ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ! ΠΟΥΤΙΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΠΩΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ – Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

    Κοινοποίηση:
    poutin-erntogan

    Θα μείνουμε ενωμένοι και θα πολεμήσουμε μαζί”. Mε την φράση αυτή σφραγίστηκε η συμμαχία Ρωσίας-Τουρκίας αμέσως μετά την συνάντηση Ρώσων και Τούρκων στην Μόσχα.

    Μια συμμαχία που μας φέρνει στο μυαλό μια σύγκριση με το μακρινό παρελθόν που μας γεμίζει τρόμο. Τη συμμαχία Χίτλερ και Στάλιν που ήταν η αρχή ο πλανήτης να γνωρίσει τον όλεθρο και εκατομμύρια ανθρώπων να πεθάνουν για τη ματαιοδοξία δύο τρελών. Με τον Ερντογάν να την έχει δει νεοθωμανός που να θέλει με κάθε κόστος να αναβιώσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και τον Πούτιν που έχει βγει εδώ και καιρό από το κάδρο των ηγετών που είναι συμπαθής στον ελληνικό λαό, οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.

    Πιο αναλυτικά, ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στο τρίγωνο Ρωσίας-Τουρκίας-ΗΠΑ καθώς ο Ερντογάν έστειλε υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία ώστε να προετοιμάσει το έδαφος της Στρατηγικής Συμμαχίας Ρωσίας-Τουρκίας.

    Ρωσικές πηγές, εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένες απ όσα άκουσαν και απ όσα τους υποσχέθηκαν οι Τούρκοι, έτσι στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

    Πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως θα υπάρξουν δραματικές ανακοινώσεις και ανατροπές καθώς Ρωσία και Τουρκία τα έχουν βρει σε όλα.

    Η δημόσια υποστήριξη Ερντογάν σε Πούτιν μόνο τυχαία δεν ήταν. Υπάρχει κλίμα ευφορίας στο σύνολο των Ρώσων αξιωματούχων και φυσικά του Κρεμλίνου.

    Χαρακτηριστική είναι η αναλυτική συνέντευξη που δόθηκε αμέσως μετά το “σφράγισμα” της συμμαχίας.

    Για πρώτη φορά εμφανίζεται τέτοια συνέντευξη που περιέχει πραγματικές “βόμβες” σε ρωσικό ΜΜΕ. Η συνέντευξη δόθηκε με φόντο την “Γαλάζια Πατρίδα” του Ερντογάν!

    Η συνέντευξη και οι εξελίξεις που έρχονται αποτελούν τραγέλαφο για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

    “Η Ρωσία είναι σημαντικός συνεργάτης της Τουρκίας. Η σχέση τους για να τελειοποιηθεί πρέπει να αναπτύξουν μια κοινή στρατηγική προστασίας των συμφερόντων τους” αναφέρει ο σύμβουλος του Ερντογάν, εμπνευστής του δόγματος της “Γαλάζιας Πατρίδας” και απόστρατος Ναύαρχος Cihat Yaydzhi.

    Μακάρι να διαψευστούμε σχετικά με αυτό που έρχεται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
      ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΔΩΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΩΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΠΑΙΤ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ?
      H HTHMENH KAI ΔΥΑΛΥΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΤ?
      H ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΤ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ. ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΠΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΗΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΥΘΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    2. Ουυυυυυυυυυυστ ρεεεεεεε
      Γιατι διαμαρτυρεσται για τον Πουτιν αφου εσεις οι ιδιοι και οι πολιτικοι που ψυφισατε αποφασισαν για αυτο ε?
      καλα να παθεται αυτοι ησασται και οι ιδιοι θα είστε για παντα.
      τωρα τρεξτε στην μητερα ευρωπη και τα αμερικανακια να κλαιγεσται για βοήθεια.
      Τα ιδια θα παθετε και χειροτερα γιατι δεν ξέρετε να ξεχωριζετε τον σύμμαχο σας.
      Μονο για πολιτικη εισται να κανεται στα καφενεια και πατριωτες μηδεν μονο λογια είστε .
      Ρεεεεεεε ουυυυυυστ ρεεεεε

    3. Τελικώς ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός δεν πέρασε ποτέ από την Πελασγική Χερσόνησο: εν έτη 2021 υπάρχουν ζώα στο Ελλαδιστάν που περιμένουν το “Ξανθό Γένος” (έλεος, ο εμετός μου, έκανε εμετό) να απελευθερώσει την Πόλη από τους Τούρκους.

      Η Μεγάλη Ρωσσία αποδείχτηκε η Μεγάλη Απογοήτευση.

      Money talks, not Religion.

      1. Λίαν συντόμως θά τούς μαζέψης καί τούς δύο εμμετούς…

    4. Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα πως σκεφτονται μερικοι ,ακομη ονειρευονται προφητειες για ξανθα γενη και Πόλεις …Πως ρε παιδια , θα τρελαθουμε εντελως ? Εδω κατι συμβαινει και φυσικα δεν ειναι παραισθηση ουτε μπλοφα.. .Εχουμε το εξης παραδοξο : Η τουρκια ειναι χωρα του ΝΑΤΟ με οτι αυτο σημαινει για τις δεσμευσεις της απεναντι στη συμμαχια και απο την αλλη κ@λωτριβεται στη Ρωσια , παλι με οτι αυτο σημαινει . Αρα ή το Νατο πρεπει να την αποπέμψει άμεσα και με συνοπτικες διαδικασιες ή και εγω δεν ξερω που θα βγαλει αυτην η παρανοια .. Απο την αλλη , εμεις ειμαστε χωρα του Νατο με οτι αυτο σημαινει και απο την αλλη περιμενουμε εναν τυπο και μια χωρα |(Ρωσια ) ,εχθρό του Νατο , να μας σωσει απο την Τουρκια ,που εχει πεσει στην αγκαλια της Ρωσιας , απο αυτο κουβάρι ,θα εχουμε άσχημες εξελιξεις … Γιατι παλια λεγαμε πως αν τολμησει να κανει καμμια μαλακια η τουρκια , θα επεμβουν οι αμερικανοι και το νατο και θα τον σταματησουν ,τωρα ποιος θα τον σταματησει ? Για αυτο μαλλον πρεπει άμεσα το ΝΑΤΟ να την πεταξει εξω με τις κλωτσιες να ξεκαθαρισει το τοπιο . Οπότε μετα αν τολμησει να κανει την λαθος κινηση , να ξερει οτι θα επιτεθει σε μια χωρα του νατο . Και να δουμε τοτε αν θα τολμησει να τον βοηθησει ο θείος πούτιν ..

    5. Το κεφάλι του θα φάει ο Τούρκος. Με την.Ρωσια υπάρχει μόνο λυκοφιλία. Το ΝΑΤΟ θα διαολοστείλει τον Τούρκο . Ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος μαφιόζος πολιτικός και ο Ερτογάν ένας ανισόρροπος Χίτλερ. Σαφώς μπορούν οι δύο αυτοί να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Ενώθηκαν δήθεν οι δυό τους γιατί έμειναν μόνοι. Κανένας από τους δύο δεν θα βοηθήσει τον άλλο όταν θα έλθει η ώρα. Αυτό που έκαναν τώρα, την δήθεν συμμαχία την έκαναν για να αισθανθούν δυνατοί και να τρομάξουν τους άλλους. Μαφιόζικοι μέθοδοι δηλαδή.

    6. Κοιτάξτε ομοιοτητες. Λίγο πριν ο Χίτλερ επιτεθεί με την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα στην ΕΣΣΔ (Στάλιν), είχαμε υπογράψει σύμφωνο μη επίθεσης! Δηλαδή φιλαράκια σύμμαχοι ! Μετά στο καπάκι έγινε το έλα να δεις. Για τους άπιστους: η ιστορία επαναλαμβάνεται ! Μην πείτε δεν ήξερα δεν γνώριζα. Είναι όλα γραμμένα. Οι κεκοιμημένοι πεφωτισμένοι τα έχουν προμηνύει.

    7. Οι κάτοικοι του Ουαγκαγκουγκου είναι που αγαπάνε και τον πρωθυπουργό μας.,😛

    8. Το άρθρο πολύ πετυχημένα κάνει τον παραλληλισμό με το δίδυμο Χίτλερ Στάλιν. Στο τέλος πολέμησαν μεταξύ τους.
      Το ίδιο ακριβώς τέλος θα έχει και αυτή η λυκοφιλία. Και όπου Χίτλερ βάλτε Ερντογάν.

    9. Σύντομα θα πολεμήσουν, αλλά όχι μαζί. Μεταξύ τους.

    10. γεια σου ρε ξανθο γένος!… ομοθρησκο🤣🤣🤣

    11. μετα την συμφωνια πρεπει ο βλαδιμηρος να επισκεφθει το αγιο ορος για να παρει την ευλογια της παναγιας και των μοναχων για τον πολεμο που θα ξεκινησει αντιπαλο τον μπαιτανοπουλο.τελικα περιμεναμε να μας δωσουν την πολη το ξανθο γενος αλλα θα μας την δωσει ο απογονος του ιρλανδεζικου ουισκιου,ας ειναι….εμεις θα ειμαστε κερδισμενοι σιγουρα….θα παρουμε τα κακκαλα και απο τους μεν και απο τους δεν.

    12. Πούτιν σου έριξε μαχητικό πριν χρόνια κι εσυ δημιουργεις πυρηνικα εργοστασια στην Τουρκία ? Ποια ΠΟΛΗ θα πάρουμε ?

      1. Οι προφητείες 😂🤣😅 Τελικά το Ξανθό Γένος σίγουρα δεν είναι οι Ρώσοι.Ίσως να είναι οι Αμερικανοί η οι Γάλλοι.

    Comments are closed.