ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΩΣΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΑΖΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    pilotos-ispania

    Νεκρός σε υπόγειο γκαράζ στην Ισπανία με το σώμα του «γαζωμένο» από σφαίρες βρέθηκε ένας Ρώσος πιλότος, ο οποίος είχε αυτομολήσει στην Ουκρανία πέρυσι με το ελικόπτερό του.

    Το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE μετέδωσε ότι ένα πτώμα που βρέθηκε την 13η Φεβρουαρίου στην πόλη Βιγιαχογιόσα, κοντά στο Αλικάντε, στη νότια Ισπανία, ανήκει στον πιλότο Μαξίμ Κουζμίνοφ, ο οποίος είχε προσγειώσει το ελικόπτερό του, ένα Mi-8, στην Ουκρανία τον περασμένο Αύγουστο. Διέμενε στην Ισπανία με ουκρανικό διαβατήριο και διαφορετικό όνομα.

    Εκπρόσωπος της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού GUR επιβεβαίωσε στο Reuters ότι ο Κουζμίνοφ πέθανε στην Ισπανία, αλλά δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου του. Και η ουκρανική εφημερίδα Ukrainska Pravda γράφει ότι βρέθηκε πτώμα που έφερε τραύματα από σφαίρες.

    Η ισπανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε πτώμα που έφερε τραύματα από σφαίρες, αλλά δεν ανακοίνωσε την ταυτότητα του θύματος. Πηγή στη δύναμη της ισπανικής χωροφυλακής είπε στο Reuters ότι το θύμα ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε ψεύτικη ταυτότητα.

    Η ισπανική εφημερίδα La Informacion, η οποία έγραψε πρώτη για τον πυροβολισμό, αναφέρει ότι οι ανακριτές αναζητούν δύο υπόπτους που διέφυγαν με όχημα, το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο σε κοντινή πόλη.

    Η αυτομόληση του Κουζμίνοφ στην Ουκρανία παρουσιάστηκε πέρυσι ως μεγάλη επιτυχία για το Κίεβο. Η GUR είχε δηλώσει τότε ότι είχε ενθαρρύνει τον Ρώσο πιλότο να αυτομολήσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Στρατιωτικος που…. “τιμησε” τον ορκο του και το ψωμι που ετρωγε! Η προδοσια της πατριδας τιμωρειται με θανατο! Αντε και στα δικα μας…καλο Γουδι για τους…
      α(χ)ριστους γκεσταπιτες που κυβερνανε το τοπο!

    2. Δεν θα ξεχάσει κανέναν ο κοντός ,θα τους πάει με την σειρά.

    3. …δεν προσγειώθηκε ένα ωραίο πρωί και ζήτησε άσυλο και τον στείλανε Ισπανία… μίλησε, έδωσε info, διαπραγματεύτηκε…δυστυχώς ή ευτυχώς εν καιρώ πολέμου αυτά δεν συγχωρούνται

    4. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΠΡΟΔΌΤΗ ❗❗❗❗
      ΚΑΙ ΧΆΡΗ ΤΟΥ ΚΆΝΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΜΕΕΙΚΠΥΣ ΜΉΝΕΣ

    5. Η ίδιοι οι Ουκρανοί τής ΓΥΡ θα τον έδωσαν.
      Ανταλλαγή με κάτι άλλο από την Ρωσία.
      Έτσι γλιτώνουν και τα λεφτά πού τού είχαν τάξει.
      Και σιγά το μηχάνημα πού έφερε μαζί τού δηλαδή.
      Ένα Mil τής κακιάς ώρας.

    6. Πολύ καλά του έκαναν. Да здравствует Великая Россия.

    7. Ο/Η Αυτό που δεν λέει το άρθρο είναι ότι σκότωσε δύο συναδέλφους του λέει:

      για να μπορέσει να αυτομολήσει. Έτσι όπως πιλοτάριζε το ελικόπτερο και προσγειώθηκε στην Ουκρανία, δεν είχε πει τίποτα στους δύο άλλους συναδέρφους του, το υπόλοιπο πλήρωμα του ελικοπτέρου. Οι ουρανοί τους εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες, δεν πρόλαβαν καν να κατέβουν. Οπότε ο γελοίος για να αυτομολήσει πήρε στον λαιμό του δύο “φίλους” και συναδέλφους που τους πήγε για εκτέλεση, για να περνάει αυτός καλά.

      Δεν είναι η αυτομόληση, οποιοσδήποτε και να ήταν, Ουκρανός, Άγγλος, Πολωνός, νομίζω κάθε κράτος σοβαρό θα τον είχε επικυρήξει. Όσοι το θυμούνται, όταν βγήκε η είδηση όλοι έλεγαν λίγα τα ψωμιά του, άλλο αυτομόληση άλλο εξόντωση συναδέρφων, δεν υπήρχε μία στο εκατομύριο να τον αφήσουν. Σε 4-5 μήνες αποχαιρέτησε, και ατιμασμένος.

      1. ατιμασμενος ειναι ο τρελοφονιας τουρκοπουτιν. Οταν τον καθαρισουν θα κανουν μεγαλο πανηγυρι οι ρωσοι

    Comments are closed.