ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ; ΤΟ ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»: ΞΩΒΥΖΕΣ, ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΙ, ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΜΠΡΑΒΟΙ, ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_29-05-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΤΟ ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ». Ξώβυζες, ξέκολα, κατουρημένοι, μπεκρήδες, δράκουλες, φονιάδες, μαφιόζοι, μπράβοι, γλείφτες, λήσταρχοι, απατεώνες και όλα τα συμπαρομαρτούντα ανθρώπινα είδη… Όσα δεν τόλμησαν να δείξουν οι πληρωμένοι τσάτσοι των καναλιών. Βουλευτές για μια μέρα πήγαν στη Βουλή να ορκιστούν–Τι ψηφίσατε ρε ;

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Φανατικοί, βόδια, αμόρφωτοι , ψηφοφόροι του Μητσοτάκη .

    2. Το μοντέλο με το αβυσσαλεο ντεκολτέ είναι η αδελφή του συγχωρεμενου που σκοτώθηκε με την Ferrariστην βούλα;έτοιμη για τα μπουζούκια.αχ

    3. Όλοι αυτοί προκύπτουν γιατί η εθνικιστική παράταξη είναι διαιρεμένη και εν πολλοίς τον παίζει.
      Όταν αυτό σταματήσει ίσως αρχίσει να αχνοφαίνεται κάτι ελπιδοφόρο στον ορίζοντα, αν υπάρχουμε μέχρι τότε.

    4. Έτσι είναι. Μας αρέσουν (εμάς που δεν είμαστε κίναιδοι), οι ξώβυζες, οι ωραίες, οι γυναικάρες. Άλλοι γουστάρουν κα Θεανώ, κα Τασία κλπ..

      1. Μάλλον γριές είναι για εσάς τους λάτρεις των 12 ετών και κάτω.

    5. Σχετικά με τις χθεσινές τουρκικές εκλογές,δυστυχώς καταλήγουμε στο μαύρο συμπέρασμα πως ο Ερντογάν όσο εχθρός της Ελλάδας και να είναι, μου φαίνεται είναι λιγότερο εχθρός της χώρας από Μητσοτακαίους, Καραμάν Αλήτες,Σαμαράδες,Τσιπραίους,Βαρουφάκηδες και λοιπά κωλόσογα. Συν και πιο πατριώτης από τους προαναφερόμενους.

    6. Σε ποια χώρα όπου ιδιοκτήτης καναλιού είναι κουμπάρος του πρωθυπουργού , λένε ειδήσεις η ανιψιά πρωθυπουργού και σύζυγος βουλευτη της κυβέρνησης , είπανε πως ο ερντογαν κέρδισε τις εκλογές… επειδή ελέγχει τα μμε???? Κλάμα 😂😂😂

    7. το πιο δυσάρεστο και εξοργιστικό απ’ όλα είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ δεν ορκίστηκαν σηκώνοντας το χέρι ούτε για πίστη στο Σύνταγμα, στη θρησκεία και στην Πατρίδα.

      Κατά τα άλλα εγκληματίας είναι ο Κσαιδιάρης και τα ναζίδια οι οπαδοί του

      1. μη λες ψεματα, εκανα πολιτικο ορκο, φυσικα και πιστη στο συνταγμα

    8. Από το πρωί σε ραδιόφωνα στέλνονται βροχή τα μυνηματα από κόσμο για την χθεσινή ξεφτίλα μέσα από την βουλή. Αυτοί έκαναν επίδειξη πλουτισμου και ποια θα δείξει περισσότερο βυζι. Καμία επαφή με τον λαό, χθες αποδείχτηκε πως η βουλή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κλειστό κλαμπ λαμογιων μαφιόζων που κάνουν δουλίτσες εξυπηρετωντας τα συμφέροντα επιχειρήσεων και πολυεθνικών με σκοπό το κέρδος. Δηλαδή σύμφωνα με την συνθήκη του Παλέρμο, ο ορισμός της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ!!!

    9. το πιο δυσάρεστο και εξοργιστικό απ’ όλα είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ δεν ορκίστηκαν σηκώνοντας το χέρι ούτε για πίστη στο Σύνταγμα, στη θρησκεία και στην Πατρίδα.

      Κατά τα άλλα εγκληματίας είναι ο Κσαιδιάρης και τα ναζίδια οι οπαδοί του

    10. Αν κοιτάξτε γύρω σας γέρους, νέους και παιδιά θα καταλάβετε εύκολα ότι αυτούς θέλουμε. Επειδή υπάρχει μια μειοψηφία που δεν βολεύτηκε, που δεν έβαλε το χέρι στο μέλι, που θέλει να την αφήσουν να ζήσει ήσυχα, οικογενειακά δουλεύοντας αξιοπρεπώς και τίμια αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Το αντίθετο. Μας έχουν κάνει τριτοκοσμική χώρα για να κάνουν οι περισσότεροι ζωαρα. Συν οι βλάκες που τους ψηφίζουν γίνονται αυτόματα οι αντιπρόσωποι μας στη Βουλή. Η κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια και τις δικαιολογίες και κοιτάξτε γύρω σας το ξεφραγο αμπέλι της οικογένειας, της παιδείας, της υγείας, της τοπικής κοινωνίας και κατά επέκταση της πατρίδας μας. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Ο Έλληνας δε ισιωνει με πολιτικούς. Αυτούς τους θέλει για ρουσφέτια και δουλίτσες.Δύο φορές ο Ιωάννης και ο Γιώργης μας έφεραν στα ίσια μας.

    11. Ας διαβάσουν οι αναγνώστες σας το άρθρο του κ. Τραϊανού για να καταλάβουν πώς στο καλό προέκυψε αυτό το 41%.

    12. Η Δημοκρατία τα έχει αυτα…όλοι αυτοί θα μας σώσουν και ο μισθός θα φθάσει 1.500 ευρώ υπομονή μετά κυρίω, …

    13. Σκουλήκια, σιχαμένοι, τίποτα δεν είστε ενώπιον του Θεού. Ούτε που σας ξέρει! Ταπεινώστε τους ρε μαλάκες, έχετε τη δύναμη να το κάνετε.

    14. Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΗΣ……. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΥΛΙΚΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ω ΡΕ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΥΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ……………….

    Comments are closed.