Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 1.500 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ: ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, 865 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, γι’ αυτό το γεγονός μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

    Η συγκέντρωση έξω από το Εφετείο είχε γίνει στις 7 Οκτωβρίου και σε αυτή συμμετείχαν τουλάχιστον 10.000 άτομα.

    Οπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA «ξέραμε ότι θα έχουμε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Εγινε μια συγκέντρωση για καλό σκοπό αλλά δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας».

    Την εκτίμηση ότι τα κρούσματα κορωνοϊού από τη συγκέντρωση θα ήταν αρκετά είχε κάνει και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι: «συνάντηση τόσων ανθρώπων είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει κρούσματα». Εκκληση, όμως, είχε απευθύνει και σε όσους βρέθηκαν έξω από το Εφετείο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

    «Είναι μια ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία ας μη γίνει μια κακή μέρα για τη δημόσια υγεία» είχε σημειώσει, μεταξύ άλλων.

    Και ρωτάμε  οι υπεύθυνοι για αυτή την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων δεν θα τιμωρηθούν; Σε ποιο κράτος δημοκρατίας τιμωρείται μόνο ο πολίτης που δεν έβαλε μάσκα για να μπει στο μέτρο αλλά δεν τιμωρείται κανένας από όσους βρέθηκαν έξω από το Εφετείο; Δεν τιμωρείται κανένας από όσους έδωσαν άδεια για να γίνουν αυτές οι συγκεντρώσεις; Δεν τιμωρείται κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς που βρέθηκαν εκεί; Σήμερα αυτοκτόνησε ένας αθώος συμπολίτης μας επειδή δεν άντεξε το βάρος να υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στον οίκο ευγηρίας του. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ηλικιωμένους του γηροκομείου του τον “έπνιξε”.Για όλα αυτά τα χιλίαδες κρούσματα που θα σκοτώσουν κόσμο, φυσικά και οικονομικά, δεν θα τιμωρηθεί κανείς;;

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα πάει αυτήν την υπόθεση μέχρι τέλους!

    exofillo21-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ””ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ”’ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Και έχετε το θράσος και μας το πετάτε έτσι κατάμουτρα??? Γιατί αφήσατε να γίνει η συγκέντρωση και δεν πήρατε μέτρα??? Από αφέλεια ??? Η από αμελεια???
      Εγκληματική ενέργεια από πλευράς της κυβέρνησης!!!Κακουργηματικη πράξη ενάντια στον λαό!!! Ποιο δικαστήριο θα σας δικασει?
      Την στιγμή που επιβάλλετε μάσκες σε μικρά παιδάκια που λιποθυμούν, σε εργαζόμενους που ασφυκτιουν και καρδιοπαθεις!!!
      Το δηλώνετε έτσι ευθαρσώς μόνο και μόνο για να επιβάλλετε κι άλλα μέτρα έτσι ώστε να σκοτώσετε εντελώς την ήδη ετοιμοθάνατη οικονομία?? Επειδή πιστεύετε ότι είστε αφεντικά και δικαζετε μόνο εσείς εγκληματικες οργανώσεις αγνοώντας επιδεικτικά ότι κι εσείς ανήκετε σε μια χειρότερη?? Αν ένας δολοφόνος πρέπει να δικαστεί ισόβια για έναν φονο, σ εσάς που που αφήσατε εν γνώσει σας έτσι ανεξέλεγκτα τον ιό να δράσει και να απειλήσει τόσες ανθρώπινες ζωές τι ποινή αξίζει?? Οποιαδήποτε άλλη ευσυνείδητη κυβέρνηση θα
      είχε παραιτηθεί!!!!

    3. Είπε και το άλλο φοβερό ο Αδωνούκος στον Blue Sky πριν λίγο… Ήταν λέει μία συγκέντρωση με ευγενή σκοπό!!!!!!! Δηλαδή την επέτρεψαν παρά το ότι οι ίδιοι είχαν απαγορεύσει με νόμο κάθε συγκέντρωση πάνω από 9 άτομα, την επέτρεψαν γιατί είχε ευγενή σκοπό λες και από το νόμο τους εξαιρούσαν από την απαγόρευση τις συγκεντρώσεις με ευγενή σκοπό!!!!!!!!! Και ο ευγενής σκοπός αυτός ας έχει και ως αποτέλεσμα να πεθάνουμε έστω και ένας παραπάνω από τους νομοταγείς πολίτες που ακολουθούν τα μέτρα και τις απαγορεύσεις και τρώνε και πρόστιμα εάν φοράνε μάσκα με τη μύτη όξω….! Είμαστε οι μαλάκες εμείς οι νομοταγείς και οι αναρχομπολσεβίκοι οι έξυπνοι με ασυλία και ευγενείς σκοπούς! Και ακόμη δεν έχει βρεθεί ένας Εισαγγελέας να πάει τον Άδωνι και όλη την Κυβέρνηση και όλους τους διοργανωτές της υγειονομικής αυτής Χιροσίμας για κακούργημα με δόλο! Μόνο στους 10 οπαδούς του Λαγού οι οποίοι συνελήφθησαν κιόλας αμέσως, μόνο σε αυτούς εφαρμόστηκε ο νόμος!!!!!! Μόνο μία Εισαγγελέας σε αυτή την χώρα φοράει παντελόνια προφανώς….

    4. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να παραιτηθεί κι ο Χαρδαλιάς κι ο Χρυσοχοΐδης
      Το σκάνδαλο που ξέσπασε είναι μεγατόνων
      Ο κορωνοϊός εισέβαλε μέσω της συγκεντρωσης και έσκασε ως ατομική βόμβα
      στα κεφάλια μας. Η κυβέρνηση έπαιξε με τις ζωές αθώων πολιτών. Ελεοςςςςς!!!!!!

    Comments are closed.