ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ DER SPIEGEL ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Ως δυνατότητα οι εμβολιασμένοι «να κάνουν και πάλι κάτι που εμπλουτίζει τη ζωή τους» και όχι ως «προνόμιο», ερμηνεύει το περιοδικό Der Spiegel την εισαγωγή ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού που πρότεινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Οι ελευθερίες όσων εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, κακώς χαρακτηρίστηκαν προνόμια», γράφει το γερμανικό περιοδικό σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του.

    «Προνόμια εμβολιασμού. Ο ίδιος ο όρος αποτελεί αθέμιτη περιχαράκωση. Στην πραγματικότητα, το ζητούμενο είναι μόνο η επιστροφή των αυτονόητων ελευθεριών, στον βαθμό που τα εμβόλια όχι μόνο αποτρέπουν τις ασθένειες, αλλά και τη μετάδοση του ιού. Σύντομα θα γνωρίζουμε. Και μετά τι θα γίνει;», διερωτάται ο συντάκτης.

    Και επισημαίνει ότι και ο ίδιος, παρότι θα είναι από τους τελευταίους που θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί θα αντιτασσόταν κανείς σοβαρά στο να έχουν οι εμβολιασμένοι «τη δυνατότητα να κάνουν και πάλι κάτι που να εμπλουτίζει τη ζωή τους»

    Ειδικά επειδή θα πρόκειται κυρίως για ηλικιωμένους, όπως λέει, «των οποίων ο χρόνος να απολαύσουν τη ζωή είναι στατιστικά λιγότερος από τον δικό μου, θα ήμουν καθαρά και ξάστερα χαρούμενος γι’ αυτούς, αν θα μπορούν να επισκέπτονται ξέγνοιαστα καφετέριες, εστιατόρια ή θέατρα».

    Καταλήγει, δε, τονίζοντας ότι «όποιος πραγματικά περνάει καλύτερα, όταν δεν επιτρέπεται σε άλλους να κάνουν ό,τι δεν επιτρέπεται (ακόμα) να κάνει ο ίδιος, πιθανότατα δεν έχει ούτως ή άλλως πολύ χαρούμενη ζωή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ενημερώστε τον κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ και τα “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”, γιατί “πλέον” έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ για θεραπεία, …
      23 Ιανουαρίου, 2021 0 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
      14 Προβολές

      Βασσάρας Αλέξανδρος: “Μην ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ “ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ” όλο το προηγούμενο διάστημα, ξαφνικά σας πλησιάσουν είτε προσωπικά είτε μέσω διαδικτυακών τόπων και σας \ξεκινήσουν το ψήσιμο με λογίδρια τύπου “ΤΕΛΙΚΑ οι ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ το τοπίο …”

      … το μόνο ΤΟΠΙΟ που ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ είναι ΠΟΙΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ανήκουν στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ των Δολοφόνων ΣΑΣ και ποιοι ΟΧΙ…”

      Ενημερώστε τον κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ και τα “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”, γιατί “πλέον” έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ για θεραπεία, …

      Μαριάννα Ευαγγέλου: “ΑΦΟΥ πλέον ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ να βγει ο ΑΝΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ των ΗΠΑ και τώρα όλοι ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ τις ΣΥΓΧΟΡΔΙΕΣ “ΥΣΤΕΡΙΑΣ” και αφήνουν τα δεδομένα να σβήσουν ΤΗ ΦΛΟΓΑ στην ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ !!”

      Μην περιμένετε από την συμμορία Μητσοτάκη και Λοιμωξιολόγων να υποχωρήσουν, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.

      Πριν μας ξεπαστρέψουν, ας τους… ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

      Καλλιόπη Σουφλή https://attikanea.info/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80/

    2. Στο μπαγιερν το εχουν εκδωσει ηδη

    3. Ένας ο διατάσσων πολλά τα πλοκάμια του (κυβερνήσεις,ΜΜΕ,πλούσιοι,ισχυροί παράγοντες κλπ). Φαίνονται ανεξάρτητοι αλλά είναι το ίδιο σύστημα. Ο πόλεμος των γονιδίων είναι πανάρχαιος και πιθανόν να το ξαναζούμε σήμερα.

    4. αυτό το παραφρον, ελεεινο, υποτακτικο, γορλοματικο ΟΡΝΕΟ θέλει την σωτηρια μας;;;;; Ο γκουρλοΜΙΖΟκουλης τα πρωτόκολλα αυτα σε ποιο Χάρβαρντ τα σπούδασε ; πάντως αυτούς τους εφιάλτες θέλει να μοιάσει. ΌΧΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΆ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ ΑΡΓΟΎ ΘΑΝΆΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΈΧΕΙ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΚΟΎΕΙ. ΓΙΑΤΊ ΤΌΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΆ ΧΊΤΛΕΡ K. SS. τις πρακτικές των ναζι στους Εβραίους κα. την εφαρμοζουν σε Έλληνες κ. λευκή φυλή. https://encyclopedia.ushmm.org/content/el/article/NAZI-CAMPS.
      Ένας 1. γνήσιος, άνδρας, με ψυχή, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ, ΥΠΆΡΧΕΙ ;;;;;;;;;;;; ΑΚΟΎΕΙ ΒΛΈΠΕΙ. ΕΚΕΊΝΟΙ ΘΑ ΜΠΗΞΟΥΝ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ Η ‘ ΑΠΛΌ ΟΡΟ;;;;;;;;; ΕΚΤΟΣ ΑΝ όλοι είναι
      ΗΔΗ τηλεκατευθυνομενοι

    5. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΝΗΡΑΝΤΖΕΣ!!! Από τή στιγμή που ο εμβολιασμένος δέν παύει νά μεταδίδη τόν ιό, από πού κι ως πού δικαιούται νά απολαύση τίς ελευθερίες που λέτε; ΟΥΣΤ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

    6. ..ΜΟΥΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
      ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

    7. Κούλα αρχισε να μετράς καρούμπαλα και κλωτσιές

    8. Ουτε διετια δεν θα βγαλει ο απατεωνας Μητσοτακης.

    9. Τό περιοδικό Der Spiegel είναι ένα αντιδημοκρατικό ανθελληνικό τουρκόφιλο φύλλο καί όργανο τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.Είναι φυσικά αυτονόητο ότι τάσσεται υπέρ τής πρότασης τού γουρλομάτη.Οί Γερμανοί,οί εχθροί τής χώρας μας,συμπαθούσαν τόν σκατοψύχη πατέρα του
      τόν Κώστα Μητσοτάκη.Ο πρώην ΥΠΕΞ τής Γερμανίας Χάνς Ντίντριχ Γκένσερ στήν Βόννη τό
      1981.”Ο φίλος μου ό Μητσοτάκης”.Οπως ό πατέρας έτσι καί ό γιός ό φίλος τής Μέρκελ.
      Γιάννης Λάκων

    10. Είναι και πολύ μαλά… Από τη μία βγαίνουν κάποιοι και συστήνουν μείωση του πληθυσμού και από την άλλη κάνουν προτάσεις για μακροζωία …

    11. ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε. , ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ , ΑΛΛ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ Η ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ , ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ , ΑΛΛΙΩΣ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΗΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ !!!

      1. Σιγά μην έχει αυτός και το σιναφι σου στην καρδιά τους την Ελλάδα. Νομίζουν απ ότι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους σώσουν όταν έρθει η ώρα, αλλά αυτό που θα πάθουν θα έρθει από το Θεό που πολεμούν με λύσσα.

    12. Έχουν χάσει το παιχνιδακι και ψάχνονται. Έχουν φάει ήττα χοντρή παγκοσμίως!

    13. Γουρλομάτης Λαγός εδώ…. Γουρλομάτης Λαγός εκεί…. Που είναι ο Γουρλομάτης ΛΑΓΟΣ ; ; ;
      Και για να μην χάνεται τον ύπνο σας ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ψάχνοντας τον Γουρλομάτης Λαγό, γνωστό και σαν ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΜΗΧΑΝΙΩΝ, τον βρήκε για σας το DER SPIEGEL και συμφώνησε μαζί του.
      Μήπως όμως, αντί να παραμυθιάζουν τον κόσμο για να τον πείσουν να δεχτεί το ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ, καλό θα ήταν να μας πουν οι ΛΑΓΟΙ, τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ και οι ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΒΑΦΕΙ, τι θα γίνει με αυτούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΠΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ του ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΜΗΧΑΝΙΩΝ ; ; ;
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ; ; ;
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

      1. Ρωτήσανε τον Βαψομαλλιά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε για τον επικείμενο νόμο περί συγκεντρώσεων και δήθεν προφύλαξης των δημοσιογράφων, τι κάνει η ΕΛ.ΑΣ με τον Παππά!!!! Κι απάντησε ότι «προσεχώς» θα συλληφθεί. Τελικά ο Παππάς είναι ο πιο ελεύθερος και πιο μάγκας απ’ όλους μας, γιατί νομικά δεν υπάρχει.

    14. Τα κουκιά δεν τους βγαίνουν. Ξέρουν ότι το συντριπτικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι κατά του εμβολίου . Άντε με αυτές τις χιτλερικές μεθόδους που χρησιμοποιούν θα αναγκάσουν πολλούς ανθρώπους του δυτικού πολιτισμού που είναι κατά να το κάνουν για να μπορέσουν να κινούνται. Τι θα κάνουν όμως με τα δισεκατομύρια της Ασίας της Αφρικής της Νότιας Αμερικής που τους έχουν γραμμένους και ουδόλως νοιάζονται για προνόμια;;;;
      Αυτοί θα μπορούν να κινούνται παντού ελεύθερα σε βάρος των υπολοίπων;;;;;

      1. Δεν τους ενδιαφέρει για τις συγκεκριμένες μάζες πλυθησμου. Τους ενδιαφέρει να πέσει η Ευρώπη και οι ΗΠΑ, που ασχέτως που έχουν καταντήσει ηθικά πολιτισμικά πολιτικά κοινωνικά κλπ δημιούργησαν κατά το παρελθόν, καταστάσεις που διαμόρφωσαν εξελίξεις σε όλους τους τομείς, βιοτικα, εργασιακά κλπ, και σήμερα όλος ο κόσμος απολαμβάνει πολλές από αυτές που προανέφερα. Καταρρεοντας όλα αυτά τεχνηέντως με το πρόσχημα της πανδημίας και καταπατώντας όλα τα δικαιώματα που έχουν κερδίσει….οι υπόλοιποι που δεν διαθέτουν ανάλογες καταβολές, αλλά παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί για να επιβιώσουν, θα κυβερνηθουν η θα ακολουθήσουν πολύ εύκολα τον όποιο τρόπο τους επιβάλλουν, αφού για τους ισχυρούς του κόσμου δεν αποτελούν κι αυτοί παρα αριθμούς στατιστικούς μαζών.

    15. Να τα μαζεύει να την κάνει σιγά σιγά. Ο τύπος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος

    Comments are closed.