Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ”! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ¨ΚΟΛΑΦΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑΣ – “ΕΦΥΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΕΡΩΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ – ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ”

    Κοινοποίηση:
    ADAMANTIDIS

    Τους ίδιους προβληματισμούς με αυτούς που εκφράσαμε λίγο πριν στο makeleio.gr, έχει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγο.

    Στο Δελτίο τύπου κάνει λόγο για αμφιλεγόμενο ως προς την εγκυρότητά του βιντεοληπτικό υλικό, αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε ιστοσελίδες.

    Δεν φαίνεται ούτε το πρόσωπο αυτού που κλωτσάει μία ξανθιά γυναίκα, ούτε ποια ακριβώς είναι το θύμα αυτής της ενέργειας. Μπορεί όντως να αποτυπώνει τη στιγμή της κακοποίησης του Θέμη Αδαμαντίδη απέναντι στην σύντροφό του που τον μήνυσε στη συνέχεια… Αυτό όμως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο και όχι ελαφρά τη καρδία ορισμένοι να βγάζουν ως δεδομένο κάτι που δεν αποδεικνύεται μπροστά στα μάτια μας

    Ωστόσο η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει κι άλλα πολύ σημαντικά.

    Διαβάστε την ΕΔΩ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ ΩΣ:

      ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΧΩΝΙΔΗΣ
      ΚΥΡΙΑ ΤΑΠΑΙΡΝΙΔΟΥ

    2. Μην ξεχναμε οτι εχει μηνυσει για εκβιασμους πριν περιπου δυο χρονια ο αδαμαντιδης για αυτο κρατατε μικρο καλαθι για τα βιντεο που βγαινουν.
      Και μην βγαζετε συμπερασματα απο την εικονα του….ειναι απο το προβλημα που εχει με εθισμο αυτο ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα και δεν αφορα κανεναν…ουτε καν τα δικαστηρια.

    3. Το makeleio παντα επιβεβαιώνεται .Όμως ανεξάρτητα αν είναι αυτός στο βίντεο η όχι , δεν δείχνει κ ο πιο πράος άντρας που κυκλοφορεί

    Comments are closed.