ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ – “ΑΓΡΟΤΗ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ… ΠΡΕΠΕΙ

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην Ηλεία η αποκάλυψη για τον «φραγκοφονιά» πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος χωρίς ίχνος ηθικής αναστολής λαμβάνει αγροτικές επιδοτήσεις και αποζημιώσεις εμφανιζόμενος ως πρωθυπουργός – αγρότης!

    Οι αγρότες της Ηλείας καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό για υποκρισία και έλλειψη ευαισθησίας καθώς όπως λένε, την ώρα που οι ίδιοι βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση και αναζητούν βοήθεια, ο πρωθυπουργός παρά την οικονομική του επιφάνεια και χωρίς να βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, εισπράττει χρήματα μέσω αποζημιώσεων η επιδοτήσεων.

    «Τον παλιό καιρό ζούσαν κάποιοι φουκαράδες οι ραγιάδες, κοτζαμπάσηδες πασάδες και σεβάσμιοι δεσποτάδες κυβερνούσαν την χώρα… καλή ώρα…» – ανέφερε με νόημα στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» στο Ionion FM και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ) Θανάσης Βομπίρης.

    «Το 80% των επιδοτήσεων τις παίρνει το 10% του λαού της Ευρώπης. Το υπόλοιπο 20% το μοιράζονται όλοι οι αγρότες της ΕΕ. Αυτοί οι τύποι μας κουνάνε κάθε τόσο το δάχτυλο ότι δήθεν λαμβάνουμε συνεχώς επιδοτήσεις. Το ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός λαμβάνει έστω νόμιμα χρηματική αποζημίωση ως αγρότης… είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους χιλιάδες αγρότες της Ηλείας οι οποίοι βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση λόγω της οικονομικής κρίσης του πληθωρισμού και της ακρίβειας» ανάφερε ο κ. Βομπίρης και τόνισε:

    «Χιλιάδες συνάδελφοί μας δεν έχουν να πληρώσουν τα απαραίτητα για να ζήσουν την οικογένειά τους , το ρεύμα τους, τα καύσιμά τους για τα γεωργικά μηχανήματα. Είναι μεγάλη ξευτίλα για τον Ελληνικό λαό να ψηφίζει στις εκλογές αυτούς που του πίνουν το αίμα καθημερινά . Αυτό που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento για τις αγροτικές επιδοτήσεις που λαμβάνει ο Μητσοτάκης ως αγρότης , είναι τουλάχιστον προκλητικό και απαράδεκτο. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη . Ότι ένας πρωθυπουργός καταδέχεται να πάρει αγροτικές επιδοτήσεις . Δεν γίνεται να προκαλούν τόσο ανοιχτά τον κόσμο. Είναι απαράδεκτοι και προκλητικοί απέναντι στους αγρότες και γενικά στον λαό»

    Σχετικά με την προκλητική σιωπή του Τύπου στην αποκάλυψη της εφημερίδας Documento ο κ. Βομπίρης πρόσθεσε:

    «Ο Τύπος δεν ασχολείται με αυτό το θέμα γιατί απλά είναι «μπουκωμένος» από κρατικό χρήμα. Δυστυχώς αυτό που βιώνουμε ως πολίτες αυτής της χώρας δεν ονομάζεται Δημοκρατία αλλά πολιτική δικτατορία …στην οποία κουμάντο σε όλα κάνουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και οι πολιτικοί υπηρέτες τους. Ο λαός θα πρέπει να σταματήσει να τους ανέχεται και να ορθώσει το ανάστημά του πριν είναι για όλους μας αργά…»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μιζοτακη τι ”βγαζεις” αγγουρια…??? Προλαβαινεις…να πουλησεις τιποτα…’η τα ”λουκαρεις”…ολα !!! ???
      Mετα λες εμενα τζαμπατζη…ρε επιδοτουμενε ”κοπριτη” της αγροτιας..!!! Μιζοτακη σου επεσε ενα δεκαλεπτο…σκυψε να το μαζεψεις ρε ταληροφονια ξεφτιλα…

    2. Ναι, ψηφήσαμε χαζό γιατί μας αρέσει ο μπουλκουμες

    3. Έτσι όπως πάει τον βλέπω σε λίγο καιρό να βιώνει την επανάληψη του ριάλιτι “αγρότης νέος μόνος ψάχνει”!!!!

    4. Τώρα τι κλαίγονται; Όσοι έχουν ψηφίσει Κούλη να του δώσουν κι άλλα από την τσέπη τους!!!! Ενισχύστε το παιδί είναι φτωχό……….

    5. ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ……ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ….ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ….ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΛΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ……

    6. τα τελειωματα του θα ειναι τραγικοτατα του κουλη πιο σαπιος δεν υπαρχει . Για αυτο βεβαια και οι σαπιοι παγκοσμοιοποιητες τον τοποθετησαν εκει που ειναι . Ευχομαι να παρουν οτι αξιζουν ολα τα παλιοτομαρα

    7. Κουλαρα μ ισι βαρεα κι ανθυγιεινα τιποτις? Εεις κουπιασ τοσου πουλυ να αφανισεις τον Ελληνισμο! Αμ δε θα σου βγει οπως δεν βγηκε και στα φιλαρακια σου απεναντι 400 χρονια!

    8. Ο/Η να ελεγχθεί το ΟΣΔΕ για την χορήγηση επιδοτήσεων σε ΜΗ αγρότες λέει:

      Κορόϊδα αγρότες, εσείς υποφέρετε μέσα στ΄αγιάζι και στο λιοπύρι, με το ΟΣΔΕ -πολλές φορές- να σας κόβει τις επιδοτήσεις για ασήμαντο λόγο, ενώ το χαγιαβό δρακουλοπαίδι, μέσα από την άνεση και την χλιδή του θώκου, παίρνει αγροτικές επιδοτήσεις, κλέβοντας από εσάς, τα λεφτά που σας ανήκουν …
      Ξαναψηφίστε τον ρε, να σας αρπάξει και τα βρακιά που φοράτε …
      Δυστυχώς, άξιοι της μοίρας μας όλοι, με τα μυαλά που κουμαντάρουμε και τις επιλογές που κάνουμε …

    9. Ήταν ο κούλης ο μητσοτάκης στο χάρβαρντ και έγραφε ιστορία για τις τελικές εξετάσεις. Ελέγε η ερώτηση: τι γνωρίζετε για τον ΙΒΑΝ τής Ρωσσίας;
      Και γράφει ο κούλης ο μητσοτάκης το ΙΒΑΝ τού τραπεζικού λογαριασμού του!

    10. Το σαρδονειο χαμογελο ειναι ολα τα λεφτα.!ρε σαν δε ντρεπεται να περνει αγροτικα επιδοματα αυτος με τα εκατομμυρια κα τα δεκαδες σπιιτια

    11. Ήταν κάποτε ο Μωάμεθ και συζητούσε με εναν πιστό.
      “Μωάμεθ” ρωτάει ο πιστός “υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενω ειναι αμόρφωτοι, άθλιοι και ηλίθιοι καταφέρνουν και μένουν ατιμώρητοι ενω έχουν διαπράξει σωρρεία κλοπών και άλλων εγκληματικών πράξεων και κάποιοι άλλοι που κάνουν μια απερισκεψία τής στιγμής και τιμωρούνται τα μέγιστα”.
      “Είναι, γιατί έχουν πάει τόσες πολλές φορές στα δικαστήρια που έχουν μάθει τούς νόμους καλύτερα απο τούς νομικούς, έγιναν ειδικοί στα ψέμματα και την υποκρισία και ορκίζονται στο όνομα τού Αλάχ με τόση ευκολία που ξεγελούν ακόμη και τούς δικαστές. Ενω οι άλλοι που λες κι εσυ, έκαναν ενα απερίσκεπτο λάθος σε μια κακιά στιγμή και επειδή είναι η πρώτη τους φορά στο δικαστήριο, νοιωθουν δεος και φόβο μπροστά στον Θεό και θλίβονται οχι για την πράξη που έκαναν, αλλά γιατί ξέπεσαν στα μάτια τού Θεού που χάνουν τα λόγια τους”.
      “Και ποιά νομίζεις εσυ Μωάμεθ πως θα έπρεπε να είναι η τιμωρία των άπιστων υποκριτών;”
      “Αποκεφάλισμα με το σπαθί και πέταμα στο βόθρο.”
      .
      Ιστορίες απο τα ανάλεκτα τού Προφήτη
      .

    12. το καθίκι δεν έχει δουλέψει ούτε μισή ώρα στη ζωή του και το παίζει και αγρότης ; ΤΙ ψηφίσατε ρε ;;; ΛΟΛ

    Comments are closed.