είναι ότι πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, στις 11:00, δηλαδή 2 εργάσιμες μέρες μετά τη σχετική πρόσκληση, η οποία έχει πολύ συγκεκριμένες κι αυστηρές προδιαγραφές και για τις διαστάσεις και για το υλικό των κατασκευών.

    Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου έστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η οποία κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και στο υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία καταγγέλλει τον διαγωνισμό για τους όρους του, τονίζει πως υπήρχε εξ αρχής «προεπιλεγμένος διάδοχος» και ζητά «την ακύρωσή του και Επαναπροκήρυξη του με νόμιμο τρόπο και όχι νομιμοφανή τρόπο».

    Χαμός στο Twitter

    Ο «Μεγάλος Περίπατος» μετατράπηκε σήμερα από τους χρήστες στο Twitter σε #Μεγάλο_Περίγελο, σχολιάζοντας όλα τα παραπάνω, δημιουργώντας σχετικό hashtag στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΠΑΚΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΞΕΧΑΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΡΩΤΗΞΕ ΣΥΝΓΚΥΝΟΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
      Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ Η ΣΤΑΔΙΟΥ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
      ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΙΡΑΚΙ
      ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ
      ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΝΙΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΕΙΑΣ

    2. ποιό είναι το ονοματάκι του “φωτογραφημένου” αναδόχου του έργου, και ποιά η βέβαιη διασύνδεση των νονών της βρωμο-οικογένειας Οργία με τους συναδέλφους νονούς;;;
      O.k. ξέρουμε Kraft τα ύποπτα χρώματα και ΔΕΑ του σιχάματος αλεξίας μπακογιάννη οι pr της, αλλά ποιός τους “διατάζει” όλους;;;

    3. Φτωχομπινες ο Μπακογιαννενας,2 εκατομμυριάκια ουτε για τα φλοκια που ριχνουν στις μεγκαλοτανες δεν φτανουν.

      1. ΟΧΙ, ναζιστοειδή υποκείμενα ΟΥΤΕ θέλαμε, ΟΥΤΕ θέλουμε! Tο τι λουζόμαστε, είναι τελείως άλλο θέμα!
        ΣIXAMATA KAΣIΔIAPIKA Δ E N ΘEΛOYME.

    4. Άκου 2 εκατομύρια για καραγκιοζηλίκια.Η μεγάλη κομπίνα με τις πλάτες των ΜΜΕ.Ρεμούλα αλητεία σε βάρος του κακόμοιρου Αθηναίου που του κόβουν το ρεύμα γιατί δεν έχει να πληρώσει.

      1. Ο κακομοίρης ο Αθηναίος ας πρόσεχε τι ψηφηζει ήξερε αλλά τα ήθελε όλα μπλε😂

    5. Η εταιρεία που πήρε εργολαβία τη βαφή του όλου έργου έχει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων την…. Αλεξία Μπακογιάννη.

    6. Από δίπλα παραμονεύουν και τα κωπρόσκυλα της δήθεν δημοτικής αστυνομίας έτοιμα να πλακώσουν στις κλήσεις τους Έλληνες φορολογούμενους εργοδότες τους.
      Ταίζουμε όλους τους ψηφοφόρους που βολεύτηκαν για να πουλάνε μούρη και τους αλλοδαπούς.

    7. …ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ ΟΥ COVID – 19’’»…

      Εισαγγελέας ΥΠΑΡΧΕΙ;;; Τι κοροϊδιλίκι είναι αυτό;;;;;;;
      Ο ΕΟΔΥ προτείνει τη χρήση ΙΧ (για προληψη απο τον COVID 19) και εδώ νομοθετούμε γιά εξυπηρέτηση ήπιων μορφών μετακίνησης;;;;;;; Τι λέμε τώρα;;;

      ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ατόπημα!
      EKΘETEI ΣE AMEΣO KINΔYNO TH ΔHMOΣIA YΓEIA, ΔIOTI AΠOTPEΠEI TH XPHΣH IX, ενώ η χρήση αυτών είναι ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ, λόγο των πιθανοτήτων εξάπλωσης του κορωνοϊού!!!
      Eπαναλαμβάνω, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ υπάρχει;;;

    8. Ω ρε εχει να γεμησει σκατα των λαθρων,
      θα χουν μπολικο χορο πολιτελειας ,μετα τα ξενοδοχεια πολιτελειας, ,
      που στοιχισε 2 εκατομυρια για να χεζουν οι λαθρο

    9. Η νεφέλη καλά το ειπε. Με 40ο C πως θα κάθεσαι στο σιδερένιο παγκάκι; ωεο

    10. τι καραγκιοζιλικι ειναι αυτο??????? αυτος ο δημαρχος σε τζαντιρι μεγαλωσε?????/
      ρε τον γυφτουλα…..Μητσοτακαιηκη αισθητικη….σαν τα μουτρα τους κανανε την Αθηνα

    11. Δεν σας βρίσκει κανείς ρε Ελληναρες… οι λωρίδες που πήρε ήταν μόνιμα κατειλημμένες με παράνομα και ότι άλλο φαντάζεσαι… αλλά το έργο και άλλο η μίζα.. τα έχετε κάνει όλα σκατα , σαν τα σκατα που έχετε για μυαλό.. οι ζαρντινιέρες θα τις σπάσουν οι μπαχαλακηδες ,, πως ρε αφού ειναι λαμαρίνα.. εκτός αν φέρουν κοφτές… ειναι μια χαρά όλα,, σιγά σιγά θα συνηθίζετε να μην πηγαίνετε 3 λωρίδες παρκάρισμα αλλά δίπλα στο καφέ, μην πέσει ο κωλος σας.. να κλείσει όλο το κέντρο.. να πάνε οι κοπριες στο Ρέντη που περιμένει ολόκληρο κτήριο τα υπουργεία.. λες τα βλαχαντερα και είναι Αθηναίοι.. οι τσάτσοι της επαρχίας.. μακελειό μην το ανεβάσεις γιατί δεν συμφωνώ μαζί σας.. ξέρετε εσείς.. τα καλά και συμφέροντα..

      1. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΩΜΗ, ΔΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΣΑΡΙΟ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΟΑ ΖΩΗ ΒΛΑΧΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ….ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΗΓΕΤΗ”

      2. Σε λίγο θα πεινάμε …… Γιατί όλα αυτά τα έξοδα? Περνάμε κρίση αν δεν το έχεις καταλάβει. Πρεπει να υπάρχει ιεράρχιση της κατάστασης και όχι πρόκληση. Αυτό εδώ συμβαίνει τώρα.

    12. …ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ ΟΥ COVID – 19’’»…

      Εισαγγελέας ΥΠΑΡΧΕΙ;;; Τι κοροϊδιλίκι είναι αυτό;;;;;;;
      Ο ΕΟΔΥ προτείνει τη χρήση ΙΧ (για προληψη απο τον COVID 19) και εδώ νομοθετούμε γιά εξυπηρέτηση ήπιων μορφών μετακίνησης;;;;;;; Τι λέμε τώρα;;;

      ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ατόπημα!!!
      EKΘETEI ΣE AMEΣO KINΔYNO TH ΔHMOΣIA YΓEIA, ΔIOTI AΠOTPEΠEI TH XPHΣH IX, ενώ η χρήση αυτών είναι ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ, λόγο των πιθανοτήτων εξάπλωσης του κορωνοϊού!!!
      Eπαναλαμβάνω, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ υπάρχει;;;

      1. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΡΑ ΑΞΙΩΤΗ. ΑΛΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ.

      2. Ο Κασιδιαρης πηγε σε εισαγγελεα και αν δε κανω λαθος τον μειωνες

        1. Ο εξαίρετος αυτός παμπονηρος κύριος που ανέφερες, πήγε και κατέθεσε μήνυση φιγούρας (…πιασαρικη…) τη λεγόμενη, γιά υπερκοστολόγηση του έργου, η οποία πιθανότατα θα πάει στο αρχείο…επ’ αυτού εξήγησα επαρκώς σε άλλον τους νομικούς λόγους, οπου ως ορθα λεγεις τον μειωνα (απαξιωνα θα το ελεγα εγω!)… Επιπλεον, ανεξαρτήτως του αν όμως κάνει, ή όχι κάτι σωστό, ΔΕΝ αναιρείται το όποιο ναζιστοειδές πολιτικό ποιόν του! Γιά να είμαστε ξεκάθαροι, εγώ και τα σωστά του οποιουδήποτε θα επικρίνω και τα λάθη του θα κατακρίνω, όποιος και αν είναι, όπως και αν λέγετε!!! Eν προκειμένω, λοιπόν θεωρώ απλά πολιτικάντικη την νομική του ενέργεια, ΑΝΕΥ πραγματικού αντικρίσματος! Γιά τα πραγματικά γεγονότα από τα προβλήματα που δημιουργεί ένα τέτοιο ΑΘΛΙΟ έργο, κουβέντα ΔΕΝ μας είπε!

    13. Ρομποτάκια νεοταξίτικα που μέσα απ τα ψευτοχσρούμενα προσωπεία τους κρύβεται ένας μεγάλος Σατανάς που τους δίνει εντολές γιατί μισεί ο μπάσταρδος ότι είναι ελληνικό – χριστιανικό – εθνικό. Μας τρώνε τα λεφτά που πληρώνουμε καθημερινά για να ζήσουμε και εμείς και οι οικογένειες μας για να κάνουν το κομμάτι τους οι Απατεώνες

    14. Προσπαθει να σας κανει ανθρωπους αλλα εσεις γουσταρετε μπιχλα και σκατα τετοια σκατοαραβοφαρα που ειστε. Ουστ γκιαουριδες.

      1. Εμας να κανει ανθρωπους ή τους λ@θροπιθηκες ρε λολατκι

      2. Έχεις “εκλεπτυσμένο” γούστο, κρίνοντας από τι θαυμάζεις… 🤣🤣🤣!

      3. δεν το κανανε για τον ελληνα για τα λαθροπιθικια τα κανουνε αφου ελληνας δεν τολμουσε να πατησει στην περιοχη ειναι γκετο εκει των λαθροεισβολεων ψηφισατε αυτο το μαμοθρεφτο φατε το τωρα στην μαπα και σκυψτε και αλλο βοδια διποδα

    15. Καλα να παθουν τα βοδια που τον ψηφισαν.
      Λυπαμαι μονο αυτους που δεν τον ψηφισαν.
      Δυστυχως φιλοι μου αυτο ειναι το κακο της δημοκρατιας…ψηφιζουν και οι χαζοι.

    16. ολα τα ειχε η μαριορη,ο φερετζες της ελειπε.Ας ειναι καλα το φαγοποτι.

    17. να τα κανει πισινες να πλενεστε στα 40αρια της Αθηνας

    18. Ρε καλα σας κανει το σκουπιδι της οικογενειας βρυκολακων.
      Αντι να τον πλακωσετε στις κλωτσιες τον ψηφιζετε κιολας τετιοι μαλακες ειστε τετιες σφαλιαρες θα σας ριχνει ενα αεργο σκουπιδαριο.

    19. η μίζα ,της μίζας ,την μίζα ,ω μίζα ……βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται..σιδερένιο παγκάκι με καύσωνα ότι πρέπει …..βάλτε τον Γκούφη να κάθεται να ρεμβάζει..να γίνει ο πισινός του κάρβουνο χαχαχαχαχα

    Comments are closed.