Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    koronoios-ellada

    Αλλάζει ξανά η ζωή μας σε δύο 24ωρα, καθώς από την Τρίτη τα ξημερώματα έρχονται τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον πρωθυπουργό και εξειδικεύτηκαν από τον “μοσχαροκέφαλο” Νίκο Χαρδαλιά.

    Για ένα μήνα τουλάχιστον ειπώθηκε, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας. Ή καλύτερα όπως θα αποφασίσουν να είναι η πορεία της πανδημίας.

    Ο Κούλης θέλοντας να χρυσώσει το χάπι, αποφάσισε το μίνι lockdown στις επιβαρυμένες περιοχές, αφενός μεν για να περιοριστεί η διασπορά και αφετέρου για να στείλει το μήνυμα πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία πριν από καθολικό κλείσιμο, που θα έχει σοβαρές συνέπειες σε πολλά επίπεδα.

    Και η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτό πλέον, όσο κι αν θέλουμε να… κοιτάμε από την άλλη.

    Προκαλούν πανικό με τον δείκτη μεταδοτικότητας

    Ο δείκτης μεταδοτικότητας (Rt ή R0 που γνωρίσαμε στην αρχή της πανδημίας) μας δείχνει πόσοι κολλάνε τον ιό από έναν ξενιστή – φορέα.

    Η διακύμανση των τιμών του Rt τον Οκτώβριο στην Ελλάδα είναι από 1.01 έως 1.49.

    Ο Rt στις 30 Οκτωβρίου εκτιμάται ότι ήταν 1,20 στην Αττική και 1,74 στη Θεσσαλονίκη.

    Επίσης, ο Rt στην Ελλάδα στις 30 Οκτωβρίου εκτοξεύθηκε στο 1,47, σχεδόν τιμή ίση με τη μέγιστη τιμή (1.48) που παρουσίασε ο Rt στο 1ο κύμα της πανδημίας.

    Κανείς δεν λέει όμως ποια είναι η αναλογία των κρουσμάτων με αυτών που θεραπεύονται. Το πιάσατε;;;

    Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός χθες μπορεί να έχουν ορίζοντα ενός μήνα αλλά αυτή δεν είναι η… απόλυτη αλήθεια.

    Σε 15 ημέρες από σήμερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο κρίσιμη σύσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, οι επιστήμονες θα ανακοινώσουν στο πρωθυπουργό αν τα νέα μέτρα έχουν αποδώσει ή όχι και αν θα πρέπει να παρθούν νέα ή πρέπει να οδηγηθεί η χώρα σε lockdown για διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων. Αν η εισήγηση αφορά σε καθολικό lockdown η εφαρμογή θα είναι άμεση και τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Με κλειδωμένα τα πάντα την περίοδο των Χριστουγέννων θα ρημαχτεί η οικονομία, οι άνεργοι θα γίνουν στρατός, όπως ακριβώς έγινε το περασμένο Πάσχα.

    Σε 15 μέρες λοιπόν, οι “ειδικοί” θα αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ποιος Θεος να βαλει το χερι του χαχαχα , μας μπορει ο Θεος …?? Ειμαστε σιγουροι γι αυτο… ??? … Απο τα σχολια καταλαβαινεις οτι αυτη η χωρα δεν παλευται πλεον . Εγω δεν αντεχω τοση μπουρδολογια ας πουμε απορω ποιος την αντεχει (απ αυτους που καταλαβαινουν ελληνικα εστω) . Ενα αρθρο βγαλαν εδω .. ”100” μπουρδες γραφουν απο κατω, ολοι οσοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου (συνηθως) και συμπερασμα δε ξερω αν βγηκε τελικα . ((Κανονικα μ αυτα που διαβαζω θα πρεπε να το κλεισω αλλα αντε να τα πουμε αλλη μια μπας και ξυπνησουν μερικοι που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου (γενικα), γιατι θα ξυπνησουν σε 2 χρονια θελουν δε θελουν ….και μετα θα το κλεισω βεβαια γιατι ..η μπουρδολογια σ αυτη τη χωρα ειναι απαλευτη μερικες φορες , σε 2-3 μηνες θα ξαναμπω εδω ..κι αν)) . ΛΟΙΠΟΝ NA ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ , ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , οχι τι κανουν σ ενα νοσοκομειο. 1ον. Μια γενικη… προβα τζενεραλε γινεται.. για την παγκοσμια κυβερνηση που ερχεται σε λιγο . 2oν. Βγηκε ηδη το βιντεο με τα ufo ..απο το πενταγωνο της αμερικης (fake aliens) και σε λιγο θα βγαλουν τα ψεματα του ηλιοκεντρικου συστηματος. 3ον. Παρελαση δεν εκανες για την παγκοσμια κυβερνηση οχι για εναν ιο, αμα ηθελαν θα εκαναν με καποιον τροπο , αρα 2 παρελασεις, πρωτομαγια και Πασχα.. εφυγαν ολα για την παγκοσμια κυβερνηση (πανθρησκεια) που ερχεται .. (τα κρουσματα οταν εκλεισε η γη ηταν 1 στα 10.000 αρα τι να πουμε μιλαει ο αριθμος , γενικα ειναι ψεματα τα πιο πολλα που λενε ) Αυτα και οποιος θελει θα ξυπνησει τωρα οι αλλοι σε λιγο (θελουν δε θελουν) . ΤΕΛΟΣ. να πουμε οτι στη σπηλια του Πλατωνα λεει για μαριονετες, αρα ειναι ..πιονια (με λιγα λογια) , τη σπηλια του Πλατωνα την κανουν και στο σχολειο (οσοι την εκαναν).. (Αυτον το χαρτη με τα κρουσματα τι τον εχετε εδω, για να παιζει το ρολο στα ψεματα που λενε ?? Μηπως να εφευγε ??) …ΑΥΤΑ…

    2. αποκλειεται να γινε ολικο λοκνταουν αφου φοραμε μασκες παντου

      μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    3. Είστε όλοι τούβλα. Εργάζομαι στο αχεπα και γίνεται ο κακός χαμός ηλιθιοι. Έχουν αρρωστήσει πάνω από 20 άτομα προσωπικού, και τα κρεβάτια, απλές κλίνες και μεθ είναι οριακά γεμάτες. Καθίστε για λίγο καιρό με μια γαμω μάσκα ΗΛΙΘΙΟΙ δε σας λέμε να σας μαστιγωσουμε.

      1. «Έχουν αρρωστήσει πάνω από 20 άτομα προσωπικού»
        Επομένως, μας λες οτι οι μάσκες δεν βοηθούν. Είναι άχρηστες διότι κολλάς έτσι κι αλλιώς.

        1. Δεν μας λέει οτι οι μάσκες δεν βοηθάνε. Μας λέει ότι είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΕΣ αφου το πρωσοπικο ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως να χρησιμοποιεί την μάσκα, σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο πληθυσμό που κατα βάση δεν έχει ιδέα. Επίσης οι περισότεροι και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών χρησιμοποιούν υφασμάτινη οπου είναι 10 φορές χειρότερη από την χειρουργική που χρησιμοποιούν στα νοσοκομεία.

          1. Η υφασμάτινη είναι χειρότερη. Η μάσκα από οτιδήποτε υλικό δεν σε προφυλάσσει 100% απλά μειώνει τις πιθανότητες. Μην είστε ανόητοι παρακαλώ δεν έχετε δει με τα μάτια σας όχι 90χρονους που νομίζετε, αλλά και 50-60 ετών ανθρώπους με διογκωμενα ματιά επειδή δεν μπορούν να πάρουν ανάσα. Είναι δικαίωμα σας να μη πιστεύετε και εύχομαι να μην τύχει σε κανένα σας ή στο περιβάλλον σας αλλά δεν είναι απίθανο. Απλώς κάνω μια παράκληση είναι στο χέρι του καθενός τι θα πράξει. Στο αχεπα πλέον έχουμε ακυρώσει ΟΛΑ τα χειρουργεία δεχόμαστε μόνο κοβιντ και σοβαρά έκτακτα δεν υπερβάλω, ΔΕΝ υπάρχουν κρεβάτια, όχι μόνο μεθ μιλάω και για απλές κλίνες.

            1. 20000000 ευρω εδωσε ο κουλης στα καναλια για την καμπανια του covid. Τα μισα να εδεινε στην υγεια τωρα θα ειχες +300 ΜΕΘ!
              10 χρονια εχεις 200 ΜΕΘ! Και η κυβερνηση ειχε 6-7 μηνες να φτιαξει αλλες τουλαχιστον 100 .Αλλα τα λεφτα ηταν ταγμενα στους καναλαρχες …οπως και τα συνορα τα ανοιξαν για να κονομησουν οι λιγοι μεγαλο-ξενοδοχοι που προσφεραν τα ξενοδοχεια τους ως ‘καραντινες’.Μηπως ξερεις ποσα λεφτα ρουφηξαν και αυτοι?
              Εσεις, σαν γιατροι, τα παραπονα σας στην κυβερνηση ..και οχι να στοχευετε τον κοσμακη που ασφυκτια να ζησει!
              Εμενα η καραντινες με κατεστρεψαν,Εχασα την δουλεια μου. Αλλα εσενα δεν σε νοιαζει. Γιατι η τσεπη σου γεμιζει καθε μηνα.
              Ο κοσμος δεν ξερεις πως θα ξεσπασει τωρα ..σε εναν ανεργο δεν μπορεισ να του πεις ‘βαλε μασκα’ οταν ενα πακετο μασκες στοιχιζει 4 ευρω. 4 ευρω ειναι 4 πακετα μακαρονια για τους ανεργους!
              Γι’αυτο θα την πληρωσετε ΟΛΟΙ τωρα…με κινδυνο τις ζωες σας, γιατι τοσο καιρο, πολλοι γιατροι ηταν ολοι μουγκα.
              Αντε γεια

      2. oyst βρε κορωνο-τρολ του Μαξιμου! χαρτζηλικωμένε

      3. «τα κρεβάτια, απλές κλίνες και μεθ είναι οριακά γεμάτες»

        Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό.
        Ποιά είναι τα κύρια νοσήματα των εισαχθέντων στις κλίνες και ΜΕΘ; Ποιό το κύριο αίτιο εισαγωγής;
        Ποιά πληρότητα είχαν οι κλίνες και ΜΕΘ του Αχεπα κάθε Οκτώβρη & Νοέμβρη τα τελευταία 15 χρόνια; Μόνο με σύγκριση δεδομένων εξάγονται συμπεράσματα.

        Ορίστε τι έγραφαν πριν 2 χρόνια οι “ιερές” πορνοφυλλάδες που προσκυνάτε:
        «ΠΟΕΔΗΝ: Γεμάτες οι κλίνες ΜΕΘ – Σε λίστα αναμονής 60 ασθενείς»
        «χθες βράδυ στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ ήταν 60 ασθενείς. Οι 30 ήταν πάνω από 5 ημέρες στη λίστα, ενώ γεμάτες είναι και οι κλίνες ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα συμβεβλημένες με το Δημόσιο»
        https://www.tanea.gr/2019/01/24/greece/poedin-gemates-oi-klines-meth-se-lista-anamonis-60-astheneis

        «1.000 θάνατοι το χρόνο από ελλείψεις σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας»
        https://www.athensvoice.gr/greece/417549_1000-thanatoi-hrono-apo-elleipseis-se-monades-entatikis-therapeias»

      4. Θα ήθελα μια μικρή διευκρίνηση…
        Όταν λες “έχουν αρρωστήσει” τι ακριβώς εννοείς;
        α) οτι έχουν συμπτώματα λοίμωξης
        β) οτι οτι έχουν σοβαρά συμπτώματα λοίμωξης και είναι πλέον ασθενείς του νοσοκομείου
        γ) οτι έχουν βγει θετικοί στο Τεστ (και αν ναι Rapid ή PCR)

        Τα νοσοκομεία της Αττικής ΚΑΘΕ Φθινόπωρο είναι οριακά γεμάτα και σε παρακαλώ διόρθωσέ με αν κάνω κάπου λάθος.

      5. ΒΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ?
        Η ΔΕ ΦΟΡΑΤΕ?
        ΑΦΟΥ 99% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΩΣ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 20?
        ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΞΑΠΛΕΣ Ε?
        ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

        1. Από τους 20 όλοι ηλικίας 38-57, 16 σπίτια με ήπια συμπτώματα ή καθόλου, 3 σε απλές κλίνες, 1 μεθ. Το αχεπα ΔΕΝ ξανά ήταν ποτέ σε τέτοια κατάσταση. Και θα φανεί η ηλιθιότητα σας και η ανικανότητα του μητσοτακη όταν αποδεκατιστει μεγάλο μέρος του προσωπικού και θα τρέχει κ αυτός σαν βλακας, και εσείς που παριστανετε τους άτρωτους και δε θα φτάνετε.

          1. Θα ήταν καλο για όσους από εμάς δεν παριστάνουμε τους άτρωτους και έχουμε το μυαλό στην σωστή του θέση να υπάρχει ενημέρωση. Ακόμα και με αυτό τον τρόπο.
            Προσωπικά θα κάνω ακριβώς οτι και πριν 7 μήνες.
            Δεν θα μετακινούμαι (μένω στα προάστια και έχω την δυνατότητα)
            Δεν θα φοράω μάσκα.
            (α) Επειδή ΟΛΕΣ οι έρευνες που έχω διαβάσει κατάληγουν στο συμπέρασμα ότι η αποτελεσματικότητά της υφασμάτινης, ακόμα και της χειρουργικής, ειναι μικρή εώς ανύπαρκτη – για ιούς τέτοιου μεγέθους.
            (β) Δεν δέχομαι να μου επιβάλλουν οτιδήποτε και για οποιονδήποτε λογο.
            (γ) Αν χρειαστεί να βρεθώ σε μέρος με κόσμο θα βάλω μάσκα με φίλτρο ανθρακα (από αυτές τις ωραίες του βιολογικού πολέμου).
            Ο ιός μπορεί να έχει διπλάσια επικινδυνότητα από την γρίπη, αλλά το υπέροχο σύστημα υγείας που έχουμε δεν άντεχε ούτε τις άσχημες χρονιές της γρίπης.
            Να συμπληρώσω οτι “δεν είναι θέμα επικινδυνότητας (του ιού – που έχει καταντήση χουντοϊός)” αλλα θέμα “ανικανότητας” (των υπευθύνων) όπως πολύ σωστά αναφέρεις.
            Αν υπάρχει και κάποιος να μας ενημερώσει για την κατάσταση στην Αττική θα ήταν χρήσιμο.
            Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

      6. Τρολάκι από το ῾ ΑΧΕΠΑ῾ που ούτε γραμματική δεν ξέρεις, ο κακός χαμός γίνεται μέσα στο κεφάλι σου και φαντάζομαι και στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αφού είσαι έμμισθος υπάλληλος των εβραιοκοπρόσκυλων. Όσο εναντιώνεστε στους λογικούς και σκεπτόμενους πολίτες, τόσο φαίνεται η απάτη σας. Όσο για τη μάσκα και τους ῾ άρρωστο῾ προσωπικό, βαλτά και τα δύο στον διευρυμένο πισινό σου!!!!

    4. Πληρώνετε τα ψέματα που λέγατε εναντίον του Τσίπρα. Πήγατε και ψηφίσατε και καταστρέψατε την πατρίδα μας. Λύπη μόνο..

      1. Χα χα, αν τώρα είχαμε τσιπρόσκυλο, οι φίλοι μας οι Τούρκοι θα τρυπούσαν στην Κάρυστο και στο Κατάκωλο, 5 εκατομμύρια Έλληνες θα ήταν ήδη νεκροί από κορανοϊό και θα είχε φέρει εσπευσμένα 5 εκατομμύρια τζιχαντιστές για να γίνει ανανέωση του πληθυσμού.
        Τουλάχιστον η κούλα προχωράει το σχέδιο των αναρχοκουμουνιών του Σώρος πιο αργά.
        Viva Trump!!!!!

    5. Ζωή χωρίς ελευθερία δεν είναι τίποτα!! Τι να τα κάνεις τα χρήματα εάν δεν είσαι ελεύθερος

    6. Ακριβώς έτσι είναι προσχεδιασμένα από τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων.Οταν είναι αναγκαίο ανεβαίνουν τά κρούσματα.
      Για αυτό φροντίζουν τά καλοπληρωμένα παπαγαλάκια οί αυτονομαζόμενοι λοιμοξιολόγοι Συψας,Σωτηράκης,
      Παγώνη,Μαγιορκίνης καί πάει λέγοντας.Τερματίζουν τίς θρησκευτικές καί εθνικές γιορτές.Ο εξόφθαλμος εκτελεί διαταγές τής λέσχης Bilderberg καί τής μεγάλης στοάς.
      Γιάννης Λάκων

    7. ΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΜΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΠΛΩΜΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΓΕΩΠΡΟΟΘΗΤΗΡΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΕΝΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΛΙΜΠΑΡΝΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ

    8. Ναι μόνο που τώρα θα επεμβη ο Θεός και θα τους χαλάσει τα σχέδια. Υπομονή λοιπόν!

    9. … και “όλως παραδόξως” την 16η Νοεμβρίου, οι μεν λοιμωξιολόγοι θα ανακοινώσουν την “θεαματική μείωση” των κρουσμάτων, ο δε κούλης θα ανακοινώσει την άρση των περιοριστικών μέτρων για 20 ημέρες ….
      ΄Ετσι θα εορτασθεί ανεμπόδιστα η 17η Νοεμβρίου, καθώς και 6η Δεκεμβρίου, από τον όχλο του “δημοκατικού τόξου” …
      Ε, μετά, την 7/12 θα “παρατηρηθεί” / “διαπιστωθεί” μία “αλματώδης αύξηση” των κρουσμάτων και θα επιβληθεί ένα ξεγυρισμένο Γενικό lockdown μέχρι την 7/1/2021 … ΄Ετσι ΔΕΝ θα εορτασθούν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια … και δεν θα ενοχληθούν τα λαθρομουσλίμια που εποικούν -με τις ευλογίες του κούλη και των οικογενειακών του μκο- την Χώρα …
      Περαστικά μας, συνέλληνες … Η ΝΤΠ είναι εδώ, για “το δικό μας το καλό” !

    10. Τελειώνετε σκουλήκια δεν θα προλαβετε να κάνετε τίποτα όταν θα βγει ο τράμπ θα σας τελιωσει ώραις μετράτε

    11. Ο ιός θα υποχωρήσει μετά τα Φώτα του 2021. Θα ξαναφουντώσει την 25 Μαρτίου μέχρι και το Πάσχα. Αμέσως μετά θα εξαφανιστεί, “άρατε πύλας” θα δοθεί το σύνθημα, οι τουρίστες θα μπουν ανεξέλεγκτα να κάνουν τα μπανάκια τους και μόλις μπει ο Αυγουστος ο ιός θα αρχίσει να φωνάζει “ψιτ ψιτ εδώ είμαι θα λέει”. Τον Δεκαπενταύστο θα κορυφωθεί. Μετά θα κάνει μια υποχώρηση και τον Νοέμβριο πάλι.

      1. ο ελληνας ειναι μπετοβλακας και χεστρας, ακουει τον κουλη και χτυπαει η καρδια του..

    Comments are closed.