Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ – “ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΕΣΤΡΙΒΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    markou

    Ο Γιάννης Μάρκου περίπου ένα μήνα μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για όλα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ.

    Θυμίζουμε ο γνωστός επιχειρηματίας δέχθηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο άνδρα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για μέρες.

    «Ήθελε να με σκοτώσει, για αυτό όταν έβαζε τα μαχαίρια στο σώμα μου, τα έστριβε κιόλας. Τον πλησίασα εγώ γιατί πήγε και στάθηκε μπροστά στη σειρά κι άρχισε να παραγγέλνει. Όταν του έκανα παρατήρηση, δεν μου έδωσε καν σημασία και τον σκούντηξα για να γυρίσει να με κοιτάξει. Του είπα αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό γιατί υπάρχει μια ουρά από πίσω που περιμένει να φάει. Με έβρισε.

    Όταν πήγαινα στο αυτοκίνητό μου, εκεί αυτός είχε γονατίσει κι είχε βγάλει τα μαχαίρια. Δεν τα είδα, αλλά είδα τις κινήσεις με τα χέρια του και λέω τι μου κάνει; Στην αρχή πίστευα ότι με χτυπούσε στα πόδια με κάποιες γροθιές χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Όταν όμως είδα τα αίματα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο. Έβγαλε ο φίλος μου το φουλάρι του, το έδεσα μόνος μου. Αν δεν είχα δέσει το φουλάρι στο πόδι μου, δεν θα ζούσα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Μάρκου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η δράση φέρνει αντίδραση….και τι κατάφερες; Σε τρούπισε και παραλίγο να σε στείλει αδιάβαστο….

    2. Η ντροπή της χώρας κατάντησε ο ελληνικός λαός μας γaμάνε οι Πακιστανοί και μας σφάζουν οι Αλβανοί

    3. Να σου γίνει μάθημα αυτή η άδικη επίθεση εναντίον σου. Είδαμε το βίντεο κι εσύ μάγκας απευθείας του ζήτησες τον λόγο. Όχι ευγενικά. Έχεις συνηθίσει να σαι κακομαθημένος Ελληνάρας κλασικός μαμάκιας. Περαστικά σου.

    4. Ποιός άντρας κουβαλάει μαζί του φουλάρι; Ουστ λούγκρες. Γι’ αυτό την έκανε με ελαφρά η Τζουλάρα..

    5. Αμα ηθελε να σε καθαρισει κ.Μαρκου θα τοχε κανει! Μην πολυανακατευεσαι με τα πιτουρα λεει το γνωστο γνωμικο!

    6. Ελάτε όμως και στη θέση του “πιτσιρικά”… Βλέποντας έναν τύπο ευπαρουσιαστο και φαινομενικά ευκαταστατο με βγαλμένα φρύδια και ακριβή κολωνία να σε πλησιάζει σαν πουστρ@ σε ένα πάρκινγκ… Θα είπε από μέσα του ο “πιτσιρικας”…. “ή εγώ ή αυτος”.. Κ έγινε το κακό.

    7. Οι φίλοι του πάντως τον άφησαν να πάει να “καθαρίσει” μόνος του με τον πιτσιρικά και από ό,τι φαίνεται δεν μπήκε κανένας μέσα για να τους χωρίσει. Προφανώς ο κος Μάρκου έχει ξανατσακωθεί στην νύχτα και δεν τον θεώρησε ιδιαίτερη απειλή τον νεαρό. Επίσης φαίνεται να του ρίχνει πρώτος και μπουνιά. Ασφαλώς και δεν υποστηρίζουμε την λογική του μαχαιροβγάλτη, αλλά καλό θα είναι να μην μπλέκεις και οι δηλώσεις στα κανάλια δεν είναι και ό,τι καλύτερο μετά.

    8. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.Ξερεις σε ποιον απευθύνεσαι? Δεν γνωρίζουν όλοι σαβουάρ βιβρ,για αυτό άραξε στα κυβικά σου και μη ζητάς αβρότητες στις 5 το πρωί, δεν ξέρεις με ποιο μαλακα έχεις μπλέξει.

    9. Και όλα αυτά για την σειρά στο «βρωμικο». Ούτε στην Αφρική και στην Αλβανία και αυτοί εξανθρωπιστηκαν πλέον.

    Comments are closed.