ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ Η “ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”! ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΒΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ, ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    louloudadika

    Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η φωτογραφία που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του μπροστά από τα λουλουδάδικα του Συντάγματος, την οποία ανέδειξε και η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

    Εντάξει, μπορεί το μήνυμα που ήθελε να περάσει να ήταν ότι σύντομα θα ανοίξουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά που αποτελούν σήμα κατατεθέν, όμως είναι ντροπή, να ποζάρεις σαν ερωτευμένο ζευγαράκι 30 μέτρα από το σημείο όπου ο οδηγός της αδερφής του Ντόρας, σκότωσε τον 23χρονο Ιάσονα και οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να παίξει και λίγο ρομάντζο με την Μαρέβα, μετά τα όσα έχετε “ακούσει” για τη σχέση σας, αλλά σε αυτό το σημείο βρήκατε να μας ρίξετε στάχτη;

    Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τίτλο «Ραντεβού στα λουλουδάδικα!», τα διάσημα ανθοπωλεία, μετά από χρόνια που παρέμειναν κλειστά, θα στολίσουν και πάλι το πεζοδρόμιο δίπλα στη Βουλή. Ακόμα όμως, δεν έχει “στεγνώσει” το αίμα του Ιάσονα, Κυριάκο! Ντροπή!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !

    2. Τρέφονται από τη δυστυχία των άλλων.
      Ενεργειακά Vampires.

    3. Εχουμε γινει βαρετοι να τα λεμε συνεχως αλλα οι ανθρωποι αυτοι λες και το κανουν επιτηδες……..Γουσταρουν διαστροφικα ναμας προκαλουν……..Θελει ελαχιστη προσπαθεια για να αποδεικνυεις συνεχως οτι βρισκεσαι στον δικο σου κοσμο, στο δικο σου συμπαν……..Ουτε αισθημα, ουτε συναισθηση της καταστασης , ουτε ντροπη, ουτε φιλοτιμο, ουτε να φυλαξουμε καν τα προσχηματα………Δυποδα παχυδερμα………Το κακο ειναι οτι και αυτος ο ”μαστουρωμενος” λαος φαινεται να βρισκεται σε παρομοια κατασταση…….Ο κυριος της φωτογραφιας σε σημερινα δημοσιευματα με ολα οσα εχει κανει σε 1,5 χρονο στην Ελλαδα, παιρνει 35% – εκτος και αν ειναι ”μούφα ο αγωνας” !!!!!!!!!!!!

    4. Μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο λαουτζικος εδω μεσα εξακολουθει να υβριζει τον τον υπερτατο ηγετη, τον Μητσοτακη τον Μεγα. Λενε οτι τον απαταει η Μαρεβα και οτι τραβιοταν με αλλους. Ρε κακομοιρηδες, η Μαρεβα πηγε συνολικα ΜΟΝΟ με 5 αλλους αντρες ενω ηταν με τον Κυριακο. Και εχει μονο μερικα βιντεο στο ενεργητικο της, εκ των οποιων τα περισσοτερα ηταν με τον ιδιο. Ξερετε γατακια με ποσους αλλους ανδρες εχει παει ο Κυριακος? . Αυτος ειναι Ο Ανδρας. Με απατησες με 5 ανδρες? σ απαταω εγω με 50. Και ετσι κι αλλιως παντα κοντα του επιστρεφει. Και οταν κανει ο,τι κανει πανω σε κοτερα εφοπλιστων η μεσα σε δωματια υπερπολυτελων ξενοδοχειων, παντα τον Κυριακο σκεφτεται. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ζηλευετε την αγαπη τους, ζηλευετε την επιτυχια που εχει ο Κυριακος στο κλαδεμα της συκιας, στο κουνημα της αχλαδιας…και περισσοτερο απ ολα, ζηλευετε τις τριχωτες του θηλες.

    5. Ρεπό έχουν οι τανες και η αρχή… Τα α σήμερα;

    6. Επρεπε να παει αυτοφωρο!Ονοματεπωνημο του αλητη οδηγου που εγκατελειψε το θυμα και φωτογραφια του !!! Ντορα γιατι κρυβεις τον οδηγο σου?

    7. Ρε παιδια εδω δεν ασχολουνται οι γονεις του νεκρου 23 χρονου……ακουστηκε μαλιστα οτι εγινε εξωδικαστικος συμβοιβασμος απο την πλευρα της Ντορας ποιος ξερει τη τους εδωσε …για να μας κουνιουνται τωρα τα γερασμενα εβραιοπολωνογερμανογεροντακια οι Βοργιες στα λουλουδαδικα………………………………………..

    8. Μετά τήν δολοφονία τού Ιάσωνα δέν ακούω τίποτα γιά τό θέμα. Τι έγινε μέ τήν ΕΔΕ πού διέταξε ο Τασούλας, όχι γιά τίς ευθύνες τών εκάστοτε Προέδρων τής Βουλής , πού δέν έκαναν τίποτα γιά να διευθετησουν μέ ασφάλεια τήν Είσοδο στό Προαύλιο τής Βουλης . Από επιτόπια έρευνα πού εκανα χθες διαπίστωσα ότι η έξοδος από τό προαυλιο καί στροφή αριστερά πρός Συνταγμα/Πανεπιστημίου είναι απολύτως ασφαλής. Οταν ανάβει τό Πράσινο στο φανάρι εξόδου οχηματων από τό Προαύλιο, σταματάει τελειως η κυκλοφορία τόσον γιά τά κατερχόμενα τήν Βασιλίσσης Σοφίας όσον καί γιά τά ευρισκόμενα στήν Ακαδημίας με κατεύθυνση τήν Βασιλίσσης Σοφίας γιά στροφή δεξιά πρός Σύνταγμα ή αριστερά πρός Hilton . Παραμένει τό πρόβλημα γιά τά κατερχόμενα οχήματα τήν Βασιλισσης Σοφίας πού θελουν νά μπουν εμβόλιμα στό Προαύλιο στρίβοντας αριστερά . Καί αυτό γιατί εάν έφθαναν μέχρι τήν Αμαλίας (χωρίς νά κάνουν την βόλτα της Πλατείας ) υπάρχει ειδική λωρίδα κατά μήκος τού Αγνώστου Στρατιώτου, που οδηγεί στό γκαραζ τής Βουλης ή μέ U turn στροφή πρός Λουλουδικα . Απαιτείτο μόνον η κατάργηση τών απαγορευτικων στροφής αριστεράς στό σημείο εκείνο .

      1. Εξωδικαστικος συμβηβασμος εγινε γι αυτο δεν ακουγεται επεσαι το αναλογο κουκουλωμα αμα εγινε οντος αυτο που ακουγεται ντροπη ………………………

        1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ; ΕΜ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ.

    9. Στα λουλουδαδικα θα παραγγελνουν και στεφανια για κηδειες

    10. Για τα μάτια του κόσμου, δείχνουν τάχα μου ευτυχισμένοι. Το κέρατο ο Κούλης το έβγαλε πίσω για αυτό δεν το βλέπει.

    11. Μάνα, αδερφός και όλο του το σόι στην πολιτική και ο νεοέλληνας στην κάλπη καρφωτό ΝΔ. Τελικά όσοι έφυγαν από αυτήν την μπανανία αποδείχθηκαν οι πιο έξυπνοι. Κανένας έξυπνος δεν μπορεί να ανεχτεί αυτήν την κατάντια. Κρίμα Ελλάδα. Κρίμα.

    12. Πάρτε μάτι κάτι σκουπίδια της κοινωνίας..πραγματικα απόβλητα φτου σας ξεφτυλισμενοι..κακο ψόφο!! Ουστ στο διάβολο..σιχαθηκα!!!

    13. Θέλουν να προκαλέσουν το μπαμ στην ελληνική κοινωνία να τους ρίξουμε για αυτό κάνουν όλα αυτά τα αίσχη.
      Παγίδα, δε θα πέσουμε. Να παραιτηθούν.
      Σημείωση, σε ένα μικρό άνοιγμα μπορούμε να δούμε και καμιά έφεση για πρώνη στελέχη κόμματος για να μπουκώσει το ηφαίστειο;

    14. Μητσοτακηδες.
      Μιασμα για την ελληνικη κοινωνια.

    15. ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ

    16. ειναι όλοι ιδιοι οι νεοταξιτες πχ μπαιντεν, λαγκαρντ, κουλης, ΛΌΑΤΚι κλπ

    Comments are closed.