Ο ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ – ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ… ΦΙΛΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ… ΜΕΒΛΟΥΤ! ΑΝ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ» ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΔΕΝΔΙΑΣ

    Την Τουρκία επισκέπτεται σήμερα (12/02) ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών έφτασε στα Άδανα λίγο μετά τις 09.00, όπου τον περίμενε ο Τούρκος ομόλογος του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

    Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν έναν εναγκαλισμό μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και στη συνέχεια είπαν ιδιωτικά τις πρώτες τους κουβέντες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τα μέλη της ελληνικής αποστολής βοήθειας, η οποία επιχειρεί στις περιοχές που υπέστησαν τεράστια καταστροφή εξαιτίας του σεισμού 7,8 βαθμών της 6ης Φεβρουαρίου.

    Εξετάζονται τρόποι περαιτέρω συνδρομής

    Ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για το Κέντρο Επιχειρήσεων στην Αντιόχεια και θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες αφορούν στη προσπάθεια απεγκλωβισμού και διάσωσης, καθώς και για τις ανάγκες σε ανθρωπιστική βοήθεια που έχουν δημιουργηθεί. Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης θα εξετασθούν και τρόποι περαιτέρω συνδρομής της Ελλάδας για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών των σεισμών.

    Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών έχει δώσει οδηγίες από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία μας στη Γενεύη να προβεί σε ενέργειες ώστε να δοθεί έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια μέσω του OCHA ( United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs) σε Τουρκία και Συρία.

    Επιπλέον, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, έχει αναλάβει τον συντονισμό των φορέων και των ιδιωτών, οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν στις ενέργειες συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Είδατε τι ωραία αποτελέσματα φέρνουν τα σεισμικά όπλα; Ξεχνιούνται τα πάντα…

    2. Μπράβο στην κυβέρνηση που δείχνει με κάθε ευκαιρία το άνθρωποι πρόσωπο της.
      Ίσως είναι μια χρυσή ευκαιρία να τα βρούμε με τους Τούρκους προς όφελος των λαών.

    3. Σε λίγο θα του πάρεις και μια φίφα ρε ραγιά

    4. Όταν ζητιανεύεις στον δρόμο για να πάρεις στην κάμερα μια δήλωση από κάποιον πολίτη Τούρκο την οποία στην συνέχεια την κάνεις λεζάντα προσπαθώντας να αναδείξεις ότι είμαστε τόσο καλά παιδιά οπότε παρακαλούμε μη μας τον κάτσετε βράδυ αλλά τουλάχιστον απόγευμα. Πέρα από την έκφραση συμπάθειας στον απλό κόσμο που είναι δείγμα ανθρωπιάς και συμπαράστασης στον πόνο του άλλου δεν μπορεί να κρυφτεί ο ραγιαδισμός που ξεχειλίζει.

    5. όσο υπάρχει casus belli και όσο η Ελλάδα ΦΟΒΑΤΑΙ να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα νόμιμα 12 μίλια και να κηρύξει ΑΟΖ για τα νησιά της, ΔΕΝ επιτρέπονται αγάπες και χαριεντισμοί με τούρκους υπουργούς

    6. Δεν τον βλεπεις τον Δενδια ? Απο τη φατσα δειχνει Μογγολος και απο το σβερκο η το πισω μερος της κεφαλης. Γιατι να υποστηριξει τους Ελληνες ? Αφου εχει μογγολικο αιμα.

    7. Το λες και συμβολικό. Τον έχει κεφαλοκλειδώσει η νυφίτσα και ο ηλίθιος τού κάθεται. Ναι σε όλα, 😠;;;

    8. O ΜΑΣΣΟΝΟΓΛΟΜΠΟΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ROTCHILD O CONTE ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣΚΥΛΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΗ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΛΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ………….

    9. Αυτοί οι 2 είναι φίλοι αναγκαστικά Ο μεν Δένδιας μεγάλωσε στην αρχαιότερη στοά του κόσμου που είναι στην παλιά πόλη της κερκυρας ο δε Τσαβούσογλου στη στοά της Κωνσταντινούπολης Είναι υπάλληλοι υπό την προστασία των σιωνιστών Ο Δένδιας υπό τον Ροτσαιλντ ο Τσαβούσογλου υπό τον Σόρος και κινσιγκερ Είναι χρόνια φίλοι και περνούν εντολές Κατά τα αλλά σε λίγους μήνες μια από τα ίδια για εσάς τα κορόιδα που πιστευετε και από το 1974 μέχρι σήμερα η Ελλάδα ξοδεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια για εξοπλισμούς, ,που τα παιδιά υων μιζαδόρων τα διασκεδάζουν, στο Λονδίνο Ντουμπάϊ Σιγκαπούρη Ρεμπεσκεδες Έλληνες

    10. Δεν λένε κουβέντα για την Κύπρο το ανθελληνικό προδοτικό τόξο. Ξύπνα Έλληνα και πολέμα την προδοσία που γίνεται στη χώρα σου. Τώρα που έφυγε η εμάκ, θα ξαναβγάλει οδηγία ο ερντογάν να μην γίνονται ασκήσεις δίπλα στην Κρήτη! Ποια Χίο, τώρα βγάζει και για Κρήτη! Και οι τσιπροκούληδες ασχολούνται με το αν θα κατέβει ο Ηλίας και τουμπεκί στον ερντογάν!

      1. Όταν βομβάρδισε τους Σύρους, εν μέσω σεισμών, δεν παρέλειψε να βγάλει navtex για Χίο ΚΑΙ Κρήτη. Μπορούμε να λέμε και γι’ αυτή την παπάρα ότι πάληωσε δηλαδή.

    11. Πάρτε και την κούλα μαζί να παρτουζιάσετε όλες

    12. Το θυμωμένο βλέμμα του σμηνίτη στον φόντο,τα λέει όλα.

      1. Δεν είναι σμηνίτης ,αλλα ο εανας απι τους δυο κυβερνήτες του πρωθυπουργικού αεροσκάφους vip

    13. Με αυτούς που μας απειλούνε με πόλεμο σε περίπτωση άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων.

    14. Ενεργοποιείται η λεγόμενη “διπλωματία των σεισμών”, ήτοι εγώ Θεό κι εσύ Αλάχ, αλλά και οι δύο αχ και βαχ. Επομένως, μετεκλογικώς χαρίζουμε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία αφού θα έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις μας.

      1. Διότι τί να κλάσει το προηγούμενο αποτέλεσμα της αυτής “διπλωματίας” του ’99 μπροστά στα προαλειφόμενα, με ένα σκέτο γκριζάρισμα περιοχών που είχε επιφέρει μόνο;!;

    15. Ο Τσαβουσογλου τον εβριζε και αυτος τον αγκαλιαζει. Νομιζουν οι εδω οτι οι Τουρκοι θα αλλαξουν σταση μετα απο τους σεισμους. Τοσο δουλοπρεπεις; καντε και λιγο κρατει.

    16. Αφου μοιρασανε και το Αιγαιο αδερφες ψυχες ειναι! Πουλανε εκφοβισμο και τρομοκρατια και στους δυο λαους για να επιβιωσουνε πολιτικα! Λογαριαζουνε βεβαια σαν ανθρωπακια χωρις τη μανα φυση! Ετσι μπασταρδοερντοκλαν και κουλαρα? !

    17. τι να πης?! π κερκυραιος παξινος υπουργος οφειλη να παει και στην συρια!!!

    18. Πάντως αυτή η αγκαλιά δεν είναι μασονική.

    19. Τον ελληνικό λαό τον μισούν όλοι οι σατανικοί οργανισμοί, γιατί να τον αγαπάνε αυτοί. Εδώ έπεισαν τον ΑΠ. Άλλο που δεν ήθελαν και αυτοί, ότι οι πλειστηριασμοί των κατοικιών είναι για το συμφέρον δήθεν της κοινωνίας για να μην υπογραφούν μνημόνια. Τέλος Πάντων τι να σκεφθει κανένας. Ασφαλώς κανένα ψέμα, διότι για αλήθειες κανένας δεν ψάχνει

    20. Εάν θέλει να συνδράμει ο υπουργός να πάει ο ίδιος και να ψάχνει στα ερείπια. Αυτός ο σεισμός πηρε τόση μεγάλη έκταση από τα μέσα μαζικής αποβλακωσης που σε λίγο θα νομίζουμε ότι έγινε στην Ελλάδα. Ο ίδιος σεισμός έγινε και στην Συρία αλλά δεν βλέπω αγκαλιές με τους εκεί υπουργούς. Όλο αυτό λέγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

      1. Δεν είναι σκέτα υποκρισία, μέγιστη ΑΛΗΤΕΙΑ είναι…

    21. Ο Δένδιας εστάλη σε ηλικία δέκα ετών το 1969 από Κέρκυρα να μαθητεύσει ως εσωτερικός στο Αμερικανικό Κολλέγιο.
      Η φωτογραφία που τον αντιπροσωπεύει είναι αυτή που φορά κιπά και να προσκυνά τα αφεντικά του, τους Εβραίους.

      1. Mα το Αμερικανικό Κολλέγιο είναι σε όλους γνωστό, ότι είναι φυτώριο ηγετήσκων, πρόθυμων να πουλήσουν όχι την Πατρίδα τους μόνο, αλλά και τα παιδίά τους. Ξέχωρα ότι δεν έχουν και τον υψηλότερο Δείκτη Νοημοσύνης

    22. Στο μεταξυ, λογω κηρυξης εκτακτης αναγκης, ανετα αναβαλλει και τις εκλογες! Το θερμο επεισοδιο, δεν ξερω αν θα αναβαλλει!

    23. Το θέμα είναι ανθρωπιστικό και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε. Υπάρχει μεγάλος ανθρώπινος πόνος στην πληγείσα περιοχή της Τουρκίας. Οι άνθρωποι είναι σε δύσκολη θέση. Η Τουρκία μόνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η Ελλάδα να πιέσει την ΕΕ να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται. Η Τουρκία οφείλει να σταματήσει τους πολέμους, να απειλεί την Ελλάδα και να βοηθήσει την δίκαιη λύση του Κυπριακού. Να σταματήσει να παίζει διπλό παιχνίδι με την Αμερική για να πάρει και από εκεί μια σημαντική βοήθεια. Γιατί αν περιμένει από την Ρωσία δεν θα πάρει ρούβλι.

    24. Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος…

    25. Αφου μπορει μετα απο τοσο βρισιμο και αντικρυζει τον ποντικομουρη ειναι αξιος της τυχης του ο μασόνος

    Comments are closed.