ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΕΡΟΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ “ΨΙΛΟΚΟΛΑΤΣΙΣΕ” ΚΙ ΑΥΤΟΝ; ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    renos28-682x384

    «Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή… καλώς τον ηλίθιο. Άμα είσαι τόσο βλάκας και η συγκυρία σου έχει δώσει κι ένα δωράκι της δύναμης, σε περιμένουμε φίλε να πέσεις», λέει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

    Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» ήταν σήμερα ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, με τον γνωστό ηθοποιό να ξεσπά κατά του Πέτρου Φιλιππίδη και όλων όσοι έχουν κατηγορηθεί.

    «Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες! Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

    Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνέχισε: «Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι».

    «Το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε, είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν έναν, βλάκας, βλάκας, βλάκας… Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει… ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν», πρόσθεσε επίσης ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

    «Εγώ θυμάμαι δηλώσεις συγκεκριμένων ανθρώπων, θυμάμαι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έλεγε για τον εαυτό του ότι “είμαι ο πιο πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς μου”», είπε η Ελένη Τσολάκη και ο Ρένος Χαραλαμπίδης απάντησε: «Κι εγώ είμαι ο πιο πετυχημένος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης! Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή… καλώς τον ηλίθιο. Άμα είσαι τόσο βλάκας και η συγκυρία σου έχει δώσει κι ένα δωράκι της δύναμης, σε περιμένουμε φίλε να πέσεις».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πολύ σωστή τοποθέτηση από τον Χαραλαμπίδη.
      Να προσθέσω δε πως οι περισσότεροι αριστεροί “καλλιτέχνες” διακατέχονται από αλαζονεία.

    2. Ωραίος ο τύπος καλά τα λέει.Και πραγματικά δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με αυτούς . Συν ότι έχω διαβάσει συνεντεύξεις του που (ως δεξιός όπως δηλώνει) κράζει τους ψευτοαριστερούς καλλιτέχνες που έχουν καταλάβει τον χώρο λες και κάνουν πλιάτσικο.

    3. Ωραίος ο Ρένος… Πόσο διαφορά κάνει να είναι σκεπτόμενος ο άνθρωπος…. Το μυαλό είναι η διαφορά ανάμεσα στον άνθρωπο και τον υπάνθρωπο. (Δεν λέω τα ζώα , για να μην τα προσβάλλω).

    4. Μπράβο Ρενό,βαρεθηκαμε να ακούμε τους άλλους να τα λένε στρογγυλεμένα.

    5. Μπράβο του που δεν μασησε τα λόγια του και βγήκε και είπε δημόσια αυτό που πολλοί από εμάς εκεί έξω σκεφτόμαστε οτι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση!

    6. Μπράβο Ρένο που τα λες ”χύμα” εκ του ασφαλούς τώρα που ο άλλος είναι πίσω από τα κάγκελα.
      Έχω μια απορία όμως. Γιατί δεν τα έλεγες αυτά πριν και τα λες τώρα ;
      Δεν σου έμαθε η ”μαγκιά” σου πως όταν ο άλλος είναι κάτω, δεν το χτυπάς ;
      Η χολή που βγάζεις θα είχε αξία αν την έβγαζες ΤΟΤΕ που τα διαπίστωνες όλα όσα ΤΩΡΑ λες.
      Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε και μπράβο. Φαντάσου επίπεδο….

      1. Όλο μλκς …. μάλλον ο Φιλιππίδης θα σαι …. που κάτω μωρέ και σε χτυπάνε σαν χταπόδι….αυτά αλλου όσο για τα υπόλοιπα γνώμη και άποψη δεν μπορεί να εκφέρει ο οποιοσδήποτε αν πρώτα δεν υπάρχει καταδίκη για τα εγκλήματα που έχουν καταλογίσει σε κάποιον εκτός και αν αυτός που μιλάει και κρίνει ήταν παρόν…. αυτά και πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις….

        1. Τον κάλεσες στην εκπομπή σου και δεν στα είπε; ο Χαικάλης εισαι;

    7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕΝΟ…ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

    8. Δυνατός παιχτης ο Ρένος… Μπράβο του δε μασάει τα λόγια του
      και παλιότερα δεν τα μάσησε…

    9. Τα είπε πολύ καλά, μολονότι κ αυτός είχε δείξει αλαζονεία στις δόξες του.γενικως οι ηθοποιοί το έχουν καβαλήσει το καλάμι ( Μπέζος, Κιμούλης, Φιλιππίδης κ.α.) χωρίς να μπορούν να φτάσουν τους μεγάλους ηθοποιούς της δεκαετίας του 60.

    10. Μία χαρά τα είπε, γενικά υπάρχει πολύ αλαζονεία

    Comments are closed.