Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ “ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ” ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ Χ.Α ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ – ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ DEAL ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    cats=ηλι-ραχ

    Μια νέα δημοσκόπηση είδε πριν από λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας, με την οποία σίγουρα πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. Εκτός του ότι δεν αναφέρει καθόλου την Χρυσή Αυγή, όπως και σε πολλές βέβαια στις οποίες έχει έναν ιδιότυπο αποκλεισμό, δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη με το “καλημέρα” να διεκδικεί είσοδο στο κοινοβούλιο.

    Αν αναλογιστεί κάποιος ότι τη δημοσκόπηση παρουσιάζει το “Πρώτο Θέμα” καταλαβαίνει ότι η δυναμική του κόμματος “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Ηλία Κασιδιάρη είναι αρκετά μεγαλύτερη. Στη δημοσκόπηση λοιπόν της εταιρίας “OPINION” οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Ηλία Κασιδιάρη εμφανίζονται με ποσοστό 2,4%, ενώ η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” του Κυριάκου Βελόπουλου στο 1,7% και το “ΜΕΡΑ25” του Βαρουφάκη στο 1,6%.

    δημοσκοπηση

    Την ίδια στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης στα πλαίσιο του ανοίγματος στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, φέρεται να έχει αρκετές επαφές. Μία από αυτές φέρεται ότι είναι γυναίκα πρώην βουλευτής που έχει δικό της κόμμα. Με τη συγκεκριμένη φαίνεται να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Ενδεικτικό είναι ότι σε συνάντηση που είχαν σε καφέ της Ανατολικής Αττικής, όπου ήταν και υποψήφια για Δήμαρχος η συγκεκριμένη πρώην Βουλευτής, το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και είχαν μια συνομιλία που κράτησε αρκετά, μέσα σε ένα σκηνικό με πολλά χαμόγελα εκατέρωθεν. Πολλοί που γνωρίζουν τη δυναμική που θα έχει μια τέτοια συνεργασία, κάνουν λόγο ακόμα και για τρίτη θέση στην επόμενη Βουλή, μιας και φαίνεται ότι η πρώην Βουλευτής έχει μια κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων μαζί της και ειδικά νεαρής ηλικίας..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    120 Σχόλια

    1. Οι ψεκασμενες αμοιβαδες θα ψηφίσουν εναν που εχει σβαστικα στο μπρατσο! Εναν νοσταλγό αυτών που κατεκαψαν τα Καλαβρυτα και το Διστομο! Που σκοτωναν γυναικόπαιδα!!!!!!
      Για τοσο πατριώτες μιλαμε!
      Τι βλακες ρε!

      1. Το ‘μαθες καλά το ποίημα μωρή Κοκκινοσκουφίτσα..
        Έλα έλα ησύχασε , δεν φεύγεις ακόμα
        Εσύ ρε βλάκα νοσταλγέ αυτών που σκότωναν ελληνικές οικογένειες νύχτα και ξερίζωναν εγκύους και σκότωναν βρέφη που υποτίθεται ήταν Έλληνες τι είσαι εσύ ρε Χοντρέ του Μαρξ , άρρωστε. Εξαιτίας σας πέθανανε στα 2 αυτά χωριά. Εσείς τους προδώσατε όπως πάντα άλλοτε
        Εσείς τους αφήσατε στην τραγική τους μοίρα σκατά με πόδια !

    2. ηλια, κανε οτι νομιζεις, σου εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη..μην ακους κανενα και κυριως μην ακους κανενα απ το περιβαλλον του πρωην κομματος σου…οπως ξερεις κι εσυ, οτι και να κανει ενας ανθρωπος, δεν μπορει να ευχαριστησει τους παντες…εσυ κανε αυτο που ζηταει ο υγιως σκεπτομενος κοσμος, αυτα δηλαδη που κατα την κοινη λογικη κανουν ενα κομμα μεγαλο και μην ακους κανεναν γραφικο…το μεν συνταγματικο τοξο φοβαται μην του παρεις ψηφους, στο δε πρωην κομμα σου , καποιοι θελουν ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ απο καθαρη εκδικηση..οποτε, μην ακους κυριως τους δευτερους…διοτι μονο αυτοι μπορουν να σε κανουν να αποτυχεις με καποιες συμβουλες του περιθωριου και του απολυτου κομπλεξισμου

    3. Εσείς ειδικά απαγορεύετε να μιλάτε για άλλους και να θίγετε πρόσωπα και καταστάσεις
      Εσείς οι δολοφόνοι εγκύων και εμβρίων δεν έχετε κανένα λόγο ύπαρξης εδώ μέσα
      Πρέπει να χωθείτε σε βαθιά κελιά ξευτιλισμένοι κομμουνιστές και να μην ξαναμιλήσετε ποτέ εσείς οι εγκληματίες και λαοπλάνοι που ζείτε μια ζωή στο ψέμμα την δολιοφθορά και την προπαγάνδα.
      Είστε ότι χειρότερο μπορούσε να υπάρχει σε ευρωπαϊκή χώρα και κυριότερα στην Ελλάδα.

    4. Oλοι εσείς οι Κασιναζί υποστηρικτες του Μαύρου Ηλι(α) μου φτιαχνεται τη μερα με τα βρισίδια σας , τα νικηφόρα ποσοσστά και τα αούγκα σας. Είστε καταπληκτικοί. Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε. κόμμα ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ!

      1. Ντάξει ρε σ’ ακούσαμε μωρή μέντα
        Τα πες , δεν σ’ ακούει κανένας

    5. Να μας ζήσεις Στέφανε παλικάρι ,πάντα τέτοια ,κάνε εκπομπή να κραξεις κάτι Ελληναραδες που ψήφιζαν μονόκουκι ΠΑΣΟΚ ΝΔ και τώρα θέλουν Κασιδιάρη _Ραχηλ_Κωνσταντοπουλου .Τι διάολο σχήμα σε παραλιακή στο μπουζούξιδικο του Μάκη Ψωμιάδη νομίζουν ότι είμαστε; Ημαρτων Παναγία μου!

      1. αν δε σου κανει το σχημα, υπαρχουν αλλα 100 κομματα

    6. Βάλε μωρή κότα τα 100 ευρώ και βόλεψε τη μπάμια σου μαζί με την μπάμια του αρχηγού σου σε κανένα ποτηράκι του ούζου. Μ’ αναγκάζεις να πω προπέτη βλακάκο, ότι έχω πάρει ήδη δυο στοιχήματα από τον άχρηστο και ανεγκέφαλο πολιτικά, αρχηγό σου, ξεφτυλίζοντάς τον μπροστά σε κόσμο. Κι επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που υποστηρίζουν αυτό το ψοφίμι, αποφάσισα να οικονομήσω.

      1. γιατι χαλας χρονο και φαια ουσια για να βρισεις καποιον ? δεν ενδιαφερει κανενα η αποψη σου…ειτε εισαι του συνταγματικου τοξου η το πιθανοτερο απ το πρωην κομμα του ηλια…γιατι σκας?

    7. Τα ακούσαμε και αυτό τώρα είναι πατριωτησσα η Ραχήλ κτλ κτλ…κατά αρχάς από πού προκύπτει ότι αυτή θα δεχτεί να συνεργαστεί με τον Κασιδιάρη; Επίσης κάπου διάβασα ότι και η Ζωή ξαφνικά έγινε και αυτή καλή και είναι δυναμική,σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Κασιδιάρης είναι αριστερός πατριώτης.Εισαστε απίστευτοι κωλοτουμπες μερικοί τύφλα να έχει ο Τσίπρας δηλαδη. Να γιατί μας κυβερνάνε απατεώνες όσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και εν αλλαξ και μαζί.

      1. Ο/Η γιατι κανετε πολεμο στον ηλια? ασχοληθειτε με τιποτε αλλο λέει:

        δηλαδη τι προτεινεις? νδ με τον αχαστο γουρλοματη αρχηγο η την ανυπαρκτη χα με αυτον που κλαιει και οδυρεται?γιατι κατι απ τα δυο αυτα εισαι μαλλον

        1. Γιατί είναι κομπλεξικοί και ανθέλληνες

    8. Φέρε και τη Ζωίτσα και φύγαμε για αντιπολίτευση .

      1. Ναι. Θα ζευγαρώσει το Δαφνί με το Δρομοκαΐτειο να φέρνουν με κοντέαίνερς τα κοκτέιλ!

    9. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 299 Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΤ Ι ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ….

      1. ασε να κανει την αρχη ο ανθρωπος..δεν θα του δωσεις καν την ευκαιρια?

    10. Ο Κασιδιαρης άμα βάλει σημαία του να ξεβρωμισει την Ελλάδα από τους λαθροεισβολεις, θα φθάσει μέχρι και 20%.
      Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει ότι η Ελλάδα
      ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΤΑΙ. Ο Ηλίας είναι η μοναδική ελπίδα για την χώρα.

      1. Η μόνη σημαία που μπορεί να βάλει ο Κασιδιάρης είναι των Waffen SS.

        1. Είσαι και άσχετος και Βλάκας
          Αλλά το χειρότερο είσαι εχθρός της Ελλάδας.

          1. Βέβαια ..εγώ είμαι εχθρός της Ελλάδας.Εσυ που υποστηρίζεις τον νοσταλγο των κατακτητών είσαι Έλληνας με τα μπούνια.

    11. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωη μου. Νομίζω ότι αυτός ο νέος πατριωτικός σχηματισμός θα με κάνει να διανύσω 130 χιλιόμετρα για να του δώσω την ψήφο μου. Κανένα αθηναικό κανάλι δεν έχει πει τίποτα για το θέμα για να μην ενημερωθεί ο κόσμος και χάσουν ψήφους τα αφεντικά τους. Μόνο και μόνο αυτό με έχει εξοργίσει. Θα ψηφίσω αυτόν που τους στενοχωρεί και τους πονάει. Πρέπει να καθαρίσουμε από τους εισβολείς πρίν γίνουμε ξένοι στην πατρίδα μας που ελευθέρωσαν οι ήρωες μας.

    12. Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Ηλια, σημαδιακο ονομα, λογω του ομωνυμου προφητου, του οποιου αναμενεται η ελευση, και σημαδιακο επωνυμο, λογω προφητειας του Πατροκοσμα.. Εχει παρη πολλη εμπειρια στον πολιτικο στοιβο και ξερει πλεον ολα τα τερτιπια και ολα τα κατατοπια, εχει μαθει και απο τα λαθη του Κυρ Νικολα, και ξερει πως θα τα αποφυγει.

      Σ αυτο τον ηλιθιοποιημενο λαο το παν ειναι οι εντυπωσεις. τι να κανουμε. Η ΧΑ ητανε… ναζιστικη, οι οπαδοι της ητανε …ουγκ, ο Αρχηγος της ητανε …κοντος και χοντρος. Ξερει ο Ηλιας πως θα κερδιθη το παιχνιδι των εντυπωσεων… 160 IQ, εγκεφαλος που φανταζει φορητη εγκυκλοπαιδεια, γοης για να ελκυσει την νεολαια ξεκινωντας απο τις δεσποινιδες. Ξερει πως θα τα φερει βολτα με τα ΜΜΕ…

      Εχουμε καλο μειγμα για αρχη…το παν ειναι να παρουμε τη εξουσια για να σωθη η Πατριδα και το εθνος… κοντος ψαλμος αλληλουια. Προχωρα Λιακο!!!!!

      1. το σχολιο σου μακαρι να κανει καποιους κολλημενους με το παρελθον, να ξεκολλησουν

      2. Ο ΓΟΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Κ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΣΙ…ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ ΜΙΑΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ…Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ..

    13. Σύμφωνα με αυτή την δημοσκόπηση,το σύνολο των ελλήνων εθνικιστών δεν υπερβαίνει το 8%.Θεωρητικά,η ΝΔ των κεντρώων φιλελέδων έχει μια συμπαγή βάση γύρω στο 25% του εκλογικού σώματος ενώ οι κεντρώοι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περίπου 12% εκλογική βάση.ΚΙΝΑΛ γύρω στο 6% και ΚΚΕ 5%.Δηλαδή,υπάρχει ένα 48% του κόσμου που είναι αμετακίνητο κομματικά.Το υπόλοιπο 52% είναι ένα τεράστιο νούμερο.Μιλάμε για το μισό και βάλε εκλογικό σώμα που δεν έχει κομματικές παρτίδες,που δεν έχει δημοσιοΰπαλληλική σχέση,που τρέχει στον ΟΑΕΔ για συνέντευξη εύρεσης εργασίας,που βλέπει γύρω του την αδικία με τις αμέτρητες επιδοματοπαροχές στους λαθρό και που βρίσκεται διαρκώς στην πρέσσα των τραπεζών και της εφορίας.Οι έλληνες αυτοί δεν θα γίνουν πατριώτες εθνικιστές μέσω παρθενογέννεσης.Χρειάζονται όραμα,έμπνευση και αποδείξεις για κατεδάφιση του σημερινού αποκρουστικού κράτους.Ζητείται επομένως, ηγέτης με καρύδια.Αλλιώς,θα εξακολουθήσουν να είναι όπου φυσάει ο άνεμος μπροστά στις απατηλές ψευδαισθήσεις των συριζοδεξιών πινόκιο…

    14. Κλασιδακια και πέρυσι πριν της δημοτικές δήμαρχο τον είχατε βγάλει αλλά στο τέλος ο Μπακογιάννης του τον έκανε σουροτηρι σαν και αυτό Πόε έχει ο Τσουκαλάς που έτρεχαν τα νερά από όλες της τρυπες

    15. Αν πάρει τη Ραχήλ Μακρή ή την Κωνσταντοπούλου, τα πιάσαμε τα λεφτά μας.. Προτιμώ τον Βελόπουλο..ή τη Ν.Δ..

      1. κι ομως και οι δυο ειναι τελειες..ειδικα τη Ζωη την υεωρω την καλυτερη γυναικα πολιτικο της χωρας..εσυ ψηφισε βελοπουλο…με δυο ψηφους δινει μια κηραλοιφη δωρο?

    16. ΗΛΙΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ!! ΡΑΧΗΛ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! !ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΧΗΛ!! ΑΚΟΜΑ!! ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ!! ΦΥΣΗΚΑ!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΑΚΟ!!! ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΗ!!!

    17. αμα βαλει την Ραχήλ Μακρή κλαφτα χαραλαμπε!! ο ηλιας ειναι πανεξυπνος δεν κανει τετοιεσ πατατες.

      1. για σκεψου λιγο..υπαρχει καλυτερη και πιο πατριωτισσα? και εχει προσβαση στα μμε…πως αλλιως θα ανοιξουν οι πορτες τους? ταο ηλιας δεν θελει και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τραβηξει τα ιδια με την χα αν θελει να κανει κατι μεγαλο

    18. Ηλία σε θέλουμε για προθηπουργαρα.. όσο για τους άλλους να κάνετε γάργαρα..

    19. δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και εχει ξεκινησει η λασπη ποσο θα σας γλεντησουμε

    20. Ο Ηλίας είναι η μεγάλη ελπίδα του τοπου όλοι μαζί του έγινε η αρχή αύριο θα γίνει ενα ποτάμι πατριωτικο πού θα κάνει την νέα τάξη πραγμάτων να πανικοβαλεται.
      Αρχισε ψηφοφορία στη ζουγκλα.gr θα γίνει πιστεύω χαμος

    21. Δεν θελουμε τον Ηλία απλά στην Βουλή. Τον θελουμε πρωθυπουργό. Τέλος.

      1. Προθυπουργε τον θέλεις;,καλά βάλε στραμπον γυρνά το από πίσω σου και πέσε για υπνο

    22. ναι , η ραχη τη ραχηλ τη συμπαθουσα απο την πρωτη στιγμη που την ειδαλ μακρη ειναι…ο ηλιας τοπε και τοκανε!! νεα προσωπα, πατριωτες , δημοκρατες , με φωνη στα μμε!

    23. Ο Κασιδιάρης είναι τρίτος. Έχει πάρει όλους όσους ψήφιζαν Χ.Α. Όλους όσους δεν τη ψήφισαν τη τελευταία φορά.
      Αυτούς που ψήφισαν κούλη για να φύγει ο τσίπρας και τώρα κλαίνε. Παίρνει από τον απατεώνα Βελόπουλο
      αλλά και από όσους δε πήγαιναν να ψηφίσουν. Έχει ξεκινήσει εκστρατεία αποδόμησής του αλλά θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο. Έχει να πέσει γέλιο τη βραδιά των εκλογών.

      1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ JAZZY, ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, RESPECT……

    24. Ηλία,
      Η επίσκεψη που είχες κάνει στην
      Ιερά Μονή Εσφιγμενου, ήταν ευλογία, κι σήμερα έγινε έναυσμα, για να βοήθήσεις την πατρίδα, που τόσο πολύ χρειάζεται έναν ντόμπρο
      ΈΛΛΗΝΑ, Πάρε ευλογία παλληκάρι μου από Γέροντα πνευματικό, εξομολογησου τα πάντα γίνου καθαρός από την μετάνοια, καικοινωνησε των αχράντων Μυστηρίων, να είσαι έτοιμος να αντιμέτωπησεις όλους, τους διαβολοτριβόλους, της σημερινής γελοίας κατάστασης που ζούμε, Νάχεις την ευχή μου.
      Αγγελος 80ετων

    25. Ηλια ΟΛΟΙ με σενα ασχολουνται……..χαχχαχα…….τους εχεις τρελανει………
      θα κανεις την μεγαλη εκπληξη των επομενων εκλογων………
      θα ζησουμε μια τρελη νυχτα……ποσοι θα παθουν μανιοκαταθλιψη……χαχαχαχαχα

    26. και μονο που δειχνει οτι το νεο κομμα EΛΛΗΝΕΣ ειναι πανω απο Βελοπουλο και Βαρουφακη
      και ολιγον κατω απο ΚΚΕ και Κιναλ , δειχνει οτι υπαρχει μια δυναμικη….
      ΚΚΕ και Κιναλ ειναι κομματα γερουσιας………..φθινουν….
      ο Κασιδιαρης εχει μελλον….
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ
      ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ 5% ….Με αυτο το ποσοστο θαναι 3ο κομμα

    27. Αν ειναι η Ραχήλ Μακρη ειναι πολυ καλη. Ειναι Ελληνιδα με τα ολα της.Πρεπει να μπει στη Βουλή.

    28. Δειξε ρε γυναικουλα τη σβάστικα που εχεις στο μπρατσο σου;; ναζιστικό κτήνος!!!
      Παλι στην απέξω θα είστε κλασιδιαρηδες! Ετσι λεγατε και στις δημοτικες και σας περασε κι ο γερουλανος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      1. Ο ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ….
        προσκομισε χαρτι γιατρου οτι ηταν κουφος, για να αποφυγει την επιστρατευση……
        δεν σας κανει εντυπωση οτι στο βιογραφικο του δεν αναφερει πουθενα τι εκανε απο το 1940-1944????????
        Απάλλαξε τον Nαζιστη Διοικητη Θεσσαλονικης Μέρντεν ,για εγκληματα πόλεμου,
        οταν ηταν Πρωθυπουργος το 1959…………………………

        Tο 3o συνεδριο ΚΚΕ το 1924 αποφασισε για ανεξαρτητη Μακεδονια……..
        διεφωνησε ο Ιστορικος Γ.Κορδατος γραμματεας του ΚΚΕ και μερικοι ακομη και διεγραφησαν…….
        γιαυτο και εγινε ο νομος ,το “ιδιωνυμο” του Βενιζελου το 1929 ,
        και διωκονταν οι κομμουνιστες για εσχατη προδοσια…….

      2. Εσυ αγορι μου πρεπει να εισαι μεγαλος κοπανος..
        Με την sigular πουστρολοτζικ ο Γερουλανος φτανει και πρωθυπουργος…

      3. Μίλησε και ο δολοφόνος με την κονσέρβα του 4.5.% χαχαχα😂😂😂😂😂😂😂 κλαίωωωω. Και σα μάγκες που είμαστε οι εθνικιστές βγαίνουμε με το όνομά μας φόρα παρτιδα γκεγκε Κουμουνιστακο τις μπατσας

      4. Εσύ ασχολησου με τους ψευτοδημοκρατες κλεφτοαπατεωνες πλιατσικολογους που πας και ψηφίζεις και σε κυβερνάνε και σε έχουν κάνει σανοφαγο !!!!!!!! Κοίτα ρε τσουρέκι ποιοι σε έχουν κατακλεψει και σε έχουν ξεπουλήσει . Ο Κασιδιάρης σε ξεπούλησε η οι ψευτοδημοκρατες σου ?????? Ποιοι σε κατακλεψανε και σε καταστρέψανε οικονομικα, ποιοι σε πηδάνε και δε βγάζεις άχνα. Αυτά τα λαμόγια και οι κλέφτες με τα κουστούμια που τους έβαλες εσύ και πολλοί άλλοι μέσα στη βουλή για να σε σώσουν ενώ πριν σε ειχαν κατακλεψει και καταστρέψει. Όσο για ναζί που λες…..παπαριές κουναμενες άστο ……μαθε άλλο τραγούδι !!!!!!

    29. Τι δείχνει η δημοσκόπηση? Ότι υπάρχει ένας μετακινούμενος πολτός του 2,5% ( πρώην χαυγιτες) που απορροφήθηκε από Βελόπουλο κ τώρα στρέφεται στον ναζί.αυτος ο πολτός πάντα υπήρχε κ θα υπάρχει.παλια ήταν πασοκοι ( της περιόδου η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες), μετά Καρατζαφέρης, μετά Χρυσή Αυγή, μετά Βελόπουλος, τώρα Κασιδιάρης, μετά κάτι άλλο περιθωριακο.Η δημοσκόπηση δεν δείχνει κάτι σημαντικό για το κόμμα ΓΤΠ , από τη στιγμή που δεν αφαιρεί ποσοστά από τη ΝΔ. το δε ποσοστό όσων απάντησαν “δεν ξέρω- δεν απαντώ” είναι προφανές ότι προέρχεται από τη δεξαμενή των απογοητευμένων και σχετικά ευφυών ζαιων. Άρα προς τι το μίσος κ ο αλληλοσπαραγμός για τους ΓΤΠ? Ιδιαιτέρως όταν βλέπει κανείς ένα πανίσχυρο ποσοστό στην κυβέρνηση κ μια τόσο μεγάλη διαφορά από αντιπολίτευση.σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω με τους ΓΤΠ βλέποντας τη δημοσκόπηση.οτι όντως ο κόσμος αρχίζει κ ξυπνάει (κ αποκηρύσσει τους λαϊκιστές).

      1. Το “πανίσχυρο” ποσοστό στην κυβέρνηση, κατά τη γνώμη σου, δείχνει ότι ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει;;; Κοιμήσου…

    30. Ο Ηλιας είναι ο μεγάλος ηγέτης πού θα ένωση όλους τούς Έλληνες σε ένα μεγάλο πατριωτικό κίνημα πού θα κάνει πολλούς να βγάζουν αφρούς από το στόμα.
      Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

    31. αμα ριξει τους τονους και τους χτυπησει εκει που ποναει θα παει ψηλα γιατι ολοι αυτοι στην βουλη πονανε σε ολα τους σωμα απο τις καταχρησεις και την κρεπαλη

    32. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

      1. Το πολυ πολυ να καλεσει τον μιστερ εθνικα μπουτια. Μεχρι εκει.

    33. Άμα βγει θα φθαρεί το πολύ μέσα σε μια
      τετραετία.Αν δε φθαρεί δε θα ζει μετά από
      μια τετραετία η θα είναι φυλακή όπως πηγε
      και ο πρώην αρχηγός!

      1. Tο χω σκεφτει και γω αυτο που λες φιλε μου,ειδικα το δευτερο..
        Eδω ειναι κολομβια..δεν ειναι ελλαδα πλεον…
        μας κυβερνα η καμορα…

    34. προβλεπω μεγαλα γλεντια! αυτη τη στιγμη, ο ζουγκλας εχει αρχισει δημοσκοπηση..για οποιον ενδιαφερεται…

    35. Δε ψηφισατε δήμαρχο Κασι Και να τώρα τα τσιράκια του Λέων που κυνηγάνε τον DPG.

    36. Ηλια ΟΛΟΙ με σενα ασχολουνται …..αυτο σημαινει οτι θα σαρωσεις

    37. O Κασιδιαρης θα μπει ανετα στην Βωλη .Το κομμα στηριζεται στο φουλ απο τους Μασωνους.Θα παρει και μερικα περιφερομενα ψωνια (Ραχηλ ισως κανα Ψωμμιαδη) και θα διαθεχθει τον γυφτο τον Βελο.Θα γινει αυτο που λεεγετε λαικη δεξια.Καμμια σχεση με ενα κομμα που θα τσακισει γυφτους,αριστερους,Τουρκοσπορους,λαθρο κτλπ κτλπ

      1. Ο ένας τουρκόγυφτας ναζί θα τσακίσει τον άλλο; Σωθήκαμε!

    38. Παντως αν ειναι η πολιτικη γυρολογος Ραχηλ…κλαυτα…
      Και που δεν εχει παει…

    39. Ρε σεις δεν αφήνετε τις παρλαπίπες να βάλετε κανένα στοίχημα. Για όποιον θέλει βάζω 100 ευρώ στοίχημα ότι ο Κασιδιάρης δεν μπαίνει βουλή. Ιδού η Ρόδος…

    40. Μπράβο Ηλία , η νεολαία σε υποστηρίζει δώστους πόνο ξεβρακωσε τούς τους αλήτες!

      1. Για τι μέγεθος μιλάμε Λιάκο μου?

    41. Αν εννοει το ρεπορταζ την σαλβινικια αρχηγο μιλαμε για σουπερ κινηση. Δυο τρεις τετοιες καλες κινησεις και θα σαρωσει ολο το διεφθαρμένο πολιτικο συστημα. Και μονο που εχουν λυσσαξει τα τρολακια της ΝΔ ξερουν τι ερχεται. Να ζητησει και ενα συγνωμη εστω και εμμεσα ο Λιακος απο τον Στεφανο για οσα τον ειχε βαλει ο χοντρος να του σουρει και χτυπαει στα ισα και τον κουλη.

    42. δεν ψηφιζω Αιγυπτιους με ναζιστικά συμβολα στο μπράτσο

      1. Και πολύ καλά θα κάνεις. Κανένας δέν ψηφίζει την γεννιά του.

      2. Για σενα παιζουν οι τσιπροκούληδες αγορινα…

      3. Και καλά κάνεις!!! Υπάρχει και η επιλογή του σφυροδρέπανου (του κόκκινου ναζισμού) για τους (ευ)πιστους!!!

    43. Από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ψήφους, γιατί Βελόπουλος δεν βλέπω να πέφτει.. Ηλία Κασιδιάρη δαγκωτο λέμε..

    44. Πονάτε ανθέλληνες πονάτε το ξέρω ..
      Πονάτε γιατί βλέπετε την Ελλάδα να παίρνει το αίμα της πίσω από κάθε λαμόγιο και παράνομο αλήτη
      Για τους υπόλοιπους : μην μασάτε , δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να στηρίξετε τον Ηλία , στην τελική και στην χειρότερη περίπτωση αν και πόσο πιο σκατά να πάνε τα πάντα μέσα σ’ αυτό το μπουρδέλο που μας κατάντησαν το πολύ πολύ να ναι ένας από την λίστα των Λαμογιών και Προδοτών όπως είναι ο Κούλης ο Τσίπρας οι πασόκοι κκεδες. Στην τραγική φάση που βρίσκεται η Ελλάδα λίγο πριν την απόλυτη καταστροφή ο ίδιος ξέρει ότι αν δράσει κατά του πατριωτισμού και του εθνικισμού την Γάμησε πολύ απλά γιατί δεν θα φύγει ζωντανός από όλους αυτούς που τον πιστεύουνε. Μόνο που ο Ηλίας δεν είναι κάθαρμα και ανθέλληνας !

        1. Αποδείξεις έχεις ??
          Οι άλλοι τι είναι..????

      1. χαχαχαχα, ακόμη σε κυνηγάνε οι Βέλγοι ως εθνοπροδότη του Βελγικού Βασιλείου ή την σκαπούλαρες τελικά?
        Τουλάχιστον εσύ έχεις τα @@ να παραδεχτείς πως ο Κασιδιάρης παραμένει αμετανόητος ΝΑΖΙ σε αντίθεση με τους λοιπούς πιθήκους που έμαθαν την αρχαία σανσκριτική σβάστικα ή αλλιώς γαμμάδιον το 2020.

    45. Τι κέρδισες τώρα μετευρεψες εναν επικείμενο οργασμό σε κωμωδία!
      Άλλη φορά απαιτείται μεγαλύτερη σοβαρότητα.

    46. Έχει μαζευτει πολύ αίμα εκεί κάτω και
      υπάρχει έντονο αίσθημα καυλιαρικης ζέστης!

    47. Ακόμη οι Έλληνες πετάνε στο συννεφάκι με τα δανεικά μύρια που μοίρασε σε όλους και ειδικά σε εκδότες – μεγαλοκαναλάρχες.
      Μόλις αρχίσουν να έρχονται τα ραβασάκια από τη Μέρκελ τότε να μετρήσετε τον Κασιδιάρη.

    48. ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α’ ΑΘΗΝΩΝ:
      ΚΙΝΑΛ 5,1% – ΧΑ 3,1%,,,ΔΙΑΦΟΡΑ 2%.
      ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΚΙΝΑΛ 3,4% – ΓΤΠ 2,2%,,,ΔΙΑΦΟΡΑ 1,2%. (ΚΕΡΔΙΖΕΙ 0,8%)
      Α’ ΑΘΗΝΩΝ: ΒΕΛΟ 2,5% – ΧΑ 3,1%,,,ΔΙΑΦΟΡΑ 0,6%.
      ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΒΕΛΟ 1,6% – ΓΤΠ 2,2%,,,ΔΙΑΦΟΡΑ 0,6%. (ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ)
      ΑΡΑ ΟΙ ΓΤΠ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑ, ΔΗΛΑΔΗ 3,1% ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΕΩΣ 3,9% ΜΑΞΙΜΟΥΜ (Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ).
      ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 0,45%. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΒΟΥΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 175 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

      1. 2,4% Ή 2,2% ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ? ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ.
        ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΟΖΩΗ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΙΝΑ, ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΤΠ, Η ΜΕΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΧΑ-ΓΤΠ, ΚΑΙ Η ΜΕΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ-ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΕΛ.

          1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΛΦΑΡΑ, ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!

      2. χαχα.. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΙΛΛΑΑΑ…ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΡΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΧΑ…

        ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΛΜΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

        ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΤΠ ΙΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΤΠΚ/// ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ ΧΑΧΑ

        1. Κάτσε ρε μεγάλε..ο ιδρυτής σου αυτό σκέφτηκε για επωνυμία κ όλοι τον γλεντανε τώρα.κ σου φταίει ο άλλος? Μα καλά ένας δεν σκέφτηκε να του το πει..θα μου πεις συνεργάτες ΓΤΠ έχει, ψηφοφόρους ΓΤΠ έχει, πώς να το λέγε δηλαδή?

      3. Η εδρα του Κασιδιαρη ρε σουργελο, ειναι στην Αττικη. Το υπολοιπο Αττικης που λεγαμε παλια

    49. δε χρειαζεται να ξερεις πολλα απο πολιτικη, για να καταλαβεις οτι η δυναμικη του ηλια προχωραει με γεωμετρικη προοδο! εδω θαμαστε, μεχρι 15/7/2020, θα εχει περασει το κιναλ

    50. AMA ΚΑΝΕΙ ρεκτιφιε στο μπράτσο χωρις ναζιστικά συμβολα μπορεί και να τον ψηφισει κανας Αιγύπτιος

    51. Βγήκε ο νέος και ωραίος να μαζέψει καμία
      80ρια(σχόλια)
      Αλλά επί του θέματος.
      Το feeling που σου δίνει το αίσθημα της
      διείσδυσης ότι τον έχεις μέσα σου καμία
      τσόντα δε μπορεί να το δώσει μόνο μερικά.
      Μόλις είδα το film τπτ, τώρα που σκέφτομαι
      πλημμυρα!

    52. ποια ειναι? η ραχηλ μακρη? αν ειναι αυτη, την παω!

    53. 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 180 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ.
      19 ΜΑΙΟΥ 2019, 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ.
      28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 177 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ “Κασιδιάρης αποδομεί Βελόπουλο και Μητσοτάκη”.
      ΟΣΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ 2 ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ!

      1. O Kασιδιαρης δεν ειναι πλεον Χρυση Αυγη….

        την Χρυση Αυγη την χαντακωσε ο Μιχαλολιακος…..ηθελε πριβε κομμα…….

        εμεις εξ αιτιας του Ηλια ψηφιζαμε Χρυση Αυγη…….

        ο Κασιδιαρης εκφραζει ΟΛΗ την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ νεολαια…….

      2. ο κοσμος εγκατελειψε την χα, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2019, ενα μηνα πριν τις εκλογες, ο μιχαλολιακος απεκλεισε το ενδεχομενο να παραδωσει την αρχηγια στον ηλια!για οποιον δεν το ξερει, η συντριπτικη πλειοψηφια των ψηφοφορων της χα, την ψηφιζαν για χαρη του κασιδιαρη! απο εκεινη τη στιγμη λοιπον , παρα πολυς κοσμος, ικετευε τον ηλια να φυγει, να κανει δικο του κομμα! λοιποιν, τωρα που το εκανε, καμμια δυναμη δεν μπορει να εμποδισει την δημοσκοπικη του ανοδο, που θα γινει αστραπιαια! σε ενα μηνα , μπορει και νωριτερα, θα συζηταμε με εκπληξη τα δημοσκοπικα του ευρηματα.

        1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΑΣ (ΑΦΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ). ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
          ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΕΣΣΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ (ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ) ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2023 ΜΕ 3%-4%, ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΧΑ ΣΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΣΗ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.

      3. Εσυ ΚΟΠΑΝΕ αλαξε την κασσετα γιατι εχει ξεφτυσει πλεον

        1. 40% ΑΓΓΟΥΡΙ ΕΦΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΥΠΑ.

    54. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ AKOMH ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…..
      Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…….
      ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς 3ο ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ……
      ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ…..
      ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…….

      1. Πανάκο ο Βελόπουλος είναι ο καλύτερος στην βουλή,και θα είναι πάλι με μεγαλύτερο ποσοστό..

        1. αλοιφες θα πουλαει ο Βελοπουλος μετα τις επομενες εκλογες…….

        2. χαχαχαχα!! ρε φιλε θελω να γραφεις καθε μερα εδω μεσα για τον κιραλοιφοπουλο..κλαιω απ τα γελια

      2. Πανουλη ναζί αρη αν ήσουν στον β π π με ποια πλευρά θα πολεμούσες σαν γνήσιος θνικοσσιαλιστης που είσαι; Άσε βρε τα ίδια έλεγες πέρυσι για την χ.α. και εφαγες της φαπες σου βλακακο.Χρυση Αυγή μέχρι την τελική νίκη έγραφες κρετινε αλλά την έκανες ην κωλοτομπα σου ανθρωπάκι,αν ζούσε ο Φύρερ σου εσενα και κάτι άλλους χαλβαδοναζιδες θα σας έκανε πρώτους πρώτους σαπουνακια .

        1. ποσο σανο εχεις φαει???? δεν ειμαι εθνικοσοσιαλιστης…….

          1. Χθες αλλά μου έλεγες,πάλι κωλοτομπα έκανες;

            1. Έλα σαπούνι τι να πεις και εσύ ρε …Δεν μου πες ρε κοκκινολαίμη
              Τα Γκουλάγκ τι ήτανε ??
              Γιατί σκοτώθηκανε και Έλληνες ρε γελοίο σαπούνι και για ποιο λόγο να σκοτώσουν Έλληνες οι γαμώ μπολσεβίκοι σου ??

          2. Βρε καραγκιόζη αντικομμουνιστής είμαι βλακακο; Εγκεφαλικά αναπηρε είσαι για πειράματα ,για έλα από εδώ μια βολτα

    Comments are closed.