Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ 2ου LOCK DOWN ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ: “ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ – “ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ” Η ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Μάριος Ματσάκης

    Χειμαρρώδης, αποκαλυπτικός και χωρίς να μασάει τα λόγια του ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλώντας στον Focus Fm 103,6 είναι ξεκάθαρος: «ΤΟ LOCK DOWN ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ».

    Επιπλέον, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, επεσήμανε ότι ήδη καταγράφονται αυξημένα ποσοστά αυτοκτονιών λόγω του εγκλεισμού, ενώ χαρακτήρισε ηλιθιότητα την χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς κόσμο!

    Τέλος, υπογράμμισε ότι η μείωση και η αύξηση των κρουσμάτων έχει άμεση σχέση με την αυξομείωση της θερμοκρασίας και όχι με το lockdown, ενώ έκανε και την εκτίμηση ότι μπορεί να έχει δημιουργηθεί μια υποτυπώδης ανοσία αγέλης!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ενταξει βλακειες λει αυτος μπορει να μενει στα βορεια προαστια κ η κινηση γενικως να μην ειναι μεγαλη στο κεντρο γινεται χαμος τα πεζοδρομια ειναι μικρα αναγκαστικα ακουμπα ο ενας τον αλλον.Οι μεταναστες δεν συμορφωνονται κ δεν φορουν αρκετοι μασκες οπως κ οι ρομα κ η κυβερνηση απλα δεν μπορει να επιβαλλει την ταξη.Αργησαν να εφαρμοσουν την χρηση μασκας σε εξωτερικους χωρους ειδικα στο κεντρο οπου ζουν χιλιαδεςςς μεταναστες.Η αστυνομια ανυπαρκτη κοβει κλεισεις μονο οπου υπαρχουν ελληνες.

    2. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ,,, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ,,,,
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

    3. Οτι οί μάσκες είνα μεγάλη απάτη δέν υπάρχει η ελάχιστη αμφιβολία.Στήν Γερμανιά ισχύει η απαίτηση μάσκας από τόν περασμένο Απρίλιο.Παρόλα αυτά ο αριθμός τών νεων κρουσμάτων αυξάνει από μέρα πρός μέρα αντί νά μειώνεται.Κάτι πάει στραβά.
      Γιάννης Λάκων

    4. Αυτά περί γιατρών βέβαια ελάχιστοι τα ξέρουν κι ακόμα πιο λίγοι τα πιστεύουν.
      Όμως αν η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που κανένας γιατρός δεν μπορεί να τους τη λύσει κι αυτοί αυτό το θεωρούν φυσιολογικό για να συνεχίσουν να υιοθετούν τις απόψεις τους και ταυτόχρονα να μη θεωρήσουν τους εαυτούς τους μαλάκες που τόσα χρόνια παίρνουν φάρμακα τότε,
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ!!!

    5. Το SUBLIMÉ πρέπει να είναι και στην ειδικότητα του Μπουρλά γιατί χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική χειρουργική από το 1980 για τα λεγόμενα εκδόρια.Δλδ όταν ένα άλογο έχει πρόβλημα του το δίνουν, δημιουργείται εξωτερική φλεγμονή την οποία σχίζουν , αποβάλλονται οι τοξίνες και θεραπεύεται. Τα ζώα παραγωγής χρήζουν πολλές φορές ευνοϊκότερης θεραπευτικής αντιμετώπισης από τα ζώα συντροφιάς στα οποία δίνουν ότι και στους ανθρώπους.

    6. Διαβάζω σε σχόλια ότι “θελουν να σφραγίσουν με τα εμβόλια”…..
      Ειλικρινά πόση βλακεια και αμορφωσιά υπάρχει στον κόσμο.. Θέλω αυτοί που το γράφουν αυτό να εξεγησουν επιστημονικως πως θα γίνει αυτό;
      Το ότι μαυτην την επιδημία έχουμε καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι φανερό. Το ότι σχεδιάζεται από κάποιους μια κατάσταση ελέγχου στους ανθρώπους είναι και αυτό φανερό αλλά η βλακεια περί σφραγίσματος και τσιπαρισματος με τα εμβόλια είναι ηλιθιότητα.
      Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ότι για έχεις πρόσβαση κάπου, να ταξιδέψεις κάπου μπορεί να σου ζητήσουν έγγραφο σε χαρτί ή κάρτα ότι έχεις κάνεις εμβόλιο για το κοβιντ μοβιντ και οποίο άλλον ιό εμφανιστεί… στερωντας σου έτσι έμμεσα τα ανθρώπινα σου δικαιωματα αλλά παψτε επιτέλους περί εμβόλια με τσιπ

    7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ!!!

    8. Μα δεν τους ενδιαφέρει να τελειώσει η ίωση. Αυτοι θέλουν να μας σφραγισουν με το έμβολιο.

    9. Μάσκα κ μέσα στο σπίτι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    10. σαν να φορας προφυλακτινο οταν κοιμασαι μονος σου

    Comments are closed.