Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ , ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ – ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Με μια σχετική ανάγωγη – με την επιφύλαξη του περιθωρίου μικρής απόκλισης – το 53% των ανεμβολίαστων, που δηλώνει ότι δεν θα κάνει ποτέ το εμβόλιο, αντιστοιχεί σε 1.378.000 πολίτες. Το 23% που λέει ότι θα εμβολιαστεί αρκετά αργότερα, αντιστοιχεί σε 598.000 ενηλίκους. Τέλος, 1.976.000 πολίτες εμφανίζονται απόλυτα ή σχετικά αρνητικοί στον εμβολιασμό τους.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της PULSE για τον ΣΚΑΪ, σήμερα περίπου 2 εκατομμύρια πολίτες παραμένουν ανεμβολίαστοι.

    Από εκείνους που απάντησαν ότι ακόμα δεν έχουν κάνει καμιά δόση, το 53% λέει ότι δεν θα εμβολιαστεί ποτέ και το 23% αρκετά αργότερα, ενώ μόνο το 9% λέει ότι θα εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν και το 13% μετά από 2-3 μήνες.

    Κι αν κάποιος δοκιμάσει να μετατρέψει τα ποσοστά σε αριθμούς, αυτό σημαίνει ότι: Από τα 9 εκατομμύρια που είναι οι ενήλικοι στη χωρά μας, έχουν κάνει έστω μια δόση εμβολίου περίπου 6.400.000, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και μένουν 2.600.000 πολίτες άνω των 18 που δεν έχουν εμβολιαστεί.

    Με μια σχετική ανάγωγη – με την επιφύλαξη του περιθωρίου μικρής απόκλισης – το 53% των ανεμβολίαστων, που δηλώνει ότι δεν θα κάνει ποτέ το εμβόλιο, αντιστοιχεί σε 1.378.000 πολίτες. Το 23% που λέει ότι θα εμβολιαστεί αρκετά αργότερα, αντιστοιχεί σε 598.000 ενηλίκους. Τέλος, 1.976.000 πολίτες εμφανίζονται απολυτά ή σχετικά αρνητικοί στον εμβολιασμό τους.

    Άρα μόνο 624.000 πολίτες άνω των 18 θα κάνουν άμεσα ή το αργότερο ως το τέλος του χρόνου το εμβόλιο.

    Η αναγωγή γίνεται, με τον αστερίσκο ενός ποσοστού περίπου 10% των πολιτών που έχουν νοσήσει έστω ασυμπτωματικά και ένα σημαντικό ποσοστό αυτής της κατηγορίας να έχει εμβολιαστεί.

    Ο Γιώργος Αράπογλου γενικός διευθυντής της εταιρείας ερευνών PULSE, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «με αυτά τα δεδομένα, αθροίζοντας τα 6.400.000 εμβολιασμένων και τους 624.000 που λένε ότι θα εμβολιαστούν, φτάνουμε στην πιθανή οροφή των 7 εκατομμυρίων ενηλίκων που θα έχουν εμβολιαστεί πριν από τα Χριστούγεννα.

    Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν στα 7 εκατομμύρια προσθέσουμε, όσους εφήβους εμβολιαστούν και τους νοσήσαντες, φτάνουμε στο επιθυμητό τείχος ανοσίας. Και αν ναι, πότε…

    Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, με 7 εκατομμύρια εμβολιασμένους δεν φτάνουμε το επιθυμητό τείχος ανοσίας.

    «Αν αποφασίσουμε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας, θυσιάζοντας εκατοντάδες Έλληνες, με τη φυσική νόσηση, δυστυχώς θα έχουμε ακολουθήσει τον λάθος δρόμο», επεσήμανε ο καθηγητής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Παντα ετσι συμβαινει στα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Διαιρει και βασιλευε. και αυτο κανουν οι καθε Β/κοπουλοι

    2. Το ότι οι πολιτικοί υποθαλπτουν την παιδεραστία φαίνεται από την απλή επίπληξη σε έναν παιδεραστή που πήγε με ένα παιδάκι 12χρονο. Μια περίοδο στην ιστορία της ανθρωπότητας όπου ο άνθρωπος χάνει την αξία του και κάθε ηθική. Στην ιστορία θα μείνει αυτή η περίοδο που ζούμε τώρα αλλά δυστυχώς όλα δείχνουν πως αυτή η κατάσταση της κοινωνίας των παιδεραστών και των ανωμαλων θα πέσει με πολύ άσχημο τρόπο

    3. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΗ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!

    4. Φανταστείτε κορίτσια να προκύψει συνεργασία με τον Τσίπρα τι έχουμε να δειτε

    5. Σιγά μην πιστέψουμε τα σκατοκάναλα και τους αρκουδιάρηδες του εοδυ, για τον αριθμό των εμβολιασθέντων.
      Όλα είναι ενα show, για να πείσουν αυτούς που είναι στο ναι και στο όχι!!!

    6. Πότε θα πέσει ο Δεξιός Τσαουσέσκου ;
      Πρέπει να μας βυθίσει εντελώς στην φτώχια την ανεργία και την ανέχεια και μετά να τον στείλουμε στο δι@όλο ;
      Αυτή η ΝΔ έχει διαλύσει το σύμπαν !!!

    Comments are closed.