Ο ΕΒΡΟΣ “ΕΠΕΣΕ”! ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ Λ@ΘΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ – ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

    Κοινοποίηση:
    evros

    Στο Ορμένιο Έβρου, οι κάτοικοι ξύπνησαν σήμερα τα ξημερώματα και βρήκαν 18 λ@θρομετανάστες, οι οποίοι είχαν μπει από την περιοχή των Μαρασίων, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα στο χωριό τους.

    Μάλιστα, μετά από αναζήτηση σε κοντινή περιοχή, βρέθηκαν βρέθηκαν άλλοι 22. Δηλαδή μόνο στην περιοχή του Ορμενίου εισήλθαν σήμερα τουλάχιστον 40(!) λ@θραίοι.

    Αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά ένα φαινόμενο που συνεχίζεται εδώ κι αρκετές εβδομάδες με καραβάνια μεταναστών αν εισβάλλουν ανενόχλητα την ελληνική επικράτεια. Βλέπετε το επικοινωνιακό σόου τελείωσε για τον Κούλη την πρώτη φορά που επιχειρήθηκε γιουρούσι από τους κατατρεγμένους του Ερντογάν.

    Οι κάτοικοι είναι εξαιρετικά αγανακτισμένοι, αφού θεωρούν πως τους έχουν κοροϊδέψει, καθώς όποτε ανοίγουν την τηλεόραση βλέπουν κυβερνητικά στελέχη να «κομπάζουν» σε φίλα προσκείμενους δημοσιογράφους για το πως ο Έβρος είναι «φρούριο» και δεν περνούν παράνομοι μετανάστες.

    Άγνωστο επίσης παραμένει τι συμβαίνει με τον φράχτη στον Έβρο, καθώς εδώ κι αρκετές εβδομάδες, μετά το επεισόδιο κατάληψης ελληνικού εδάφους από την Τουρκία υπάρχει μειωμένη κάλυψη της περιοχής από τα ΜΜΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Πως το είπε αυτό ο Α/ΓΕΕΘΑ;
      Βρε δε μαμιόμαστε λέω εγώ..

    2. Κάτσε ρε φίλε, ως την Εγνατία πώς φθάνουν;;; Απ’ την κωλοβουλγαρία;

    3. Αν και αναρχικός στις ιδεες θα ψηφίσω Κασιδιάρη.

      1. Και πολύ καλά θα κάνεις
        Μια απ’ τα ίδια είμαι ακριβώς και γω !!!

    4. Δεν αφορά μόνο τον Έβρο και τους Εβρίτες, αλλά όλους τους Έλληνες. Η αντίδραση μας είναι χλιαρή και θα το βρούμε μπροστά μας….

    5. Ότι ψηφίζεις παίρνεις.
      Έλληνες που τα ξέρετε όλα και σας πιάνουν κορόιδο κάθε φορά.

    6. Φατε σανο ρε βοδια με γαρνιτουρα κλασιδιαρη και κυριο πιατο λαγο!!!

      1. ΧΑΧΑΑΑΑ…ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΕ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΕ… ΧΑΧΑΧΑΑ..ΟΛΟΙ ΕΧΕΙΣ ΟΙ ΜΚΟΔΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΠΟΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΣΕΠΩΝΟΝΤΣ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΔΑΚΙ, ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

    7. Η Ελλαδα βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση με τους Τουρκους
      δεν ειναι ασφαλης χωρα και δεν μπορει να δεχεται λαθροεισβολεις η προσφυγες
      ολοι πισω αν δεν τους δεχεται η Τουρκια ,ριξτε τους στη θαλασσα να βρουν αλλου
      ασφαλη χωρα να μεινουνε.
      Δεν μπορει να εχουμε πολεμο με τους Τουρκους εστω και ακηριχτο
      και να ασχολουμαστε με την εγκληματικοτητα των λαθρο,
      αρκει η εγκληματικοτητα των Τουρκων.
      Το οτι εισηλθαν τοσο πολλοι λαθρο απο τον Εβρο
      δεν σημαινει οτι ο στρατος κοιμαται ,
      αλλα λαβανε τετοιες εντολες απο τον μεγαλιτερο προδοτη
      ολων των αιωνων της πιστεως και της πατριδος τον Μητσοτακη.
      Ο στροατος λαμβανει διαταγες ,ο λαος οχι,
      (δεν αποκλειεται οστρατος να λαβει εντολη να αφησει και τους Τουρκους να εισβαλλουν ,με αυτους που μας κιβερνουν ολα να τα περιμενει κανεις)
      ας υπερασπιστουμε εμεις λαος της πατριδα μας ,ολοι στα οπλα
      και κινηγημα εξω απο την Ελλαδα ολων των λαθροεισβολεων με η οχι ασυλο.
      Ευκαιρια να καθαρισει η Ελλαδα,για να μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε τον ασπονδο εχθρο μας
      τους Τουρκους με τους οποιους βρισκομαστε ηδη σε εναν ατιπο πολεμο.

    8. Η Ελλαδα βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση με τους Τουρκους
      δεν ειναι ασφαλης χωρα και δεν μπορει να δεχεται λαθροεισβολεις η προσφυγες
      ολοι πισω αν δεν τους δεχεται η Τουρκια ,ριξτε τους στη θαλασσα να βρουν αλλου
      ασφαλη χωρα να μεινουνε.
      Δεν μπορει να εχουμε πολεμο με τους Τουρκους εστω και ακηριχτο
      και να ασχολουμαστε με την εγκληματικοτητα των λαθρο,
      αρκει η εγκληματικοτητα των Τουρκων.
      Το οτι εισηλθαν τοσο πολλοι λαθρο απο τον Εβρο
      δεν σημαινει οτι ο στρατος κοιμαται ,
      αλλα λαβανε τετοιες εντολες απο τομν μεγαλιτερο προδοτη
      ολων των αιωνων της πιστεως και της πατριδος τον Μητσοτακη.
      Ο στροατος λαμβανει διαταγες ,ο λαος οχι,
      (δεν αποκλειεται οστρατος να λαβει εντολη να αφησει και τους Τουρκους να εισβαλλουν ,με αυτους που μας κιβερνουν ολα να τα περιμενει κανεις)
      ας υπερασπιστουμε εμεις λαος της πατριδα μας ,ολοι στα οπλα
      και κινηγημα εξω απο την Ελλαδα ολων των λαθροεισβολεων με η οχι ασυλο.
      Ευκαιρια να καθαρισει η Ελλαδα,για να μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε τον ασπονδο εχθρο μας
      τους Τουρκους με τους οποιους βρισκομαστε ηδη σε εναν ατιπο πολεμο.

    9. Τώρα γελάστε ..όταν μεθαύριο που μπορεί πολλοί να ζούμε ακόμα μας καταριώνται οι λιγοστοί νέοι που θα χουν βιώσει χειρότερα από μας ακόμα και δεν θα τολμάμε μεσίλικοι πλέον να βγούμε ούτε μέχρι το καφενείο τότε να σας δω όλους που θέλετε ισλαμοποίηση της χώρας

    10. Όσο ποιο πολλοί έρχονται, τόσο ποιο πολύ κονομαει η πολιτική μαφία που λυμαίνεται τον τόπο μας. Οι συριζαιοι και η ΝΔ χωμένοι και οι δύο μέσα στις μκο και σε προγράμματα της εε. Είδατε τον μπακογιαννη? Μέλι στάζει για τους μετανάστες, μέγα ανθρωπιστής! Action aid, open society, solidarity now κτλ. Τρελα λεφτά ο τύπος. Οι συριζαιοι? Τρώνε από την στέγαση αυτοί και προγράμματα επιμόρφωσης που βγαίνουν. Είτε αρέσει είτε όχι, σύριζα και ΝΔ είναι μαφία.

    11. Πως περασαν ολοι αυτοι οι λαθρο απο τον Εβρο;;;;;; Τι υποτιθεται οτι φτιαχνετε τοσους μηνες τον φραχτη και κλεινετε ταπερασματα κλπ, κλπ!!!!! Μας δουλευετε ρε αθλιοι;;;;;;; Ακομα εχετε την χωρα ξεφραγο αμπελι, δεν φτανουν ολοι αυτοι οι απολιτιστοι που ηδη εχουν μπει στην χωρα;;;;;;;;; Θελετε να εξισλαμισθει η χωρα προδοτες αλλα δεν θα σας περασει!!!!!!!!! Ξυπνατε ρε δεν παει αλλο μ’ αυτους που ψηφιζετε, αυτοι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο, μονο οι τσεπες τους τους ενδιαφερουν και οχι η Ελλαδα!!!!!!!

    12. οτι ψηφιζετε παιρνετε βοδια φατε τους τωρα στην μαπα μην ανησυχειτε ειναι επενδυτες θα επενδυσουν στις κορες σας και στις γυναικες σας. τα μμε τι να πουνε τα εχουν αρπαξει απο το καντεμοπαιδι για να το βουλωνουν ο λαος φταιει δεν σας αρεσει να καθαρισει η χωρα απο παρασιτα ξενα και ντοπια να η καταντια μας τωρα

    13. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΠΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ…ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    14. αυτο το εβραικο μπουρδελο, το ψευτορωμεικο, βαδιζει προς διαλυση. Οι εβραιοι θελουν την γη μας. Οταν ξεπουλησουμε τα παντα και φυγουμε, οπως ε΄λπιζουν, θα αγορασουν την γη μας μπιρ παρα, και θα διωξουν αυτοι τους ισλαμολαθροαραπηδες. Με Ηλια πλεον ειναι αργα να γινει κατι, αλλα ας ελπισουμε σε θαυμα. μετανοια και επιστροφη στον Χριστο. υπαρχουν προφητειες σχετικα, αλλα και μεις πρεπει να κουνηθουμε. Αρχη πασης κινησεως ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Μετα ο Θεος ευλογαει και τα ΟΠΛΑ.

    15. μην ακουω μαλακιες σχεδο καθε μερα ειμαι στο ποταμι πιανουμε κοσμο 0 εως 50 την ημερα.καποιοι ισως ξεφυγουν μιλαμε για 240χλμ συνοριογραμμη με παλιο εξοπλισμο και παλι δουλεια γινετε.αλλα τωρα τελευτεα τα λαθρο εχουν αγριεψει.επισης εχουμε και ελληναραδες που τους κουβαλουν στο εχωτερικο……………….

      1. Γιατί δεν εκθέτετε φανερώνοντάς τους, ακόμη και στα κοινωνικά μέσα που είναι άμεσα, τους ελληναράδες προδότες;;;

      2. Αμα πιανετε 50 και μπενουν 350 ..γμστ ,αστο τι γραφεις

    16. να θυμίζαμε ξανά και ξανά τις κοροϊδίες των Καστανιών και των Φερρών, τις μπίζνες της τρισκατάρατης οικογένειας Οργία, την απερίγραπτη γρουσουζιά που μάς σκιάζει απ’ την αποφράδα ώρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση αυτά τα καθίκια;;;

    17. Την Ελλάδα τη πούλησε ο λαός της με τις ψήφους του πολλά χρόνια τώρα κ εξακολουθεί ακάθεκτος. Ευρώπη δε θέλατε;; Ρωτήστε τώρα τους Ευρωπαίους γ ότι θέλετε ν κάνετε, όπως ένα παιδακι ρωτάει τη μάνα του μόνο που η Ευρώπη δε νοιάζεται γ το καλό σας ευρωΠΕΟΙ.Αντε ψηφίστε πάλι στις επόμενες οι μισοί ΝΔ κ οι μισοί Σύριζα μέχρι ν τους δείτε να συγκυβερνουν κ να σας τσακίζουν κ μετά Ν λέτε τη κλασσική καραμέλα.. Ααα πίστευα θα κάνουν αυτά π λένε, αααα δε πίστευα ότι είναι ίδιοι.. Ααα τι κακοί άνθρωποι οι πολιτικοί… Άσχετα αν τους ψηφίζετε γτ δν έχετε ιδέα τι σας γίνεται κ το μόνο που σας νοιάζει τι ώρα κατουρισε η σκόρδα, τι αμάξι πήρε ο γείτονας κ πως θ μπούμε σε κάνα δημόσιο. Αα ρε νούμερα χρηματοδοτουμενα

      1. Μα είναι εκ φύσεως και αποδεδειγμένα τουρκόρατσα οι νεοέλληνες.. το 70%
        Λογικό να χουν τέτοιες ανησυχίες και προς Θεού / Αλλάχ για αυτούς , μην κάνουμε τίποτα με την φίλη μας την Τουρκία και παρεξηγηθεί σαν καθυστερημένο νήπιο γιατί μετά δεν έχει ντολμάδες και μουσακά

        1. Από πού δηλαδή το είδες οτι είμαστε τουρκόρατσα και μάλιστα…το 70%!!!!! Λέει και κάτι άλλο όμως ο λαός, οτι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και δυστυχώς ο λαός επηρρεάστηκε και υποστήριξε άθλια καθεστώτα και ιδεολογίες, βλέπε κομμουνισμός, σοσιαλισμός(φυσικά και ο καπιταλισμός δεν είναι καλύτερος), πρώτα ήλθαν τα δεκεμβριανά, και ο δήθεν εμφύλιος(ήταν ένα ύπουλο χτύπημα των αριστερών εναντίον του λαού και του έθνους), μετά ήλθαν τα πιό σύγχρονα γεγονότα, με την επταετία, και την καταστροφική μεταπολίτευση, τις οικογενειοκρατίες και όχι μόνο. Δυστυχώς
          ποτέ στην σύγχρονη εποχή δεν είχαμε ηγέτες που να ενδιαφέρονται για τον λαό, να είναι έντιμοι και δίκαιοι, και όλοι είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, και είναι ξενόδουλοι, αλλά και με το ψέμμα,την πονηριά, το οπαδιλίκι, και τα ρουσφέτια διάβρωσαν το λαό-ψηφοφόρους(όχι οτι όλοι οι πολίτες είναι έτσι), φέρνοντάς μας σ’ αυτή την κατάσταση, και μη χειρότερα!!!!!!!!!

      2. “” Την Ελλάδα τη πούλησε ο λαός της με τις ψήφους του πολλά χρόνια τώρα κ εξακολουθεί ακάθεκτος. “” ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ………….. CHAPEAU………..ΡΕΣΠΕΚΤ!!!!!!!!!!!!!

    18. Η νου δου ειναι ο,τι πιο αθλιο εχει γεννησει η μεταπολιτευση, εχει κανει τεραστιο κακο στην Ελλαδα διοτι απορροφα την πατριωτικη δυναμη και την αχρηστευει, μια φωλια μασωνων παιδεραστων και παλιων αριστερων.

      Οσον αφορα τον Κουλη, αυτος δεν μπορει να αποτρεψει τις μαλαπερδες που μπαινουν στην γυναικα του, θα αποτρεψει την εισβολη στον Εβρο?

    19. Μονόδρομος ο ψήφος στον Κάσσυ.

    20. Η περιπαιχτικη διάθεση δε πρέπει να σε
      παρασυρει ώστε να γελιοποιεις ένα τόσο
      σοβαρό γεγονός.Ομως πρέπει να έχουν
      υπεισέλθει κι αλλου είδους δαιμόνια μέσω
      αστρικής ασύρματης σύνδεσης η ύπαρξη των
      οποίων πρέπει να διερευνηθεί στο εγγύς
      μέλλον.

    21. Καιρός να αρχίσουμε σοβαρά αντίποινα αρχι
      ζοντας σταδιακά να περνάμε κι εμείς
      Απέναντι.Ετσι θα καταλαβουμε τη Πόλη
      επιβεβαιωνοντας το ιστορικό:
      «Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι»

      1. Ξεκίνα και ερχομαστε….μονο μη ξεχάσεις να μας πεις τι ηπιες.

    22. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ,ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ Η ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Κ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ,Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

      1. απ τον καναπε δεν γινεται τιποτα αδερφε….και δεν το λεω για σενα..για ολους ισχυει..
        καθομαστε σαν τις χηρες και κλαιμε την μοιρα μας απ το ιντερνετ γραφοντας σχόλια…

      2. “””Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ,ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ””” ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς ΕΠΙΣΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    23. Τα ΜΜΕ χωνευουνε το φαγητο που τους εδωσε ο Κουλης και εχουνε πεσει σε ναρκη.
      Θα ξυπνησουνε μονο αμα πεινασουνε και θα εκλιπαρουνε για νεο ταισμα.

    24. Μπαίνουν καί θα συνεχίσουν να μπαίνουν άνετα!!!Στην Ασπροβάλτα από την Εγνατία οδό πού περνάει από επάνω από το βουνό,κατεβαίνουν μπουλούκια κόβουν τα σύρματα καί κατεβαίνουν στον οικισμό.δεν τους πειράζει κανένας!!!!πέρασαν τις προάλλες τουλάχιστον 50 άτομα.Ένας γείτονας πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία καί του είπαν ότι είμαστε 5 άτομα υπηρεσία,τι να κάνουμε αν μας λέτε ότι είναι καμιά 50αρια άτομα;;ούτε κλούβα έχουμε να τούς βάλουμε,ούτε ξενοδοχείο να τους κοιμήσουμε, είπαν.έρχονται με τα φορτηγά των Τούρκων.Σταματάνε καί τους κατεβάζουν.Έχουν κατακλέψει όλη την περιοχή της Ασπροβάλτας.ρήμαξαν τα πάντα.ρήμαξαν τους μελισσοκόμους,βοσκούς,σπίτια.στην περίοδο της καραντίνας ερχόντουσαν.φυλαν τα σύνορα καί μαλακίες.μας δουλεύουνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    25. Ολοι σαλονικα σκανε… Ασε μας ρε μακελειο που εβγαλες ειδηση κ καλα..
      Να σου πω εγω ειδηση;;
      Οχι δε ξερουν ελληνικη λεξη, ουτε αγγλικα δε μιλανε!!
      Να σου πω ειδηση;
      Καραφλας μαροκινος βρισκεται στην (ελλαδα)πολη 6 μηνες και οταν τον ρωτησα γιατι ηρθε στη χωρα μας…μου ειπε, μπιζνες με χορτα-ξεκαθαρα. Ελλαδα Ιταλια Σερβια συνεργαζεται και θα φυγει προς τα εκει.
      Οταν του ειπα οτι απαγορευεται να βγει απο τα συνορα..μου ειπε νο προμπλεμ – ηδη μετακινειται.

    26. λεει στον ΚΕΡΑΤΑ που βρησκεται προ εκληξεως. ”να σου εξηγησω. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις”

    27. Απο την Βουλγαρία μπαίνουν
      Φυλαξτε τα σύνορα
      Ξύπνα Κουλη….

    28. Κασιδιάρη όχι δαγκωτό μόνον αλλά και μασημένο φιλε μου, Δεν έχουμε αλλά περιθώρια.

    29. Όσο ο αντίχριστος εγωπαθής νάρκισσος ελληνικός λαός ψηφίζει ανθρώπους που του μοιάζουν στην εξουσία, τόσο θα καταστρέφεται. Η όλη ιστορία είναι μία από τα ίδια με το Βυζάντιο. Και το Βυζάντιο με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο κατέρρευσε.

    30. ΗΛΙΑΣ ΜΟΝΟ ΡΕ !!!!!
      είμαστε 8.5 εκατομμύρια
      Μπολιάσανε 5 εκατομμύρια
      Η χώρα δεν έχει ούτε εργοστάσια πια ούτε επιχειρήσεις που στο 1/3 έχει μπει λουκέτο
      Αν αυτό δεν λέγεται ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ !!!!!

    Comments are closed.