Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΣΕΛΓΕΙΑ: ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 5,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    koukodimos-den-paraitithika-gia-politikous-logous_2.w_hr

    Ρεπορτάζ από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Δεν έφταναν οι διάφοροι “επαγγελματίες” και μη υπερασπιστές, άμεσοι και έμμεσοι, των βιαστών μέσα σε αυτό το πολύ ζοφερό κλίμα από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και τα κυκλώματα μαστροπείας, προέκυψαν τώρα και κάποιοι …δήμαρχοι -δεν λέμε βλαχοδήμαρχοι- που ανέλαβαν να κάνουν την ανάλογη “εργολαβία¨για τα περιστατικά βιασμών από λαθραίοςυ και παράνομους μετανάστες!

    Ένας από αυτούς είναι και ο -όχι τυχαία …εξαφανισμένος μέχρι τώρα- δήμαρχος της Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ο οποίος, για λόγους που θα έπρεπε να εξηγήσει, βγήκε και σε δημόσια συνέντευξη Τύπου στην πόλη του αναφερόμενος στον βιασμό που είχε σημειωθεί από Πακιστανό μετανάστη, που είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα “ΕΣΤΙΑ” του γίγαντα Μηταράκη και του υπουργείου μεταναστευτικής Πολιτικής στην περιοχή, και έβγαλε τη γνωμάτευση ότι “δεν ήταν βιασμός, ήταν ασέλγεια!” Και το είπε μάλιστα και με ένα στόμφο λες και η “ασέλγεια” είναι κάτι το …αθώο και άρα δεν τρέχει τίποτα. Μάλιστα επιπλέον ο κ. δήμαρχος άρχισε να ωρύεται και να κατηγορεί ως “ρατσιστές” ΄όσους εντοπίζουν και καταγγέλλουν τέτοια κρούσματα. Δυστυχώς η τραγική αυτή εμφάνιση του δημάρχου Κατερίνης άρχεται να κουμπώσει με όλες αυτές τις αθλιότητες που έκανε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και για την υπόθεση της 12χρονης. Άλλοι λένε, από την πλευρά των κατηγορουμένων και όχι μόνο, ότι δεν ήταν βιασμοί αλλά γίνονταν με τη συναίνεσή τους, άλλοι λένε ότι έγινε απλή “κατάχρηση”, κάτι σαν την …ασέλγεια δηλαδή, άλλοι πάλι ψελλίζουν ότι “έδειχνε μεγαλύτερη η κοπέλα” κι άλλοι ότι σε τελική ανάλυση η παιδοφιλία και η παιδεραστία είναι είναι απλώς “ελάττωμα” ή και κάτι πλέον το …φυσιολογικό, αφού και στην Ευρώπη πάνε να το νομιμοποιήσουν.

    Ποιος είναι όμως ο Κ. Κουκοδήμος που αντί να έχει κρυφτεί στο λαγούμι του βγαίνει και ρίχνει νερό στο μύλο της προπαγάνδας ότι “δεν είναι βιασμός αλλά ασέλγεια” όλα αυτά; Δεν τον θυμούνται ίσως πολλοί γιατί ακριβώς τα ανομήματά του ήταν τέτοια που τον ανάγκασαν να πάει να “κρυφτεί” στην Κατερίνη από όπου τώρα με θράσος …ξεμυτίζει.

    869094_b

    Πρώην πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, βγήκε για πρώτη φορά βουλευτής Πιερίας με τη ΝΔ το 2007. Προηγουμένως το 200 4, και έως τον Μάρτιο του 2006 κατείχε τη θέση του Γενικoύ Γραμματέα Αθλητισμού ακι στη συνέχεια εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου. Όμως πολιτικά το πανελλήνιο δεν τον έμαθε από κανέναν άλλο λόγο αλλά από την εμπλοκή του, ένα περίπου χρόνο αργότερα, στην υπόθεση της αυτοκτονίας του κολλητού φίλου του Κ. Καραμανλή, του Χρ. Ζαχόπουλου. . Το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση Ζαχόπουλου, όταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατήγγειλε από την τηλεοπτική του εκπομπή προσπάθεια γαλάζιου βουλευτή (ήταν αυτός) να μεσολαβήσει για συνάντηση του με τον τότε επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπύρο Κλαδά καθώς υπήρχε ο ζήτημα του συσχετισμού της υπόθεσης Ζαχόπουλου με την κατάθεση των 5,5 εκατ. ευρώ από τον Θέμο Αναστασιάδη στην τράπεζα ΒΝΡ Ρaribas.  Όμως αν και “ξεπλύθηκε”, όπως και τόσοι άλλοι, από την υπόθεση αυτή, επανήλθε καιρό αργότερα στο αφρό με άλλη μια αμαρτωλή ιστορία που κι αυτή θάφτηκε. Για να ξέρουμε ποιος μιλάει σήμερα..

    6917983 (1)

    Τον Ιούνιο του 2014, στην κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Σαμαρά και αντιπρόεδρο τον Βενιζέλο -και αφού είχαν μεσολαβήσει οι ευρωεκλογές της ήττας για την ΝΔ- στον ανασχηματισμό που έγινε ο Κ. Κουκοδήμος τοποθετήθηκε υφυπουργός Παιδείας με υπουργό τον Α. Λοβέρδο. Σε λιγότερο όμως από τρεις μήνες παραιτήθηκε. Αιφνιδιαστικά για τους πιο πολλούς, αλλά κάποιοι ήξεραν…

    ke

    Στην επιστολή παραίτησης που έστειλε στον Σαμαρά έγραφε τα εξής: “Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων». «O Kώστας Κουκοδήμος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού», σχολίασε τότε από την πλευρά του ως υπουργός Παιδείας ο Ανδρέας Λοβέρδος. Στη συνέχεια ακούστηκε ότι ο λόγος είχε να κάνει με την αφαίρεση αρμοδιοτήτων του. Δηλαδή έλεγαν ότι ο Κουκοδήμος ένιωσε ότι ο υπουργός τον «αποψιλώνει» με τον διορισμό του Δημήτρη Τσιρώνη στη θέση του γενικού γραμματέα Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας και ότι οι αρμοδιότητες και η παρουσία Τσιρώνη καπέλωσαν τον Κουκοδήμο.
    ————————

    Όμως στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ήταν άλλο και πολύ έντονο ναι το παρασκήνιο γύρω από την απόφαση του Κώστα Κουκοδήμου να υποβάλει ξαφνικά την παραίτησή του για “προσωπικούς λόγους”. Δεν ήταν η κόντρα με Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τις αρμοδιότητες. Όπως διέρρευσε η αιτία ήταν ότι ο Κουκοδήμος είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με επιχείρηση που διατηρεί στην Πιερία και η οποία έχει πέσει έξω. Μάλιστα στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν ακόμη πιο βαριά η περίπτωσή του. Το «γαλάζιο» σάιτ antinews που τότε ήταν στις δόξες του αποκάλυψε μάλιστα ότι ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης είχε αναρτήσει στα social media τα εξής:
    «Αν κύριε Σαμαρά αποκαλυφθεί ότι υπουργός της κυβέρνησης σας πιθανόν να ήταν με νταβατζίδικη μεθόδευση ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, σε οικογενειακή επιχείρηση (Α.Ε) που μετείχε ως αντιπρόεδρος, υπάρχει μια απορία !!!! Θα τον καλύψετε; Ή θα τον ξαποστείλετε»;
    Ύστερα από αυτό προκλήθηκε αναταραχή και έπειτα από έρευνα αποδείχθηκε ότι αφορούσε την επιχείρηση του Κουκοδήμου και μεγάλα χρέη που είχε στο Δημόσιο τα οποία και προσπαθούσε να ρυθμίσει, όπως είπαν. Κάπως έτσι ο Σαμαράς αναγκάστηκε να τον “παραιτήσει” για … προσωπικούς δήθεν λόγους για να κλείσει το θέμα. Και στη συνέχεια τον …έστειλαν για δήμαρχο στην Κατερίνη για να ξεχαστεί εντελώς…

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ε βέβαια, πολλές δεκάδες “ασέλγειες” (για το 12χρονο) δεν είναι τελικά βιασμοί. Για τον πάκι πώς ξέρει τι ήταν, μπροστά βρέθηκε; Επίσης, τον άχρηστο οι συμπολίτες του τον επέλεξαν ως τοπικό άρχοντα, επειδή είχε αποδείξει την αξία του στην οικογενειακή του επιχείρηση, και το ήθος του στην υπόθεση ζαχόπουλου;

    2. Με το που εκλέχτηκε δήμαρχος, ξεφύτρωσαν στη Κατερίνη ουκ ολίγες ΙΚΕ (κολλητών) που κάνουν δουλίτσες με το Δήμο.
      Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έριξε και τον Πιερικό στη Γ Εθνική.

    3. Να του γαμήσουν τα παιδιά του πούστη. Μήλως γαμάει κι αυτός παιδάκια; Τα πεντέμισυ εκατομμύρια δόθηκαν στον Θέμο γιατί είχε την κασέτα που έδειχνε τον Καραμανλή να γαμάει τον Σπηλιωτόπουλο;

    4. Όσοι ψηφίσουν εκ νέου νέα δημοκρατία θα είναι συνένοχοι εσχάτης προδοσίας!

    5. Βρε πουσταρα Κουκοδημο, ακόμα και με τον χαρτοπαιχτη, χαρτοκλεφτη(τον έχουν πετάξει με τις κλωτσιές από λέσχη στην Τρίπολη),που χρωστάει της Μιχαλούς από την τράπουλα, φωτογραφία; Ναι τον Μπάμπη εννοώ που σε άλλη χώρα όχι το δικαστικό σώμα δεν θα υπηρετούσε, αλλά μόνο για τσιλιαδορος σε παράνομο καζίνο…. Και αν…!!! Σε αυτό το δουλοπρεπες κράτος, υπάρχει έστω και κανένας σε κυβερνητικό, κρατικό, περιφερειακό ή αυτοδιοικητικο πόστο που να μην είναι, αποδεδειγμένα μπλεγμένος κάπου στο παρελθόν και να τον κρατάει το κωλοσύστημα γερά, ώστε να χρησιμοποιείτε νομίμως για οποιοδήποτε “πούλημα” ή “ξέπλυμα”;;;;

    6. Ο βιασμος κυριε ολυμπιονικη τρομαρα σου ειναι μια απεχθεστατη πραξη που επιδεχεται ισοβια καθειρξη ιδιως αν μιλαμε για ανηλικα θυματα! Να σε χαιρεται η Νεα Μητσοτακοκρατια, μαγαρισατε το κομμα του Εθναρχου χλεπες!

    7. Ένα τσογλάνι είναι. Μας έχουν ζαλίσει τα παπαρια με τα μετάλλια από Έλληνες μέχρι Αλβανούς, Ρώσους και Γεωργιανους, έπαιρναν ένα μετάλλιο αφού τρομπαρονταν όλοι στα αναβολικά. Τώρα έχουμε και τους Αφρικάνους. Αυτό το παραμύθι ότι μας έσωσαν ενώ έσωσαν τις κοιλιές τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Κ.
      Κουκουδημος. Σαβουριασαν σαν αθλητές βούτηξαν μπόλικα λεφτά. Για τον Πακιστανο που ήταν στο πρόγραμμα εστία αυτό το εβραιοχεσμα ο Μυταρακης που με λεφτά του ελληνικού λαού τους έχουν μαζέψει και τους ταΐζουν όλους αυτούς εδώ, εμάς μας ρώτησαν, αλήτες της Νέας Δημοκρατιας και του σύριζα.

      1. Αυτό ακριβώς. Να δεις ο Κόκκαλης πόσο τον είχε ταΐσει και μάλιστα την εποχή του κουρασμένου της Ραφήνας στην πρωθυπουργια, αλλά και επί Σημίτη.

    8. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣΙΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    9. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

    Comments are closed.