Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ! ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΟΛΑΣΗ”

    Κοινοποίηση:
    164316930-856d29b3-e47b-4879-a56d-c77e10eba0d7

    Οποιοσδήποτε χάσει την ζωή του από κορωναϊό πρέπει να θάβεται άμεσα ή να αποτεφρώνεται χωρίς να γίνει κηδεία ανέφεραν εκπρόσωποι γραφείων κηδειών στην Ιρλανδία.

    Για να διαβάστε το Ιρλανδικό άρθρο αυτούσιο ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η Νεα Ταξη Πραγματων τριβει τα χερια της και ενα σατανικο χαμογελο διαγραφεται στα χειλη τους. Το σχεδιο
      τους γαι παγμοσμια χειραγωγηση του πλανητη, εφαρμοζεται με αριστα αποτελεσματα.Ο ιος αυτος ειναι ο “λαγος”
      τους γι’αυτα που θα ακολουθησουν! Σε λιγο τα ρομποτ θα ζουν σαν ανθρωποι και οι ανθρωποι θα γινουν ρομποτ!!!!!

    2. Θα απαλλαγούν τα παιδιά και τα εγγόνια μου απο τα έξοδα.

    3. Σιγά ρε κακοντέληδες. Ένας ιός είναι. Έχει πιο μεγάλη θνησιμότητα απο τη γρίπη, ταλαιπωρείσαι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Ηρεμήστε. Το καλοκαίρι ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες και οι ιοί δεν ζουν εύκολα.
      Θέμα χρόνου να βρεθεί φάρμακο και εμβόλιο. Δεν θα αφανιστούμε απο τον κορωνοιό.

    4. στα παλια τα χρονια μια πολη ερημωνε απο μια ατομικη βομβα..σημερα χρειαζετε μονο μια τηλεοραση.

    5. ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΟΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΣΑΚΚΟΥΛΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. Ο ΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

    6. ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ …..

    7. χωρις κηδεια …αδυνατον εδω …αμα ευλογησει τον νεκρο η εκκλησια δεν υπαρχει προβλημα..να φιλησουν ολοι το μετωπο μετα δεν θα κολλησουν τιποτε
      Οποιος δεν το κανει ειναι αθεος

    8. Ωx Παναγίτσα μου τι μας βρήκε.Τρόμος σε όλο του το μεγαλείο.Βάλε το χέρι σου Θεέ μου.Βλέπω πολύ άσχημα γεγονότα στην ανθρωπότητα.

    Comments are closed.