Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ! ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ! ΒΓΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΖΥΓΟΣ

    Η κυρία σύζυγος του παιδοβιαστή μαστροπού προσέγγισε την φτωχή οικογένεια με πρόθεση να εξαγοράσει την σιωπή της, για να μην καταστραφούν λέει οι οικογένειές τους. Αυτή η κυρία, πότε πιστεύει ότι καταστρέφεται μια οικογένεια; Μόνο όταν γίνει βούκινο η παθογένειά της. Εάν κρυφτεί κάτω από το χαλάκι έχει σωθεί. Κυρά μου, είστε κατεστραμμένοι ήδη, χρόνια τώρα. Επίσης προσφέρθηκε να πληρώσει και ψυχολόγο για το άτυχο κακοποιημένο πλάσμα. Αυτό να πάει σε ψυχολόγο επειδή αυτοί οικογενειακώς δεν πήγαν ποτέ. Οι ενήλικες νοσούν ψυχικά, τα παιδιά την πληρώνουν. Η ιστορία της αγίας ελληνικής οικογένειας.

    Οι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ εξετάζουν αν ο 53χρονος είχε επαφές ή γνώριζε πώς λειτουργούν τα κυκλώματα με παιδόφιλους. Παράλληλα, εξετάζεται αν ο 53χρονος είχε συνεργούς οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων στις οποίες εξωθούσαν το 12χρονο παιδάκι ή αν υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον του που ήξεραν και δεν μιλούσαν, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης. Ήδη, οι Αρχές αναλύουν όλα τα δεδομένα, από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίσουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.

    Ο συγκεκριμένος δεν είναι “κάποιος” όπως “κάποιος” δεν ήταν και ο παιδεραστής Γεωργιάδης κολλητός του Μητσοτάκη που δεν τον ακούμπησαν καν και όπως “κάποιος” δεν ήταν και ο Λιγνάδης κολλητός Μητσοτάκη και Μενδώνη που επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος.

    Δεν είσαι χαζός.

    Κολλητός Πατούλη.

    Σύζυγος συνεργάτιδα Μπακογιάννη.

    Χωμένος μέχρι τα μπούνια με εκκλησία.

    Δεν είσαι χαζός.

    Εκτός και αν θέλεις να το παίξεις χαζός.

    Ολόκληρο το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε όλα τα σημεία πώλησης 

    exofyllo11-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜ@Τ@ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40-50 ΧΡΟΝΑΚΙΑ…
      ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…
      ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    2. ΟΠΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΠΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ……………………………………………………..

    3. Τι μπουχεσοφατσα είναι αυτή ρε σεις,τρόμαξα

    4. Διάβασα την συνέντευξη Φονσου για το θέμα για αυτό λέω άσε να δούμε τη θα βγάλει η έρευνα κλπ ,,,πολλή έγραψαν η μάννα που ήταν όταν ένα παιδί 12 χρον γύριζε την νύχτα θυμασε κάποτε τη σου είχα γράψει 30 Χρόνη νυχτοβια την νύχτα με το κουτάλι από πολλή μικρή εργαζετε μπήκε μετά τα 20 από φτωχια οικογένεια Καθαρή μέσα στην νύχτα δεν περνει τίποτε ναρκωτικά κλπ μου είπε 12 χρον ξενυχτάνε μέχρι το πρωί φοράνε κάτι ρογες ψεύτικες να διχνουν μεγαλύτερες δεν ενδιαφέρει τους γονείς πίνουν και καμμια φορά κλπ λικνίζονται μέχρι το πρωί κλπ τίποτε δεν τους ενδιαφέρει εμείς δεν είμαστε έτσι είπε το ξέρω λέω με λίγα λόγια και εδώ τα ίδια γίνονται μορη πουτανα ποιος θα σου φυλάξει το παιδί σου κλπ μέχρι το πρωί μόλις πάνε 1 γυμνασίου ξεκινάνε και μετά έμπλεξε το παιδί τι γίνετε ο.ως εδώ υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη όσο είναι μέσα στο μαγαζί αν βγήκε και δεν ειδοποίηση πρόβλημα κλπ για αυτό προτιμάνε οι Έλληνες τα ελληνικά μαγαζιά η πόντιοι αν και εκλισαν τα δικά τους οι Αλβανοί ανηξαν τα δικά τους κλπ δεν έχουν την δουλειά που έχουμε εμείς ο Αλβανός θέλει τζάμπα να εργαστεί δεν πάει να διασκεδάσει

    5. Διάβασα την συνέντευξη Φονσου για το θέμα για αυτό λέω άσε να δούμε τη θα βγάλει η έρευνα κλπ ,,,πολλή έγραψαν η μάννα που ήταν όταν ένα παιδί 12 χρον γύριζε την νύχτα θυμασε κάποτε τη σου είχα γράψει 30 Χρόνη νυχτοβια την νύχτα με το κουτάλι από πολλή μικρή εργαζετε μπήκε μετά τα 20 από φτωχια οικογένεια Καθαρή μέσα στην νύχτα δεν περνει τίποτε ναρκωτικά κλπ μου είπε 12 χρον ξενυχτάνε μέχρι το πρωί φοράνε κάτι ρογες ψεύτικες να διχνουν μεγαλύτερες δεν ενδιαφέρει τους γονείς πίνουν και καμμια φορά κλπ λικνίζονται μέχρι το πρωί κλπ τίποτε δεν τους ενδιαφέρει εμείς δεν είμαστε έτσι είπε το ξέρω λέω με λίγα λόγια και εδώ τα ίδια γίνονται μορη πουτανα ποιος θα σου φυλάξει το παιδί σου κλπ μέχρι το πρωί μόλις πάνε 1 γυμνασίου ξεκινάνε και μετά έμπλεξε το παιδί

    6. Γαμηστε τους ανώμαλους, να μη μπορεί να κυκλοφορήσει παιδοφιλος και πουστης πουθενά, κρέμασμα στο Σύνταγμα όπως στο Ιράν.

    7. Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια είναι μεγάλο λάθος να πλησίασε την γυναίκα για δωροδοκία,,αυτό μπορούσε να περιμένει τη θα βγάλει η έρευνα και είναι η διαπραγμάτευση. πλέον εργασία δικηγόρων όχι δική της τώρα για το αν χαλάσουν την οικογένεια αυτές οι οικογένειες είναι διαλεγμένες καιρό απλά συμφέροντα ενώνουν που μπορεί να φθάσουν βαθιά γεράματα κλπ πολλές φορές είναι και ξεκαθατισμενοι λογαριασμοί ο καθένας την ζωή του δεν διαφέρουν η φτωχογιτονιες όταν ζεις ανάμεσα τους από των πλούτο κλπ

    8. Αν είχε αποκαλυφθεί σε άλλη χώρα κάτι τέτοιο δηλαδή παιδεραστής που έχει διασυνδέσεις με μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, δημάρχους κτλ δεν θα υπήρχε σήμερα κυβέρνηση θα είχε πέσει. Αλλά στο Ελλάντα όλα γίνονται

    9. Στην παρακατω φωτο, ο παιδεραστης αγκαλιτσα με τον Προκοπη Παυλοπουλο! Επισης! Κυκλοφορει φωτο του, με αστυνομικο του Α.Τ. Κολωνου (αναρτηθηκε απο nefeli kalinikou στο fb)

      https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM9As8UwzhUMx0h0luPzc1dgmYH03xvGZmxGiJ1004dN67gQSdCdVBw_1mTSF31aZsHfgRIBIWMW4XuqJ1qgMoRmvfDNhlsxOyuRE8P1_Ymp_lZEmz9a_5SvnuTlLi5OfO4AfLHHZup7loaghYQrNntn6_6NwXUm0mS287cj8NeMSxFX0ocvQ/s890/FeoV9bSXwAIX3ne.png

    10. Έχει πάρει ο παιδοβιαστής 31 απευθείας ανάθεσης από το δημόσιο ή επιχείρηση του!!
      Όλες επί ΝΔ.
      Από την εποχή πατριδοκάπηλου Σαμαρά.
      Αυτούς πληρώνουμε με τους φόρους μας.
      Αυτούς που πασάρουν ανήλικους και ανήλικες σε στελέχη της ΝΔ.

    11. Μπράβο κ.Χίο.
      Μην σταματάς βγάλτα όλα στη φόρα.
      Είναι προφανές.
      Λιγνάδης, Γεωργιάδης ο Μίχος κτλ πασάρανε ανήλικους και ανήλικες σε μεγαλοστελέχη της ΝΔ για αυτό και αυτή η κάλυψη εκ μέρους του Μητσοτάκη.
      Ντροπή στην πετσωμένη δημοσιογραφία στην διεφθαρμένη δικαιοσύνη και τους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας που πάλι θα τους καλύψουν όπως και τους άλλους.

      1. O ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑΥΜΑ . ΜΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΩΤΑΚΗ ΙΩΑΚΕΙΜ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ . ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!

    12. Το κόμμα των ανώμαλων και των απατεώνων ψηφίσατε νεοελληναράδες μου.
      Ίδιοι είστε.
      Το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων είναι ο πατριωτισμός.
      Γάντι ταιριάζει αυτό το ρητό στη ΝΔ διαχρονικά.
      Θα αρκούσε να διαβάζατε την έκθεση Πόρτερ του 1947 για το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος και την οικονομική ψευτοελίτ.
      Εκεί θα πάρετε όλες της απαντήσεις και για το παρελθόν και για το παρόν και για το μαύρο μέλλον που μας περιμένει.
      Το πρόβλημα βέβαια είναι πως οι παπαγάλοι υπάλληλοι της εγχώριας διαπλοκής σας έχουν κάνει το μυαλό πολτό και έχει χαθεί κάθε λογική προβατάκια του συστήματος.

    13. Κυλησε ο τζετζερης και βρηκε το καπακι του!!!! Η γυναικα του παιδεραστη δεν ειχε αντιληθφει τα εργα και τις ημερες του η εκανε τη παπια επειδη βολευοταν με τα κονε με το μητσοτακεικο

    14. Οι ελληναράδες στηρίζουν ανώμαλους, κλέφτες και απατεώνες Μητσοτάκηδες και μετά πέφτουν από τα σύννεφα οι κακομοίρηδες.
      Στις επόμενες εκλογές να ξανά ψηφίσετε Μητσοτάκη.
      Νούμερα.

      1. Μα….ειναι κατσίκομενος αυτος…..ουτε να τον ψηφησουν χρειαζεται… και του χρονου τα ιδια θα λενε οι ελλαδικοι………..ολα καλα…..

    15. Ανάμεσα στους “πελάτες” είναι και πολιτικοί της ΝΔ.
      Το μόνο σίγουρο είναι πως τα στοιχεία για αυτούς θα καταστράφουν με την συνδρομή τόσο της διεφθαρμένης αστυνομίας όσο και από την διεφθαρμένη δικαιοσύνη.
      Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Γεωργιάδη σύμβουλο της Κούλας όπως και με τον Λιγνάδη δάσκαλο ορθοφώνιας του Κούλη και διορισμένο από τον ίδιο στο εθνικό θέατρο ως διευθυντή.
      Νεοέλληνα έχεις καταντήσει ο περίγελος της ιστορίας με το να επιλέγεις τη συμμορία ΝΔ να σε κυβερνά.
      Αυτή που σου πουλάνε ψεύτικο πατριωτισμό και παριστάνουν τους καλούς χριστιανούς σου βιάζουν τα παιδιά σου τη λογική σου και την αξιοπρέπεια σου και εσύ εκεί τους ξαναστηρίζεις με την ελπίδα να σε διορίσουν στο δημόσιο και για το ρουσφέτι.
      Ένας λαός εξαγορασμένος χωρίς αξίες χωρίς αξιοπρέπεια.
      Ευτυχώς υπάρχει και η ερευνητική δημοσιογραφία του κ.Χίου και ελαχίστων ακόμα και έτσι θα μάθουμε με στοιχεία αυτά που ήδη υποψιαζόμαστε.
      Λυπάμαι που θα το πω αλλά οι νεοέλληνες δεν έχουν καμία ελπίδα η εφήμερη ζωή των κομματόσκυλων και των βολεμένων έχει ημερομηνία λήξης.

    16. Ε, βέβαια, ταπείνωσε τη φτωχή γυναίκα. Με τα λεφτά της σαν σκουπίδι τη βλέπει. Με τα λεφτά της εξαγοράζει τη σιωπή. Αρκεί να μη γίνει βούκινο, να μην το μάθει η γειτονιά, η κοινωνία. Κι ας την πληρώνουν αθώες ψυχές. Δεν πειράζει, αρκεί η μαντάμ να μη χωρίσει και ο ανώμαλος να ικανοποιήσει τα βίτσια του. Και ποιος ξέρει πόσα άλλα παιδάκια την έχουν πληρώσει.

    17. Δεν θέλατε βλάκες Έλληνες τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε ηρεμία και δικαιοσύνη και ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ. Τα σκάτωσε με κάτι Βαρουφάκηδες και Ζωή Κων-πουλου, αλλά όλο το σύστημα έπεσε πάνω του

    18. Πω ρε συ τι σαβουροφατσα ειν αυτή;
      Κι εχει 2 κιλα στοκο σιγουρα στο προσωπό της γιαυτο και ασπριζει.
      Αμ γιαυτο ο αλλος εψαχνε για μικρα για να δειξει οτι μπορει που μαλλον με τη γυναικα του δεν θα μπορουσε ουτε με μαξιλάρι

    19. Να Χαίρονται τον Νέο Παιδεραστή τους οι Βουλευτές και Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας που έβγαιναν φώτο χαμογελαστοί και καμαρωτοί μαζί του!. Δεν πειράζει όμως…θα τα πούμε στις ΕΚΛΟΓΕΣ. Δεν Ξεχνούμε!!! Έχουν μαζευτεί πάρα πολλά πια.

    20. Ο δολοφόνος του Ιάσονα έξω από τη Βουλή, κυκλοφορεί ελεύθερος. Εγκαινιάζει πάρκα και πλατείες

      1. O ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑΥΜΑ . ΜΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΩΤΑΚΗ ΙΩΑΚΕΙΜ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ . ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!

        1. ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ Ε ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΒΙΑΙΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ , 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΡΗΜΟΔΙΚΕΙΑ , 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΕΝΩΠΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΑΧΗ . ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ !!!

    21. Έτσι,βεντουζα!ΝΔ δε θέλατε,γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισε με μετανάστες την Ελλάδα,αφού έδειχναν τα βοθροκαναλα όλη μέρα βάρκες από Αιγαίο κ Έβρο ενώ σήμερα μούγκα που γίνονται τα ιδια,γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε τη μακεδονια ενώ ο πισωκοκκαλος γερομητσοτακης το 92 είχε πει το αμίμητο”αντε να δωσουμε ένα οποιοδήποτε όνομα στα Σκόπια,σε 2 χρόνια κανέναν δε θα νοιαζει”,ενώ τώρα μούγκα οι μακεδονομάχοι κ αλλα πολλά από την εγκληματική οργάνωση που λεγεται ΝΔ κ διαλύει τον σύμπαν!!Τι ψηφίσατε ρε μουνοπ@ν@???!

    22. Έτσι είναι , η γριά έβριζε τους ανεμβολίαστους ότι είναι ψεκασμένοι στα κανάλια , και οι παιδεραστές κυκλοφορούσαν γύρω της κάνοντας καριέρα , τώρα γιατί δε βγαίνει στην τηλεόραση ;;;; Ότι συναναστρέφεσαι αυτο σε χαρακτηρίζει …. Προβληματική γρεντζο

    23. Αυτό το χαμαιτυπείο το τραγομάγαζο με τσατσά την Τιτίκα με το άσπρο μούσι και το μαύρο μάξι είναι πλυντήριο γιά όλους τους βρωμιάρηδες

    24. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ;
      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    25. τι ψηφίσατε ρε ; δεν ντρέπεστε καθόλου ; παιδιά και εγγόνια δεν έχετε ;

      1. Θα τους ψηφίσουν πάλι φιλε.Δεν καταλαβαίνουν τα κομματόσκυλα.Δε πα να καει το συμπαν.

    Comments are closed.