ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ! ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 16-17 ΕΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ – ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84ceb7ceb9ceb9ceb7ceb7ceb9ceb7ceb9ceb7ceb9ceb7ceb9ceb7ceb7

    Στο Βέλγιο οι νέοι 16-17 ετών θα μπορούν να εμβολιαστούν αποφάσισαν οι υπουργοί Υγείας σε μια διυπουργική Conférence. όπως οι ενήλικοι οι νέοι και μιλάμε για μαθητές θα είναι ελεύθεροι να δεχθούν ή να αρνηθούν.

    Μάλιστα, το Βέλγιο αντιμετωπίζει ισότιμα κι αποδέχεται εξίσου αρνητές κι αποδεχόμενους. Οι νέοι που θέλουν θα εμβολιάζονται με Pfizer καθώς είναι και το μόνο εμβόλιο που εξουσιοδοτήθηκε για νέους στην ΕΕ.

    Οι νέοι που κινδυνεύουν θα συμπεριληφθούν αμέσως στην εκστρατεία εμβολιασμού, ενώ άλλοι θα έχουν τη σειρά τους αφότου όλοι οι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν τις δόσεις του εμβολίου. Όπως και οι ενήλικες, οι νέοι θα λάβουν μια πρόσκληση βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους. Φυσικά θα είναι ελεύθεροι να αποδεχτούν ή να αρνηθούν αυτή τη δυνατότητα.

    Η Γαλλία αποφάσισε επίσης πρόσφατα να ανοίξει τον εμβολιασμό στους νεότερους ωστόσο, επέλεξε μια ευρύτερη ηλικιακή ομάδα, μεταξύ 12 και 18 ετών.

    Τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετοί εμπειρογνώμονες είχαν αντιταχθεί στην αξία (ή όχι) του εμβολιασμού των νεότερων. Ορισμένοι προβάλλουν το γεγονός ότι οι νέοι δεν αναπτύσσουν συχνά σοβαρές μορφές, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ο εμβολιασμός των νεότερων θα οδηγούσε σε ασυλία αγέλης πιο γρήγορα.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ούτε αυτό είναι δημοκρατικό στο Βέλγιο,γιατί αν οι γονείς είναι ανενημερωτοι και ψεκασμενοι θα εμβολιασουν τα άμοιρα τα παιδιά με πειραματικό προϊόν,
      Ποιος τα προστατευει,απαγόρευση εμβολίων και μάλιστα πειραματικών τωρα

    2. Η ΝΔ έχει 10 εκ ετήσια έσοδα από τα κρατικά ταμεία και 40 εκ. ετήσια έξοδα. Από ένα τέτοιο κόμμα τι να περιμένει κανείς. Και αυτοί κυνηγάνε τον απλό πολίτη για χρέος 500€ που απλώς μπορεί να προέρχεται από γελοίο πρόστιμο.

    3. θα πιεστούν από το περιβάλλον να εμβολιαστούν και όταν εμβολιαστούν αρκετοί θα γίνει υποχρεωτηκό και μετά θα γίνει προαιρετικό για τις ηλικίες 13-15 και ούτω καθεξής…..

    4. Γωγηδες, Καπραβεληδες και Γιαννακοπουλαίοι:
      εμβόλια δεν θελουμε, άφρονες φιλισταίοι.

      ΕΓΩ ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΡΑΙΚΟΣ ΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ,
      ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟ-ΕΥΡΩΠΗ:

      ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ,
      ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΩ,
      ΖΟΜΠΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ,
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ.
      Τι ωφελήσει άνθρωπον, τον κόσμον αν κερδήσει,
      και ζημιώσει την ψυχήν, στην κόλαση την κλείσει.
      Εγω σκλάβος δεν γίνομαι , σ’ εβραίους και ποδίτσες,
      σε ρώσους, ΗΠΑ και ΕΟΚ, και “άϊντε γειά και γίτσες”.

    5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΕΙ(ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ) ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΔΛΔ ΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ….ΩΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΩΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΛΑΛΟΙ.

    6. στην χωρα της δημοκρατιας στην ελευθερια του λογου……..

    7. Σ αυτο το κολοκρατος ζεις αγαπητε μου Χιε

    Comments are closed.