ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ! Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    floridis-eurokinissi

    Απίστευτα πράγματα. Αν δεν είναι αυτό χούντα τότε τι είναι; Διαβάζοντας το σχέδιο νόμου για την Δικαιοσύνη που πάει να περάσει ο αρχιφασίστας κλικαδόρος Φλωρίδης ανοίγει διάπλατα τις φυλακές για να μπουν μέσα οι αντισυστημικοί δημοσιογράφοι που δεν τους γουστάρει η κυβέρνηση. Διαβάστε τι θα συμβαίνει στην περίπτωση της συκοφαντικής δυσφήμισης.

    Άρθρο 99 παράγραφος 6.

    6. Αν κάποιος καταδικαστεί σε φυλάκιση επί πλημμελήματος που υπερβαίνει τα τρία (3) έτη, το δικαστήριο διατάζει την πραγματική έκτιση της ποινής σε σωφρονιστικό κατάστημα. Αν το δικαστήριο κρίνει αιτιολογημένα πως η έκτιση μέρους της ποινής αρκεί για να τον αποτρέψει από την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων διατάζει α) την πραγματική έκτιση μέρους της ποινής που δεν είναι κατώτερη του ενός πέμπτου (1/5) ούτε ανώτερη των δύο πέμπτων (2/5) και β) την αναστολή του υπολοίπου της ποινής, πέραν των περιπτώσεων της παρ. 1.

    Αυτό το έκτρωμα πάει να γίνει νόμος του κράτους για να σιγούν οι φωνές που τους χαλάνε τη σούπα. Τις φωνές αυτές που τους ξεβρακώνουν και τους αποκαλύπτουν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. FAKE NEWS? ΠΟΣΑ FAKE NEWS EXOYME ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ. ΣΚΑΒΟΥΝΕ ΛΑΚΚΟ. ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΧΟΥΝ?

    2. Να προσέχετε πολύ κ.Χιο! Το λέω με αγάπη κ σεβασμό για το έργο που επιτελειτε!!! Να είστε πάντα καλά κ σας ευχαριστούμε που υπάρχετε!!!

    3. Δεν πειράζει Στέφανε, σύντομα η πουστροήπειρος θα κυβερνάται από τις πατριωτικές δυνάμεις των κρατών, έτσι και στο πουστροκράτος μας θα εφαρμόζονται αυτοί οι νόμοι για τους βαστάζους πουλητάρια της Κούλας, το μόνο που πρέπει να φροντίσουμε είναι η κατασκευή παραδεισένιων χώρων σε Μακρόνησο και αλλού γιατί είναι δεκάδες χιλιάδες οι δικαιούχοι.

    4. Ο Φλωρίδης είναι απόγονος του αντεθνικού κλεφτοΠασόκ, της συμμορίας που ίδρυσε ο Ελληνοπολωνός Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου.
      Ο αδελφός του εισαγγελεύς.

      1. του εισαγγελέως*, βεβαίως βεβαίως…

    5. οποιος ανατρεξει στην ομιλια του κουλη στο κογκρεσο τους ελεγε οτι πρεπει να κανουν στις ΗΠΑ και παγκοσμια,αυτα ακριβως που ερχεται να εφαρμωσει,δηλαδη την φιμωση .

    6. Δήθεν το κάνουν για ποινικούς (πχ για λαθρομετανάστες που προβαίνουν συνεχώς σε κλοπές, ληστείες και τραυματισμούς θυμάτων κλοπής) αλλά η αλήθεια είναι πως θα τον χρησιμοποιήσουν εναντίων ανθρώπων που εκφράζουν την πολιτική θέση τους. Οι λαθρομετανάστες θα δηλώνουν πως έκλεψαν ή λήστεψαν ή χτύπησαν ή βίασαν (!!!!) επειδή πεινούσαν (!!!!) και τα δικαστήρια θα δέχονται τις θέσεις τους και θα τους αφήνουν έξω, είναι πλέον γνωστό σε κάθε ασχολούμενο με τέτοια θέματα.

    7. 41% οι @ουτσες στον κώλο σας ανθελληνικά μιάσματα. Τι ψηφίσατε πουλημένα τομάρια

    8. Το Σημιτικο ΠΑσοκ μας κυβερνάει…Ο Εβραιομασόνος Σημίτης και η κλικα του…Βλάκες που ψηφίσατε ΝΔ..κορόιδα…Αλλά τους τρώμε και εμείς στη μάπα…

    Comments are closed.