Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Οι τελευταίες πληροφορίες μετά και την ανακοίνωση ότι ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη!

    RT.22.9..2020

    “Χαλάρωση στήν σύρραξη στήν Μεσόγειο;
    Ο Ερντογάν ανακοίνωσε οτι συμφωνεί.
    “Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μέ τήν καγκελάριο τής Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ καί τόν πρόεδρο τού Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Σάρλ Μισέλ (Ελβετός Εβραίος!!!) ανακοίνωσε η προεδρίκή διοίκηση τής Τουρκίας, ότι η Ελλάδα καί η Τουρκία είναι έτοιμοι νά κάνουν συνομιλίες μέ βολιδοσκοπήσεις.”

    ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ

    Η Αθήνα θα πάει σε διάλογο με την Άγκυρα υπό εκβιασμό και ο Ερντογάν την ίδια στιγμή θα απειλεί την Κύπρο: Ωραία!!!

    Διαβάστε την προηγούμενη ενημέρωση για το ίδιο θέμα στο προηγούμενο εξώφυλλο μας

    ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ “ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ” ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ NEA ΤΟΥΡΚΙΚΗ NAVTEX ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ, ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΕΙ……..

    2. Πατρίδα μου, Ελλάδα μου πως σε καταντησαμε έτσι; διαπραγματεύονται οι Τούρκοι με τους Γερμανούς και τους νατοϊκους το τί και πώς ….και εμείς απλά είμαστε θεατές…..σε ένα έργο που το έχουμε δει πάνω από 10 φορές τις τελευταίες δεκαετίες….και γνωρίζουμε ότι αντί για “fin” θα γράψει “προδοσία”…..

    3. ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 301.ΑΛΛΑ Ο ΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΠΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ….ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    4. Μέρκελ,ο εβραίος Σάρλ Μισελ.ο τουρκομογγόλος καί ο εξόφθαλμος η τετράς τού ολέθρου,οι νεκροθάφτες τής Ελλάδα μας.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ

    6. Σηκώστε επιτέλους το ανάστημα σας. Φέρτε άλλα τρία εκατομμύρια λαθροπίθηκες. Αυτοί ξέρουν.

    7. Η μ@λακια στο αποκορύφωμά της.
      Μα τι στον π@υτσο Θέλουμε να είμαστε ακόμη στην Ένωση η στο ΝΑΤΟ Αφού μας το δείχνουν συνέχεια ότι μας έχουν στο κλασιμο.
      Πότε θα σηκώσουμε ανάστημα επιτέλους πια?

    8. Ο/Η με το πιστολι στον κροταφο ..δεν γινεται διαλογος... λέει:

      ο γουρλοματης τελικα ειναι τυφλος…. τα γλουρλωνει αλλα δεν βλεπει καλά( δλδ δεν μπορει να εκτιμησει σωστα ποιο ειναι το συμφερον της ελλαδος.., ποιον δρομο να ακολουθησει.., γιατί με τις παλινωδίες του, την μόνη χωρα που ηταν απο την αρχή υπερ του ελληνισμου * Γαλλία (., την εδιωξε και τωρα ο μακρον αναγκαστηκε για να μην μεινει εκτος παιχνιδιου να κανει προσεγγιση προς την τουρκια, το ζητησε ο ιδιος να μιλησει με τον ερντογαν, ενω αυτος τον εβριζε και τον ελεγε ανικανο, αυτο εγινε γιατι ο γουρλοματης υπακουοντας στην μερκελ και στον παιατ, του εκλεισε την πορτα . απο τις εξελιξεις),.., και δαιβαζουμε οτι σαν τον τσιπρα..και αυτος με τις μαλα@@ς του στην εξωτερικη πολιτική τα βάζει και με τον ρωσικό παραγοντα……, ,, ,,και τι διαλογο ανακοινωνει η ελλαδα..( δενδιας- μητσοτακης ) αφου οι τουρκοι συνεχως ανακοινωνουν καινουργιες ναυτεξ αμφισβητωντας κυριαρχικα μας δικαιωματα…, πρεπι να απαιτησουμε η τουρκια να σταματησει καθε προκληση… αλλιως δεν μπορει να υπαρξει διαλογος.., αλλιως ειναι σαν να παμε σε διαλογο με το πιστολι στον κροταφο.., εκτος και αρχισουμε και εμεις να βγαζουμε ναυτεξ και να αμφισβητουμε την τουρκικη κυριαρχια.., πως ..? να λεμε οτι θα κανουμε ασκηση πανω απο την σμυρνη., κων.πολη . στα παραλια της τουρκιας και τετοια…, για να σταματησουν κι αυτοι τις παρανομιες τους.., αλλιως να μην γινει κανενας διαλογος…αλλιως θα μας τα παρουν ολα..χωρις ντουφεκια..

    9. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ο ότι ο Ερντι γ@μαει πιο πολύ από τον Κούλη.

      1. ο ερντι γ@μ@ει μια σταρ, ετουτος εδω γ@μ@ει ολοκληρη χωρα.., με την γκ@ντ@μιά του..

    10. Τα έχει πουλήσει όλα και τσεπωσε τα χρήματα από γερμανική εταιρεία (μέσω εξαγοράς δικής του) η οποία έχει τουρκικές διασυνδέσεις, με λίγα λόγια πήρε χρήματα απτους Τούρκους αλλά σε γερμανικό έδαφος για να μη φανεί.

    11. Το ένα λάθος πίσω από το άλλο ή είμαστε τόσο πουλημένοι ; Πράγματι η Ευρωπαική Ενωση με πρώτη την Γερμανία μας σκάβει τον λάκκο μας και το ΝΑΤΟ δεν παίζει σωστά τον ρόλο του. Σάμπως η Ελλάδα παίζει σωστά τον ρόλο της απέναντι στην Κύπρο; Μιλάμε για θάψιμο.Πρέπει η Κύπρος να το καταλάβει αυτό και να πάψει να ελπίζει σε βοήθεια από την Ελλάδα. Να προσπαθήσει να βρεί άλλες λύσεις. Η Κύπρος σε διπλωματία και σε αποφασιστικότητα είναι κορυφαία.Στρατιωτική ισχύ δυστυχώς δεν έχει γιατί είναι μικρό κράτος.

    12. Συνθήκη της Λωζάνης: Οι Τούρκοι μιλάνε για σκοινί στο … σπίτι του κρεμασμένου!

      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

      Η Τουρκία διατηρεί στα Μικρασιατικά παράλια (με έδρα την Σμύρνη) την Τουρκική στρατιά του Αιγαίου η οποία δημιουργήθηκε από το 1975.

      Η στρατιά αυτή δεν είναι εντεταγμένη στο ΝΑΤΟ και περιλαμβάνει το συντριπτικό ποσοστό των αποβατικών σκαφών της Τουρκίας μαζί με ένα μεγάλο αριθμό ελαστικών λεμβών που μεταφέρουν μέχρι 12 άτομα σε κοντινές και απρόσιτες ακτές!

    13. Το τρισκατάρατο λέσι δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα… Τι συμφώνησε ήδη το σίχαμα;;; Τι θα διαπραγματευθεί που να τον πάρει ο διάολος τον βρωμύλο;;; Τι έγινε στο κερατονάτο, από στρατιωτικούς κιόλας;;; Πού ακριβώς και πώς τα σκάτωσε όπως είναι προφανές με τη Γαλλία;;;

    14. Αυτό το τελευταίο σας το αφιερώνω μικροί
      νεανισκοι πριν κοιμηθώ μιας και θα το κάνετε
      αόρατο.

    15. Αυτό που θέλει ο Ερντογάν περισσότερο από την συνδιαχειριση του Αιγαίου είναι τα νησια.
      Και δε νομίζω ότι θα του τα δώσει κανείς.
      Όσο για τη συνδιαχειριση του Αιγαίου κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει. Υπάρχει η περιοχή κάτω από την Κρήτη που εκεί είναι η total του
      Μακρον και exxon mobile του Ροκφέλερ και
      δεν μπορεί να κουνηθεί σ αυτούς ο Ερντογάν.
      Η μόνη συνδιαχειριση θα είναι η μείωση της
      επήρρειας της ελληνικής ΑΟΖ του Καστελόριζου.

    16. Ελλάδα τέλος… Άραξε στο Facebook NεοΕλληνα.
      Ο λαός των δούλων και των προσκυνημένων.

    17. Εξω απο Ευρωπη Εξω απο Νατο χτες. Και ξεκαθαρισμα του πληθυσμου απο λαθραιους και προδοτες. Ειμαστε αυταρκεις καθ ολα

    18. Επιβεβαιώθηκα όταν σας έγγραφα εδώ και έξι μήνες ότι από Αύγουστο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα πάει σε διμερείς συνομιλίες με την Τουρκία για συνδιαχείρηση του Αιγαίου (δηλ. θα χαρίσει το μισό Αιγαίο στην Τουρκία) και δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου παρά μόνο κάποιο μικρο θερμό επεισόδιο που θα δικαιολογεί την αναγκαιότητα των διμερών συνομιλιών.
      Παρόλαυτα τον τελευταίο λόγο τον έχει η Γαλλία αλλά μην περιμένετε να σκοτωθούν για μας μάλλον εμείς γιαυτούς!!!
      Καληνύχτα Ελλάδα και μην ξεχάσετε στις επόμενες εκλογές να ξαναψηφίστε συνταγματικό τόξο.

    Comments are closed.