ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ! ΧΙΟΣ: ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ;;; ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ -“ΠΥΡ” ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ: “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ” [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    XIOS

    Εκτενής αναφορά στην θλιβερή επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι είχαμε σήμερα στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΑΡΤ με την παρέμβαση του Στ. Χίου. “Για την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι θα έπρεπε να είχαν πάει φυλακή οι πολιτικοί αλήτες. Δεν απαγγέλθηκε ούτε μία κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξη, παρά μόνο κάτι πλημμελήματα. Όλοι οι υπεύθυνοι είναι ελεύθεροι καθώς κανένας δεν προφυλακίστηκε” είπε ο κ. Χίος για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. “Όταν μάζευαν νεκρούς και τους έκλειναν στους σάκους με τα φερμουάρ, κάποιοι στην τότε Κυβέρνηση έκαναν συσκέψεις μαϊμού, κοροίδευαν τον λαό με τον Αλέξη Τσίπρα που ήρθε ασθμαίνοντας από τις διακοπές του με την κ. Αγγελοπούλου. Οι υπουργοί του έλεγαν ότι δεν γνώριζαν ότι εκείνη την ώρα που γινόταν το σόου μπροστά στις κάμερες, άνθρωποι καίγονταν ή πνίγονταν”.

    “Ένοχοι υπάρχουν στην αστυνομία, στην τροχαία, στην πυροσβεστική, στα πτητικά μέσα αλλά και στην Περιφέρεια που η τότε Περιφερειάρχης, κ. Δούρου έλεγε στον ανακριτή ότι “στράβωσε” η βάρδια. Όλα αυτά έγιναν από μία Κυβέρνηση κομμουνιστών και δήθεν ανθρωπιστών”, κατέληξε ο Στέφανος Χίος.

    Και όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε κανείς αλλά όλοι όσοι ήταν τότε στις αρμόδιες θέσεις, προήχθησαν. Ο κ. Τσουβάλας που ήταν τότε Αρχηγός ΠΣ προήχθη. Άλλοι έγιναν αρχηγοί της αστυνομίας. Υπηρξαν άνθρωποι σε εκείνη την εκατόμβη που δεν βοήθησαν. Ούτε καν ένα σκάφος του λιμενικού δεν πήγε να περισυλλέξει τους ανθρώπους που πνιγόντουσαν στη θάλασσα.

    Τρία χρόνια πέρασαν και τουλάχιστον αυτό που θα είναι σημαντικό είναι να μην έχουμε ξανά τέτοιες τραγωδίες. Όπως τόνισε ο Στέφανος Χίος μέχρι σήμερα δνε έχει γίνει απολήτως τίποτα για να διορθωθούν τα απίστευτα πολεοδομικά λάθη που συνετέλεσαν στους 103 νεκρούς. “Μήπψς θέλουν να φτιάξουν την αθηναική ριβιέρα; μήπως θέλουν εκεί να χτίσουν οι σαουδάραβες και οι καταριανοί τα πεντάστερα ξενοδοχεία” αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

    Ο κ. Χίος αναφέρθηκε και στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης που πέρασε χθες από τη Βουλή και αναφέρεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. “Πρώτα από όλα, δεν υπάρχει αντιπολίτευση”, είπε ο δημοσιογράφος για να συνεχίσει: “Λένε εμένα αντιεμβολιαστή που χθες έκανα το αντιτετανικό εμβόλιο; Εμένα που έκανα στο στρατό 18 εμβόλια πέρα από αυτά που έκανα μικρός; Είμαι ενάντια στις διακρίσεις. Το να μην μπορεί κάποιος ανεμβολιαστος να μπει σε κατάστημα, στο μετρό, στο εστιατόριο γιατί θα τον διώχνουν ως κοπρόσκυλο και βρωμιάρη”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Μικρή επιλογή.Δοσίλογοι καί συνεργάτες τών Γερμανών στήν κατοχή 1941-44
      Στέλιος Ροζενστάιν-Ροζάκης συνεργάτης τών Γερμανών πατέρας τού Χρήστου Ροζενστάιν-Ροζάκη (Τό Καστελόριζο δέν έχει υφαλοκρηπίδα) φίλος τού Κώστα Σημίτη γιός δοσίλογου.
      Ο πατέρας τού Αααρόν Αβουρί-Κώστα Σημίτη Γιώργος Σημίτης ήταν συνεργάτης τών Γερμανών.
      Ο δικιγόρος Γεώργιος Σημίτης ήταν ένας από τούς πέντε πιό ισχυρούς άνδρες στήν κατοχή.Γενικός γραμματέας τής Ελληνικής τράπεζας.
      Ο παπούς τού Σίμωνα Κερδίκογλου ήταν στήν κατοχή διερμηνέας τών Γερμανών.
      Ο παπούς του υπουργού τής ΝΔ ΜιχάληΠαπακωνσταντίνου,Μιχάλης Παπακωνσταντίνου ίδρυσε στή κατοχή ηλεκτρικο εργοστάσιο στή Πτολεμαίδα.
      Ο πατέρας τού υπουργού Παναγιώτη Πικραμένου Οθων Πικραμένος είχε τήν αποκλειστική διανομή τών εφημερίδων τού Γκέμπελς σέ όλη τήν Ελλάδα.
      Χαλυβουργία Αγγελόπουλοι
      Η οικογένεια Αγγελόπουλου συνεργάστηκε μέ τού ναζίδες.1941-44
      Τά τρία παιδιά τού Αγγελόπουλου Αγγελος.Παναγιώτης καί Δημήτρης συνεργάστηκαν μέ τους Γερμανούς καί προμήθευαν τήν Βέρμαχτ μέ αγκαθωτό συρματόπλεγμα γιά τούς Ελληνες φυλακισμένους.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.