ΟΤΑΝ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΙΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – PENTAGON LEAKS: “Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ”

    Κοινοποίηση:
    2023-03-08T153555Z_1831218201_RC2PPZ9D0BTY_RTRMADP_5_WOMENS-DAY-RUSSIA-PUTIN-2-768x496

    Οι φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

    Τελευταία σχετική πληροφορία περιέχεται στα έγγραφα του Πενταγώνου που διέρρευσαν πρόσφατα και αποκαλύπτουν ότι οι στρατηγοί του Ρώσου προέδρου «στήνουν» το τέλος του πολέμου, όταν εκείνος κάνει χημειοθεραπείες.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πίσω από το σχέδιο λήξης της ρωσικής εισβολής στα ουκρανικά εδάφη κρύβονται ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ, και ο σκληροπυρηνικός διοικητής των Ρώσων στην Ουκρανία, Βαλερί Γκεράσιμοφ.

    Τα παραπάνω, παρότι ανεπιβεβαίωτα, περιλαμβάνονται στα έγγραφα που μοιράστηκαν διαδικτυακά μαζί με τις άλλες 53 σελίδες της ντροπιαστικής αμερικανικής διαρροής, που κάποιοι χαρακτηρίζουν τη σοβαρότερη διαρροή μυστικών πληροφοριών στην ιστορία των ΗΠΑ.

    Το επίμαχο έγγραφο
    Για του λόγου το ασφαλές, το έγγραφο που φέρει πάνω του με πηχυαία γράμματα τον τίτλο «Top Secret» με αφετηρία τα υψηλά κλιμάκια του ουκρανικού στρατού και αποδέκτες μόνο τις ΗΠΑ και την υπόλοιπη συμμαχία των 5 (Αυστραλία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο) γράφει, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα εξής:

    pentagon

    «[Διαβιβάστηκε] Στις 17 Φεβρουαρίου ήρθε πληροφορία για μια υποτιθέμενη ρωσική συνωμοσία για «στήσιμο» του τέλους της επονομαζόμενης ‘’ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης’’, πιθανότατα σε μια προσπάθεια σαμποτάζ του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Σύμφωνα με αυτόν που έλαβε την πληροφορία από μια αδιευκρίνιστη ρωσική πηγή με πρόσβαση στους αξιωματούχους του Κρεμλίνου, η Ρωσία σκοπεύει να μεταφέρει δυνάμεις από το Τάγκαρονγκ της Ρωσίας στη Μαριούπολη της Ουκρανίας και να επικεντρωθεί στο νότιο μέτωπο.

    Κατά την πηγή, το πλάνο για την ‘’επίθεση’’ (καμιά επιπλέον πληροφορία) υπάρχει η υποψία ότι μηχανεύτηκαν ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ, και ο σκληροπυρηνικός διοικητής των Ρώσων στην Ουκρανία, Βαλερί Γκεράσιμοφ.

    Σύμφωνα με την πηγή, ο Γκεράσιμοφ ήταν αντίθετος στην επίθεση. Ενημέρωσε τον Πούτιν ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι ανώτερες των ρωσικών και τόνισε ότι η Ρωσία θα υποστεί βαριές απώλειες στην περίπτωση που προχωρήσει στην διεξαγωγή της.

    Στις 22 Φεβρουαρίου υπονοήθηκε ότι ο Γκεράσιμοφ θα συνέχιζε τις προσπάθειες του να σαμποτάρει την επιχείρηση, με τη σημείωση ότι υπόσχεται να «στήσει» το τέλος της μέχρι τις 5 Μαρτίου, όταν ο Πούτιν θα ξεκινούσε ένα νέο κύκλο χημειοθεραπειών, και θα μπορούσε να κατευθύνει την πολεμική προσπάθεια».

    Παρότι τα παραπάνω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να τα επιβεβαιώνει, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, είναι προφανές ότι κάποιος στον ουκρανικό στρατό «ψάρεψε» τη φήμη και την θεώρησε αρκετά σοβαρή για να τη μεταβιβάσει στο Πεντάγωνο.

    Αλήθεια ή ψέματα, τα σενάρια για την κακή υγεία του Πούτιν το τελευταίο χρονικό διάστημα οργιάζουν.

    Ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι ο Ρώσος πρόεδρος, δεινός αθλητής του τζούντο, κυνηγός, παίκτης του χόκεϊ και αναβάτης, έχει πολύ καιρό να διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης φωτογραφίες του να κάνει κάτι από τα παραπάνω.

    Αντίθετα η απόφαση του να ακυρώσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις του λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών, που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά και η παρουσία γνωστών ογκολόγων και άλλων ιατρών στην ομάδα που τον συνοδεύει στα ταξίδια του έχουν ενισχύσει τις φήμες που τον θέλουν, είτε να πάσχει στην αρχή από καρκίνο του θυροειδούς, είτε από καρκίνο του αίματος, όπως γράφτηκε τελευταία.

    Το ασταθές επίσης περπάτημα του σε αρκετές περιπτώσεις, το φουσκωμένο πρόσωπο του με το πλαδαρό δέρμα έκαναν πολλούς να μιλήσουν και για νόσο του Πάρκινσον, αν και ο καρκίνος φαίνεται, για διάφορους αδιευκρίνιστους λόγους, η πιθανότερη επιλογή.

    Η δε απομόνωση του σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και η προφανής προσπάθεια του να μην κολλήσει κοροναϊό, όπως απέδειξαν και εκείνα τα τεράστια τραπέζια στα οποία δεχόταν τους ξένους ηγέτες, πριν διατάξει φυσικά την ρωσική εισβολή στα ουκρανικά εδάφη, δείχνουν ότι πράγματι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

    Το δίχως άλλο και οι φήμες για την ψυχική του υγεία είναι πολλές, με κάποιους να λένε ότι φταίνε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις ορμόνες του για τον πόλεμο και άλλοι να τον χαρακτηρίζουν τρελό με χαρτί γιατρού.

    Οι περισσότεροι πάντως εκτιμούν ότι παρότι η φυσική του κατάσταση στα 70 του χρόνια δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που εντυπωσίαζε μερικά χρόνια πίσω, το μυαλό του παραμένει ξυράφι και προσηλωμένο στην αποκατάσταση του παρελθοντικού μεγαλείου της Ρωσίας.

    Να σημειωθεί ωστόσο ότι αν τελικά ο Πούτιν «βγει» με οποιοδήποτε τρόπο από το κάδρο του πολέμου, θα διαψευστεί η Βουλγάρα μάντισσα Μπάμπα Βάνγκα ή αλλιώς η Νοστράδαμος των Βαλκανίων, που εκτός από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και το Brexit, είχε προβλέψει ότι «όλα θα λιώσουν, σαν πάγος, μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος -η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας».

    «Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα τα ξεπεράσει όλα στον δρόμο της και όχι μόνο θα αντέξει, αλλά θα γίνει και άρχοντας του κόσμου», αφού η Ευρώπη γίνει «έρημος τόπος» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κλασική αμερικάνικη προπαγάνδα. Τα Αμερικανακια ειναι σε πανικο κ διαρρέουν “πληροφοριες απόρρητες”. Παλια μ τεχνη κοσκινο..

    2. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΟ-ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ
      ΑΖΟΦ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ????

    3. Σαν τους δικούς μας ανίκανους που μια ζωή πεθαίνουν τον Ερντογάν αλλά αυτός ζει και βασιλεύει.
      Δείχνει καθαρά ότι η φούτσα που θα φάνε τα αμερικλανακια δεν έχει προηγούμενο και παραμιλανε.

      1. Ψεκασμενε Ρωσολαγνε. Σε γλεντάνε οι Αμερικάνοι απο την εποχή που γονάτισαν και διέλυσαν την άθλια Σοβιετική Ένωση. Και οι Ρώσοι μεθυστακες περίμεναν σε ατελείωτες ουρές ένα κομμάτι ψωμί. Και οι Ρωσίδες έγιναν χορεύτριες σε Ευρώπη και Αμερική.

        1. 40 εκατομμυρια Αμερικανοι ζουν σε καθεστως απολυτης φτωχειας, καθε τρεις και λιγο μπουκαρει ενας με απωθημενα και στερησεις σαν εσενα τον νου-δουλο και καθαριζει καμια 50αρια.
          Στη Ρωσια και στη Κινα δε τα βλεπεις αυτα.
          Ερχεται πιτσα, στερημενε μπαρμπα

          1. Μην ασχολείσαι με παιδεραστες και ανώμαλους της Ν.Δ. Δεν αξιζει, ειναι στοκοι σαν τον κουλη

    4. Αχ καλό εεεε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Αυτά στα αμερικανακια

    5. Στην Ρωσία δεν υπάρχουν μόνο δολοφόνοι πολέμου (Πούτιν, Μεντβέντεφ) αλλά και νορμάλ άνθρωποι που θέλουν να σταματήσει αυτός ο ανόητος πόλεμος. Σεβασμός σε αυτούς τους τελευταίους. Σεβασμός και στους Ουκρανούς που υπερασπίζονται με το αίμα τους την πατρίδα τους.

    6. Συμφωνώ και με το σχόλιο του Αλέκοφ και ο νέος τσάρος της Ρωσίας να γίνει ο Μεντβένεφ. Σίγουρα θα τα ισοπεδώσει όλα και σίγουρα η βουλγάρα θα βγει αληθινή.

    7. Βλαδιμηρε καλη Λαμπρη και καλη Ανασταση. Τα ξεπεσμενα αμερικανακια γραφουν οτι μακακια τους κατεβη.Ειναι επαγγελματιες της παραπληροφορησης. Γραφτους εκει που ξερεις

    8. Μαλακίες
      Οι Αμερικάνοι ραδιουργούν, αυτοί βγάζουν στη φόρα τα απόρρητα έγγραφα. Αν ο Πούτιν είναι αυτός που φαντάζομαι η βουλγάρα έχει δίκιο.

    9. Ο Πούτιν μάλλον είναι βαριά άρρωστος και όντως θα αντικατασταθεί από τον Μεντβέντεφ, ο οποίος όμως είναι πολύ σκληρός και δεν θα διστάσει να τους ισοπεδώσει όλους!!! Μπορεί η μάντισσα Βάνγκα Μπάρμπα να έχει πέσει έξω σε πολλές προφητείες, αλλά στην συγκεκριμένη έπεσε ήδη μέσα. Όντως η δόξα του Πούτιν θα μείνει στους αιώνες, ακόμα κι αν πέθαινε αύριο το πρωί, σαν τον άνθρωπο που πολέμησε για να απελευθερώσει τον κόσμο από την ΝΑΤΟική χαβούζα!!! Όλοι θα τον θυμούνται σαν τον μόνο που τόλμησε να τα βάλει με την ΝΑΤΟική συμμορία και να την συντρίψει (μέχρι στιγμής στην Ουκρανία). Για το δεύτερο σκέλος, όσον αφορά την δόξα της Ρωσίας, δεν ξέρω αν θα επαληθευθεί γιατί μπορεί ο Μεντβέντεφ να είναι ικανότατος, αλλά Πούτιν δεν είναι!!!

    10. Κανείς δεν θα λυπηθεί τούς ρωσους όταν τριάντα χρόνια μετά τούς κυβερνάνε ακόμα κομμουνιστές δολοφόνοι.Οι Ουκρανοί είναι άξιοι και θα πάνε μπροστά ελεύθεροι από κομμουνισμό.Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

      1. Τα λες Γεώργιε αλλά οι Ρώσοι μεθυστακες ποτέ δεν θα βάλουν μυαλό. Παλιά είχανε να τους γ@μ@νε οι Τσαροι. Μετά είχανε να τους γ@μ@νε οι Μπολεσβικοι και ο σφαγεας Στάλιν. Τώρα έχουν 20 χρόνια χρόνια τον κοντελο Καγκεμπιτη. Που φυσικά δεν θα παραδώσει ποτέ την εξουσία. Γενικά οι αλκοολικοί πάντα θέλουν να έχουν ένα αρχηγό που να τους ξεσκίζει. Ποτέ δεν θα έχουν δημοκρατία και ελευθερία.

      2. Ναι ναι τα Ουκρανά ΠΟΡΝΙΔΙΑ πάνε μπροστά στο OnlyFans…

    11. αν μπει άλλος στο τιμόνι της εξουσίας της Ρωσίας, ο πυρηνικός πόλεμος είναι πιο κοντά.
      Να παρακαλάτε γιάνκηδες να είναι καλά ο Βλαδίμηρος για να είστε ζωντανοί ακόμα.

      1. Πυρηνικα όπλα δεν έχουν μόνο οι Ρώσοι μεθυστακες. Πυρηνικα όπλα έχουν ΚΑΙ οι ΗΠΑ. Και μπορούν να κάνουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία ΣΚΌΝΗ!

    12. θα διαψευστεί η Βουλγάρα μάντισσα Μπάμπα Βάνγκα ή αλλιώς η Νοστράδαμος των Βαλκανίων.

      1. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΡΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΝΓΚΑ

    13. Οι Αμερικανοι ολο παραμυθι, η χωρα της ελευθεριας.

    14. Μόνο οι γιάνκηδες ειναι Μ@Λ@ΚΕΣ ; Ο πούτιν τι είναι;

      1. Και πρώην Καγκεμπιτης! Και φυσικά οι Ρωσοφασιστες φονιάδες των λαών.!

    15. Μεγάλωσαν τα μέζεα του Πούτιν από τις μ@λακιες του βαθέως Αμερικανικού κράτους, ας πηγαίνουν πίσω μήπως και πέσουν τα απαυτά του χτυπημένα από την αρρώστια. Προφανώς, για να διασκεδάσουν τη γκάφα τους, κυκλοφορούν και fake έγγραφο.

    16. Βλαδιμηρε Χρονια σου Πολλα και αντινεοταξικα!

    Comments are closed.