ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΨΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ – ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    δδδδ

    Την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου τοποθετεί χρονικά μια καλή αποκλιμάκωση στον αριθμό των διασωληνωμένων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ο Νίκος Σύψας καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

    Σε ένα ακόμα κρεσέντο τρόμου στον φιλικό ΣΚΑΙ, ο καθηγητής ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο θα αποσυμπιεστεί το Σύστημα Υγείας και αυτό θα επιτρέψει τη χώρα να προχωρήσει σε μια «καλύτερη κανονικότητα».

    Προέβλεψε ότι η απαρχή της κανονικότητας ενδέχεται υπό προϋποθέσεις να υπάρξει τον Σεπτέμβριο που «τότε ενδεχομένως να βγάλουμε και τις μάσκες».

    Ο κ. Σύψας χτύπησε καμπανάκι για το καλοκαίρι θυμίζοντας ότι τον περσινό Ιούνιο υπήρχαν και μέρες με μηδέν κρούσματα και στα μέσα Ιουλίου ο δείκτης R ανέβηκε και ξεκίνησε απότομη άνοδος των κρουσμάτων. Εξήγησε ότι αυτό μπορεί να επαναληφθεί και φέτος καθώς η πανδημία είναι απρόβλεπτη, δεν υπάρχει ανοσία και συνεπώς υπάρχει το υλικό για εξάπλωση του ιού στην κοινωνία.

    Με άλλα λόγια, θα περάσουμε ένα καλοκαίρι με τα αντισηπτικά στο χέρι και θα κάνουμε μπάνια με μάσκες.

    Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Σύψας και οι λοιποί “ειδικοί” απροκάλυπτα κάνουν λόγο για πολίτες δύο ταχυτήτων. Τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «πολύ καλή ιδέα» να επιτραπεί σε εμβολιασμένους να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους όπως ρεστοράν, μπαρ και κλαμπ χωρίς μάσκα λέγοντας ότι θα είναι μια πολύ καλή ανταμοιβή αλλά και κίνητρο για να προωθηθούν οι εμβολιασμοί.

    Είπε ότι είναι πιθανό να χρειαστεί και τρίτη δόση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού γύρω στο Δεκέμβριο ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρειαστεί να παραχθεί νέο εμβόλιο εάν υπάρξουν μεταλλάξεις που παρακάμπτουν την ανοσία.

    Ετοιμαστείτε για αμέτρητα “τρυπήματα” ακόμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο Σύψας μέ τή φάτσα νεκροθάφτη καί τά άλλα λαμόγια καθοδηγούνται από τήν καγκελαρία τού Βερολίνοι καί εκτελούν τίς διαταγές των.Εντός ολίγων ημερών θά επιτρέπεται στούς εμβολιασμένους στήν Γερμανία ελέύθερα ή είσοδος σέ καταστήματα,εστιατόρια,θέατρα,κινηματογράφους,ζωοολο-
      γικά πάρκα κ.λ.π.Γίνεται μία κρυμμένη επιτακτική γιά εμβολιασμό.
      Γιάννης Λάκων

    2. Αφου ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα, πως ο λοιμοξιολογος Γωγος εμφανιστηκε στην πλατεια της Πατρας χωρις μασκα; μεσα στο συνωστισμο; γιατι οποιος ειδε τη φωτογραφια, ουτε καφε κραταγε και ειχε και πολυ κοσμο πισω του. Αν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα και πεθαινουν 70 ατομα τη μερα, πως και δεν τα κλεινουν ολα αλλα τα ανοιγουν ολα; και γιατι οι χρυσοπληρωμενοι λοιμοξιολογοι-μιζολογοι τωρα δεν λενε τιποτα που ανοιγουν τα παντα οταν αυτοι μας κλεισανε μεσα 14 μηνες για το καλο μας; τωρα ομως που δεν υπακουει κανενας και η κυβερνηση αναγκαζεται να τα ανοιξει ολα, δεν λενε τιποτα για αυτα, δεν λενε τιποτα για τους συνωστισμους και λενε μονο για το εμβολιο. Το εμβολιο που μπορει να το κανει καποιος μεχρι τις 12 το βραδυ(για να μην …αρρωστησει) ενω στον καρδιοπαθη δεν ξερω ποτε κλεινουν ραντεβου για να κανει ελεγχο και αν υπαρχει κρεβατι για να μην πεθανει. Ειναι πολλα τα λεφτα σπο τις μιζες αλλα σας πηραν ολοι χαμπαρι λοιμοξιολογοι. Γιαυτο και σας βαλανε ασυλια αλλα σας ξεφτιλησαν χειροτερα με αυτο. Θα αποδοθει δικαιοσυνη, αργει αλλα ερχεται.

    3. Μόλις εξασφάλισαν το ακαταδίωκτο, άρχισαν να βγαίνουν από τις τρύπες τους τα ασπόνδυλα ερπετοειδή και να προγραμματίζουν πάλι τις ζωές μας … Τους διαφεύγει, προφανώς, ότι ο κόσμος, τους έχει τόσα μαζεμένα που θα τα πληρώσουν όλα μαζί και με δυσβάσταχτο τόκο … Δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν …

    4. ΣΥΨΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!! ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

    5. Ερχεται!!!! Θα δουν τα ραδίκια αναποδα αυτοί. Για να υπάρξει πλήρης δικαίωση.

    6. Καλούνται όλοι του δημοκρατικού τόξου,
      κομματόσκυλα,τηλεμπανιστηρτζήδες,λαθροντιντίδες,λοβοτομημένοι
      να κάνουν και ένα και δυο και τρία εμβολιάκια,
      η Πατρίς θα σας ευγνωμονεί….

    7. Θα μας εξηγήσει κάποιος τι προκαλεί ο σκ@τοιος στον οργανισμό του ανθρώπου; Γιατί αν προκαλεί για παράδειγμα πνευμονία, δεν είναι κάποια καινούργια ασθένεια. Μιλήστε επιτέλους στον κόσμο, δεν μπορείτε να επιβάλλετε τόσο απάνθρωπα μέτρα και ο κόσμος να έχει άγνοια και να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ξεκάθαρα πράγματα. Τι προκαλεί ο ιός στο ανθρώπινο σώμα, πως αντιμετωπίζεται η ασθένεια που προκαλεί και τι είναι η ανοσία.

    8. Ο Kill Gates kai h parea toy Big Tech και Bio Tech εχουν μεγαλυτηερη δυναμη απο τα Εθνοι. Αυτοι θελουν τον θανατο των Εθνων για να κυριαρχγσυν. Ειναι παλαβοι, καοιταχτε το βινδεο με τον πιθικο στον οποιο κανανε Α. Ι artificail intelligence…ο ενας της παρεας τους ο Κ. Tesla. Αυτο θα κανου στα ζομπι που θ αδημιουργησει το μπολι τους. Ενα δικο τους στρατο με τσιπακι στον εγκεφαλο….εινα σατανιστες , παλαβοι…Δισεκατομμυριουχοι οι οποιοι ΠΤΟΕ δεν πληρωσανε Φορους

    9. ΣΑΛΤΑ Γ@@@ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ .

    10. αφού έχουν σκοπό να δημιουργήσουν πολίτες δύο κατηγοριών ας ανήκουμε σε αυτή που δεν ψηφίζει τα ζώα της βουλής…

    11. Αυτό το γυδι ωπος και τα υπόλοιπα γυδια της σκατοεπιτροπης, έχουν παθιαστη τόσο πολύ στο χρήμα που έχουν πάρει για να κάνουμε με το ζόρι τα εμβόλια,που ξεχνάνε πως δεν είναι αθάνατοι,ξεχνάνε πως υπάρχει ο παντοδύναμος Θεός,και μόνο αυτός αποφασίζει, έρχεται η ώρα τους,θα τους βρει βαριά αρωστια όλους αυτούς και τοις οικογένειες τους,που δεν θα προλάβουν να απολαύσουν τοις μίζες από τα εμβόλια.ο παντοδύναμος Θεός βλέπει και τιμωρη έρχεται η ώρα της κρίσεως.να το στείλετε αυτό το μήνυμα σε όλους αυτούς.

    12. ενας καριολης να μενει στη πολυκατοικια του συψα δεν υπαρχει να τον στειλει στο νοσοκομειο για εξι μηνες?να μην αφησει κοκκαλακι που να μην του το σπασει….

    13. Ρε γιαούρτια όπου τους βρείτε να μην τολμούν να βγουν από το σπίτι τους ειδικά αυτόν

    14. Απο τη στιγμη που οι ιδιοι παραδεχονται οτι τα εμβολια δεν εμποδιζουν το να αρπαξεις τον ιο η να τον μεταδωσεις, πως δικαιολογειται το να δινουν ειδικα προνομια στους εμβολιασμενους της ελευθερης διακινησης και της μη χρησης μασκας …και ΕΝΑΣ φουστης δημοσιογραφος δεν υπαρχει να τους ρωτησει αυτη την απλουστατη ευλογη ερωτηση ???????? ειναι βρωμιαρηδες ολοι τους, θελουν να μας τρυπησουν οι ιδιοι δεν πιστευω οτι θα το κανουν ανεξαρτητα με το τι λενε…οποιος κανει η εκανε αυτα τα εμβολια σε 5-10 χρονια το πολυ θα ειναι νεκρος απο ασθενειες και αρρωστειες που θα δημιουργησουν…τα αυτοανοσα νοσηματα θα εκτοξευθουν σε τετοιο βαθμο που θα ναι η πρωτη αιτια θανατου…..τα αφεντικα θελουν μειωση του πληθυσμου της γης αυτο δεν ειναι συνομωσια οι ιδιοι το λεγανε εδω και πολλα χρονια και χρηματιζουν αυτα τα αθλια ανθρωπακια για να το κανουν πραξη με την προπαγανδα τους…

      1. Σωστά, μείωση του πληθυσμού με τα εμβόλια και τις εκτρώσεις…

      2. ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ , ΣΤΟΝ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ..
        .
        ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ……………
        .
        ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ DOLORES CAHILL ”τα καταστροφικά εμβόλια mRNA” – 0:52
        .
        https://newtube.app/fake_pandemic/34KS30j

    15. επρεπε απο καιρο να τους εχουμε σουταρει μα ειμαστε κοτες αν ειχαν φαει ξυλο γερο δε θα τολμουσαν να ξανα εμφανιστουν και να μας νουθετουν με αγαπη για το καλο μας λες και ειμαστε παιδακια χαζα

    Comments are closed.