Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – “ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” -“ΦΟΡΕΣΤΕ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    1

    Μια αδιανόητη ανακοίνωση που «δικαιώνει» τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ στην οποία την συμφωνία των Πρεσπών χαρακτηρίζει ως «ιστορική»!!

    Ο χαρακτηρισμός διατυπώθηκε στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε στα αγγλικά από το ελληνικό ΥΠΕΞ μετά την συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ελλάδας και ΗΠΑ, Νίκου Δένδια και Μάικ Πομπέο.

    Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής: «Σημείωσαν τις προσπάθειες της Ελλάδας για αυτό τον σκοπό (την ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε ευρωπαϊκούς και υπερατλαντικούς οργανισμούς), τονίζοντας την σημασία της ιστορικής συμφωνίας των Πρεσπών και της ακόλουθης ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, ενώ υπογραμμίστηκε και η σημασία της επίμονης εφαρμογής της με καλή τη πίστει»…

    Στο αγγλικό κείμενο αναφέρεται επί λέξει:

    «The United States and Greece reiterate their support for the integration of all the countries of the Western Balkans into European and transatlantic institutions according to the choice of their citizens.They highlighted Greece’s efforts to this end, noting the continued relevance of the historic Prespes Agreement and North Macedonia’s subsequent accession to NATO, while underscoring the importance of its consistent implementation in good faith.»

    “ΦΟΡΕΣΤΕ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”

    exofillo28-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αυτός ο Ελληνικός λαός ο καημένος, όλοι τον κοροϊδεύουν! σαν δεν ντρέπεστε γίδια που ψηφίζετε όλα τα υποκείμενα μόνο και μόνο για να σας διορίζουν, εσάς και τις βρωμοοικογένειές σας. Τεμπέληδες, παραλιακά απόβλητα με φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες…. Ότι και να πάθετε σας αξίζει κοπρόσκυλα. Είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάντια. Η πατρίδα σας πωλείται ή εκχωρείται δωρεάν και εσείς όλο τον Αύγουστο είχατε κατακλύσει τις παραλίες!!!!!!!!

      Θα το κόψεις και αυτό το σχόλιο ή θα τολμήσεις να το ανεβάσεις:::: Μήπως κάπου εκεί μέσα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ῾δημοσιογράφε῾ :::::::

    2. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με έναν λοβοτομημενο και ηλίθιο και και γι’αυτό μπορούν να τον κοροϊδεύουν. Ένας λαός με σύνδρομο Στοκχόλμης η βλακείας πάντα θα είναι υποχείριο κουτοπονηρων και ψευταραδων πολιτικών. Η χώρα δεν χρειάζεται προθυπουργους, χρειάζεται ηγέτες, διότι άλλο προθυπουργους και άλλο ηγέτης….

    3. Θα τα πούμε σύντομα με όλους αυτούς τους Αντ΄Χριστους και ανθΈλληνες.
      Ο ΘΕΟΣ δεν ξεχνά και όλα τα σαυροειδή με τη βοήθειά Του θα πάρουν αυτό που αξίζουν.

    4. ΚΟΥΛΗ , ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ EASTMED ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ????

    5. Ξεφτιλισμενοι….Γερμανοτσολιαδες….
      Αν νομιζετε οτι, θα την γλιτωσετε…με 60 χρονια μνημονια…
      Οχι στρινγκακι…Σουβλα…στο…κ*λο…
      Οπως τον Αθανασιο Διακο…

    6. η δουλεια του πολιτικου ειναι να λεει ψεματα θυμηθειτε το εργο (ζητειται ψευτης) το θεμα ειναι οι μ@κ@κες που καθονται και τον ακουνε και τον πιστευουν αυτοι φταινε οχι αυτος και ο συγκεκριμενος εχει παρελθον η φαρα του περι προδοσιας κλπ

    7. Από πρίν βγεί είχε είπε ότι η συμφωνία άπαξ και υπογράφηκε παράγει αποτελέσματά και δέν γίνεται να ακυρωθεί, τι μας περάσατε γιά παιδάκια τής Α’ δημοτικού.

    8. Δεντια βγαλε τη μασκα και χεσε μεσα και υστερα ξαναφορεσε την

    9. Σε λίγο έρχεται το τέλος τους λήγει υπομονή ακόμα

    10. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

      1. ΜΙΛΑΣ ΜΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;

    11. Καλα ρε παιδια… αυτος ο ποντικαραιος ο δικος μας μια μασκουλα της προκοπης με το εθνοσημο δεν ειχε να βαλει; Επρεπε να εμφανιστει σαν αρουρι με μασκα ελαιοχρωματιστη; Γ@μω την νεα ταξη σας γαμω ρε αχρηστοι…

    Comments are closed.