Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ… ΤΟΞΑ! ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – “ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΦΩΤΟ +BINTEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ntalikes-voulgarias2

    Ένα κομβόι από νταλίκες με Βουλγάρικες πινακίδες διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας… πυρομαχικά!

    Η επιχείρηση μεταφοράς από στρατιωτικές αποθήκες των Ιωαννίνων, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Epiruspost, από τις αποθήκες στο Πετσάλι, ξεκίνησε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί.

    Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία.

    Οι συγκεκριμένες νταλίκες ανήκουν σε Βουλγάρικη εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών και εκρηκτικών και διαθέτει στη Βουλγαρία την μεγαλύτερη αποθήκη για τέτοιο υλικό στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

    Αν κάποιοι είχαν σκοπό η αποστολή αυτή να μείνει μυστική δεν τα κατάφεραν.. Το κομβόι με περισσότερες από είκοσι νταλίκες, διασχίζοντας μέρα μεσημέρι το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων προκάλεσε και την εντύπωση αλλά και τα ερωτήματα των πολιτών.

    Είναι άγνωστο προς το παρόν για ποιο λόγο φορτώθηκε πολεμικό υλικό από στρατιωτικές αποθήκες της περιοχής όπως είναι άγνωστος ο τελικός του προορισμός.

    Πληροφορίες που θέλουν το υλικό αυτό να καταλήγει στην Ουκρανία δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από τις ελληνικές αρχές.

    Η ίδια Βουλγάρικη εταιρεία είχε μεταφέρει προ διετίας περίπου πολεμικό υλικό και από αποθήκες της Κοζάνης. Και τότε παρά τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα ουδέποτε απαντήθηκε ο σκοπός της επιχείρησης!

    Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες του epiruspost.gr:

    ntalikes-voulgarias3ntalikes-voulgarias4ntalikes-voulgariasntalikes-voulgarias2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Πρόκειται για εσχάτη προδοσία της πρόστυχης και ξενόδουλης κλεπτοκρατικής οικογένειας των Μητσοτάκηδων και των συν αυτοίς.
      Η Ουκρανία, δημιούργημα των Εβραιομπολσεβίκων, πρέπει να σβήσει από τον χάρτη.

    2. Δίνει κανονικά κώλο ο Έλληνας στον δράκουλα και μετά του λέει και να του γυαλίσει το γαριδάκι.Ότι γουστάρει ο Gay δρακουμελ κάνει που θα είναι στην ίδια θέση για διακόσια έτη όπως τον Ερντογαν με στημένες εκλογές όπως την προηγούμενη νοθεία.

    3. Κατά τα άλλα, ενόχλησε ο προσδιορισμός ως έγκυρος στρατιωτικός στόχος εκ μέρους της Ρωσσικής Ομοσπονδίας, τοποθεσίες όπως η Σούδα, η Λάρισα και η Αλεξανδρούπολη.

    4. Δεν θα βρεθεί ένας τουλάχιστον να ρωτήσει με ποιο δικαίωμα ;
      Κάποιος στο στράτευμα με παντελόνια ; Όλοι φόρεσαν φούστες ;
      Ένας δημοσιογράφος ; Και δεν εννοώ των πορνό καναλιών . Αυτοί είναι γιουσουφάκια .
      Κάποιος από τα δήθεν πατριωτικά κόμματα ;
      Κανένας δεν τολμάει να ρωτήσει το αυτονόητο ;
      Με ποιο δικαίωμα ρε πουσταραδες ;

    5. Αυτό γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα εδώ κ μήνες…..δεν είναι καινούριο…

    6. Ο γουρλοματης γουστάρει τον Ζελενσκι…..Ο Ελληνικός λαός είναι με την Ελλάδα….

    Comments are closed.