ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ: Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ – Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ – ΟΛΑ ΤΑ “ΚΑΛΑ” ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ “ΠΑΡΩΝ” – ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο Π@ΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ” ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kamala_gaga-2048x1365 (1)

    Στο μεταξύ, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε νωρίτερα μέσω twitter έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Τζο Μπάιντεν.

    Η Lady Gaga τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ενώ η Jennifer Lopez ζήτησε στα Ισπανικά «δικαιοσύνη και ελευθερία για όλους».

    Ο αριστερόστροφος Τζο Μπάιντεν εγκαθίσταται στον Λευκό Οίκο

    σε μια στιγμή που η οικονομία των ΗΠΑ ασθενεί λόγω κορωνοϊού, σχεδόν ένα εκατομμύριο εγγράφονται κάθε εβδομάδα
    στα ταμεία ανεργίας και δεκάδες εκατομμύρια αμφιβάλλουν για την νομιμότητα της προεδρίας του.

    «Η θέληση του Λαού εισακούσθηκε. Η Δημοκρατία είναι πολύτιμη και εύθραυστη. Είναι εδώ όμως, και έχει επικρατήσει. Πριν από μερικές μέρες είδαμε τα θεμέλια του Καπιτωλίου να ταρακουνιούνται. Γνωρίζω την ισχύ του Συντάγματός μας και του Έθνους μας. Μόλις έλαβε τον ιερό όρκο, που πρώτος έλαβε ο Τζορτζ ουάσινγκτον. Η αμερικανική ιστορία δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο, αλλά από τον λαό. Μπορούμε να πάμε ακόμη πιο μακριά», είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη του ομιλία ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν, την ώρα που κατηγορείται για «αρπαγή» της εξουσίας μέσω νοθείας.

    Δείχνοντας πως η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα κινηθεί φουλ στα αριστερά έκανε λόγο για «αύξηση του ρατσισμού», «κλιματική κρίση» και «κρίση κορωνοϊού», πάνω στα οποία θα «πατήσει» ο Λευκός Οίκος για επιβολή μέτρων περιορισμού της ελευθερίας και επιβολής κρατισμού.

    Δείτε LIVE την τελετή των διεθνιστών, οι οποίοι «άρπαξαν» πίσω τον Λευκό Οίκο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ρε τι γινεται στο παραρτημα του κουραδοτσιρλοπεριστεροχεσμενου

    2. Παπαριές εις το τετραγωνο για κολλημενους . Αυτα περι νεας ταξηε και παλιας ταξης ειναι ανοησιες μερικων ακραιων , η αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη δεν εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τον εκαστοτε προεδρο , ειναι χαραγμενη στρατηγικά απο ινστιτουτα και επιτροπες υπερκομματικες ,μην λετε οτι να ναι . Δεν υπαρχει καμμια νεα ταξη . Την ιδια πολιτικη ακολουθει η αμερικη εδω και 50 χρονια . Τον τραμπ τον εφαγε ο covid 19 κατα βαση και οι χειρισμοι του . Στα δε ελληνοτουρκικά ειδατε κατι θετικο για την ελλαδα απο την διακυβερνηση τραμπ ?

    3. Ο sleepy Joe έχει πει ότι δεν θεωρεί απειλή το κομμουνιστικο καθεστώς της Κίνας 🇨🇳. Δηλαδή είναι απειλή για τις ΗΠΑ 🇺🇸 οι Αμερικανοί πατριώτες και όχι το καθεστώς της Κίνας!!! Αχαχαχα μάλλον ο sleepy Joe δεν έχει ακούσει τίποτα για τον Κινεζοιο 🇨🇳 που μας κατάστρεψε όλους. Ούτε για τα χιλιάδες εργοστάσια που έχουν κλείσει στις ΗΠΑ για να μεταφερθούν στην κόκκινη Κίνα 🇨🇳. Με αποτέλεσμα να χάσουν την δουλειά τους εκατομμύρια στις ΗΠΑ 🇺🇸.

    4. Τι ειναι αυτα ρε…..Αμα δε βγει η Γωγω να τραγουδησει τα καγκελια, ορκωμοσια της προκοπης δεν γινεται……..Ταιριαζει και με ολο το περιβαλλον……..

    5. ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΟΥΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ και του ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ

    6. ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ

    7. ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΟΦΑΝΙΑ… ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ…!!!
      ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…!!!
      🌐⚡LIGHT ☆ LOVE ☆ TRUTH⚡🌐
      για να συλλάβεις έναν κοιμισμένο γέρο δεν χρειάζεσαι το NG παντού. Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που συμβαίνει 🇺🇲🐸👍🇺🇲 https://www.facebook.com/groups/601694366920532/

    8. Και κλάμα οι ψυχοπαθείς Ελληνάρες που στηρίζουν Τραμπ, γιατί είναι κατά της ΝΤΠ και δεν έκανε κανέναν πόλεμο, αλλά έβαλε τον κολλητό του τον Ερντογάν να κάνει τους πολέμους σε Λιβύη, Συρία -Κουρδιστάν, Καραμπάχ. Οι οποίοι ψυχάκηδες είναι και με τον Τραμπ αλλά ταυτόχρονα και με τον Πούτιν, που μπορεί να δίνει όπλα στον Ερντογάν αλλά εμάς θα μας κάνει δώρο την Πόλη. Και φυσικά οι ίδιοι ψεκασμένοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει covid, αλλά ταυτόχρονα πιστεύουν ότι τον έφτιαξαν ο Γκέιτς και ο Σόρος. Και ναι μεν δεν υπάρχει ιός αλλά πανηγύριζαν όταν ο Βλαδίμηρος έβγαλε 1ος το εμβόλιο για έναν ιό που δεν υπάρχει.

    9. Το πρώτο μέρος που επισκεφθηκε ο Μπάϊντεν μετά την ορκομωσία του ήταν ένα στρατιωτικό νεκροταφείο, και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία ας ετοιμαστούμε να ξαναδούμε τις ΗΠΑ σε νέες πολεμικές εξορμήσεις ανα την υφήλιο.

    10. Ωραίος συνδυασμός κόκκινο μαύρο…μες στα μούτρα…αντε γειά!!!

    11. Το ειπε ο τραμπ…. Θα καταλήξει ο γέρος σε γηροκομείο… Και την χώρα θα την κυβερνάνε άλλοι…. Οι ανώμαλοι σαδιστές νεοταξιτες….

    12. πάντως αυτό το ‘νεα εποχή’ μου κλώτσησε όσο δεν πάει.για σκεφτείτε που το εχετε ξαναδιαβασει/ξανακούσει

    13. Ελληνικό ξυδάκι για τέτοιες περιπτώσεις. Κάνει καλό.

      1. Την 5αλφα ξεχασαν να βαλουν.μονο αυτο ελειπε.

    14. Κάνει live στο καπιτώλιο η Πάνια; Ο Ταμπάκης λείπει μόνο.

    15. Στο live του Youtube συνωστισμός, φιλιά, χαιρετούρες, πολλοί χωρίς μάσκες, αλλά πουθενά ο κορονοιός

    16. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα,μόνον ό ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ

    17. Η αλλη γιατι σκουζει;μηπως της τραβανε τις κωλοτριχες;

    18. Τώρα θα αποδειχθεί γιατί το βαθύ σύστημα ήθελε τον Τζο οπωσδήποτε. Πρώτιστο μέλημα του είναι να προωθήσει μαζικά τους εμβολιασμούς όλων των Αμερικάνων για να τους «σώσει» από τον «κρόνιο ιό». Και βέβαια η μαζική προώθηση των εμβολιασμών θα γίνει με σκληρούς κρατικούς εκβιασμούς και όχι με ελεύθερη βούληση και ορθή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Και ο «σωτήρας Κούλης» που μας επιδεικνύει τους ζωγραφισμένους με χρώματα χάρτες για να μας πει το πόσο καλά τα πάει τα ίδια θα κάνει. Πλοκάμια του ίδιου συστήματος είναι.

    19. Α,χα,χα. Γιατράτε χαρά που έχει η Μισέλ Ομπάμα που τραγουδάει η Γκα Γκα.

    20. Ο γουρλομάτης είναι πιό γρήγορος στίς επιλογές τών ανωμάλων.Τρείς Gay στήν κυβέρνηση Μητσοτάκη.Τό ομορφόπαιδο ό Νικόλας Γιατρομανωλάκης τό καμάρι τής Κρήτης,ό Αλέξης Πατέλης
      παντρεμένος μέ έναν ικανό νέγρο πού είναι ταυτόχρονα η φωνή τών ΛΟΑΤΚΙ στήν κυβέρνηση.”Δέν ειμαι ό μόνος ΛΟΑΤΚΙ στήν κυβέρνηση.Είναι ο ό υφυπουργός Γιατρομανωλάκης καί ό Γρηγόρης Δημητριάδης.
      Δήλωση τού γουρλομάτη:
      “Στόν πολιτισμό μας δέν έχουν θέσεις οί διακρίσεις λογω φύλου,φυλής,γλώσσας,θρησκείας,σεξου-
      αλικού προσανατολισμού η ταυτότητας φύλου”.
      Ο Κούλης έμαθε τό λεξιλόγιο τών νεοταξιτών απέξω καί ανακατωτά.
      Γιάννης Λάκων

      1. οι αξιες της ισοτητας και της αξιοπρεπειας φαινονται εγκληματα για σας της νεας ταξης πραγματων του ηγετη σας χιτλερ… θα χασετε και παλι

    21. Ουτε χρονο δεν θα βγαλει ο Μπαιντενοπουλος

    22. Πώς και δε πήγε ξεβρακωτο το alien pocker face με τον κώλο σε δημόσια θέα ως συνήθως;;;;

    23. Για τον Υπουργό Υγείας του Μπάιντεν δεν θα πεις κάτι,Στέφανε;

    24. Όλοι μπροστά στο ματσουκι ορκιζονται ας τους καμαρωσουν και ο κουλι ο υπαλληλος που εκτελεί τις εντολές τους ας βαρέσει καμία προσοχή και αυτός στον οβελισκο.

    25. Στις 8 Ιουλίου του 2020 διεξήχθη η Cyber Polygon 2020 (https://cyberpolygon.com), η δεύτερη μεγαλύτερη άσκηση στον κόσμο, με θέμα τη κυβερνοασφάλεια. Η εκδήλωση δεν απευθυνόταν μόνο σε εταιρικές τεχνικές ομάδες, αλλά αποτέλεσε και ένα διαδικτυακό συνέδριο με ανώτερους αξιωματούχους διεθνών οργανισμών και
      κορυφαίων εταιρειών.
      Πέντε εκατομμύρια τηλεθεατές από 57 χώρες την παρακολούθησαν σε livestream, ενώ 120 ομάδες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας από 29 χώρες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε μια ενδεχόμενη κρίση του κυβερνοχώρου.
      Το κεντρικό θέμα της προσομοίωσης ήταν «Ψηφιακή Πανδημία: πώς να αποφευχθεί μια κρίση και να ενισχυθεί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε όλα τα επίπεδα».
      Εξετάστηκαν ενδελεχώς οι συνέπειες μιας παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης που θα «έριχνε» τα πληροφοριακά συστήματα των δημοσίων υπηρεσιών και των ιδιωτικών επιχειρήσεων των περισσοτέρων χωρών, και θα εξαφάνιζε τα δεδομένα των απλών πολιτών που φυλάσσονται σε υπηρεσίες cloud.
      Η προσομοίωση είχε συντονιστή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και πραγματοποιήθηκε με τη τεχνική υποστήριξη της ρωσικής τράπεζας Sberbank και της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Βi.zone, και είχε καλεσμένους εκπροσώπους της Ιντερπόλ αλλά και μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, όπως η VISA και η ΙΒΜ.
      Οι 120 ομάδες αποτελούσαν τη λεγόμενη Μπλε Ομάδα, ενώ οι ειδικοί της πληροφορικής των Sberbank και Βi.zone τη Κόκκινη Ομάδα, που θα επιχειρούσε να «χακάρει» εικονικά τη Μπλε Ομάδα.Η συγκεκριμένη προσομοίωση είναι αντίστοιχη με εκείνη που είχε διοργανώσει ο Μπιλ Γκέιτς με τίτλο «Event 201», που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν ξεσπάσει η φερόμενη ως πανδημία του κορωνοϊού και είχε θέμα τις συνέπεις του ξεσπάσματος μιας πανδημίας, ακριβώς εξ αιτίας ενός …κορωνοϊού.
      Πόσο τυχαίες μπορεί να είναι τέτοιου είδους προσομοιώσεις; Η συγκεκριμένη ήταν η δεύτερη, ενώ η πρώτη έγινε το 2019, πάλι από τον ίδιο φορέα.

    26. Στις πρώτες 100 μέρες εμπεριέχεται το άνοιγμα των συνόρων με τις ισλαμικές χώρες, μια τραβεστί υφυπουργός και κάργα μάσκες.

      1. Χαρα στα σκελια σου καλε!!!! ξερεις τι αγρια αγορια ειναι οι ισλαμιστες;

        1. Οι …προοδευτικες προοδευτικές @δερφαρες τούς ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥΣ..

    Comments are closed.