Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΙ ΟΜΩΣ – Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    grigoris-lewn

    Ο Γρηγόρης Λέων μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Πάτρας όμως, κάθε τρεις και λίγο κάνει δηλώσεις για την υπόθεση. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ιστορία προκειμένου να μαζέψει ψήφους. Καθότι ο κ. Λέων πάει για υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

    Μπορεί επί της ουσίας να μην έχει ασχοληθεί με τη φριχτή υπόθεση στην Πάτρα, όμως, κάθε τρεις και λίγο, βγάζει και ένα συμπέρασμα.

    Τελευταία παρουσία του στον ΣΚΑΪ 89,4 Πάτρας όπου τόνισε πως , οι ιατροδικαστές, ειδικά όταν δεν υπάρχουν στοιχεία από το σώμα που να συνδέουν δράστες, δεν ασχολούνται με τους δράστες. «Εμείς δεν έχουμε ως έργο το να βρούμε ποιος έκανε αυτή την πράξη, αν είναι τελικά εγκληματική ενέργεια. Το έργο μας σταματάει στο να πούμε την αιτία θανάτου, τον μηχανισμό θανάτου ή το είδος θανάτου, αν δηλαδή είναι εγκληματική ενέργεια», είπε.

    Ακούστε το ηχητικό:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΝΑ ΨΙΦΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΛΟΜΠΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΑΙ ΘΑ ΧΑΘΗ Η ΕΛΛΑΣ……..ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΑΙ ΤΕΤΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ…….

    2. Τέλεια !!!!! Υπάρχει ο κατάλληλος …. πεθαμενατζής για να κάνει τη νεκροψία στο πτώμα της ΝΔ, όταν δεν βρουν ούτε την ψήφο τους.

    3. Στέφανε είσαι ΓΙΓΑΣ
      Ο τύπος ειναι

      ΜΑΪΝΤΑΝΌΣ ΜΑΙΝΤΑΝΑΡΑΣ

    4. O Λέων αντί να πάει να κάνει καμιά δουλειά βγαίνει από το πρωϊ μέχρι το βράδυ στα κανάλια. Δεν λέει τίποτα και προφανώς το κάνει για αυτοπροβολή.

    5. ποιος τον υπολογιζει αυτον τον καραγκιοζη ? εχει να φαει αγωγες απο την Ρουλα

    6. Αντε να τελειωνει επιτελους αυτη η υποθεση! Τρια στα τρια αγγελουδια χαθηκαν και οι γονεις τι κανανε βοσκαγανε τα προβατα εκει και παραπερα? ΕΛΕΟΣ ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!

    7. Σιγα μην τον ψηφισουμε και νομιζαμε εδινε δεκαρα για αυτες τις τρεις ψυχουλες ,σκατα στα μουτρα του κι αυτος για τα λεφτα τρεχει. Λυπαμαι αφάνταστα που πήρε τη κατηφορα αυτη η χωρα , οικονομικα ,ηθικα και πολιτικα ,κρεμαλα Τσιπραh πινοκιο και εσυ Τερυ Χρυσε !!!!!

    8. Φαίνεται καλός άνθρωπος γνώστης του αντικειμένου που εχει τελειώσει μέχρι κάποιο σημείο αλλά το κόβω για μ@λακα λιγο.τι να κάνεις μισθοί πέφτουν όλοι βουλευτές

    9. Με την Νέα Δημοκρατία καί αυτός ο προδότης….??? Έτσι μαζευτείτε πολλοί εκεί στο ανθελληνικό κόμμα για να έχουμε να δέρνουμε..!!! Έχετε να φάτε Ματσούκι μπόλικο…. έρχεται η ώρα σας ξεφτιλες πατριώτες τού κώλου.

      1. Γιατί ρε φίλε, τους άλλους, τους προδότες των Πρεσπών που άνοιξαν τον κύκλο της προδοσίας, δεεεεεν δέρνουμε;

    Comments are closed.