“ΟΥΟΥ ΠΑΛΙΟΠ@ΥΣΤ@ Ο ΠΡ@ΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ @ΦΟΔΕΥΕΙ” ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ GAY PRIDE ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Patir.jpg exo

    Το έλα να δεις έγινε όταν στο gay pride της Αθήνας, έκανε την εμφάνιση του ο Πατήρ Κλεομένης με την ομάδα του.

    Δείτε το βίντεο:

    (Το βίντεο με τον Πατήρ Κλεομένη, παίζει αμέσως μετά τα μηνύματα που περιέχονται)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Άξιος!!!!!
      Άξιος!!!!
      Άξιος!!!!

      Με κάποιες μικρές λεπτομέρειες πάτερ μου,
      Όχι βρισιές, κατακρίσεις και χειρονομίες!!!!
      Όχι εναντίον στους ανθρώπους ,αλλά εναντίον της αμαρτίας!!!!
      Ομολογία πίστεως Ναι!!!
      Αφύπνιση πνευματική Ναι!!!!
      Εναντίον ΤΗΣ Αμαρτίας Ναι!!!!

      https://youtu.be/04L52RKjMMk

    2. Εάν κάνουν παρέλαση οι στρέιτ θα είναι ρατσιστές και ομοφοβικοί και τα συστημικα βοθροκαναλα θα σπεύσουν να το υποστηρίξουν.

    3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΦΥΓΜΟΣ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…….

    4. OΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΝ……ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΣ…..
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ! ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ …..ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ……..ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ
      ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ,ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΠΕΖΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΣΟΦΡΟΝΙΑΣ…..ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΣ….

      1. Μπορειτε ν αναφερετε κ τ ονοματα τους; Γνωριζετε την αληθεια απο οτι λετε… Ποια μοναστηρια ειναι κ ποιοι μοναχοι

    5. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
      ΑΝΟΔΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.

      PINK NEWS

      Current Affairs

      Gay people are turning to Satan

      Nick Duffy 25th July 2017, 8:35 PM
      PinkNews Daily LGBT+ Newsletter

      The Satanic Temple has a thriving LGBT community, according to one of its most senior figures.
      Ash Blackwood, who established a Satanist chapter in New York City, spoke to Vice about how the movement has become a hub for LGBT people.
      Mr Blackwood explained to the outlet that in contrast to a lot of organised religion, Satanism has fostered an “enthusiastically accepting atmosphere for LGBTQ people”.
      Its inclusive platform has paid off – and Satanic Temple founder Lucien Greaves added that he wouldn’t be surprised if more than half of the congregation identifies as LGBT.
      He said: “It’s not a big deal, we don’t have strict separations or definitions of our gay membership, our trans membership, or anybody else.”
      Despite its name – intended to freak out Christians – the Satanic Temple is essentially an atheistic movement, explaining “we do not promote a belief in a personal Satan”.
      The group explains: “To embrace the name Satan is to embrace rational inquiry removed from supernaturalism and archaic tradition-based superstitions.”
      The movement is also proud of its pro-LGBT record, while using its status as a quasi-religious group to challenge the seeping of religion into secular government activities.
      It adds: “The mission of The Satanic Temple is to encourage benevolence and empathy among all people, reject tyrannical authority, advocate practical common sense and justice, and be directed by the human conscience to undertake noble pursuits guided by the individual will.

    6. Θα ερθει ο ιερος πολεμος καιμεδω και ολοιναυτοι απο το συνταγμα θα τους πετανε απο το μεγαλη βρετανια μια μερα δεμενους χειροποδαρα…θα δειτε την αγαπη του κορανιου αν οχι του χριστου θα φατε καλα και απο δικαιωματα φουλ παροχες https://m.youtube.com/watch?v=gr7d1sTDNts σε σοβαρα κρατη και για να προλαβω καποιουςεχω παει…

    7. Την επόμενη φορά στείλτε τους μπροστά στο τζαμί και να δούμε αν θα τολμήσουν να μιλούν με αυτό τον τρόπο και αν θα κατορθώσουν να παραμείνουν πάνω από 5 λεπτά.

    8. ΤΡΙΠΙΟΚΩΛΙΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΞΩ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!
      ΠΑΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!
      ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.

    9. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ .

    10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΡΗΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ….
      ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    11. Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα, πήγε ένας με μουστάκι και φτερά και τον έβρισε. Δεν βλέπουν πόσο γελοίοι είναι; Καθρέφτη δεν έχουν; Και άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι αλλά δεν ντύνονται σαν την κότα με μακιγιάζ απο θρίλερ για να δηλώσουν πως τον παίρνουν. Ένα άλλο λελέκι τους έλεγε πως δεν έχουν επιχειρήματα. Άρρωστοι είναι, ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τον εαυτό τους και την μαλακία που τους δέρνει και μιλάνε για επιχειρήματα στον Κλεομένη. Με ποιό επιχείρημα γίνανε σαν αποκρουστικά ζόμπι αυτοί ή με ποιο επιχείρημα βγήκε γυμνός με την σημαία ο άλλος; Σορο-υπάλληλοι είναι σαν τις femen, δυστυχώς αυτός ο βρωμόγερος ρίζωσε στην Ελλάδα, όλη η μασωνία του κερατά απο δικαστική και εκτελεστική εξουσία μας κυβερνάει, για αυτό και οι νόμοι δεν είναι ίσοι για όλους στο Ελλαδιστάν, άρα οι νόμοι δεν υπάρχουν και καλά κάνουμε όταν τους γράφουμε.

      1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΄Ελιωσε αυτή η καραμέλα της “θρησκείας της αγάπης” …
        Ναι, θρησκεία της αγάπης είναι ο Χριστιανισμός,
        ΄Οχι θρησκεία της ηθικής κατάπτωσης και της ανοχής στην ανωμαλία και στην διαστροφή …
        Την αγάπη την δείχνει ο χριστιανός στον αναξιοπαθούντα, τον δυστυχισμένο, τον πεινασμένο, τον κατατρεγμένο συνάνθρωπό του, όχι σε αυτούς που προκαλούν την αηδία, προσβάλλοντας την δημόσια αιδώ, αντιβαίνοντας τους νόμους της φύσης και καταλύοντας τα χρηστά ήθη …
        Σταματήστε επιτέλους, να επικαλείσθε τις διδαχές του Χριστιανισμού κατά τον δοκούν … Αρκετά … ΄Εχει και η υποκρισία κάποια όρια …
        Εξ άλλου και ο ίδιος ο Χριστός, που ήταν ο πρώτος διδάξας την αγάπη, εξεδίωξε κακήν κακώς (με την χρήση μαστιγίου, όχι με λόγους αγάπης) από τον Δημόσιο χώρο του Ναού, αυτούς που τον βεβήλωναν …
        Στην προκειμένη περίπτωση, η δικαιολογημένη κατακραυγή, αφορά στην δημόσια ελεεινή συμπεριφορά κάποιων που προκαλούν βάναυσα το κοινό αίσθημα … ουδείς εισήλθε σε ιδιωτικούς κλειστούς χώρους αυτών των κάποιων, για να τους κατακρίνει … οι ίδιοι προκαλούν τον θυμό και την οργή του κόσμου …

    12. Καλά μάζεψαν τον πατερ Κλεομενη και τον άλλον τον πισινό τον άφησαν να βολτάρει στην Αθήνα. Τι αστυνομία ειναι αυτή ρε? Κατάρα και αναθεμα στα κεφάλια τους και σε αυτών που τους δίνουν εντολές! Μας φέραν τους πισινους στο μνημειο μπροστά κοροιδευοντας την σημαία που οι παππούδες μας για αυτή την σημαία άλλοι σκοτώθηκαν και αλλοι σακατευτηκαν. Νομίζω πλέον μας χρειάζεται ένας τρίτος παγκόσμιος να στρωσουμε.

    13. Χααα ΧΑΑ ΧΑΑ! Τους έκλεψε την παράσταση ο Κλεομένης ,
      τουρίστες , ρεπόρτερς , όλοι τον Κλεομένη φωτογραφίζουν

    14. μπραβο ρε μαγκα παντα στιν πρωτη γραμμη μαχημοσ ετσι θα επρεπαι ναταν ολοι οι παπαδες αλλα που μοναχα τα φραγγα τους ενδιαφερουν

    15. Aπ τους μεγαλυτερους αυτονομους πατριωτες και ακτιβηστης με μεγαλη καρδια ο πατηρ Κλεομενης. ΑΞΙΟΣ
      το λεει η καρδια του…Πραγματικα του βγαζω το καπελο, γιατι θελει πολλα ουμπαλα για να βρεθεις εκει και να εισαι εναντιον…κατι σαν ειρηνικη αντισυγκεντρωση…Ακτιβιστης απ τους λιγους

    16. Καλα και της γυναικας για να αφοδευει ειναι, αλλα τον αλλωνιζουμε. Δεν ειναι απαντηση για να ταπωσεις καποιον. Το θεμα ειναι οτι καποιοι απ αυτους παιζει να μην τον τρωνε καν. Τα κινητρα τους ειναι πολυ πιο σκατενια και υπογεια. Ρε Πατερ κλεομενη τι θες αυτους γυρω σου? Ουτε λεξη δεν μπορουν να βγαλουν. Λες και τους μαζεψες απο καμια ταβερνα ενω εχουν κατεβασει κοτοσουβλια. Μονος σου μπορεις καλυτερα.

    17. παρελαση ανωμαλων…..

      αλλα και η ΝΔ εκει………ξευτιλα

      1. Γιατί η ΝΔ είναι καλύτερη?Μια από τα ίδια είναι.Αφηνουν τους ξεφτιλες να γυρνούν έτσι,και να υπάρχουν και παιδιά να τους βλέπουν….

    18. Ενα μεγαλο ευγε για την γενναιοτητα και την Πιστη του πατερ Κλεομενη κι οσων τον ακολουθησαν στην διαμαρτυρια αυτην.

    19. …ολων των τυπων οι ανωμαλοι μαζεμενοι εκει…ηδη εχουν μπουκαρη οι ασιατες μεσα στην ελληνικη βαβυλωνα την νεωτερη ,και μαυροφουστανατοι και ασπροκωληδες με θυμιζουν την ερημο του Σινα…. ρε τι θα γινει με ολους αυτους τους ”’βαλτου’ς και επιτηδειους”?

    Comments are closed.