Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ” – ΒΑΖΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΣΤΑΖΙ” ΣΤΑ ΜΜΜ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    f9ad7bafb5d8c7855997eff7ba3da7b6_XL

    Μετάβαση σε άλλη εποχή…εποχή σκότους!!!

    «Μυστικοί» επιβάτες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στα ΜΜΜ της Αθήνας τον Σεπτέμβριο.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, σκοπός τους θα είναι να καταγράφουν τα παράπονα των πολιτών και τα προβλήματα που εντοπίζονται κυρίως στα λεωφορεία, αλλά και στα υπόλοιπα μέσα!!!

    Θα ελέγχουν φυσικά αν τηρούνται τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών.

    Μάλιστα, οι «μυστικοί» αυτοί επιβάτες, θα κυκλοφορήσουν πρώτα στα μέσα μεταφοράς της Αθήνας και κανείς δεν θα γνωρίζει την ταυτότητά τους, όπως συνέβαινε σε αυταρχικά κομμουνιστικά καθεστώτα, με τρανό παράδειγμα την Ανατολική Γερμανία, όπου ακόμα και οι γείτονες ήταν μυστικοί κατάσκοποι του Κράτους, χωρίς αυτό να είναι ευρέως γνωστό.

    Στην Ελλάδα του 2021, ο ρόλος τους θα είναι τετραπλός καθώς καλούνται να αξιολογούν:
    Την καθαριότητα των οχημάτων

    Τη συχνότητα των δρομολογίων

    Την τήρηση των μέτρων περιορισμού και διαχωρισμού των πολιτών

    Την συμπεριφορά των οδηγών

    Τέλος, όπως επισημαίνουν οι πληροφορίες, οι εν λόγω επιβάτες είναι υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας, η οποία έχει υπογράψει σχετική σύμβαση με το υπουργείο Μεταφορών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η δικτατορία του Παπαδόπουλου φαντάζει ως μια παρένθεση ουτοπικής δημοκρατίας

    2. Όποιος ρουφιάνος συλληφθεί θα τον βιάζουμε μέχρι το λεωφορείο να πιάσει τέρμα. Μετά θα τον κατεβάζουμε θα τον δείχνουμε και θα τον γαμάμε στο ξύλο μέχρι να μας πει τα ονόματα των άλλων. ΜΕτά θα βρούμε τους άλλους και θα τους γαμάμε ανελέητα μέχρι να παραιτηθεί το αφεντικό τους ο κουλης. ΚΟΥΛΗ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ . Τους ρουφιάνους δεν θα τους ασφαλίζει κανένας με αυτό που τους περιμένει. Και όσα ευρώ και να τους σκάνε το τσούξιμο στον κώλο και η φάπα που θα φάνε δε θα μετράει τίποτα μπροστά τους. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ θα σας γαμήσουμε.

    3. Που μπορω να κανω αιτηση για την θεση? Γλυφω και κανω ο,τι μου πειτε, ξυρισμενος παντου, επιτελους μια κυβερνηση που αναδεικνυει ολα τα σωστα ενστινκτα του λαου μας. Παλια ψηφιζα αριστερα αλλα ο Κυριακος εκλεισε τις εκκλησιες, απαγορευσε τις παρελασεις, και δινει παιδακια σε γκευ ζευγαρια. Κυριακο σ αγαπω.

    4. Τα π@υτανακια του Μαξίμου κάνουν παιχνίδι σε διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βρίζουν χλευαζουν και προκαλούν. Τα π@υτανακια του Μαξίμου κυρηξαν τον πολεμο στον λαό μας και ειδικά στην νεολαία της Ελλάδας. Τετάρτη όλοι στους δρόμους, κάψανε την Ελλάδα καταστρέφουν τα πάντα.

    5. Θα διαπιστώσουν ότι βρωμάνε κρεμυδίλα τα λεωφορεία από μαντίλες, πακιστανούς μικροπωλητές, γύφτους και κάθε λογής νεγροειδής. Επιτέλους θα μπαίνουν μέσα μόνο Έλληνες με αποστάσεις 1,5 μέτρο καθένας και θα ξαναγίνουμε πάλι η ήρεμη Ελλάδα του 1990.

    6. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η Σ ΕΤΑΙΡΙΑΣ… ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

    7. Ακούστε και αυτά…
      Ο χουντοκούλης θα χωρίσει την Αθήνα σε Ανατολική και Δυτική Αθήνα όπως Ανατολικό και Δυτικό Βερολίνο!!!!
      Κοινώς η Ελλάδα με εντολές της πρόστυχης ανατολικογερμανίδας φράου Μέρκελ που εκτελεί ο γερμανόδουλος φασίστας νεοταξίτης χουντοκούλης η Ελλάδα έγινε Ανατολική Γερμανία κοινώς καθεστωτικό κομμουνιστικό καθεστώς εξόντωσης κατά του ελληνικού λαού!!!

    8. Το θέμα ειναι για να σταματήσει η σαρδελοποιηση στα ΜΜΜ να θεσπιστεί η παρουσία ελεγκτή μέσα στα ΜΜΜ ,ώστε να μην πληρώνουν οι γουναράδες έντιμοι πολίτες και οι άλλοι να ξεσηκώνουν τζάμπα ..βέβαια και τα εισιτήρια είναι ακριβά και υπάρχουν για πολλούς πολιτες δυσκολίες να δίνουν την ημέρα το ελάχιστο 2,80 ευρώ για μια διαδρομή πηγαινελα .

    9. ΤΙ ΖΟΎΜΕ, ΤΙ ΖΟΎΜΕ…… Πείτε μου ότι είναι μόνο εφιάλτης .. Ο χαφιές της γειτονιάς σας είναι εδώ….

    10. Προτείνω να μπαίνουμε μέσα στα ΜΜΜ και να φωτογραφίζουμε τους ρουφιάνους επιβάτες του χουντοκούλη και θα βγάζουμε τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και θα έχουν λεζάντα ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ για να τους βρίζει και να τους καταριέται ο ελληνικός λαός!!!

    11. ειμαστε ενα προτεκτορατο μια μπανανια που ανηκει στους ξενους δυναστες μας

    12. ΟΥΤΕ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ ΝΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ

    Comments are closed.