Ο ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    12-13 Ιλιον με Ανδρουλάκη

    Και ξαφνικά, εμφανίζεται ως πουλέν του Νίκου Ανδρουλάκη στα δυτικά προάστια ένας ανεκδιήγητος τύπος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή, δηλώνει επιχειρηματίας που καταπιάνεται με πολλά και αόριστα αντικείμενα, φοράει πολύχρωμες γραβάτες και το παρελθόν του παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

    Ο Σπύρος Αντωνίου, είναι πρόεδρος του… δεξιού πατριωτικού κόμματος «Θεσμός» το οποίο το 2015 είχε συστρατευτεί με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και μάλιστα έκανε και διαγγέλματα, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες μας, όταν ο πρόεδρος πήρε χαμπάρι περί τίνος φαιδρού και περίεργου ατόμου επρόκειτο, τον εκδίωξε κακήν κακώς. Το κόμμα του, ωστόσο, συνέχισε να υπάρχει δίχως κανείς ουσιαστικά να το έχει πάρει χαμπάρι, προφανώς λόγω της γραφικότητας του πράγματος.

    12-13 με καρχιμακη

    Επίσης, ξαφνικά, πριν από λίγο καιρό ανακοινώνεται με δόξα και τιμή η συνεργασία του «Θεσμού» με το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά και αυτή η συνεργασία έληξε άδοξα. Στις 31 του περασμένου Ιανουαρίου, η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με το κόμμα ΘΕΣΜΟΣ, «διότι στις τάξεις του φιλοξενεί τον νεοναζιστικής καταβολής και αντιλήψεων υποψήφιο, Μάρκο Αναγνωστόπουλο.

    Οι κόκκινες γραμμές μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Ξανά: Με τους εθνικιστές ναι. Με τους νεοναζί ποτέ!».

    Η συνεργασία με τον ναζιστή Αναγνωστόπουλο
    Μάλιστα, όπως ανέφερε το κόμμα σε άλλη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο άτομο: «Σίγουρα αποτελεί έκπληξη για πολλούς, όμως ένα δραστήριο πρόσωπο στην τοπική κοινωνική ζωή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Μάρκος Αναγνωστόπουλος, εξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Περιφερειακός Σύμβουλος του νότιου τομέα με τη Χρυσή Αυγή.

    12-13 ομιλια πετρουπολη

    Παραμένοντας απολύτως αθόρυβος προεκλογικά και “μετακομίζοντας” πολιτικά στη γειτονική εκλογική περιφέρεια της Νότιας Αττικής (Γλυφάδα κ.λπ.) ο freelancer φωτογράφος από τη Βουλιαγμένη που ποτέ δεν έκρυψε τις ιδεολογικές του προτιμήσεις ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” που είναι το περιφερειακό παρακλάδι της Χρυσής Αυγής. Αρκετοί κατέτασσαν τον Μάρκο Αναγνωστόπουλο στις γραφικές προσωπικότητες της περιοχής, λόγω των αψυχολόγητων ξεσπασμάτων του σε δημόσιες εκδηλώσεις και συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που παρακολουθούσε επικαλούμενος την επαγγελματική του δραστηριοποίηση.

    Σε αυτό συνέτεινε και η εν γένει παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση να φωτογραφίζεται με αναγνωρίσιμα πρόσωπα, ενώ συμμετέχει και σε διάφορες εκδηλώσεις “αναβίωσης” αρχαιοελληνικών εθίμων».

    12-13 με γιαννακοπουλου 12-13 με καρχιμακη 12-13 με τονια αντωνιου

    Ο δεξιός «κοκοβιός» που έγινε… σοσιαλιστής!
    Ο πρόεδρος, λοιπόν, του κόμματος «Θεσμός» που καμάρωνε πως είναι μέλος του ο ναζιστής Αναγνωστόπουλος (η φωτογραφία που τον υποδεχόταν στα γραφεία εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από το προφίλ του αλλά εμείς τη βρήκαμε) και που στα λογότυπά του διακρίνονται σύμβολα που χρησιμοποιεί κι ο Αρτέμης Σώρρας (ό,τι να ‘ναι!), αυτός ο απίθανος τύπος που έπεσε σαν αλεξιπτωτιστής στα δυτικά προάστια, είναι ο νέος «χαιδεμένος» υποψήφιος του Νίκου Ανδρουλάκη και μάλιστα στην πρόσφατη περιοδεία του στην περιοχή, τον είχε δίπλα του τον… πατριώτη κοκοβιό που εσχάτως έγινε σοσιαλιστής.

    Ο κ. Ανδρουλάκης είναι αυτός που πνέει τα λοίσθια για την επιλογή και του Ηλία Κασιδιάρη να χρίσει πρόεδρο του κόμματος των «Ελλήνων, τον αντιεισαγγελέα Κανελλόπουλο και εξακολουθεί να βγάζει χολή, συμμετέχοντας στο άθλιο παιχνίδι και των υπόλοιπων κομμάτων.

    Πριν από λίγες μέρες, ο τύπος αυτός καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι στο πλευρό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ στην περιοδεία του στη Δυτική Αττική, ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τον κ. Ανδρουλάκη και το παλιό στέλεχος και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, αλλά και σέλφι με τη βουλευτίνα Νάντια Γιαννακοπούλου, και την Τόνια Αντωνίου η οποία, σύμφωνα με μια ανάρτησή του, προέκυψε και… ξαδέλφη!

    Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται και από τα ντοκουμέντα μας, έχει τυπώσει φυλλάδια και κάρτες ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Αφήστε δε, που ο άλλος υποψήφιος του Ανδρουλάκη, επίσης στη δυτική Αθήνα, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης τον είχε καλέσει στην ραδιοφωνική του εκπομπή στην ΕΡΤ!

    Έβριζε τη Φώφη Γεννητατά ο μπεκρής!

    Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως, την περίοδο της καραντίνας, σε ένα ακόμα διάγγελμα που δυσκολευόταν ακόμη και να το διαβάσει και πετούσε τις σελίδες τη μία πίσω από την άλλη, είχε χαρακτηρίσει όλους τους προέδρους των κομμάτων προδότες και τότε, αρχηγός του κόμματος με το οποίο τώρα πολιτεύεται, ήταν η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά… Τι συμβαίνει τελικά με αυτόν τον τύπο, ο οποίος απ’ ότι μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές, κάθε μέρα είναι μεθυσμένος;

    Τέσσερις μέρες πριν, από τα Καλάβρυτα, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλεγε: «Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα από αυτόν τον μαρτυρικό τόπο: Υπάρχουν οι νόμοι αλλά είναι και η βούληση του ελληνικού λαού». Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, τόνισε ότι θα σταθεί εμπόδιο στην επάνοδο φασιστικών δυνάμεων στη Βουλή.

    «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ψήφισε τη σχετική τροπολογία για να μπούμε εμπόδιο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, που θέλει μέσα από τη φυλακή να πάρει μέρος σε ένα δημοκρατικό πολιτικό σύστημα. Κι επειδή είδαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει ο ελληνικός λαός να μπει με την ψήφο του εμπόδιο και όχι να δώσει την ευκαιρία να μπουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο άνθρωποι που έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα του Φύσσα, άνθρωποι οι οποίοι είναι απολογητές του Χίτλερ και αυτών που αιματοκύλησαν την Ελλάδα στα Καλάβρυτα και σε άλλους μαρτυρικούς τόπους» ανέφερε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Η μνήμη είναι φρουρός. Η Δημοκρατία είναι φρουρός και εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη, που στο DNA μας είναι οι αγώνες και οι θυσίες του ελληνικού λαού, θα δώσουμε αγώνα σε κάθε μεριά της Ελλάδας ώστε αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα να μην βρει χώρο στη Βουλή των Ελλήνων».

    12-13 ναζιστης markos

    Από τον φιλοναζιστή, ερχόμαστε στον φιλοσκοπιανό

    Ο Εθνοσωτήρας Ανδρουλάκης, που κάνει αντιπολίτευση δια αντιπροσώπου για να μην χάσει τα φράγκα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και που δηλώνει υποψήφιος στην συγκυβέρνηση που έρχεται (όταν ο Λουδοβίκος α φασίσει να τις κάνει) κατεβάζει στις επερχόμενες εκλογές υποψήφιο Τρικάλων τον φιλοσκοπιανό Σωτήρη Μπλέτσα.

    Ο Σωτήρης Μπλέτσας μεγάλος πολιτικός φίλος του Γεωργάκη Παπανδρέου ή όπως είναι γνωστός σαν ΓΑΠ, είναι αρχιτέκτονας και ακτιβιστής υπέρ της Βλάχικης γλώσσας.
    Φανατικός ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ δηλώνει δίγλωσσος εκ γενετής, εννοώντας, πως εκτός των Ελληνικών ομιλεί και τα Βλάχικα.

    Ο εξαίρετος αυτός κύριος που έχει όνειρο να κάτσει στον σβέρκο μας, το 1994 ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ «Ουράνιο Τόξο» που έχει την έδρα του στη Φλώρινα.

    ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

    Το 2015 ήταν υποψήφιος με το ΚΙΔΗΣΟ αλλά μετά από μια περίεργη και ανεξήγητη εύνοια της Φώφης Γεννηματά, βρέθηκε στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το 2019.

    Και για να μην ξεχνάμε το 1995 στην Νάουσα, σε μια γιορτή Αρομάνων στην Ελλάδα, (πολιτιστική εκδήλωση των Βλάχων) μοίραζε στην Αγγλική γλώσσα φυλλάδια και χάρτες, λέγοντας πως στην Χώρα μας εκτός της Ελληνικής γλώσσας, ομιλούνται και άλλες πέντε γλώσσες.
    Έτσι, το 2001 είχε και κάποιες δικαστικές περιπέτειες, όταν ο κύριος Ευγένιος Χαϊτίδης (πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ) τον είχε καταγγείλει για “διάδοση ψευδών πληροφοριών”.

    Βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 15 μήνες με αναστολή (σύμφωνα με το άρθρο 191 του Ελληνικού Ποινικού Κώδικα) ενώ του επιβλήθη πρόστιμο 500.000 δραχμών, αλλά άσκησε έφεση και αθωώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2001.

    Η υπόθεση επικρίθηκε από το Ελληνικό παρατηρητήριο Ελσίνκι και διάφορα άτομα και οργανισμούς από το εξωτερικό.

    Ωστόσο, είχε ενδιαφέρον ο τρόπος που το πανηγύρισε, ως γνήσιος φορέας αλυτρωτικών μηνυμάτων, ανύπαρκτων μειονοτήτων στη χώρα, ευχαριστώντας τα μέλη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ που τον συνέτρεξαν, λέγοντας: «Πρώτα εσείς οι Μακεδόνες βγήκατε και μου συμπαρασταθήκατε στον δικαστικό μου αγώνα, μαζί με τους φίλους Τούρκους και Πομάκους».

    Άντε υπήκοε, ήρθε η ώρα να τον Ψηφίσεις….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Που οσο και να τις Ελληνοποιεις δεν Ελληνοποιουνται.

    2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΜΝΗΣΙΑ, ΣΚΕΠΤΟΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.
      Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕΙ.
      ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ.
      ΕΛΕΟΣ. ΘΑ ΜΑΘΩΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕ ΑΜΕΜΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?

    3. Ψηφιζουμε μαζικά ΣΥΡΙΖΑ για να ξεβρωμισει ο τοπος.

    4. * Αλλογενεις * Ελληνοφωνοι * Ανθελληνες * ΟΥΣΤ!

      Υ.γ. Παρεμπιπτοντως, εκεινο το προστιματακι των 300.000, που ερχεται απο τα παλια, το πληρωσε ο Καρχιμακης;

    5. Θα παρει 4,5 ο/ο ,ισως και πολλα λεω ,ο χοιροβοσκος,και θα το κλεισει το κωλοχανειο του,ασε που σε εικοσι μερες ολοι οι βολευτες του θα εχουν εξαγοραστει απο την οικογενεια

    6. Μανάρια μου ιδρωσατε; εεε; οταν σας έλεγα πριν 4 χρονια ότι θα λετε Τσιπρα και θα κλαιτε γελουσατε εε;
      Λοιπόν αφού είδατε τι εστι νδ πατε να ψηφιστε το ΣΥΡΙΖΑ για να γλυτώσουμε από τον δράκουλα και την συμμορία του.

    7. Τι δεν καταλαβαίνει ο αφελείς λαός??? Ο ναζισμός δεν είναι το πρόβλημα τους ( εδώ η ΝΔ είναι γεμάτη ). Το πρόβλημα τους είναι η αυτοδυναμία και να μη τους τρώει κάποιος αληθινός Έλληνας πατριώτης ψήφους. Αν υπάρχει κάποιο κόμμα καθαρά Ελληνικό, που είναι αντισυστημικό, τότε αυτόματα βαφτίζεται και ναζιστικό και εγκληματική οργάνωση με συνοπτικές διαδικασίες.

    8. Χαχαχαxa… Τον “αντιεξουσιαστη” Κανελλακη … Ρε τι ζουμε !!! Το προβλημα σε αυτον τον τοπο ειναι τελικα οτι δεν υπαρχει ΝΤΡΟΠΗ … Ο Κανελλακης, ο αντιεξουσιαστης !

    9. Συριζα θελετε; ε ρε Πατακε και Παπαδοπουλε που είστε να καμαρώστε κάτι Ελληναραδες μπατηριωτες.
      Χιτλερ θελετε ρε καιΤσαουσέσκου να σας πηδανε καθε μερα ολη μερα μπας και βάλετε μυαλο ηλιθιοι..

    10. Ο/Η Χειροτεροι κ;ι από τους αριστερούς καταντήσαμε 😡 λέει:

      Ναι εσεις που το παίζετε δηθεν πατριωτες και θελετε να ψηφισετε τον τσιπρεσκου καλύτεροι ειστε;

    11. Το αγαπημένο κόμμα των αλβαναριων απο εκει παιρναι τα ποσοστά

    12. Στη δημοκρατία δεν υπάρχει θέση για εγκληματικές οργανώσεις τυπου ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Στη δημοκρατία δεν ΧΡΩΣΤΑΣ 1/2 ΔΙΣ και να αλλάζεις ΑΦΜ και ονόματα ως απατεών, γενικότερα δεν έχεις το δικαίωμα να πολιτεύεσαι.

    13. Ο φίλος μου ο Άδωνις που είναι; Που με κατέβαζε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και όταν έγινε υπουργός όλοι μας γίναμε ξαφνικά “γραφικοί” για αυτόν; Φύγε μακριά υποκριτή και ψεύτη, σύν τοίς άλλοις το παίζεις και ευσεβής χριστιανός τώρα τελευταία ουστ ψευταρε και κωλοτουμπα. Στα βίντεο σου είναι όλα καταγεγραμμένα

    14. Υπάρχουν μλκες που θα ψηφίσουν γιδοβοσκό ; (!) Έλεος

    15. Πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ δαγκωτό!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

    16. …..πολλοι οι βαρβαρικης καταγωγης ελληνοφωνοι μπουχεσες.

    17. Μόνο μπαστουνοβλαχοι και μπουρτζοβλαχοι θα ψηφίσουν πασοκ.

    18. Νομίζω ότι διαβάζω Αυγή ή Ριζοσπάστη.
      Οι πατριώτες ή όσοι προσποιούνται τους πατριώτες είναι ναζί ή φασίστες τους οποίους οι κομμουνιστές σφάζουν.
      Οι εθνικοσοσιλισταί πατριωτικό κίνημα της Γερμανίας, που τσάκισε τους 570.000 Εβραίους εποίκους και τα κόμματα τους, σοσιαλδημοκρατικό, το απόκομμα του, το κομμουνιστικό και το φιλελεύθερο, δημιούργημα Εβραίων τραπεζιτών.
      Ναι και φασίστες προς σφαγήν όπως Μελιγαλάς,Φεναιός κλπ.
      Το πατριωτικό κίνημα της Ιταλίας υπό τον Μουσουλίνι Partito Nationale Fascista ήτοι κόμμα εθνικού συνδέσμου, που απέτρεψε την επιβολή των εβραιοκομμάτων να καταλάβουν την εξουσία.
      Προπολεμικώς το εβραικαθεστώς της Μόσχας είχε δώσει εντολή στα εκάστου κράτους κομμουνιστικά κόμματα να αποκαλούν τους πατριώτες απλοϊκά φασίστες.

      1. Άρα από τα λεγόμενα σου ομολογείς ότι και οι κομμουνιστές έσφαζαν. Η ιστορία έχει καταγράψει το μεγαλύτερο σφαγέα τον Στάλιν ο οποίος έσφαξε πατριώτες του και είχε συμαχισει κάποιο διάστημα με το Ναζιστή Χίτλερ. Η θεωρία ότι τα άκρα ενώνονται είναι σωστή. Ο φασισμός δεν είναι χρώμα και κοινωνική τάξη αλλά νοοτροπία οποίος σφάζει είναι για μένα εγκληματίας φασίστας και ηλίθιος γιατί δεν βάζει στο χαζό εγκέφαλο του ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και όλοι ζούμε στον ίδιο πλανήτη. Ξυπνήστε ρε ….τον κομμουνισμό και τον ναζισμό τον έφτιαξε η ΕΛΙΤ (Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ) και τώρα συνεχίζουν με άλλο κόλπο ψάξε και βρες…..βγες από το Μάτριξ . Οι πολιτικοί είναι οι Μαριονέτες τους …

    19. κι ο κασι ειναι φιλοναζιστης αλλα τον υποστηριζετε τρελα εδω μεσα. Μονο οταν ειναι σε αλλα κομματα σας ενοχλει

    20. Το Πασοκ-Κιναλ επρεπε να εχει διαλυθει, αλλά το συντηρει το καθεστως , για να ειναι δεκανικι του Κουλη
      Μαυριστε τους

    21. Νεοναζιστής! 🤣🤣🤣🤣🤣
      Πριν δεν ήταν; 🤣🤣🤣🤣🤣
      Πρωϊνιάτικα θα με πνίξετε…..
      Νεοναζιστής με δεξιές τσέπες πες το καλύτερα.

    22. Δεν είναι που γίνανε δεκανίκι του κούλη, κατέθεσαν και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τον Ηλία! Αυτοί που έχουν δεύτερο ΑΦΜ λόγω χρεών στις τράπεζες αλλά εκεί δεν πάει κανένα fund. Ανδρουλάκη, το έγινε με τα λεφτά από την βαλίτσα από το Κατάρ,που είχε ο πατέρας της Καιλή; Μαύρο στα 6 κόμματα της Βουλής και μαύρο στους 300 που βάζουν φιλοσκοπιανούς και φιλότουρκους υποψήφιους!

      1. Γιατι με κατι τετοια η δικαιοσύνη κατι τα στραβα ματια;;;
        Το 75% πιστεύει ότι οι δικαστές στην χώρα μας είναι «Αρκετά» ή «Πάρα πολύ» διεφθαρμένοι.

    Comments are closed.