Ο “ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ “ΒΕΡΜΑΧΤ”, ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ “ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ” ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    kapes-dimitriadis

    “Είναι επιπόλαιος, μην τον ξεσυνερίζεστε”, μας είπε προσφάτως, πολύ καλά πληροφορημένη πηγή από το Μαξίμου, αλλά δεν τον πιστέψαμε. Όπως δεν πιστέψαμε και όλους εκείνους που διαβεβαίωναν από δω και από εκεί, πως ο πρωθυπουργικός ανηψιός, είναι ένα καλό παιδί και άξιο παλληκάρι. Την αλήθεια, δεν την λέμε εμείς. Την λέει ο ίδιος του ο πατέρας.

     “Aποκαλύψεις – φωτιά από τον πρώην «προδομένο» σύζυγο της Κατερίνας Μητσοτάκη.  Χώρισαν όταν η Κατερίνα έκανε ερωτική σχέση με έναν αστυνομικό της φρουράς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μάλιστα τότε η Μαρίκα  ήταν εξοργισμένη. Ήταν ο αστυνομικός που βρέθηκε αργότερα ανάπηρος, με 14 σφαίρες”, αναφέρει το ρεπορταζ μας, για ένα πολιτικά “τερατόμορφο”  ον, που έχει χάσει το μέτρο, θεωρώντας ότι η Ελλάδα του Κούλη, μπορεί να γίνει Αλβανία του Χότζα.

    Την ώρα λοιπόν, που για μία ακόμη φορά, με εντολή του περίεργου, ύποπτου και εν πολλοίς, παραβατικής συμπεριφοράς, ανιψιού του πρωθυπουργού, αστυνομικές δυνάμεις, περικύκλωναν τα γραφεία της εφημερίδος μας για να μας τρομοκρατήσουν και να δημιουργήσουν κλίμα λογοκρισίας (σε συνεργασία με τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον υπ. Δημοσίας Τάξεως) , ο  Σπύρος Δημητριάδης, πατέρας του Γρηγόρη Δημητριάδη, με μια ανάρτηση που έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο παρεμβαίνοντας στο θέμα του Κουφοντίνα προκάλεσε αίσθηση και διάφορες αντιδράσεις.

    Κι αυτό γιατί τάχθηκε με αιχμηρό τρόπο κατά της τακτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση για τον αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη». Όπως έγραψε, βάζοντας και τη σχετική φωτογραφία, «σήκωσα την σορό τού Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη ΔΕΝ θα γίνω. Έστω τώρα κάντε κάτι». Κι η εξήγηση που δίνει για τη στάση της κυβέρνησης: «Όταν έχεις αποτύχει παντού και για αντιπερισπασμό αφήνεις κάποιον να πεθάνει ΔΕΝ υπάρχουν λόγια. Έχεις πιάσει πάτο!»

    Αυτό όμως είναι μόνο η κορυφή ενός ολόκληρου παγόβουνου, διότι ο Σπ. Δημητριάδης δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο θέμα. Βγάζει μονίμως φωτιά και λάβρα όχι γενικά για την γαλάζια κυβέρνηση αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο τον Κούλη, δίχως να εξαιρεί και τον γιο του τον οποίο δείχνει καθαρά ότι τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο τον έχει αποκηρύξει. Και κατά μιαν τέτοια έννοια τον έχει «αποκληρώσει»!

    «Οι Χούντες δεν πέφτουν εύκολα»

    Πριν από λίγες ώρες, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, έγραψε: «Γεγονός ότι φθείρεται η κυβέρνηση. Μην ενθουσιαζόμαστε όμως. Οι χούντες δεν πέφτουν έτσι εύκολα!». Και μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση του Ταραντίλη, σημείωσε: «Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης”. Τελικά υπάρχουν και κάποιοι με ήθος!»

     «Θέλω μόνο να παρατηρήσετε καλά το βλέμμα του Μητσοτάκη προς τον παιδεραστή Γεωργιάδη».

    Το πιο συγκλονιστικό και εξίσου επίκαιρο είναι αυτό που έγραψε πριν από λίγες ημέρες με αφορμή την υπόθεση του Λιγνάδη. Στις 26 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα πόσταρε μια παλαιότερη φωτογραφία του Κούλη με τον Νίκο Γεωργιάδη –τον γνωστό πρώην βουλευτή με την υπόθεση της παιδεραστίας- και η όλο φαρμάκι και υπονοούμενα λεζάντα που έβαλε, λέει τα εξής: «Θέλω μόνο να παρατηρήσετε καλά το βλέμμα του Μητσοτάκη προς τον παιδεραστή Γεωργιάδη». Και παρατηρώντας, βλέπουμε ένα λάγνο και τρυφερό βλέμμα. Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει για να το γράφει όμως το πρώην μέλος της «Αγίας Οικογένειας»…

     

    «Είστε εγκληματίες»

    Πολλές φορές με διάφορες αφορμές, ο Σπ. Δημητριάδης έχει χαρακτηρίσει μέχρι τώρα τη σημερινή κυβέρνηση «Χούντα». Την κυβέρνηση στην οποία επικεφαλής είναι ο ανιψιός του ο Κούλης και ο αμέσως επόμενος παντοδύναμος άνθρωπός της, ο ίδιος ο γιος του. Η τελευταία φορά ήταν όταν προ ημερών αποκλείστηκαν οι δημοσιογράφοι από την κάλυψη της επίσκεψης του Κικίλια στην Πάτρα για το μπάχαλο με τον κορονοϊό. Και με αφορμή τη δήλωση του Χ. Θεοχάρη ότι «οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα», έγραψε για τους κυβερνώντες ότι «εκτός από ηλίθιοι είναι και εγκληματίες…»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Τυχαίο που ο Κούλης ζήτησε προσωπικά τον έλεγχο της ΕΥΠ?
      Για να μην βγουν προς τα έξω τα του παιδέρα και του κυκλώματος

      Ξηλώνεται η αγία οικογένεια

    2. ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΑΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ,

      ΟΛΟ ΤΟ ΧΆΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!! Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΙΟΥ???

      ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΔΉΛΩΣΗ??

    3. Ρε συντεκνοι γιατι δεν μπορουμε να ξεσηκωθουμε να πεταξουμε εξω αυτη τη βρωμοφαρα?

    4. Ωχ Και αυτή με αστυνομικό δεν έχουν αφήσει αστυνομικό για αστυνομικό… Αυτοί όλοι μαζί παρέα είναι!
      Του χαφιε το κάγκελο γίνεται..

    5. Προώθηση της παιδεραστίας μέσω σχολικών βιβλίων όπως είδαμε πριν λίγες ημέρες, σύμβουλοι και υπουργοί ομοφυλόφιλοι σπιτωμενοι με άντρες, δήλωση Κυριακου στην βουλή πως τιμά τους τραβεστί και τους ομοφυλόφιλους. Εντάξει άλλα τέτοια αγάπη και προβολή πια! Τέλος πως γίνεται όλο το σόι Μητσοτάκη να κατέχει τουλάχιστον μια μκο που ασχολείται αποκλειστικά με μετανάστες. Πραγματικά μια Αγία οικογένεια!!

    6. Ολους τους εγκληματιες ολους τους ποινικους τους βαρηποινητες τους ανωμαλους τους παιδεραστες τους εχει μαζεψει αυτο το βρωμικο μυαλο με το παμβρωμικο ονομα Μητσοτακης για να κανει την βρωμοδουλια του και να φτιαξει μαζι με τα υπολοιπα παρταλια της βουλης την χειροτερη κοινοβουλευτικη δικτατουρα που γνωρησε ποτε ο τοπος…………φυσικα με ανωθεν εντολες απο τα σιωνιστικα αφεντικα

    7. Πατέλης, Γιατρομανωλάκης, Δημητριάδης. Δηλωμένοι.

    Comments are closed.