“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ”: Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Τι είχε εξομολογηθεί στον Στέφανο Χίο ο Λυκούργος Γαϊτανάρος;

    O Γαϊτανάρος,  ήταν μια από τις πιο σημαντικές μορφές της «Επαναστάσεως των Απριλιανών του 1967», όπως την αποκαλούσε ο ίδιος. Τι είχε αποκαλύψει  λοιπόν αυτός ο ισχυρός άνδρας και ευεργέτης;

    Οπως είχε πει ο ίδιος σε μια εκ βάθεων εξομολόγηση στον Στέφανο Χίο, ο Ηρακλής Τσίπρας ήταν το αγαπημένο παιδί του Ασλανίδη και απέκτησε κορυφαίο ρόλο στον Παναθηναϊκό, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος. Υπενθυμίζουμε όπως το έχουμε κάνει και σε άλλα δημοσιεύματα , ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι.

    Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ με αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της 23ης Δεκεμβρίου 2015.

    θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις για την στήριξη της οικογένειας Τσίπρα από την κυβέρνηση των Συνταγματαρχών

    efimerida-21-12-2015

    Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος  του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..

    Και για να μην ξεχνιόμαστε ας θυμηθούμε και μία άλλη δήλωση της Δέσποινας Παπαδοπούλου για το τι είχε συμβεί  στο τελικό του Γουέμπλει από την συνέντευξη της στο Αλέξη Παπαχελά:

    Σιγά  – σιγά τα κομμάτα του παζλ φαίνεται πως δένουν μεταξύ τους. Οπότε καλό θα είναι για τους συγγενείς της οικογένειας Τσίπρα να μην προσπαθούν να μας αποδείξουν το αντίθετο. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ και θα συνεχίζουμε να βγάζουμε τις συνεργασίες της οικογένειας Τσίπρα με τους Συνταγματάρχες της 21ης Απριλίου.

    Ένα μικρό βιογραφικό για τον τεράστιο Λυκούργο Γαϊτανάρο:

    Ο Λυκούργος Γαϊτανάρος γεννήθηκε το 1927 στους Δολούς της Μεσσηνιακής Μάνης. Παντρεύτηκε την Φιλάνθη Καμαρινέα, την οποία «έχασε» το 2017 και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά τον Παναγιώτη και τον Ιωάννη. Ο Επίτιμος Πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη Β’ παθολογική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ και τελικά έχασε τη μάχη σε ηλικία 91 ετών.

    Ο δραστήριος επιχειρηματίας, τυποποιητής και εξαγωγέας ελαιολάδου, με καταγωγή από τους Δολούς της Μεσσηνιακής Μάνης ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε την Καλαμάτα στην Α’ εθνική για πρώτη φορά στην Ιστορία της το 1972, συνδέοντας το όνομά του με την πρώτη χρυσή εποχή της ασπρόμαυρης ομάδας. Μεταξύ άλλων, δώρισε στην τοπική κοινότητα των Δολών το κτήμα του στο οποίο βρέθηκε το σπήλαιο Λυκούργου που φέρει το όνομά του, και μεγάλη έκταση για τη δημιουργία ελικοδρομίου και κοιμητηρίου. Είχε επιδείξει σημαντικό επιχειρηματικό και φιλανθρωπικό έργο με τη συνεχή στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Κατείχε εργοστάσιο εμφιάλωσης λαδιού καθώς και το 50% του ξενοδοχείου Pharae Palace στην Καλαμάτα.

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

    Σύμφωνα με όσα στο παρελθόν είχε γράψει ο εκλιπών επιχειρηματίας, αλληλογραφώντας με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, «είναι ο άνθρωπος που πρότεινε στους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου(αφού ήταν γνωστή η έμπρακτη υποστήριξή του) τρεις μέρες πριν την επανάσταση της 21ης Απριλίου, στην τελευταία σύσκεψη στο σπίτι του Παττακού, πως η επανάσταση θα πετύχει 100%, να μην πειράξουν κανέναν αριστερό και να σκοτώσουν μόνο πέντε πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και πως για να πετύχει η επανάσταση θα πρέπει να γίνουν το γρηγορότερο εκλογές. Όλοι συμφώνησαν εκτός του Γεωργίου Παπαδόπουλου, ο οποίος είπε πως η επανάσταση πρέπει να είναι τελείως αναίμακτη»

    Μην χάσετε το σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. αν ο Τσιπρας είναι χουντικος τότε εσείς που είστε χουντικοί πρέπει να τον χειροκροτήσετε . Η μήπως όχι; Τι τον κατηγορείτε για κομμουνιστή ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

    2. Πέστε αλεύρι.Το ΚΑΚΆ σάς γυρεύει.Αγχονες παντού.Κομμα Ατσουμπαλων Καί Απροσαρμοστων.

    3. Μεγαλος άνθρωπος και πατριώτης ! Πολεμήθηκε πολυ για όλα αυτά από το σύστημα.

    4. Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ………. ΕΤΣΙ, ΝΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ…………………..

    5. Αγαπητέ Στέφανε
      από ότι βλέπω δυστυχώς όποιο σχόλιο δεν σε βολεύει το κατεβάζεις. Δεν πειράζει …καλή καρδιά…

    Comments are closed.